HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2014.11.26. 18:30 Zöldkör

December hónap Asztrológiai előrejelzése, 2014

December hónapra megszűnik az a két éve és két hónapja tartó préselés, ami nyomta ki az összes feldolgozatlanságunkat, gyerekkorból és előző életekből, ezzel megkavarva külső és belső világunkat! November utolsó hetében még néhány cseppet préselnek ki belőlünk ezekből, és a következő pár hétben megpihenhetünk. Használjuk ki ezt! Fújjunk egy nagyot, relaxáljunk, forduljunk pozitívan és optimistán egymás felé, lazuljunk. Boldog békeidők lesznek ezek a hetek.

November 30, vasárnap és December 17, szerda között általános értelemben nagyfokú könnyebbséget érzékelhetünk magunkon az elmúlt hetek fülledt-fullasztó, csiki-csukizó jellegei után. Gondolatban, szóban, tettben és önérzékelésben feltöltődhetünk Hittel, Reménnyel, Jósággal, hirtelen jóval optimistábban láthatjuk a helyzetünket és az életünket, mint pár héttel korábban. Ugyanolyan lesz, de Mi fogunk teljesebben és becsületesebben hozzáállni a dolgokhoz. (Merkúr együtt Nappal Nyilasban)

December 1, hétfőn érdemes új fejezetet nyitni, a régi dolgokat elengedni: magunkban. Fontos, hogy itt nem a ’fürdővízzel a gyereket’ kell kiönteni, hanem saját régi elakadásainkat, félelmeinket. Önmagunkat frissítsük fel, és ezzel az Új, tiszta és kellemes, empatikus hozzáállással forduljunk életünk eddig is ott lévő dolgai felé. Vigyünk energiát fókuszáltan beléjük, és látni fogjuk, hogy jé, működnek! Eddig is működtek volna, de fókuszunk még nem volt rajtuk, hanem csapkolódott többfelé. (Hold és Uránusz Kosban trigonban Szaturnusszal-Merkúrral-Nappal Skorpióban-Nyilasban)

December 1, hétfő és December 8, hétfő között remek energiák lesznek aktívak, amikor is úgy érezhetjük magunkat, mintha bearanyoznának, és közben hájjal kenegetnének. A Kis Jótevő bolygó, a Nagy Jótevő csillagjegyben, a Nagy Jótevő bolygóval lesz a legjobb fényszögben. Szóval itt tényleg élvezzük magunkat, az életet, mert szuper energiák lesznek, érdemes hát rájuk kinyílni! (Vénusz Nyilasban trigonban Jupiterrel Oroszlánban)

December 2, kedden látogassuk meg a terapeutánkat, értékeljünk újra régi dolgokat, mert itt rengeteg olyan dolgot levetkőzhetünk magunkról, amik már csak teherként vannak rajtunk, és jól ’befülledtünk’ alájuk. Szellőztessük ki a fejünket, az energiarendszerünket ezen a napon, sok minden ki tud áramolni, ami már nem kell, csak beszorult régről. Újuljunk itt meg. (Mars Bakban fokra pontos szextilje Szaturnusz Skorpióban)

December 3, szerda és December 9, kedd között szintén nagyon energikusnak érezhetjük magunkat, ott tud lenni a ’Tiszta lap’ jellege, és motiváltak leszünk, hogy rendezzük a régi dolgainkat, hogy az Új könnyebben tudjon kialakulni, áramolni, épülni. Tervezzünk itt, haladjunk a megvalósítás irányába, és ami jó régi dolog és akadályoz, azt hámozzuk le magunkról. (Merkúr Nyilasban trigonban retrográd Uránusszal Kosban)

December 4-5, csütörtök-péntek kiváló nap ismerkedésre, randevúzásra, valamilyen szellemi, spirituális beavatásra, ami segíthet világi életünkben is boldogulni. Itt átfordulhat bennünk valami pozitív irányban érzelmileg, lelkileg, azt érezhetjük, hogy újult erőre kapunk, végre feltöltődik bennünk valamilyen tartály. (Vénusz Nyilasban fokra pontos trigonban Jupiterrel Oroszlánban)

December 4, csütörtök és December 13, szombat között másik hatás is arra ösztönöz, hogy a régi, individuális, önös, ego-s részeink felülírásával, újraértékelésével, és ezáltal elengedésével érhetjük el a Harmóniát. Hetven százalékban a régit, az ego-sat hántsuk le magunkkal, harminc százalékkal pedig építsük az újat, kapcsolódjunk valakihez, másikhoz. Ha egyedül vagyunk, dolgozzunk hamis én-ünk ellen; ha ott van más, váljunk befogadóan passzívvá. (Nap Nyilasban szextilben Felsz.HCs.-tal trigonban Lesz.HCs.-tal)

