HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2016.05.30. 21:13 Zöldkör

Június hónap Asztrológiai előrejelzése, 2016

Június hónapjában kiteljesedik, és hivatalosan is átfordul a Gyerekek Korából az Állatok Korába átváltása. A jó hír mindebben, hogy az a fojtott és várakozó csend, ami hónapok óta ott van, feloldódik. Erre vagy arra megindulnak az energiák, így olyan hónap lesz ez, amikor készültünk a vizsgára, tanultunk vagy nem tanultunk, de amikor eljön a nagy nap, mindannyian izgatottan és valahol örömmel várjuk, hogy az eddigi helyett valami új érkezik, magának a vizsgának a crescendo-jával.

Személy szerint ’hivatalos’ felületen először 2012 augusztusában mondtam, hogy Európában hamarosan 2014-15 környékén meg fog érkezni a háború. Mindez dialektika. Amikor nagyon sokan nagyon sokáig elnyomják természetes ösztöneiket, amikor ennyi ideig nagy a ’nyugalom’, és emberek természetes belső hajlamaik elnyomására vannak idomítva, elnézést, nevelve, annak valamikor ki kell robbannia.

Mindez először mindig külső formából jön, „a hasonló hasonlót vonz” elve alapján, és az árnyékszemélyiségünk, az anima-nk és animus-unk megjelent a külvilágban fekete emberek formájában. Amerikában a feketék lelövöldözésével vélt vagy valós helyzetekben, Európában pedig a migránsok formájában. Már nem esett olyan jól az 1500 forintos papírpoharas kávé, ahogy a nincstelenek a Nagykörúton üldögéltek és haladtak, már nem volt olyan buli a miniszoknya, ahogy a fekete emberek benyúlkáltak alá, már nem volt ugyanaz a „tolerancia” és „elfogadás”, ahogy kukákat gyújtogattak.

Az első hullámot sikerült visszaszorítani. Megijedtünk. Rájöttünk, hogy mennyire törékeny ez a ’rend’. Nem a külső hatások miatt, hanem mert ez nem Rend, hanem a rendetlenség exportálása: a harmadik világba és lényünk legmélyére lenyomva. Nem Tudatosságból és Felnőttségből eredő Rend, hanem, kényelem, lustaság és gőg keveréke ez a ’rend’.

Aztán a migránshullám után jött a párizsi lecsapás, aztán néhány hónap fojtott csend. Aztán Brüsszel, és most néhány hónap fojtott csend. Közben mindenki egyre kiábrándultabb, mert nem jön a Boldogság, amit a politikusok, cégek, szülők és spiri-emberek mondanak. Ha körbenézünk, nem az van, amit hallunk, vagy olvasunk. És ettől egyre jobban megijedünk, és frusztrálódunk. Magunktól félünk igazán.

Ebben a hónapban mindez ki fog oldódni végre! Erőnk teljében elő tudunk lépni. Hogy ez rombolással, önmagunk vagy a világ irányába vagy mindkettő felé, azt itt még nem lehet megmondani. Sőt, olyan is lehet, hogy építően jelenünk meg, de ahhoz fegyelem, józanság, kitartás és bátorság kell. Az első a könnyebb út, a második a nehezebb, akármennyire is meglepően hangozzon ez.

Merthogy az emberek elsőszámú ösztöne nem a Boldogságra való vágy és törekvés. Az első kódoltan a Túlélésre való vágy és törekvés. És a Boldogságban mindig van valami Emberi, valami Nemes, valami Lelki, és kitartó munkával jön ez el. A Túlélésben mindig van valami Állati, kapkodó, esetleges, türelmetlen, azonnali, de nem hosszútávú kielégülés. Más a ritmusuk, más az ívük.

A kulcs itt ebben a hónapban, hogy ne akarjunk Boldogok lenni! Akarjunk építkezni, akarjunk tenni, akarjunk dolgozni: akarjuk a Boldogság körülményeit, előfeltételeit felépíteni, becsalogatni ebbe, és várjunk. Ha jók voltak az előkészületek, megérkezik a Boldogság is! Ha nem érkezik meg, akkor Túlélni akarunk. Akkor a Boldogságra irányuló vágyunk, kommunikációnk, gondolkodásunk valahol gellert kapott, valahol korrupt. Egyik kezünkkel kérjük, a másikkal pedig eltoljuk, valamilyen fals motiváció miatt.

