HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2017.11.01. 11:30 Zöldkör

November hónap Asztrológiai előrejelzése, 2017

November hónapja egy régi korszak vége és egy Új Korszak kezdetének határán van. Az 1989 és 2016 közötti időszak, a Gyerekek Kora itt fut ki teljesen, utolsó maradékaival is, hogy egy Felnőttebb, és igen, egy Komolyabb világ kezdete jöjjön el. Az eddigi gyors, pörgő, ezáltal minőségét vesztett és kaotikusba hajló világ elkezd a dialektika elve alapján visszavezérelni, és november hónapja ennek a folyamatnak záró és nyitóakkordja lesz. Mélyebb, minőségibb dolgok történnek majd bennünk innentől, és a nagyvilág minden jelenségében is. Aki már éhes ezekre, az a következő hetekre kinyílva, rajtuk áthaladva elér majd oda, ahol igénye a Minőségre kielégítésre kerül! :)

November 1, szerda rögtön egy nagyon örömteli eseménnyel indítja a hónapot! :) Kioldódik a Mérleg Vénusz és a Bak Pluto egy hete tartó csiki-csukis kvadrátja. Amennyiben az elmúlt egy hétben extenzívebben tapasztaltunk Párkapcsolattal, Életünk Harmóniájával kapcsolatos csiki-csukikat, az itt, innentől enyhülhet. Ugyanakkor fizikailag is megnyilvánulhat mindez, hogy ha vese, bőr, nőgyógyászati részeken volt valamilyen gyulladás vagy kiütés, az is alább tud hagyni. Érdemes innentől pár napig sok tiszta vizet fogyasztani, és hűsíteni szervezetünket.

November 3, pénteken a Jupiter eléri a Skorpió jegy 5-ik fokát. Ezzel teljesen kilép már a megelőző Mérleg és elviségében a Szűz jegy hatásai alól. A Szűz és a Mérleg jegyek a Társadalmiságot, Arany Középutat jelentik, és a Jupiter 2015. augusztus 12 és 2017. október 11 között, két év két hónapig járt e jegyekben. Ha megfigyeltük, ebben a két évben egy házasodási és gyerekvállalási boom volt, amiről korábban a Facebookon is született egy poszt, statisztikailag is számokkal bemutatva.
Az, hogy a Jupiter immáron teljesen kiér ezen jegyek hatásaiból, arra hívja fel a figyelmet, hogy az út Befelé van. Innentől már nem lehet a felszínen lenni emberi kapcsolatainkban és önmagunkban, hanem a mélységek felé, az eddig rejtegetett dolgok felé kell haladnunk, és az úgy nyert, felszabadított energiákkal táplálni és ápolni, építeni magunkat és kapcsolatainkat.

November 4, szombat és November 14, kedd között mindennek egy lágy felvezetése is lesz. Nem kell annyira fejest ugorni ebbe, nem annyira arcba-telibe kapjuk mindezt, hanem fokozatosan, akár valamilyen normális mézesmadzaggal hívnak bele bennünket. Lágyan és együttműködően tegyünk is ezért. Keressük önmagunk Mélységeit, rejtett részeit, és türelmesen-konstansan hozzuk elő, szabadítsuk fel. (Nap Skorpióban szextilben Bak Plutoval)

November 4, szombaton a Vénusz eléri a Mérleg 25-ik fokát, ezáltal a Skorpió jegyének vonzáskörzetét. A nagyon morózus Skorpió Merkúr, Nap és Jupiter, valamint Mérleg Mars mellett, a Mérlegben, azaz saját jegyében járó Vénusz tartotta a frontot. Innentől a Párkapcsolatokért, Társadalmiságért, Életünk Harmóniájáért felelős bolygó is a Skorpió energiái alá kerül. Újabb hatás, ami a Mélységek, és a (néha csúf) őszinteség felé terel. Rá kell nézni, ami Van; gyakran a szőnyeg alatt, eddig eldugva, elnyomva, már-már erjedten akár. Nem kell azért teljesen izgulni, noha a Vénusz a Skorpió felé tart, de közben a szintén könnyed és gyors Merkúr a Nyilas felé, így ő veszi át a ’felmentősereg’ stafétát, és tartja majd a frontot.

November 5, vasárnap a Szaturnusz eléri a Nyilas 25-ik fokát, ezáltal saját jegye, a Bak vonzáskörzetét.

A Kapu Bezárul.