December 5, pénteken a Mars bolygó belép a Vízöntő jegybe. Korábban a Bak-ban járt, ahol meglehetősen lefojtásra került. Úgy éreztük magunkat miatta, mintha behúzott kézifékkel kellene az autót vezetni, akartuk-akartuk, de nem jött össze vágyunk célja. Innentől kiengedik a kéziféket, ám mivel a Vízöntő az ideák, a nem-evilági jellegek otthona, ezért figyeljünk oda, hogy ne türelmetlenkedjünk. Az ötlet, a gondolat meglesz, hogy mit akarunk, merre és hogyan, kivel, de idő kell neki, míg földelődik, világi szinteken is beérik valami.

December 5, péntek és December 11, csütörtök között szintén olyan bolygóhatás lesz, ami kisimítja az elmúlt hetek súrlódásait, tépelődéseit, őrlődéseit. Fontos lenne itt szóban, tettben, gondolatban együttműködőnek lenni másokkal, és rájönni, hogy bármilyen célt is hajszoljunk a jövőben, amíg egyedül küzdünk-törtetünk érte, amikor megkapjuk, nem is fogjuk élvezni. Mint a ló, akinek belógatják a répát, megindul felé, de sosem éri el. Lássuk ezt be, és akkor reális célokat tudunk kitűzni, reális módokon. (Merkúr Nyilasban szextilben Felsz.HCs.-tal trigonban Lesz.HCs.-tal Kosban)

December 9, kedd és December 19, péntek között úgy tudunk Naggyá lenni, hogy kicsivé, alázatossá és szerénnyé válunk. A mai világban el vagyunk ettől szokva, mert vagy egyből grandiózus és törtető módokon működünk, vagy az alázatot prezentáljuk, fél szemmel lesve, hogy ki alkot jó véleményt emiatt rólunk. Foglalkozzunk itt saját, belső dolgainkkal, de takarosan, hittel és szorgalommal, a szó valódi értelmében Jósággal. (Nap-Merkúr Nyilasban trigonban retr Jupiterrel Oroszlánban)

December 9, kedd a hónap, és valamilyen értelemben az év egyik legfontosabb napja. A Nagy Jótevő bolygó Jupiter hátrafelé indul az Oroszlán csillagjegyben. Mindez kiterjeszti hónapokra az eggyel feljebb írt alapelveket. Az a felfújt énkép, amit mesterségesen alkotott kényelemmel alkalmazunk itt a nyugati világban, elkezd leereszteni. Amitől eddig (tévesen) nagynak éreztük magunkat, többnek, jobbnak, mint mások, elkezd leereszteni. Már nem fog adni kielégülést. Mindettől üresnek érezhetjük magunkat jövő tavaszig, de ez valami szuper dolog objektíven nézve, mert így kerül a felszínre, hogy milyenek vagyunk valójában! Megmérettetünk, hogy így mondjam, és kevesebbet fogunk nyomni, mint amennyinek gondoltuk magunkat. Nagyon jó is ez, mert mindig azzal tudunk dolgozni, ami van, és a nagyfokú projekcióink eddig nem engedték látni a realitást; ezért életünk nagymértékben sikertelen és zavaros is volt eddig, reálisan tekintve. Alázat, szorgalom, kitartó, fokozatos, lassú építkezés kellene, hogy alapelveink legyenek innentől kezdve!

December 11, csütörtökön a Vénusz bolygó belép a Bakba. A Bak jegy mindig valaminek vizsgálatát, szintén megmérettetését jelenti. A világi életünk dolgait, akinek van, Párkapcsolatát is, kell rendeznünk, felfedezni benne a kötéspontokat, szilárd alapelveket, és ezekre lassan, stabilan és fokozatosan építgetni a közös dolgokat. Lassítsuk be az élvezeteket, a ’kevesebb több’ elvét alkalmazzuk, és keressük a minőségi örömöket! Január 3, szombatig lesz itt a Vénusz, így ünnepi, meghitt, exkluzív módokon kapcsolódjunk.