Ebben a hónapban kiderül, hogy igazán mik is a szándékaink, és ebben a nagy kiválasztásban két csapatra választják az osztályt, és innentől más tempóban és tárgyakban haladunk tovább. :)

Június 3, pénteken fokra pontos lesz az ún. Nagy Négyszög, így ezen a napon a kül és belvilágunkban nagyon sűrűk tudnak lenni a dolgok. A tér és idősíkok teljesen szét tudnak csúszni, így ezen a napon az a fontos, hogy reggel vegyünk egy nagy levegőt, és toljuk le nyugalommal, méltósággal. Ne támasszunk elvárásokat magunkkal és a dolgokkal szemben, hogy minek kellene történnie, mikor és hogyan, illetve hogy miként kellene éreznünk magunkat mindeközben. Simán lehet rohangálás, kapkodás, itt vagyunk-ott vagyunk. Valószínűleg kapkodjuk majd a fejünket, a nap végén azt sem tudjuk majd mi történt nap közben. Az egészen biztos, hogy az idő és a térsíkokban egyszerre túl sok minden lesz, és kell majd idő, mire kisimulnak a dolgok a hét első felétől haladva, akár június első hétvégéjén túlnyúlva.

Június 3, péntek és Június 13, hétfő között egy nagyon fontos iránybaállító fényszög lesz aktív. Ebben a 10 napban kifejezetten figyeljünk oda, hogy milyen attitűddel vagyunk magunk és a világ felé, mert ha itt jól csinálunk dolgokat, akkor hónapokra előre el tudjuk magunkat indítani egy működő pályán, ha nem jól csinálunk dolgokat, hónapokra el tudjuk kaparni magunkat melankoliával vegyes ábrándozásba.
A kulcs mindebben, hogy férfiként mennyire vagyunk hajlandóak kilépni a társadalmi gyermekiségünkből, és Férfiként felvállalni egy hölgyet, egy párkapcsolat intézményét és úgy általában véve a társadalmiságot, szocializáltságot. Nőként a kulcs, hogy mennyire tudunk Apánknak megbocsátani azokért, ami negatívan volt, vagy úgy általában nem volt, de kellett volna, illetve mennyire tudjuk elengedni esetleges nem objektív képeinket Apánkról, amik gyerekkorban még hősiesnek ábrázolják, de felnőttként már tudjuk, hogy objektívan nem volt az.
Ez is ilyen Felnövő 10 nap lesz, férfiként-nőként egymással is, de külön-külön is. Mint egy szalagavató bál, ahol a felnőtté válás kapujában állunk, a lányok is máshogy készülődnek, a fiúk is, a cél pedig ugyanaz: belépni a társadalomba. (Nap-Vénusz Ikrekben kvadrátban Leszálló Holdcsomóponttal Halakban, Felszálló Holdcsomóponttal Szűzben)

Június 5, vasárnap egy ’radar alatt’ nap lesz. Ezek azok a napok, amikor a célunk a nem ficánkolás, nem konfrontálódás; hogy lehajtsuk a fejünket, és csendben tegyük a dolgunk. A hölgyek kiborulhatnak saját maguktól, pontosabban Női szerepekre való jelenkori alkalmatlanságuktól, diszfunkcióiktól, azaz „Nekemmár nemleszrendes életem”, „Örökreegyedülmaradok!”, „Holapasi?!”, a férfiak pedig a hölgyektől, illetve attól, hogy nem tudják kordában tartani a hölgyek kiborulásait. Kiborulhat a hisztibili, az óvodában felizzhatnak a kedélyek, de ezek éppen ennyire inkább nagy füsttel járnak, mint lánggal. Mint amikor a 3 éves Julcsika toporzékol, hogy a 4 éves Ferike nem fogja meg a kezét. Az ő számukra világvége, külső és magasabb szempontból nevetséges. A cél itt tehát, hogy ne vegyük komolyan magunkat, és parodizáljuk ki magunkat, ahogy túltoljuk a szenvedésünket, hisztériánkat. (Nagy Négyszög+Hold az Ikrek jegyében)