A Bak felé tartó, majd oda belépő Szaturnusz a 2018, 2019 és 2020-as években visszavezérli a Gyerekek Korának dialektikáját. A „mindent lehet”, „minden Egy” gyermeki ideái után ismét feszesebb és szikárabb energiák lesznek uralkodók. A felfújt lufi szétrepedezik. Helyreállnak olyan határok, melyek korábban voltak, újak képződnek, a nagy mozgás és jövés-menés belassul, és lelankad majd. Komolyabb és megfontoltabb döntéseket kell hozni mind egyénekként, mind a Kollektívában. Itt ér teljesen véget az a teljesen kakukk-tojás időszak az ismert történelemben, mely 1945 és 2016 között volt, és a Nők Kora és a Gyerekek Kora névvel hivatkozunk rá. Innentől ’klasszikusabb’ mederbe áll vissza a történelem, az élet, maguk az emberek is.

Törekedjünk innentől mi is a „kevesebb több” elvére, nőjünk fel, lassítsunk, és a mennyiség helyett a minőségre figyeljünk.

November 6, hétfőn a Merkúr a Nyilas jegyébe lép. A Nyilas az Ikrek antagonistájaként, szemben lévő jegyeként a Merkúr Nagytestvére. A gondolkodásunkért, kommunikációnkért, életünk mindennapi rutinjáért felelős bolygó a Skorpió tekergései és izzásai után kifelé-felfelé hajtó erőkben részesül, és FelNemesedik. A Skorpió Nap-Jupiter-Vénusz és a Mérleg Mars hővel és izzással teli dolgai mellett a Nyilas Merkúr tartja a frontot egész november során. :)

November 7, kedd és November 16, csütörtök között Válaszút elé érünk. A fő bolygó, a Nap már eleve a Skorpió csiki-csukis, tekergő jegyében van, forog, kavarog; itt ebben az egy hétben csiki-csukis, kvadrát fényszögbe lép a Holdcsomópontokkal. Ezek az Irányt jelzik: hogy hol a Zsákutca és hol a Kiút, a Megoldás.

A Leszálló Holdcsomópont a Vízöntő jegyében található jelenleg, ami azt mutatja, hogy a Csapda, a Zsákutca a jelen időszak nemtelenítő, androgünné tevő, robotizáló trendje. A Megoldás, az Irány pedig az Oroszlán Felszálló Holdcsomópont, hogy fel kellene vállalni a korunknak-nemünknek megfelelő állapotot, Irányított Erőnket és valódi Én-ünket. Ebben az egy hétben kicsit elveszhetünk, tépelődhetünk, hogy jó Úton vagyunk-e, akár ebben, akár életünk más témájában, területén, területein is. November második felében már könnyebben meglesz az Irány is, csak legyünk türelemmel. :) (Nap Skorpióban kvadrátban Leszálló Holdcsomóponttal Vízöntőben, Felszálló Holdcsomóponttal Oroszlánban)

November 8, szerdán a Vénusz a saját jegyéből a Mérlegből, a Skorpió jegyébe lép. Ez effektíve nem igazán olyan hatás, amit várni szoktunk, sőt. A Vénusz alá olyan dolgok tartoznak, mint a bőr, egy rózsaszín selyemfátyol, egy csokor tulipán, és a Skorpió izzó vörösesfekete energiái mindig nagyon megtépázzák. Párkapcsolati életünkben és Emberi viszonyainkban előjöhetnek korábban szőnyeg alá sepert, elfojtott és ezáltal begyulladt dolgok, illetve teljesen más területeink és témáink besült energiái is felbugyoghatnak, ami rá-ráfröccsenve emberi kapcsolatinkra, a közérzetünkre adhat irracionális félelmeket és fóbiákat. A Skorpió Vénusz időszaka mindig legendásan híres arról tapasztalatilag, hogy álmaink megtelítődhetnek szexualitással és/vagy erőszakkal, és a gondolatainkban is fel-felbugyoghat mindez. Sőt, ilyenkor nagyon gyakori, hogy fizikailag is szembejönnek olyan szereplők az életünkben, akikkel korábban volt valami, és lehetnek furcsa megéléseink másokkal, amik nagyon deja vu szerűek. December 2, szombatig tart ez az időszak, utána a Nyilasba lépve a Vénusz is FelNemesül és MegTisztul a Merkúr után.

