HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2016.02.09. 11:18 Zöldkör

A Marsulásról, az Emberségünk visszanyeréséről

Ma a Mars bolygó napja van. Igazából minden kedd a Mars alá van rendelve, de annyiból is aktualitása van a most következő írásnak, hogy a teljes 2016-os előrejelzés egy dologról szólt: hogyan kerüljük el, hogy két lábon járó Mars-ok legyünk. Eddig csak szimplán kellemetlen volt, magunknak és környezetünknek is, innentől egyre fokozódó nyomást okoz, majd élet-halál kérdése is lesz.
A világ valahogy úgy épül fel, hogy van az Egység, a Teljesség. Itt nincsenek formák, itt totális energia és tudat van. Itt minden és mindenki angyalbögyörő, egy csoda, mackóvirágszál. Ez az egység szétbomlik bizonyos okok miatt különböző alapformákra: ezek az archetípusok. Az archetípusok zárt rendszerek, teljes és jól modellezhető karakterisztikával. Mindannyian képviselünk egy fő archetípust energiarendszerünk, pontosabban annak kibillentsége miatt, mindannyiunknak van egy fő karakterkészlete, megjelenési és megnyilvánulási formája. Akkor vagyunk megnyilvánult testben boldogok, egységesek és működőek, ha korunknak és nemünknek megfelelő archetípust visszük. 

A helyzet nem ilyen egyszerű, gyakorlatilag mindenki másik archetípust, archetípusokat is visz, és elindul egy erodálódási, széttöredezési folyamat. Innentől indul a káosz és a szétesettség, széthullás. Egyre gyorsul az energia, egyre nagyobb a zavar, a kapkodás, és ezáltal a boldogtalanság. Ebben a korszellem, a kollektíva nagy hatással van ránk.

Mindannyian robogunk passzívan és mechanikusan az Élet folyójában, a szakadék és a leépülés felé, és néhány vízcseppnek lehetősége van kiugrani. A ciki ebben, amikor a folyó legmélyén lévő vízcsepp álmodja, hogy kiugrott, és hogy a partról integet, miközben ott az iszap és a hínár íze is a szájában. Éppen emiatt vannak Objektív viszonyítási pontok, hogy hol tartunk, hol gyökerezik az energiarendszerünk. Mivel az Archetípusok az Egységből erednek, nem érhetjük el az Egységet, amíg nem raktuk rendbe energiarendszerünket; addig az egységről való álmodozás, ábrándozás és vetítés van.
 
Egyik ilyen a Mars archetípusa. A Mars alá a fogak, körmök/karmok, haj/szőr, izmok, a vér tartozik, minden jellegű gyors és hirtelen mozgás, ellenállás, küzdés, ebből eredő verítékezés. Magyarul az Állatok archetípusa. Futni a vadász elől, futni a táplálék után, igyekezni, hogy levadásszuk, és elkerülni, hogy levadásszanak. Mindebben az állandó küzdelemben semmi állandóság nincs, így a Mars a Kezdet energiáját is jelenti: rövid ideig szaladás és rávetődés, majd indul az egész újra. Prédaként szaladás, menekülés, majd elpusztulás és vége. A Mars archetípusában nincs épülés, nincsenek eredmények, fenntartási szakasz, legkevésbé beteljesülés, magasabb szintre lépés.
 
Egy Állat, ha megtámadják, háromféleképpen tud reagálni: megdermed, ha ez nem megy, elmenekül, ha ez nem megy, támadni kezdi támadóját. Egyezkedés, megbeszélés, együttműködés nincs; ha van is fajtatársaival, az is saját túlélését szolgálja, hogy kisebb eséllyel vadásszák le, és nagyobb eséllyel jusson neki préda. Ez nagyon kényes egyensúly, mert így osztozkodni is kell, erre van a mondás, hogy "marakodnak a koncért".
 
A humanoid, emberi szinteken a Mars egy 13 és 30 közötti fiatal férfi programja, három alprogrammal:
 
1. Önmagamat korlátok nélkül kiárasztani.
2. Ennek során az utamba kerülő nőket (nőstényeket) magamévá tenni.
3. Aki az első kettőt akadályozza, azt félresöpörni.
 