Június 6, hétfő és Június 13, hétfő között ebből a frusztrációból ismét ki akarunk majd törni, és gyorsítani akarunk majd folyamatokat. Ez az egész kapkodás a mai világban abból ered, hogy 2-3-4 évesek vagyunk egy felnőtt testében, és szeretnénk siettetéssel utolérni a hiányzó éveket, évtizedeket. Azt hisszük, hogy egy óra alatt meg tudunk élni hónapokat, egy nap alatt meg tudunk élni éveket, és akkor nagyon jó, mert végre utolérjük magunkat. Ám ez nem így van. Ebben az egy hétben rajtunk lehet egy türelmetlenség, elégedetlenségérzet. Ennek gyökere magunkkal szemben van, és a legegyszerűbb módja, hogy ennek terhét levegyük, a másikkal-másokkal való konfrontáció. Próbáljuk meg lassítani az idő és térsíkokat, és vegyük fel a természet ritmusát. Nem fog menni, így foglaljuk le magunkat, de ez ne menjen tennivalóink minőségének rovására, és csak annyit csináljunk, amit még minőségileg meg is tudunk tenni. (Merkúr Bikában szemben retrográd Marssal Skorpióban)

Június 7, kedd naptári ünnepnap, mert itt kioldódik a hónap első hetét átfedő és meghatározó Nagy Négyszög. Június első hete Felnőtté avatási rituálé lesz, így akinek felnőttes, komolyabb, egzisztenciális változások mennek végbe itt az életében, május 28 és június 7 között, az megveregetheti a vállát. Innentől a cél ezen dolgok megtartása és finomítása. Nem rohanás, nem mennyiségi habzsolás, hanem minőségi.

Június 8, szerda és Június 19, vasárnap között kiváló másfél hét mindezen ’komoly’ és Felnőtt dolgok új fejezetben megnyitására. Minden, ami Nemi, Férfi-Női, itt új lendületet tud venni. Aki szeretne párkapcsolatot, érdemes ebben a másfél hétben ismerkedni, nyitottnak lenni, randevúzni, és gyereknemzésre is remek időszak ez. Ezek lennének az optimális megélései ennek a fényszögnek.
A mai tetovált lurkós megélése is ott lehet. Itt a nyár, a fesztiválok, kiülések, és egy kicsit túltolhatjuk a kamaszkorunkat annyira, hogy az otthonunkat már csak fényképek alapján tudjuk beazonosítani. Természetesen menjünk, mehetünk is, de találjunk ebben egy egyensúlyt, és ne l’art pour l’art „érezzük jól magunkat”, ami nem más, mint felejtés, unatkozás és valódi önmagunkkal nem szembenézés, hanem szocializálódjunk, kapcsolódjunk. (Vénusz-Nap Ikrekben szextilben Uránusszal Kosban)

Június 11, szombat és 2017.január 19 (!!!) között, az elmúlt 20-25 év beomlik. Összedől a Gyerekek Kora. De jó is ez! Egyéni életünkben az elmúlt évek jóllakott napközisként viselkedéséből kiábrándulunk, és ott lehet bennünk nagyfokú tanácstalanság, üresség, megállás. „Az újságok és az internet azt mondták”… Az újságok azt mondták, hogy ha ’cuki’ leszel, jön a pasi. És nem jön. Azt mondták, hogy te vagy a legjobb, és közben nem érted, hogy miért nem ezt tükrözi az élet, az életed. Az újságok azt mondták, hogy mindenkinek van egy Duálpárja, de ha körbenézel, senkinél sem látod. Azt mondták, hogy csak várnod kell, és boldog leszel.
És nem vagy az. Egyre üresebb vagy, egyre jobban unod a köröket, a munkahelyed, ezt az egész parádét, színjátékot, hogy úgy kell tenned, hogy minden rendben van, és (idézem) „Kurvára nincs rendben semmi!”. Mindened megvan, iPhone, Facebook profil, Insta, mindened Michael Kors, még Converse tornacipőd is van hozzáillő táskával, és senkit nem érdekel. Sőt, úgy tűnik, mindenki lesz*rja… És ez probléma. Úgy érzed, elszállt az életed, indultál egy posztkommunizmusból, azt hitted, minden jó lesz, „mindent lehet!”, és semmi nem lett. Mindened megvan, amit a magazinok és a kereskedők rád tudtak sózni, de semmid sincs.