December 11, csütörtök és December 18, csütörtök között remek egy hetünk van mindennek felvezetésére, mert nagyon mély, lassan, gyógyítóan, türelmesen segítő energiák lesznek a háttérben. Igazi kuckózós időszak ez, ahol a nagy társasági események és a pörgés helyett keressük önmagunk, párunk társaságát. (Vénusz Bakban szextilben Neptunusszal Halakban)

December 15, hétfő és December 27, szombat között ezekben a lassító jellegekben megélénkülhet a gondolati aktivitásunk, a tervezgetések, és pótcselekvésekkel akarhatjuk fenntartani azokat a jellegeket, amik már nem működőképesek. Szerencsére mindez mentálisan fog történni, és magunknak, valamint másoknak jót teszünk azzal, ha az itt született ’ötleteinket’ nem akarjuk a valóságban kamatoztatni, amennyiben nagyon elvontak. (Mars Vízöntőben szextilben retr Uránusszal Kosban)

December 17, szerda és December 25, csütörtök között hirtelen elmélyülhet a Párkapcsolatunk, vagy emberi viszonyaink, amitől öntudatlanul lefagyaszthatjuk, bekövesíthetjük magunkat; különösképpen, hogy közeledik a Karácsony. Jó, ha tudjuk, hogy mindez előző életes karmikus energiák miatt van, így túl sok realitás alapja a reakcióinknak itt nem/sem lesz, visszajöhetnek a november során tapasztalt, megélt jellegek, bár már nem annyira végletesen, mint akkor. Haladjunk befelé-lefelé, az ’én’-nel, az egonkkal ellentétesen, és kicsit fájni fog, de tisztábbak, egészségesebbek leszünk utána emberileg, lélekben. Amit érzünk/nem érzünk, tegyük az ellenkezőjét! (Vénusz együtt Plutoval Bakban)

December 17, szerda és December 24, szerda között mindezzel teljesen párhuzamosan egy másik hatás is erősítheti ezt a lefagyás, magányosodás jelleget, önmagunkkal, párunkkal szemben idegenséget érezhetünk, ami így Karácsony előtt mindig az ego diadalmenete szokott lenni, hiszen a kapcsolódás, intimitás egós alapjellegeink feladását jelenti. Lazítsunk, lélegezzünk, és amint érezzük a lefagyást és frusztrációt, vigyük bele magunkat tudatosan nyugtató, kapcsolódó jellegekbe, ezzel felülírva a mechanikus mintákat. (Vénusz Bakban kvadrátban Uránusszal Kosban)

December 17, szerdán még a Merkúr bolygó is belép a Bakba, hogy teljes legyen a kép. A Merkúr mozgékony, kreatív, laza energiákat képvisel, ezáltal a Bak ellentétének, komplementer-párjának tekinthető. Szóban, tettben, gondolatban legyünk itt passzívak, csináljunk keveset, figyeljünk befelé, gyűjtsünk erőt: az elmúlt év után, és a következő hónapok, év előtt. Január 4-ig lesz a Bakban, így az év utolsó két hete a passzivitásról, megnyugvásról, az aktív, pörgős dolgok hiányáról kellene, hogy szóljon.

December 19, péntek és December 27, szombat között, amibe az Ünnepek teljesen illeszkednek, olyan Válaszút előtt találjuk magunkat, ami életünk következő hónapjait, akár éveit is meghatározhatja. A Vénusz bolygó a Bakban 90-90 fokban lesz a két Holdcsomóponttal. Vagy erre megyünk, vagy arra.
Az egyik aspektus, hogy felvállaljuk-e a Párkapcsolat alapvető terheit, korlátait, melyek egyúttal alapokat és valahova tartozást, illetve mélységet is adnak, így megnyerve ezután az örömöket vele, vagy kislisszanunk előle, és az ’egyedül megoldom, egyedül helytállok’ mai szlogenjét alkalmazzuk. Az előbbi a Felszálló, az utóbbi a Leszálló Csomópont, így az előbbi a működőképes, a követendő irány, az utóbbi a zsákutca.
Másik aspektusban azt is jelenti, hogy valamennyire összébb kell húznunk a nadrágszíjat egyénileg és kollektíven is; kevesebb és minőségibb örömöket, élvezeteket kellene keresnünk, mert úgy vagyunk képesek figyelni másokra is, és a zárt, egos jellegekből kiemelkedni – melyek végsősoron szenvedésünket, akár eltűnésünket is képesek okozni. (Vénusz Bakban kvadrátban Felsz.HCs.-tal Mérlegben, Lesz.HCs.-tal Kosban)

December 22, hétfő a hónap másik legfontosabb napja lesz. Három hónap hátramenet után előrefelé indul az Uránusz bolygó a Kos csillagjegyben. Ebben a három hónapban azt adta, hogy amikor valamilyen ötletünk támadt, akkor nem volt erőforrásunk. Amikor erőforrásunk, időnk-energiánk volt, nem tudtuk, mire használjuk. Ily módon meglehetős frusztrációkat okozott így az őszi hónapok során. Előreindulásával új távlatokat, perspektívákat tudunk találni életünk dolgai számára, és ez (is) segíthet a frusztrációk, beszorult energiák kioldódásában, kiszellőzésében!