A Mars jele egy kör, amiből jobbra felfelé egy nyíl ágazik ki. A kör az ego-t, a zárt én-t jelenti, ami egy idő után kirobban magából, ez a nyíl. Ez csak időleges megkönnyebbülés, újra visszazár magába, megtelik magával, és ismét kirobban. Kapcsolódni hozzá sem a körön nem lehet, a nyílon pedig főleg nem.
 
Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy az Állatok élete mennyire szép, mivel nem adnak hangot olyan őrlődéseiknek, aminek az 'emberek', és sokáig tudnak nyugodtan feküdni gyakran. Ez azonban egyáltalán nem igaz, a lélek számára az állati test húsba zárt börtön, tombolás, téboly, egy szenvedő vörös ködfelhő az idő nagy részében. Ugyanolyan őrlődésekkel, mint egy 'ember', csak sokkal kevésbé cizelláltan, gyökér-érzetekkel.
 
Valahányszor fizikai testben vagyunk, képviselünk egy rezgést, információkat. Van egy gyönyörű mondás, ami sajnos elveszett a mai vetítő, spiri-biri gyermek-világban: "Ami annak látszik, az az is.". Ezekre a rezgésekre tudatosan, pontosabban öntudatlanul erősítünk rá. Ezt tesszük, amikor egy bizonyos színt veszünk fel, amikor hangsúlyozzuk testünk bizonyos részeit, amikor bizonyos dolgokat hordunk magunknál.
 
Féltudatosan ugyanez, amikor egy nő szépítkezik: kiemeli szemeit, száját, eltünteti bőrhibáit, odafigyel, hogy ruhája tiszta legyen, egésze pedig rendezett. A Mérleg-Vénusz archetípusát erősíti ezzel, vagyis figyeljenek rá, kapja meg az energiát. Jó esetben ez nem öncélú, hanem egy kiválasztott férfinek szól, hogy gyönyörködtesse; előbb vizuálisan, majd máshogy is.
 
Amikor valaki márkajelzéses ruhát vesz fel, a legújabb telefont, pörgeti a BMW kulcsát, külföldön szelfizik, vagy éttermekben, ezzel a Nyilas-Jupiter archetípusát erősíti, azt az üzenetet küldve, hogy "Felettetek állok, én már túl vagyok mindenen, rangom van, magasan állok", ezzel kockáztatva önnön bukását és kirekesztettségét, mivel ez nem valódi csúcs, nem valódi eredmény, és a 'hegycsúcson' állva a nagy többség lent marad, így megjelenik egy elkülönültség is.
 
Amikor egy nő tisztán tartja az otthonát, rendben a gyermekeit, ügyel a férjére, azzal a Hold archetípusát erősíti, azt sugallva a világ felé, hogy nem kíván a külvilág felé küzdeni, beéri kevesebbel, ugyanakkor értékesebbel, valódibbal, teljesebbel.
 
A Mars-nak is megvannak a világos karakterisztikái. Színek, formák, anyagok, momentumok, melyekből, minél Marsikusabbak vagyunk, annál több van. A mai spiri-biri bemagolt, betanult 'spiritualitásban' elterjedt, hogy nincs jó és rossz. Egy fokon, szinten túl nincs, de előtte bizony van. Pontosabban funkciók vannak, működés van. A Mars egyedül egy 13 és 30 közötti fiatal férfi számára lehet archetípus, de még ott is benne van az Állatok világának fals izgalma, küzdelme és végsősoron boldogtalansága.
 
És most jöjjön az 'átok': az emberek 99,99999 százaléka jelenleg az Ikrek-Merkúr gyerek és a Kos-Mars Állat archetípusában van beakadva. Egy 2 és 13 év közötti fiúgyermekében. Ami egészen elkeserítő és kilátástalanságra ad okot, hogy a nők 99,99999 százaléka is egy 2 és 13 év közötti fiúgyermek (!) programjait éli, azaz az maga. Itt most nem cél ennek kifejtése, az egy későbbi cikksorozat témája lesz (hamarosan), szépen, világosan és érthetően levezetve az okokat. Az Ikrek-Merkúrt is hagyjuk most, mert jelenleg a Mars témái fontosak, és egyre fontosabbak.
 
Lássuk, hogy mik az archetipikus Mars-i jellegek. Minél többet fedezünk fel magunkon, annál nagyobb problémában tartjuk magunkat, hiszen Emberi lehetőségekkel Állati szinten, a Küzdés és a Kezdet boldogtalan állapotában tartjuk magunkat! Mindannyian a dolgainkkal, külsőnkkel és szokásainkkal kinyilvánítunk belső dolgokat, és szakavatott szem ezt könnyen láthatja. Ugyanakkor, ami a fő probléma, hogy konzerváljuk is magunkat, amennyiben felöltjük ezeket a formákat, mintákat.
 