Egyénileg és Kollektíven erről fog szólni az év második fele, hogy baromi nagy kiábrándulások lesznek. A társadalom és az emberek nagy része becsúszik majd, lefelé, és nem fogja tudni, mihez nyúljon. „Legyen egy harmadik szériám is az iPhone-ból…? Már unom. Vegyek egy nyolcadik táskát? Már unom. Menjünk el a csajokkal idén Costa Brava-ra? Minek?! Hogy egyedül legyek, szelfizzek, hogy milyen jól vagyok, de közben tudom, hogy tök üres az egész?!”. A matéria szintjén nem lesz mihez nyúlni, terápiában pedig akkora már a geller, annyira el lettek tolva évtizedek, hogy beleszédülünk, hogy mennyi mindent kellene rendberakni. Ez a katatónia lesz jellemző nagyon sokmindenkire. Innen háromfelé visz az út.

Ezt elkerülendő egy adag ember elkezd egy utolsó lendülettel kiugrani ebből a katatóniából, próbálva egy utolsó rohammal igazolni a kikövesedett ego-ját, énjét, megvédeni évtizedek téves működését. Ebben az ego-parádéban már élethalál harc van, és ez hozza el az Állatok Korát.
A második adag ember elengedi a fonalat és azt mondja, jöjjön, aminek jönnie kell. „Én már mindent megpróbáltam, tehetetlen vagyok!”. Ez, és ők az Állatok Kora után beköszönő Növények Kora-nak az előfutárai.
A harmadik, legkisebb adag ember kihasználja ezt a kiábrándulást és a váltást. „Ha már nyolc telefon nem tett boldoggá, akkor francba az egésszel! Ha mindenki lesz*rja, ahogy produkálom magam, akkor innentől nem fogom! Ha évtizedek óta nyomtam ezt az egoparádét, irreális elvárásokkal, akkor most kipróbálom milyen ezek nélkül! Én még nem tudom, hogy mit igen, de azt már tudom, hogy hogyan és mit nem!!!”. És ez a kulcs. Ha teljesen máshogy csináljuk, mint amit magunkon és a világon láttunk az elmúlt 5-10-15-20 évben, és láttuk, hogy mennyire nagyon nem, akkor minden más jó lehet már! (Leszálló Holdcsomópont együtt Neptunusszal Halakban, Felszálló Holdcsomópont szemben Szűzben)

Június 13, hétfőn mindebben nagy segítségünk és egy fordulópont is lesz. A Jupiter bolygó eléri a Felnőtt, mindennapi élet működő és kulturált rutinjának jegyében, a Szűzben a 15-ik fokot. Ez a csillagjegy közepe, így a kellős közepén ki tudja fejteni turbózó, támogató energiáit. A Hit, Remény, Bőség, Jövő témái a Jupiter által reprezentálva a Felnőtt, mindennapi működő életben vannak, így ha ehhez lépünk, akkor korlátlan fejlődés és emelkedés tud ott lenni.

Június 13, hétfőn a Merkúr bolygó az Ikrek jegyébe lép. Ez a saját csillagjegye, itt érzi magát a legjobban, itt tudja a leginkább kifejteni hatásait. Így, hogy a Nap és a Vénusz mellett ő is az Ikrekben van, innentől fel tud pezsdülni világi életünk, és minden, amit március-áprilistól építettünk, nagymértékben ki tud teljesedni és működni. Ugyanakkor ez is egy olyan hatás, ami miatt túltolhatjuk a hipihupi, jövőmenő, kamaszos-gördeszkás jellegeket, így a legjobbat akkor tesszük magunknak, ha úgy éljük meg ezt a hatást, hogy energiarendszerünk átszellőztetjük vele, szóban-tettben-gondolatban felfrissülünk energiáiból.

Június 14, kedd a hónap, akár az év egyik legfontosabb napja. Hátrafelé indul a Neptunusz bolygó a saját jegyében, a Halakban. 2012 februárjában lépett oda, és kollektíven eredményezte az emberek lelki témák felé fordulását és igényét valamilyen nem-látható energia, erő, tudás irányába, önmaguk gyógyulására. Ugyanakkor szintén azt is eredményezte-eredményezi, hogy keressük, hogyan tudnánk komfortosabban érezni magunkat a bőrünkben és a világban, de valahogy nem találjuk a fogást.