November 9, csütörtök és November 18, szombat között a két Jótevőnek tekintett bolygó, a Vénusz és a Jupiter együttáll a Skorpió jegyében. Minden mitológiában és számos történetben van olyan közös motívum, hogy az Istenek fogságba esnek. Valaki a hatalmukra tör, hogy bedöntse a világban, ami Szép és Jó. Ez egy ilyen időszak. Ilyenkor az Embernek, az Embereknek kell helytállni, tartani magukat és a világ Értékeit. Egyéni életünkben is nagyon fontos, hogy erőn felül teljesítsünk ebben, és itt az októberben elindult Titok-Bűn-Szexualitás nagy felületen felgyűrűzött témája még egy extra csavart, löketet kaphat. Ebben a másfél hétben lesznek a legerősebbek a Skorpiós hatások, energiák.

November 10, péntek és November 17, péntek között ettől elszontyolodottak lehetünk. Mint gyermek, aki keresi édesanyja puha ölét, ahova odabújhat, belefúrhatja a fejét, és érezheti a meleg kéz simogatását a fején, hátán. De pont az a lényege ennek a november 9 és 18 közötti időszaknak, hogy egyedül, felnőttként, saját erőből helytállni. Szépen fokozatosan treníroznak bennünket a 2018-19-20-as évre, és itt olyanok leszünk, mint a kopaszok a katonaságban, hogy egy hónap után mondják, hogy „Köszi, én mennék haza Anyukám főztjét enni és az ágyamban aludni!”. És nem mehetnek. Még hosszú út áll előttük, de a végén teljesen más Emberek lesznek. (Merkúr Nyilasban kvadrátban Neptunusszal Halakban)

November 10, péntek és December 31, vasárnap között a dialektika elve alapján jön a Segítség is ebben. :) A fent idézett mitológiai kép alapján, nem csak az emberek küzdenek az istenekért; az istenek is egy ponton összeszedik magukat és/vagy más galaxisból, síkról is jönnek besegítő istenek. Az itt aktív hatás ilyen. Két külső-lassú bolygó kitartóan, a háttérben töltik meg Gyógyító energiákkal a teret, a mezőt, anélkül, hogy tudnánk róla. Mégis, valahogyan bírjuk annak ellenére is, hogy kicsinek és elveszettnek, tanácstalannak érezzük majd magunkat novemberben. Az elmúlt 15-25 évben teljesen felfújtuk magunkat, egyénileg és kollektíven, ittenre már kidurrant a lufi, legatyásodtunk, és mégis a Kegyelem energiája ott van, és jöhet az újabb esély, hogy gyógyuljunk, és valóban fejlődjünk. (Jupiter Skorpióban trigonban Neptunusszal Halakban)

November 11, szombat és December 9, szombat között szintén lesz egy segítő hatás. Az energiarendszerünk, az én-ünk a Skorpiós témák miatt tekereg és kavarog, izzik, de a fejünk, kint lesz ebből. Egy részünk képes lesz majd tisztán gondolkodni, kommunikálni, és akár cselekedni is; még ha rohanni a céljaink felé nem is tudunk. Olyan ez a hatás és időszak, mint amikor mellkasig vagyunk egy medencében, és noha rohanunk, ellenállásban lassabban haladunk; de minden, ami a víz felett van, a fejünk, a karjaink, működik. (Merkúr Nyilasban szextilben Marssal Mérlegben)

November 11, szombat és November 27, hétfő között egy másik fényszög viszont hozzátesz az őrlődéshez. A Skorpiós témák miatt eleve erős novemberben az izzás, erre rátesz a Jupiter is ott; ez a fényszög pedig máshonnan, de ugyanúgy ezt jelképezi.
Ha van Párkapcsolatunk, ott erőlködve ugorni szeretnénk már, hogy „Basszus, legyünk már jól, jobban, ha beledöglünk is!”; ami persze az egész szándék és cél relevanciáját vonja kétségbe. Ha nincs Párkapcsolatunk, ott szintén ’izomból’ akarhatjuk átvinni az ügyet, hogy „Szeress már belém, az úristenedet!”, vagy magunk ellen fordíthatjuk ezt az erőt, hogy „Menjek már a francba, miért nincs párkapcsolatom?!”. Ugyanígy, emberi viszonyainkban is a hajunknál fogva akarhatjuk kihúzni magunkat, és megugrani szinteket, vagy megoldani régóta nem-hozzányúlt témákat. A kulcsszó itt a türelem, a kontroll elengedése, és hagyjuk a dolgokat menni a maguk ütemében és útján. Ha erőlködünk, bedühödünk akár, rosszabb lesz. (Mars Mérlegben kvadrátban Plutoval Bakban)