Vörös:
 
A színek közül a vörös jelentik a Mars-ot. Bármikor, amikor vöröset veszünk fel, részben Mars-sá is válunk. Figyeljünk meg egy vörös ruhát viselő embert: egyszerre vonzó is a szín, ugyanakkor taszító is. Vonzó mert egy alapenergiát, egy gyökérenergiát képvisel, de taszító is, mert önös, zárt, finomságok nélkül. Ha túl hosszan nézzük, bepörgünk, ami szintén a Mars Kezdet aspektusa.
 
A Mars-hoz, pontosabban a Kos, hoz a fej tartozik a testünkön, így nőként vörös haj viselése a legtragikusabb öngól. Mivel a fej egyenlő a Tudattal és a fő identitásunkkal, az én-nel, ezzel jelezzük a környezetünk számára tudatalatt, és ami rosszabb, konzerváljuk is, hogy mi egy "egyedül küzdő", "magányos farkas", "magányos harcos" vagyunk, aki a Kezdet-ig jut el. Ami egy Férfi számára legrosszabb lehet, a herélés, ugyanaz egy nő számára a vörös haj. Ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni. Az egyre rövidülő hajak a nőknél először az Ikrek-Merkúr állapotát jelzik, a vörösödés (nem csak hajban, úgy általában a a férfiak eltűnése, a nők marsulása), pedig a Férfiak eltűnését jelzi, ugyanakkor konzerválja, és társadalmunk állatvilágba süllyedését. Ily módon, amikor egy vörös hajú nő megkérdezi, hogy "Hova tűntek a férfiak?!?!", az egy nagyon morbid dolog. Annyira előrehaladott már ez a folyamat, hogy több helyen nyilatkoztam róla, hogy a dialektika miatt hamarosan megjelennek a rózsaszín hajú férfiak, a torz kiegyenlítődés miatt. Szerintem ilyenkor sokan azt hiszik, viccelek, vagy túlzok; tessék:
 
 
Ha igazán tönkre akarsz tenni egy nőt Nőiességében, fesd vörösre a haját (Mars), ha igazán tönkre akarsz tenni egy Férfit, fesd rózsaszínre (Vénusz). A vörös hajú nők "vagányak", "energikusak", "szenvedélyesek", a rózsaszín hajú férfiak "hülye buzik", "fúj", "hova lett a világ?!". Ki érti ezt...?
 
Kutya:
 
Ha igazán tönkre akarnék tenni egy nőt, vennék neki egy kutyát. A Mars bolygó archetipikus állata a kutya. Ahogy egy nő beszorul identitásában egy 2 és 13 éves korú fiúgyermekébe, lesz egy kutyája.
Egy Nő, aki a Vénusz és a Hold archetípusában van, nem tud meglenni férfi nélkül. Ezzel semmi baj, ez nagyon pozitív, így működik a világ. Vénuszként szükség van a rajongó figyelmére egy férfinak, az udvarlásra, a tekintetekre, a bókokra: az energiára. Ez lehet öncélú, vagy ahogy korábban írtuk, pozitív is. Egy Holdként élő nőnek szintén szüksége van a férfira jó értelemben és a gyerekre is. Ők ketten töltik ki a Hold bolygó jelében lévő űrt. Ilyen értelemben a Hold az egyetlen, aki képes valódi kapcsolódásra, ezáltal a Nap mellett a legértékesebb, legmegbecsülendőbb.
 
A férfiakra mindenki haragszik, amikor elmennek egy prostituálthoz, és a nőkben van egy mágikus rettegés az örömlányoktól. Ennek oka az, hogy alapvető párzási ösztön hajtja a hímet a nőstényhez, így a nők tudatalatt úgy vannak vele, hogy ha az érzelmi, Emberi része már nem is megy a kapcsolatnak, legalább párosodni (Mars) visszajön/idejön, arra a rövid időre (Mars) is. Az örömlányok ezt kinegálják. Ugyanezt teszik a kutyák.
 