Az előző gondolatmenetekbe illeszkedve, az itteni hátrafelé indulása a Neptunusznak erősíti az olló nyílását. Akik a Gyermeki-Állati szintváltásban vannak, azok egyre mélyebbre csúszhatnak melankoliával vegyes reménykedésben, ahol a remény kifut, a melankoliát pedig katatónia, keménység és megfagyás veheti át. Akik a Gyermeki szintből a Felnőtt felé váltanak, a kisebbség, pedig egyre inkább úgy érezheti magát, mint hal a vízben, önmagukkal, társsal, a világgal egyre nőhet az egységélmény, a „minden rendben van”, „minden működik a maga ívén” bizonyosság.

Több hónapig fog tartani a hátráló mozgása, és a jelen korszakban a fő témája az lesz, hogy mennyire vagyunk képesek az identitásunkat és stabilitásunkat a matériától függetlenül, az okosságok, ’vívmányok’, egoparádé nélkül, attól elvonatkoztatva megtalálni.

Június 17, péntek és Június 23, csütörtök között egy másik ollónyitó fényszög lesz, ami megkülönbözteti az élőt az életet imitálótól, a szabadot a szabadságot betanulótól, az eredetit az önmagát produkálótól. Kicsit ilyen ’A király meztelen!’ fényszög ez, ahol előjön, hogy bennünk, a többi emberben és a kollektívában mi az, ami félrement a Gyerekek Korában. Aki képes nevetni ezen, meglátni abszurditását és produkcióját, az felszabadulhat.
Aki túl komolyan veszi magát, és folytatja a nagytestű gyermek üzemmódot, az területe, mozgástere csökkenését élheti meg. (Merkúr Ikrekben szemben Szaturnusszal Nyilasban)

Június 18, szombaton a Vénusz bolygó a Rák jegyébe lép. Itt nagyon jól érzi magát, mivel ez a jegy amolyan nagytestvére. Számos hölgy számára járhat ez révbeéréssel, akár fizikai, akár energetikai-lelki értelemben, és végre valami olyan történhet velük, vagy csinálhatnak, ami nem a pöffeszkedő-pörgő-felhalmozó, de elveszett mai ’nő’, hanem köze van régibb, családibb, nyugodtabb idők lassú és finom erejéhez. Aki hajlandó valami hasonlót megélni, vagy abba beleállni, az ilyenekben ki tud teljesedni. Az innen kezdődő hetekben a hölgyek érezhetnek egy igényt az anyjukkal való rendszeresebb találkozásra, megosztásokra, akár azonosulásra is, így fontos arra ügyelni, hogy legyen ebben egy egészséges én-megőrzés is.
A párkapcsolatokban és emberi viszonyokban megjelenhet egy nyugalom, bensőségesség, fontos, hogy keressük az együttműködést bárkivel, akivel dolgunk van a napjaink során, legyen az a kapcsolat bármilyen természetű vagy hosszúságú, a közös ügy függvényében.

Június 19, vasárnap és Június 23, csütörtök között a hónap másik ’radar alatt’ időszaka, amikor is az Ikrekben járó Merkúr bolygóval áll fel egy Nagy Négyszög. Körülbelül Június 19, amit a Gyerekek Korának végső dátumának tekinthetünk, mert ebben a négy napban három grandiózus, külső és érett bolygók égeti fel a Merkúr témáit. A hónap első három hetét használjuk a felnövésre, megállapodásra, csendes és szorgalmas tevékenységekre, hogy ezen a vizsgán sikeresen teljesítsünk.

Mivel ebbe teljesen beleesik a labdarúgó Európa bajnokság, mindenkinek javasolni tudom, hogy semmiképpen se menjen arra, és minden értelemben kerülje a környéket. Természetesen ez nem ex katedra, hogy szét lesz robbantgatva minden ott, természetesen lehet, hogy nem, de én személy szerint nem mennék, az egészen biztos. Ugyanígy lehetnek érdekességek az olimpiával kapcsolatban is, igaz később lesz, de az ÁllatGyerekek, a helyi lakosok elképesztő bűnözési viszonyokat produkálnak, ott van a zika vírus, ami közvetlenül a gyerekeket érinti, a gyerekvállalásra hat.