November 13, hétfő és November 20, hétfő között szintén jön egy segítő-gyógyító fényszög is ebben. :) Ez is a háttérben, szinte észrevétlenül segít, és segíthet megőrizni a hidegvérünket, amikor az kell, segíthet feltölteni bennünket energiával, amikor az kell. Ebben az egy hétben nagyon jó mindezért fizikailag is tenni: masszázsra, wellness-helyre, termálvízbe, szaunába, energetikai kezelésre, ilyen helyekre menni, és töltődni, regenerálódni, gyógyulni minden értelemben. (Vénusz Skorpióban trigonban Neptunusszal Halakban)

November 15, szerda és November 27, hétfő között a Nap fényszögkapcsolat nélkül halad a Skorpió, majd a Nyilas jegyében. A Nap az Én-ünket is jelenti, így ilyen időszakokban egy kicsit elmagányosodhatunk és/vagy megnyomhatjuk a re-boot, az újratervezés gombot. A Nap mindezt a Skorpió és a Nyilas jegyek határán teszi, mely már eleve a Bűn-és-Bűnhődésből a Megváltás felé területe. Mint amikor Jézus kimegy a pusztába böjtölni és meditálni, amikor a Buddha otthagyja gyakorlótársait is, és egyedül meditál tovább, amikor a főhős a filmben egy óra tíz perc játékidő körül magára marad: és ott kell újragondolni, átnézni, integrálni. Utána Erőt gyűjteni, és az addigi tapasztalatok alapján felépíteni valami Újat. Erről szól majd ez a majd’ két hét.

November 17, péntek és November 25, szombat között tovább folytatódik az Emberi és Párkapcsolati szembesülések, újrajátszások, újratervezések időszaka, de e fényszög miatt egy kicsit lágyabban. :) Itt is a kontroll elengedése lenne a lényeg, és az izmozások, az Akarat kicsit szellősebben kezelése. Nagyon jó lehet ez az egy hét, hogy olyan dolgokat beszéljünk meg párral vagy hozzánk közel álló emberrel, amiket eddig nem osztottunk meg magunkról, vagy más módon lehet egymással mélységében kapcsolódni, egymást egy szinttel mélyebben és lágyabban felfedezni. (Vénusz Skorpióban szextilben Plutoval Bakban)

November 18, szombat a Skorpió Újhold napja. A Hold az Érzelmeket, Emberi dolgokat is jelképezi. Amikor minden év májusában Skorpió Telihold van, az mindig Érzelmi TúlCsordulásokat, akár Érzelmi megvadulásokat hoz. Olyankor kell megágyazni a kanapén.
A Skorpió Újhold minden évben Érzelmi elfogyást, lecsupaszodást jelent. Mint grillcsirkéről, le vannak már ekkorra húzva rólunk a rétegek. Amikre oda kell figyelni minden évben ezen a napon, hogy felerősödhet bennünk az érzelmi elfogyás itt, és ezt jelezhetjük is a párnak, úgy látva, hogy a kapcsolat, vagy maga a pár kifújt. Magunkkal és saját életünkkel is lehet ezen a napon és környékén egy elfogyás, kifulladás, erőnk felélése érzet. Legyünk ennek tudatában, és nem kell feleslegesen drámának lennie itt, hanem pihenjünk, töltődjünk szépen a ’dying hole’-unkban, a ’haldokló gödrünkben’. Olyan ez, mintha mindenki itt lenne a lelke havi vérzése csúcsán, és kivérződne. Utána pedig lehet szépen újratöltődni. :)

November 21, kedd és December 13, szerda között már fel-felsejlődnek a szándékaink, céljaink és azok megvalósítása. Itt ez még ötletek és lelkesedés szintjén lesz, de mindenképpen üdítő és letisztultabb november hónapjának és első felének besült érzelmi energiái után. Nyugodtan tervezgessünk, ötleteljünk, nézzünk a jövőbe itt! Még ha egy része nem is valósul meg, eltereli a figyelmünket a lenti kavargásról, és üdébbek leszünk tőle. (Merkúr Nyilasban trigonban retrográd Uránusszal Kosban)

November 22, szerdán a Nap a Nyilas jegyébe lép. Ekkorra már megjárta az Alvilágot, és alászállása után elkezd emelkedni és töltődni virtuálisan. Minden évben ekkorra már elfáradunk magunktól és környezetünkben lévő emberektől, akinek van, pártól, és innentől valami Tisztább, Nemesebb témákra vágyunk: ez a Nyilas energetika magasabb szintje. Láthatjuk azonban, hogy ahhoz, hogy ez megjelenjen, kell az ego-nk, az egyéni és kicsinyes kínlódásaink csúcsra járatódása, hogy a Nagyobb dolgok a kontrollunk kifulladása nélkül beáramolhassanak. És ez a folyamat vezet el a Nyilas és a Bak határára, a Szentség és a Lélek csúcsára, a Szeretet Ünnepére, december 24-éhez.