December 22, hétfőn mindemellett a Nap is belép a Bakba, ami megfontoltságra, türelemre és elmélyülésre késztet bennünket mindig. Itt a legrövidebbek a nappalok, a leghidegebb az idő, ilyenkor csak létezzünk, integráljuk az eddigi tapasztalásainkat, az elmúlt évet: lesz itt bőven feldolgoznivaló, abban biztos vagyok! December 22 és Január 4, vasárnap között tízből négy bolygó lesz a Bakban, így emiatt is fontos a nagyfokú passzivitás, rendeződés motívuma.

December 22, hétfő és December 28, vasárnap között úgy érezhetjük, hogy valami lendkerék visz bennünket, de a rendszerünk, vagy a külvilág nem képes felvenni ezt az energiát. Mint amikor sokáig forgunk körbe-körbe, vagy hosszú ideig futunk, és a szervezetünk menne tovább, holott már leálltunk. Itt is figyeljünk oda, hogy ne hozzunk hirtelen döntéseket, ne találjunk ki fantazmagóriákat, hanem tudatosan befelé figyelve csendesítsük el magunkat. (Merkúr Bakban kvadrátban Uránusszal Kosban)

December 22, hétfő és Január 1, csütörtök között sokat segít, hogy egy nagyon megnyugtató, pihentető, gyógyító hatás is lesz itt aktív. Pihengessünk, relaxáljunk, rendezzük a dolgainkat áramlóan, nagyon fontos itt, hogy erőt gyűjtsünk, és hagyjuk, hogy magától gyógyuljanak, kerüljenek a helyükre az életünk dolgai. Legyünk passzívak. (Nap Bakban szextilben Neptunusszal Halakban)

December 24, szerda az év legfontosabb napja! Akkora jelentőségű, hogy a napokban egy külön cikket fogok róla írni. A Szaturnusz, a Karma bolygója, a Nagy Tanító, belép a Nyilas csillagjegybe, mely energetikai ellentétpárját, komplementerét jelképezi. Sok ’lufi’ fog itt kidurranni, számos légvár fog itt leereszteni, mélyebben viszont a korábban ígért cikkben fejtem majd ki a témát.

December 24, szerda és Január 7, szerda között meginoghatunk céljainkban, énképünkben, úgy érezhetjük, hogy akik eddig voltunk, amit eddig szerettünk volna, hirtelen nem mi vagyunk. Ó, de jó is ez! Mivel az Univerzum alaptermészete a változás és az áramlás, mindez nagyon illeszkedik majd a felsőbb erőkhöz, de ’kis Én’-ként mindig valamilyen állandóságra, szilárd énképre törekszünk, így nagyon sokan zavarodhatnak meg mindettől. Engedjük, hagyjuk, áramoljunk; továbbra is ezek a kulcsszavak, és visznek majd sokmindent, amire eddig (tévesen) az identitásunkat építettük. Ha nem engedjük, akkor a zárt markunkból viszik; ami gyakran kellemetlen tud lenni. (Mars Vízöntőben szemben retrográd Jupiterrel Oroszlánban)