Érdemes tehát mindkét e nyári grandiózus eseményt elkerülni, amilyen messzire lehet, emiatt a Nagy Négyszög miatt, a Nyilasban retrográd Szaturnusz miatt, a Skorpió Mars miatt és a Gyerekek Korából az Állatok Korába váltás miatt.

Június 19, vasárnap mindebben a Négyszögben, az egyik szárán a Hold is megfordul, így a hó elejéhez hasonlóan ezen a napon is szükséges nagyfokú türelem, csendesség, együttműködés.

Június 21, kedden a Nap bolygó a Rák jegyébe lép. Mind az Ikrekben, mind itt a Rákban semlegesnek tekinthető a pozíciója. Az innentől következő egy hónapban a cél a regenerálódás, hogy gondtalanul, normálisan érezzük magunkat. Amikor aktívnak kell lenni, legyünk azok, amikor pihenni kell, tegyük azt: mint egy középkorú, háztartásbeli hölgy, asszony.

Június 23, csütörtök és Július 1, péntek között fontos, hogy kipihenjük magunk, szusszanjunk egyet. Ha március-április-május során, és/vagy június első három hetében volt helyzet, ahol túlhajtottuk magunk, akkor itt az idő, hogy pótoljuk az ott elégetett energiáinkat. Ha párkapcsolatunkkal, vagy bármilyen emberi kapcsolatunkkal szükség van kicsit tölteni a pozitív élmények tartályát, akkor itt nagyon jó elmenni wellness-elni, andalogni kicsit, akár az átlagnál többet aludni, vagy hamarabb lefeküdni. (Vénusz Rákban trigonban retrográd Neptunusszal Halakban)

Június 24, péntek és Június 29, szerda között egy másik fényszög mindebben aktív kikapcsolódásokat is adhat számunkra. Vadvízi evezés, kerékpáros túra, nagy séták, kempingezés, külföldön nyaralás hosszú utazással; lehet itt kockáztatnunk, vagy energiákat mozgósítani, hogy jól érezzük magunkat, és pihenjünk. A lényeg, hogy ebben az egy hétben itt június végén ne vegyük komolyan magunkat, szabadságoljunk az összes értelemben. (Merkúr Ikrekben szextilben Uránusszal Kosban)

Június 27, hétfő és Július 5, kedd között minderre azért is lesz szükségünk, mert egy Karmikus bolygó, egy karmikus csillagjegyből, karmikus fényszöggel stimulálja a Párkapcsolat, Harmónia, Örömök bolygóját. Az ominózus bolygónak volt már egy ilyenje május közepén, akkor egy ’segítő’ fényszögből lett teljes megvadulás, csiki-csukizások, „Mivan?!?!” hatások. Ez a szembenállás ennél erőteljesebb. Kaka a palacsintában. A nagy örömködésben és pihenésben jöhetnek trollok, vagy mi magunk válhatunk azzá, így néha nem fogjuk tudni eldönteni, hogy a másik hozzáad-e a komfortunkhoz, vagy inkább elvesz, és ez órán belül többször is változhat. Amikor már azt hisszük, minden rendben, jöhet valami; amikor már azt hisszük, nem bírjuk tovább, hirtelen minden rendeződhet. Ez természetesen bekavarhat a fenti két pihenős fényszögbe, így különösen fontos, hogy amikor nyugi van, mindenképpen regenerálódjunk. (Vénusz Rákban szemben retrográd Plutoval Bakban)

Június 27, hétfő és Július 6, szerda között, ha már megerősödtünk a hónap első három hetében a Felnőtt attitűdben, az előző fényszög nemhogy nem bánt bennünket, hanem növeli a sikerélményünket a helyes kezelése. Ebben a hatásban itt van minden, ami az elmúlt húsz évben nincs: Nemesség, működő dolgok, nemi minták, együttműködés, kapcsolódás. Mint amikor nem akartunk menni egy családi összejövetelre, mert az Instára akartuk inkább rendezni a képeinket az okostelefonunkon, de mégis elmegyünk kínlódva, majd beszélgetünk a többiekkel, eszünk, és hihetetlenül jól érezzük magunkat, repül az idő, és élményekkel gazdagabban, feltöltődve térünk haza. Keressük itt az ilyen szituációkat, és töltődjünk belőlük, illetve mi magunk is tegyük bele ezt a közösbe. (Vénusz Rákban szextilben Jupiterrel-Felszálló Holdcsomóponttal Szűzben)