A kutya egy Merkúr-Mars jellegű lény, így torzan kipipál két igényt is a nőnél energetikailag. A 'férfit' (Mars) és a 'gyereket' (Merkúr). Ott egy 'férfi', akihez nem kell alkalmazkodni, akinek nem kell megnyílni, aki engedelmeskedik, ugrik, vigyázzban áll. Ott egy 'gyerek', aki nagy szemekkel rajong, lehet hozni-vinni, 'gondoskodni' róla, vásárolni neki, de nem kell neki megnyílni, el lehet küldeni és engedelmeskedik, rá lehet rivallni, és evolúciósan az a dolga, hogy tűrje és visszajöjjön. Mindig ott van, úgy, hogy nem kell adni semmit. Rendelkezésre áll. Mint a férfinek egy prostituált: ha kell, odamegy, fizet, lelép, ha nem kell, a prostituáltat nem zavarja.
 
Olyan szintre jutott mindez, hogy vannak emberek, akik szóban-írásban azt kommunikálják, hogy "szerelmesek" a kutyájukba, és "így még nem szerettek senkit". Ha egy állatba vagy "szerelmes", hova pozicionálod magad...? Ha még "így nem szerettél senkit", akkor mennyire vagy képes szeretni...? Milyen üzenetet küldesz magadról a Valóságban...?
 
És van ebben még egy hatalmas öngól. Ha kutyát tartasz, nem lesz Férfi melletted. Vagy egy gyerek érkezik (Merkúr), vagy egy állatias fiatal 'férfi' (Mars), vagy egy Nap-Férfi (ezt akarja mindenki). Egy gyerek-férfi neked nem kell, ott a kutya gyerek-férfinek (Merkúr-Mars), egyszerűbb, nem beszél, és irányítható. Állatias fiatal férfi nem kell, mert neki már meg kell nyílni, és ő Mars-ként állandóan konfrontálódni (Mars) fog a kutyáddal, pozícióharcolni, vagy elmegy. Harc, vagy elmenés, ez a két Mars, állati program. És te a kutyádat fogod választani: mert könnyebb neked, és a 'gyerekét' nem küldi el az ember, nem mintha ezek a lények nem maradtak volna fenn évmilliókon át.
 
A Nap-Férfi, ő kéne. Ő viszont nem fogja érteni. Nem fogja érteni, hogy mi ez a kis valami, akiért rajongania kellene. Nem fogja érteni, hogy te hogy tudsz rajongani egy állatért, amikor egy ember vagy. Hogy miért nincs gyereked. Hogy ha gyereket vállal veled, nevelnie kell egy idegen gyereket is...? (Az oroszlánok lefojtják mások kölykét). Egy Nap-Férfi prioritást fog kérni, és azt is érdemel, saját utódokat, Egységet, Rendet. A Merkúr-Mars káosz, nem Rend.
 
A kutyatartással a nők konzerválják magukat egy 2 és 13 év közötti fiúgyermek szintjén, és gyakorlatilag lehetetlenné teszik, hogy bejöjjön egy Férfi. Nem lesz megértő, nem kell (!), hogy megértő legyen: egy Nap-Férfinek Joga van a prioritásra és exkluzivitásra, igénye pedig biztosan. Ha már van kutyád, legalább ne reklámozd profilképen-borítóképen, posztolásokkal. Ne riaszd el tudatalatt egy Férfi esélyét, mert ez így ördögi kör. Nem jön, ott az érzelmi kiüresedés, aztán a frusztráció (Mars) és a Küzdés (Mars), ezáltal méginkább eggyé válsz a kutyával.
 
Mielőtt bárki félreértené, semmi baj a kutyákkal, nekem is volt, Dínó, gyönyörű németjuhász, 5 és 13 éves korom között. Nem véletlen az életkor.. "2 és 13 év közötti fiúgyermek". A kutyának a kertben a helye, individuumként, rohangáljon, ugasson, őrizze a házat; egyedül (Mars). Amikor 2015 első felében volt a nihil időszaka, érzelmileg és párkapcsolatilag, gondolkodtam egy kutyán; aztán elhessegettem, mert arra gondoltam, hogy ennyire könnyen nem adhatom fel, ennyire könnyű megoldást nem választhatok, ennyire nem ábrándulhattam ki az emberekből: ezekre gondoltam.
 
Futás:
 
Ha megnézzük az emberiség ismert 6 ezer éves történelmét, a nők 70, azaz 70 éve futnak. 6000 a 70 ellen. Ez a 70 év a társadalom széthullásának, a káosznak és kultúra eltűnésének időszaka; nem véletlenül.
 