December 26, péntek és 2015.április 17 (!) között a következő hónapok egyik legfontosabb hatása aktiválódik be a Nyilasba ’frissen’ belépett Szaturnusz és a Halakban lévő Neptunusz között. Az utóbbi bolygó egy évszázadok, szinte évezredek, óta elfelejtett, elveszett minőséget jelképez, ami az ősi, eldugott törzsekben van még jelen, és az ókor előtti kultúrákban lehetett alapvető. Az Egységet jelenti, annak érzetét, hogy egyek vagyunk, nem elméből, képzelődve, hanem alaptermészetünkként. Mindez egy gyógyult, blokkmentes állapotban tud jelen lenni. A Nyilas csillagjegy alacsonyabb szinten vetítést, képmutatást jelent, azt, hogy többnek, jobbnak, szebbnek, ügyesebbnek, okosabbnak mutatjuk magunkat a külvilág felé, mint amilyenek vagyunk. Egy lufit fújunk magunk köré, és azzal azonosítjuk magunkat. A Szaturnusz kipukkantja ezt a lufit, egyéni és kollektív szinteken is. Ez hozzásegít ahhoz, hogy visszatérjünk az ősi egységállapotokhoz, kívül és belül is, de a legtöbb ember annyira azonosította magát a külső-belső projekciókkal, hogy ezt a Minden-t semmiként, nihilként fogjuk érzékelni valószínűleg. Ha görcsösen ragaszkodunk régi, vagy sosem volt nagysághoz, akkor szenvedünk majd; ha azzal foglalkozunk ami valóban van, magunkban és kívül, az Egység korábban nem tapasztalt jó szintjeit éljük majd meg. (Szaturnusz Nyilasban kvadrátban Neptunusszal Halakban)

December 28, vasárnap és Január 21, szerda között felerősödik majd az igény emiatt a Párkapcsolatra, a kulturált emberi viszonyokra. Ha van Párunk, akkor kössünk vele a korábbinál mélyebb szövetséget, mintha egy üregből akarnánk kimászni úgy, hogy hátunkat egymásnak vetjük, és úgy toljuk fel magunkat. Itt lesz igaz az a mondás, hogy „ha nem tudsz kedves lenni, legalább ne árts másoknak”; és nem fogunk tudni a korábbi módokon, vetítve-projektálva ’kedvesek’ lenni, mert lehántják rólunk eddigi maszkjainkat. (Merkúr-Vénusz együtt Bakban-Vízöntőben)

December 30, kedd és Január 8, csütörtök között ettől, ezzel párhuzamosan magányosnak érezhetjük magunkat, hogy hirtelen kell felnőnünk, hogy olyan játékszabályok szerint kell játszani, melyeket nem ismerünk. Lassítsunk itt, passzívan-értelmesen mérjük fel a környezetünk, az életünk, ’ízlelgessük’ ezeket az új energiákat, jellegeket, amik Karácsonytól kezdenek majd bejönni, de november közepe óta már érzékelhetőek. (Nap Bakban kvadrátban Uránusszal Kosban)

December 30, kedd és Január 8, csütörtök között ezzel napra pontosan párhuzamban nagy igény lesz nem működő részeink leválasztására, akár beáldozására, hogy enyhítsük a fentebb leírt érzéseket. Az energiák mindig áramolnak valamerre, mivel a jövőbe nem tudnak még itt, áramoltassuk a múltba, az én-rendezésbe, önvizsgálatba, nem kellő részeink integrálásába, elengedésébe. (Nap-Pluto együtt Bakban)

Január 1, csütörtök és Január 9, péntek között tartsunk egy érték-lajstromot a körülöttünk lévő kapcsolatainkról, életünk rutinjáról, tényezőiről, és ami hozzátesz, ami segít objektív (!) értelemben, azt becsüljük meg, támogassuk, adjunk neki figyelmet és energiát. Itt végig a ’lufink’ leengedése lesz majd a fő projekt a következő 3 évben, és nagyon fontos hogy már a legelején önként és segítve a folyamatot működtessük ezt. (Vénusz-Merkúr Bakban-Vízöntőben szextilben Szaturnusszal Nyilasban)

Január 4, vasárnaptól szusszanhatunk, fellélegezhetünk mindebben egy kicsit, ahogy a Vénusz és Merkúr együtt belépnek a Vízöntőbe a Bakból. Enyhíti majd a nyomást, a befelé áradó energiákat, fókuszt, és kicsit levegőt ad a bezárt jellegeknek. Innentől gondolatban, ideák szintjén kezdünk el látni dolgokat, és előrefelé tudunk nézni. 