November 22, szerda és December 10, vasárnap között egy nagyon Rendbe-szedő, Felnövesztő hatás lesz. Amolyan előzenekara a Bak Szaturnusz három éves időszakának. Itt érdemes olyan terápiába, foglalkozásra menni, ami a bennünk lévő Belső Gyerekkel dolgozik, és mi is nyugodtan húzhatunk egy leltárt működési sémáinkról, amolyan hatékonyság menedzser szemszöggel.
A Nyilas a nagyszülőket és idősebb embereket is jelent, a Szaturnusz az idősebb embereket és a halált, a Merkúr a gyermeket, így ebben a két és fél hétben eltávozhatnak olyan idős emberek, akiknek egy ideje már készülünk az átlépésére, illetve nagyszülő, dédszülő, vagy olyan korú szülő is. Itt most nem kell pánikba esni, és az ötvenöt éves szülőnket, aki nagyszülő nem kiengedni a lakásból, nehogy történjen vele valami; ez a fényszög Békés Átmenet, nagyon sok a Méltóság benne, és főleg olyan idős emberekre vonatkozhat, akiknél már ők is és mi is tudjuk, hogy eljött az Idő, és van az egész történetben valami Nemes, és az Örökség átadása. (Merkúr Nyilasban együtt Szaturnusszal)

November 23, csütörtökön több hónap hátrálás után a Neptunusz bolygó előre indul a Halak jegyében. Június 17-e, azaz öt hónapja hátrált. A Halak és a Neptunusz magasabb szintjein a Béke, Egység, Gyógyítás témáit jelenti. A Neptunusz hátrálásának idején, azaz az elmúlt öt hónapban ezek az energiák és témák csökkentebb üzemmódban tudtak működni, és elsősorban alacsonyabb aspektusaiban, mint Szétfolyás, Tanácstalanság, Nem-Tisztánlátás, Irányvesztés, Kontrollvesztés. Innentől, és érdekes módon ez a nap gyakorlatilag a Nap Nyilasba lépése is, meg tud jelenni egy Lágy, Felkaroló Erő, és az Egység és Gyógyulás témái könnyebben és hatékonyabban tudnak beáramolni. Eddigre már tudtuk bizonyítani, hogy állhatatosak vagyunk, foglalkozunk magunkkal, egyedül is megálljuk a helyünk, és most jöhet a NagyTestvér segítsége is. :)

November 24, péntek és December 8, péntek között megtörténik a Kifeszítés Időszakának utolsó fázisa. Mindez azt jelenti, hogy a Kos jegyében van jelenleg egy retrográd, hátráló mozgást végző Uránusz, ami már eleve tanácstalanná, célt-vesztetté tesz bennünket: egyénileg és kollektíven is.

Szeptember 7-én szembenállásba került a hátráló Kos Uránusszal a Jupiter. Majd a Merkúr. Majd a Nap. Majd a Vénusz. És most a Mars is. Az összes gyors és világi bolygó átmegy-átment a szembenállásán. Emiatt szeptember 7 óta itt is vagyunk és ott is, ezt is akarjuk meg azt is, mindkettőt is meg egyiket sem. Bármit is jelentsen ez, bármilyen területre is vonatkozzon mindez egyéni életünkben. Szeptember 7 és December 8 között pontosan 3 hónapig lógunk a levegőben, így elmondhatjuk, hogy december 8-tól ez a megosztottság alábbhagy majd, és fókuszáltabban hatékonyabban tudunk majd lenni innentől: magunkban és a dolgainkban is. :)

November 26, vasárnap és December 6, szerda között a Vénusz fényszögkapcsolat nélkül halad a Skorpió és a Nyilas jegyekben. Emlékezhetünk, volt már pont ilyen, a Nap bolygó esetében. November 15 és 27-e között az Én-ünk ’veszik el’, és re-bootol. Itt ebben a másfél hétben a Vénusz a Párkapcsolatok és Emberik kapcsolatok bolygójaként minden, ami nem ’én’, minden, ami a környezetünk, akik a környezetünk; az fog, annak kell re-bootolni. November 15 és December 6 között gyakorlatilag minden fő tényező és szereplő megújul, megtisztul és a Skorpióból a Nyilasba átmenet miatt FelNemesedik. Ez járhat természetesen átrendeződésekkel is, de ilyenkor a lényeg inkább a Minőségre odafigyelés, és hogy finomenergetikailag történjen meg a re-boot.