A futás egy Marsikus dolog, még az állatvilágból: vagy a préda után futok, vagy prédaként az üldözőm elől. A régi időkben, egy nő akkor futott, ha éppen üldözte valaki, vagy valami veszélyt akart elhárítani; mindkettő szintén Mars.
 
Van egy mondás, hogy "Ha látsz egy nőt futni, és nem kap el a röhögőgörcs, az nem is igazi Nő." Ez teljesen rendben van, ugyanígy poénkodik mindenki a főző vagy pelenkázó férfiakon, vagy amikor öltözködnek, takarítanak, vagy bármi. Nem az ő dolguk, pontosabban nem ez a fő dolguk.
 
A futásnak van egy nagyon érdekes pszichológiája. Valahányszor várandós velünk édesanyánk, vagy gondoskodik rólunk, babusgat minket, az a Halak állapota. Amikor világra jövünk (Kos-Mars), vagy ez a védő-óvó babusgatás nincs ott, akkor egyedül vagyunk (Mars), a világot idegennek, támadónak (Mars) érezzük. El kell kezdeni egyedül helytállnunk, és harcolnunk, elérni céljainkat, megvédeni magunkat. Kialakítani én-ünk alapjait. Ez teljesen rendben van, 0 és 2 éves kör között ez természetes, ezt csináljuk.
 
Azonban, ha nem volt ott az Anya óvása, gondoskodás, a Halak állapot nem elégíttetett ki, hiányunk lesz. Az óvást és az energiát háj formájában rakjuk magunkra. Figyeljük meg, minél 'előrehaladottabb', 'fejlettebb' egy ország, egy társadalom, annál több az elhízott ember. Minél több a 'joga' a nőknek, azaz minél inkább joguk van Kos-Mars férfiként tombolni, küzdeni és képviselni magukat, és nem azt élni, amire hormonháztartásuk, energiarendszerük, archetípusuk huzalozza gondolataikat, érzelmeiket, érzéseiket, annál több a kövér ember. Ördögi kör ez.
 
A futás melletti érv, hogy fogyaszt. A futás olyan, mint a drog. Adrenalint termel, és más hormonokat, amik kiütik az agyat, az elmét. Ennek evolúciós oka, hogy amikor vadászol, vagy menekülsz, elég ciki gondolkodni közben, ott fókuszra van szükség. Ez tehát nem egy felnemesedett, tiszta meghaladása az agynak és az elmének, hanem kiütése, visszaminősítése, visszazuhanás a Kezdet állati szintjeire, ahol nem az van, hogy nincs probléma, hanem a probléma meg sem jelenhet, hogy Megoldássá váljon.
A futás ezek mellett a hormonok mellet, amik kiütik a problémás elmét, stresszhormont is termel. Ezáltal olyan, mint a drog. Nehéz belőni, hogy mennyi elég és milyen gyakran. A stresszhormon felidézi a Halak biztonságos, nyugodt és Egységes állapotának elvesztését, ezáltal hájat termelünk, melankolikusak, fáradtak és levertek leszünk. Felpörgünk, aztán lezuhanunk, emiatt újra fel akarunk pörögni. Nem ez a drog hatásmechanizmusa...?
 
Kíváncsiságból beírtam a keresőbe, hogy "Nike run women", és néhány az eredmények közül:
 
 
 
Bármelyik egy Nő képe? Bármelyik vonzó lehet egy Férfi számára? Az, hogy ott rohangál és izzad valaki? Természetesen, ez is beindít valamit egy férfiban, ez pedig: a dugás. Egy gyors menet, fröcsögjön az energia, fröcsögjön az izzadtság, vágjuk egymást a falhoz, az ágykerethez. Ez nagyon jó, és tényleg élvezetes. De ez még nem a Nap-Férfi. Ez valaki, aki egy jót dug, veled, és továbbáll, vagy te állsz tovább. Ez az állatok ciklikus párzása.
 
Vissza kellene találni a finom, lágy kapcsolódott állapotokhoz, Férfi és Női minőségekhez, és nem nőne rajtunk háj, ami elakadt érzelmi energia, és nem kéne futkároznunk. A természeti népeknél ezért van annyi jó alakú ember, és ha Szépséget keresünk, mindig valamilyen egzotikus, 'elmaradott' helyre megyünk: Ázsiába, Dél-Amerikába, arab világba, ahol még nincs az a nagy 'egyenjogúság': a Küzdelemre.
 