Ahogy láthattuk, rengeteg nagyszabású, grandiózus hatás aktiválódik, vagy szűnik meg ebben a hónapban. Intermezzo lesz ez a pár hét, és ahogy Karácsonykor belép a Szaturnusz a Nyilasba, egy újabb éra kezdődik. Végig december során a Pluto bolygó a Bakban 90 fokban lesz a két Holdcsomóponttal és az Uránusszal, így a célnak annak kellene lennie, hogy feldolgozzunk annyi sérülést és fájdalmat gyerekkorból és előző életből, amennyit csak lehet, hogy minél inkább kijöjjünk zárt állapotunkból.
Ezt leginkább egy másik emberrel tudjuk gyakorolni, és december végétől-januártól ilyen 'szövetségeknek' kellene létrejönnie, és azon túl mikro-közösségeknek. Ahogy a régi időkben. Aki az egyedül bóklászó jellegeket képviseli majd, az elveszik a következő években, és érdemes ettől kicsit meg is ijedni, mert a Szaturnusz most jópár évig 'mély' jegyeken fog végighaladni, aminek bevezetője az elmúlt két és fél év volt. Használjuk hát ezt motivációképpen a belső munkára, a sérülések feldolgozására, már fel lettek 'lazítva' az elmúlt két évben. Ugyanakkor fordítsunk hátat a modern, képmutató, 'teljes' életnek, és minél inkább képesek leszünk szerény és intim jellegeket megélni, annál jobb életünk lesz. Ez már a következő cikk témája lesz; itt egyenlőre elég annyi, hogy pihenjünk, lazítsunk, szeressünk, és finoman, nyugodtan, lágyan, nyitottan töltsük a következő három-négy hetet. :)

1473782_10151724729201809_1290230523_n2.jpg

Aktuális híreink:

Megjelent az 'Iránytű az Asztrológiai Önismerethez' című könyv! 

Átvehető személyesen időpontegyeztetéssel (babity.richard@gmail.com), és rendelhető utánvéttel is. 

Ár: 3000 forint, Terjedelem: 320 oldal. Az 'Iránytű a Spirituális Fejlődéshez' könyvvel együtt a két könyv ára 5 ezer forint!

Csatlakozni tudtok a Facebook-on a 'Zöldkör' csoporthoz - itt interaktívan tudunk beszélgetni a cikkekről, tudtok kérdéseket feltenni, eszmét cserélni másokkal, barátságokat kötni hasonló érdeklődésű emberekkel és még sok minden mást! :) https://www.facebook.com/groups/zoldkor.blog/. Több, mint 2700-an vagyunk már, nagyon jó kis csapat alakult ki, bátran csatlakozzatok! :)

- Elkészült az 'Iránytű a Spirituális Fejlődéshez' című könyv! :) 

Ár: 3000 Ft, Terjedelem: 304 oldal

Átvehető: Budapest, 13. ker., Hegedűs Gyula utca 8, 25-ös kapucsengő, előzetes egyeztetéssel. Vidékről utánvéttel is megrendelhető! - http://fonixhaz.com/kapcsolat.html

- Elkészült a Dhammapada - A Tan Útja' című hangoskönyv! :) Amolyan buddhista Bibliának tekinthető, nagyon szép és érdekes tanítások vannak benne. A linkre kattintva megtekinthető a borítója, megrendelhető, és bele is tudtok hallgatni. :) 

https://www.youtube.com/watch?v=QVOcc5EiOIAhttps://www.youtube.com/watch?v=8F8HqBDGRtc

Átvehető: Budapest, 13. ker., Hegedűs Gyula utca 8, 25-ös kapucsengő, előzetes egyeztetéssel. Ár: 2 ezer forint. Vidékről utánvéttel is megrendelhető! - http://fonixhaz.com/kapcsolat.html

http://zoldkor.com/konyvek-menu/konyvek-hangoskonyvek/a-tan-utja-dhammapada-hangoskonyv.html

- Megnyitottuk a Zöldkör honlapot!!!!! www.zoldkor.com címen érhető el, vagy ide kattintva! :)

- Továbbra is segítünk azoknak, akik szeretnék a Pálmalevelüket megkerestetni, akár a felolvasott után egy másodikat is, és/vagy Asztrológiai Elemzésüket elkészíttetni: a babity.richard@gmail.com címen tudtok jelentkezni.

Itt tudtok előzetesen bővebben tájékozódni:

http://zoldkor.com/
http://zoldkor.blog.hu/2013/09/09/a_palmalevelekrol
http://zoldkor.blog.hu/2013/10/10/a_palmalevelekrol_ii
http://zoldkor.blog.hu/2014/02/02/a_palmalevelekrol_iii
http://zoldkor.blog.hu/2013/12/04/karacsonyra_351

- Online Interjúkban érdekes témákkal kapcsolatban tudtok előadásokat meghallgatni: http://zoldkor.com/forrasok/interjuk.html

- Aki szeretne magán aktívabban dolgozni, fejlődni, életét javítani, a Zöldkör Facebook csoportban, vagy akár a privát emailcímemen is tud érdeklődni terapeutákról, segítőkről.

 

komment

süti beállítások módosítása