November 27, hétfő és December 16, szombat között van, aki ezt pozitívan, mint kés a vajban fogja megtenni, megélni. Mint egy sebész, képes lesz kimetszeni a nem odavaló, elhalt részeket és dolgokat. És lesz, aki a fűrésszel mar bele. Aki rózsaszín selyemmaszkkal, de valójában dühtől vezérelve, melyet a türelmetlenség és tehetetlenség táplál, ’jószándékúnak’ tüntetve fel magát maga és mások előtt borítja a dolgokat, dolgait. A kulcsszó ebben a két és fél hétben a precizitás, a türelem és a hidegvér. Hogy ne vágjunk ki olyan dolgokat, hogy ne trollkodjunk szét olyan dolgokat, amiket nem, vagy nem annyira kellett volna. Őrizzük meg Emberségünket és belátásunkat, és akkor nagyon szép Átalakulások tudnak itt lenni. (Mars Mérlegben-Skorpióban szextilben Szaturnusszal Nyilasban)

November 28, kedd és December 8, péntek között még egy utolsót rúg a „nem-e lehetne-e?” érzése. „Nem lehetne továbbra is felfújtnak maradni? Nem lehetne továbbra is nagyobbnak, szebbnek, ügyesebbnek, okosabbnak, teljesebbnek láttatni magam és a világot, mint amilyen? Nem lehetne-e ezt a kontrollvesztés, áramlás témát elnapolni? Úgy szeretnék nagynak, hatalmasnak és teljesnek látszani: mint egy Isten! Az nem baj, hogy nem valódi…de lehet, hogy pont most, a finisben hagyom abba, és pont akkor jönne valaki, aki Istenként látna…végre…”. Utolsót rúg még a Gyerekek Kora, a hipihupi, himihumi, rózsaszín háj témája és időszaka decembere és január előtt, és menetrendszerűen az ego-nk még egy utolsót rúg itt: „Nem-e lehetne-e…?”

Az előttünk álló November ízében leginkább egy 1930-as film noir jellegeit képviseli. Amikor a férfin ballonkabát és kalap, a nőn szoknya és virágos kalap, és kettejük történetében van valami héjanász, valami nagy és egyszerre tragikus, drámai, mély, és a felemelkedés, az egyesülés lehetősége is. Ahol a küzdelmek, a nyomozás, a harcok után sebeket szedve, akár egymástól is, de azokból felgyógyulva, és igen, együtt felgyógyulva lehet elhajtani, ellovagolni akár a naplementébe; vagy a napfelkeltébe! :)

the-big-combo-bg.jpg

Aktuális híreink

Csatlakozni tudtok a Facebook-on a 'Zöldkör' csoporthoz - Itt olvashatjátok a Heti megosztásokat, ahol az adott hatások még bővebben vannak kifejtve, és más aktuális írások, cikkek is olvashatóak. Csatlakozzatok bátran! :) 

https://www.facebook.com/groups/zoldkor.blog/

https://www.facebook.com/zoldkorblog/

- Kapható az 'Iránytű a Spirituális Fejlődéshez' című könyv:

Átvehető személyesen időpontegyeztetéssel (babity.richard@gmail.com), és rendelhető utánvéttel is. 

Ár: 3000 Ft, Terjedelem: 304 oldal. Az 'Iránytű az Asztrológiai Önismerethez' könyvvel együtt a két könyv ára 4 ezer forint!

http://zoldkor.com/konyvek/iranytu-a-spiritualis-fejlodeshez.html

Kapható az 'Iránytű az Asztrológiai Önismerethez' című könyv: 

Átvehető személyesen időpontegyeztetéssel (babity.richard@gmail.com), és rendelhető utánvéttel is. 

Ár: 3000 forint, Terjedelem: 320 oldal. Az 'Iránytű a Spirituális Fejlődéshez' könyvvel együtt a két könyv ára 4 ezer forint!

http://zoldkor.com/konyvek/iranytu-az-asztrologiai-onismerethez.html

komment

süti beállítások módosítása