Június 28, kedd és Július 8, péntek között egy másik fényszög is nosztalgiaszerű hatásokat biztosít. Feljöhetnek egyéni szinteken bennünk olyan dolgok, amik régóta elfeledettek vagy eltemetettek voltak, találkozhatunk nagyon régi rokonnal, ismerőssel, baráttal, osztálytárssal. Jól tesszük, ha találkozunk nagyszülővel, vagy elbeszélgetünk olyan idős emberrel, aki manapság már nem ’menő’, nem trendi; mégis, ahogy megismerjük, valami nyugodt bölcsesség és türelem sugárzik belőle.
Ugyanakkor azt is tapasztalhatjuk, hogy ismét párhuzamos valóságok vannak, és amíg nekünk nagyon jól megy, más nagyon szenved, vagy fordítva, így ne akarjunk ebben a másfél hétben másokat megérteni, vagy azonosulni velük; innentől mindenkinek magának kell megoldania a dolgokat, ahogy a Felnőttek teszik. Segíthetünk másoknak, de lábra állni, járni, működni mindenkinek magának kell. (Nap Rákban trigonban retrográd Neptunusszal Halakban)

Június 30, csütörtökön a Merkúr bolygó a Rák jegyébe lép. Itt megnyugszik, felnemesedik. Szóban-tettben-gondolatban simuljunk ki, ambícióinkban nagy építkezéseket, tervezéseket innentől egy darabig ne folytassunk. Itt az év közepén pihenjük ki az eddigieket, hagyjuk, hogy kirezegjen, csináljunk helyet az év második felében ránk váró dolgoknak. Nagyon helyesen itt amúgy is az ’uborkaszezon’ van, mi magunk is segítsünk rá erre.
Innentől Július 12-14-ig a három fő világi bolygó a Rák jegyében van, így július első két hete is remek időszak tud lenni gyerekvállalásra, összeöltözésre, érzelmi összeérésre. Ugyanígy június 30-án indul előre a Mars bolygó a Skorpió jegyében, így a gyerekfoganás lehet nem kívánt, hirtelen is, régóta tervezetteknél végre sikerült is, lehetnek nagy fordulatok párkapcsolati és egyéb emberi kapcsolatainkban. A lényeg, hogy az Élet itt a kapcsolódás, önmaga kiteljesítése és sokszorozása felé visz, legyünk hát ebben partnerek.

Aktuális híreink:

Szeptemberben online Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam indul! - Már most lehet jelentkezni a babity.richard@gmail.com emailcímen, és a honlapon a Kapcsolat menüpontnál. Bővebb információk ide kattintva érhetőek el: http://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Csatlakozni tudtok a Facebook-on a 'Zöldkör' csoporthoz - Itt olvashatjátok a Napi megosztásokat, ahol az adott hatások még bővebben vannak kifejtve, és más aktuális írások, cikkek is olvashatóak. Csatlakozzatok bátran! :) 

https://www.facebook.com/Z%C3%B6ldk%C3%B6r-456993754510696/ 

https://www.facebook.com/groups/zoldkor.blog/.

Megjelent az 'Iránytű az Asztrológiai Önismerethez' című könyv: 

Átvehető személyesen, időpontegyeztetéssel (babity.richard@gmail.com), és rendelhető utánvéttel is. 

Ár: 3000 forint, Terjedelem: 320 oldal. Az 'Iránytű a Spirituális Fejlődéshez' könyvvel együtt a két könyv ára 5 ezer forint!

http://zoldkor.com/konyvek/iranytu-az-asztrologiai-onismerethez.html

- Megjelent az 'Iránytű a Spirituális Fejlődéshez' című könyv:

Átvehető személyesen, időpontegyeztetéssel (babity.richard@gmail.com), és rendelhető utánvéttel is. 

Ár: 3000 Ft, Terjedelem: 304 oldal

http://zoldkor.com/konyvek/iranytu-a-spiritualis-fejlodeshez.html

- Online Interjúkban érdekes témákkal kapcsolatban tudtok előadásokat meghallgatni: http://zoldkor.com/forrasok/interjuk.html

- Aki szeretne magán aktívabban dolgozni, fejlődni, életét javítani, a fenti emailcímen tud érdeklődni terapeutákról, segítőkről.

komment

süti beállítások módosítása