Ha hölgy lennék, inkább jógáznék, sétálnék, callanetics-eznék, tai-chi-znék, vagy ilyesmi. Kapcsolódnék egy Férfihez, áramoltatnám az érzelmi energiáimat, és lefogynék. Nem lenne ekkora zaj, izzadtság és identitás benne, de valódi, hosszútávú és működő lenne.
 
Egészségügyi dugás:
 
Van egy kifejezés a mai hölgyek körében, az pedig az "egészségügyi dugás". Hívják még "pókhálótlanításnak", vagy "esőcsinálásnak" is. A Mars egyébként maga a dugás, hogy felforralni a dolgokat, és kontroll nélkül hadd szóljon, és ez nagyon jó érzés, mert kiüti az elmét, megszabadulunk egy időre az emberi lét átmenetének kínjaitól.
 
A '71 és '83 között születettek képletében a Pluto bolygó a Mérlegben áll, ami nagyon sok olyan előző életet jelent, ahol az volt a mottó, hogy "Akkor jó, ha igazán fáj, akkor fáj, ha igazán jó!", és számos olyan, ahol az élvezet, a gyönyör keresése valaki pusztulásához, összeomláshoz vezetett. Ha megfigyeljük, ez az a generáció, dátum, ahol elkezdtek úgy igazán elcsesződni a dolgok, és onnantól egyre növekvő káosz van. Pont a napokban gondolkodtam azon, hogy ha azt szeretném, hogy biztosan rendben legyen valami, biztosan működjön, meg legyen csinálva, egy 1965 előtt születettre kellene bíznom. A tapasztalat azt mutatja, hogy ott még az volt a mottó, hogy legyen meg valami, működjön, és utána foglalkozom magammal. Az ez után születetteknél az a mottó, hogy "Foglalkozom magammal. Foglalkozom magammal. Foglalkozom magammal. Foglalkozom magammal." "Működik?" "Tes.ss.sé..k..? Foglalkozom magammal. Foglalkozom magammal." Mindez a Mars önjáró körét jelenti, ami túl van feszítve és hevítve, idővel Kezdeti megkönnyebbülést kíván, de ahelyett, hogy elkezdené felépíteni magát, visszazuhan önmaga pörgetésébe.
 
Ide kapcsolódik az "egészségügyi dugás". Amikor valaki teljesen bele van tekeredve magába, és ebben már annyira meg van őrülve, annyira feszíti, hogy ki akar törni. Hívhatjuk kapcsolódásnak is, főleg nőknél, férfiaknál ürítésnek hívjuk. Az állatok világágban a párosodás egy teljesen mechanikus dolog, ahol a hím kergeti a nőstényt, az lerázza magáról, a hím újra jön, és vagy sokadik próbálkozásra a nőstény örömtelenül beadja a derakát, vagy a hím kudarcot vall. Előttünk van a diszkók világa? Vagy a mai 'ismerkedés', 'udvarlás'? Túl sok kecsesség, Emberség nincs benne. Zárt individuumok pörögnek magukban, néha kinyitják az ajtót, de addigra annyira felduzzadtak magukban, hogy kirobbanás van, amiben a másik vagy elsodródik, vagy észre sem vesszük, hogy ott van, hogy mit akar, ki ő.
 
Noha nagy divat, de nem javaslom senkinek az "egészségügyi dugást", az "egyéjszakás kalandot", legalábbis egy életben egynél többször nem. Az kielégíti az elmét, az energiarendszert viszont tönkreteszi, konzervál egy Mars állapotban.
 
Én emberként és férfiként azt szeretném, ha a férfiak türelmesebbek lennének, és a nők nehezebben adnák oda magukat. Igen, ha a nők elsőre nehezebben adnák oda magukat. Ha jeleznék a férfi felé, hogy "Igen, tetszel, szeretnélek megismerni, ehhez idő kell, és amennyiben rendben mennek a dolgok, tiéd leszek: testileg és más értelemben is." Ha a férfiak jeleznék, hogy "Nem csak üríteni szeretnék benned, ugyanakkor nem vagyok hajlandó beállni az energiarabló, figyelmet, energiát és anyagi javakat kicsiholó váratásba sem, aminek a végén el van tőlem köszönve. Csináljuk rendesen, kölcsönösen, türelemmel, és akkor mindenki örül." "Jó, csináljuk."
 
Addig, amíg vannak nőneműek, akik odaadják a fizikai testüket ürítésre, addig lesznek hímneműek is, akik ezt használják. Ez nem nagy sztori, erre két kutya, ló, vagy galamb is képes. Amíg vannak nőneműek, akik arra használják a hímneműt, hogy húzzák a szexualitáson keresztül, figyelmet, energiát és anyagi javakat kicsalva, hogy aztán ne legyen semmi, addig mindig lesznek dühös és frusztrált hímek, akik üríteni akarnak. Sőt, azok mindig lesznek. Mindenkinek türelmesebbnek kellene lenni, őszintébbnek, mert ebben kölcsönös együttműködéssel lehet előrelépni. Hogy a szexualitás ne két zárt állat túlfeszített belső terének kiürítése legyen, hanem az, ami Emberek között: Kapcsolódás.
 
Számos más dolgot lehetne írni, amin keresztül le tudjuk szűrni Marsikusságunkat. Röviden, címszavakban:
 
tetoválás; tetovált szemöldök; töredezett, 'szálas' haj; pattanások; menstruációs görcsök; menstruációs zavarok; küzdősportolás; izraeli kötődés, érintettség, lakhely, pár; frusztrációk; pánikrohamok; álmatlanság; a dolgaink nem jutnak egyről a kettőre; epeprobléma; májprobléma; gyomorprobléma; emésztési probléma; cukorbetegség, stb.
 
Profilkép-borítókép:
 
Fekete-fehér, kutyával pózolás, autóval pózolás, nem látszik a teljes arc: hátulról, messziről, takarja valami, félig van fotózva, napszemüvegben.
 
Valaki ezt írta egy hasonló írásra: "nem kell mindent betű szerint venni. amit érzel, azt tedd." Ilyenkor mindig el is csodálkozom, hogy akkor hogy kell venni? Illetve, hogy akkor miért írok, és miért stimmel látványosan..? Miért vannak receptek? Kresz? Buszmenetrend?
 
Csodálkoznék, ha egy nővér elolvasná, hogy mennyi gyógyszert kell beadni, és azt mondaná: "600 milligramm, vagy mikrogramm, tök mindegy, nem?". Vagy készítenék az aranygaluskát, és azt mondaná a szakács: "Cukor vagy só bele, nem mindegy?" Vagy az építész építi a házadat: "6 milliméter a gerenda, vagy 600, nem mindegy?". Mindez mindegy lenne, ha a Kerekerdő lakói című mesét írnám, ott tök mindegy, hogy az egyik malacot Béninek vagy Aladárnak hívják. "Hívd, ahogy szeretnéd; az egy malac, meg különben is mese.", mondanám.
 
Betű szerint kell venni. Még egyszer: betű szerint kell venni. Azért van ekkora káoszban a világ, mert az emberek azt teszik, amit éreznek. Az a baj, hogy nem 'tesznek' és nem 'éreznek'.
 
Javaslok egy próbát: figyeld egy pár napig, másokon, hogy hány embernek vörösre festett a haja, van tetoválása, tart kutyát társként, van pattanás az arcán, jár futni vagy konditerembe, él egyedül, magányos harcosként, magányos farkasként küzdve, előbb magával, a frusztrációival, majd a környezetével, és Objektív értelemben nem jut egyről a kettőre, megragad a Kezdet állapotában. Először szórakoztató lesz, aztán megdöbbentő, majd elkeserítő, aztán tettre, változásra sarkalló.
 
Olyan szintű a Marsulás, annyira egyre gyorsuló, hogy hamarosan már nem csak a Fekete Emberek esnek nekünk, hanem kapával-kaszával, foggal-karommal a 'civilizált' emberek is. Amikor rájönnek, hogy az a mese, a 'Felnőttségről', 'Szabadságról', 'Jogokról', amit álmodtak, nem létezik, és övék lehetett volna, ha Emberként élik az életüket.
 
Most még a boldogságunk a tét, a lehetőség, hamarosan az életünk és a világunk. Ez Van. Hamarosan indul egy cikksorozat, ami kifejti elviségében, hogy hogyan és miért jutott ide az emberiség, és milyen módokon lehet visszatalálni az állat-gyerek állapotaiból Nővé és Férfivé: Emberré.

komment

süti beállítások módosítása