HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2012.06.03. 21:31 Zöldkör

Júniusról

Nagyon érdekes júniusi hónap vár ránk; első ránézésre a népmese gyermekei jutnak róla eszembe, akik világgá mennek, megtapasztalják az élet vidám és árnyékos oldalát, nagy hullámvasutakon bejárják a tapasztalás síneit, aztán...Június végével még nem jön az aztán, lássuk inkább a vasutazás állomásait!

Május 31-én a Mars kvadrátba lépett a Vénusszal; egy előző cikkben viccesen azt írtam, néhány férfi a kanapén fog aludni. Nos, ez velem is önszántamból megtörtént, ezért jó utólag is írni bolygóállásokról, mert az élet általában igazolja az előzetest.
Ez a fényszög kicsit szétkapja a párkapcsolati harmóniát, hogy mi az élet célja ezzel, lentebb kiderül.

Június 1-én a Vénusz trigonja kioldódik a Szaturnusz-szal; az a fényszög, ami segített pároknak újra egymásra találni, megmaradt kapcsolatokat rendezni, szingliknek elviselhetővé tenni a mindennapokat, pár napja nincs. Lássuk miért!
Feladatunk van. A Hold ezen a napon együttállásban van a Szaturnusz-szal, ami minden esetben édesanyánkkal való viszonyunk rendezésére hívja fel a figyelmet.
A Mars kvadrátja a Vénusz-Merkúr-Nap együttállással szintén erre utal - hölgyeknek saját lánygyerek részükkel való meghasonulást, uraknak fiúgyerek részükkel való kibillent harmóniát jelez. Nem véletlen, hogy a héten számos nő képletét néztem, akit fiúgyermeknek vártak, és ebből adódtak belső, akár tudatalatti konfliktusaik egész életükben.

Június 3-án a Jupiter kvadrátba lép a Neptunusz-szal, és mivel július 18-ig, másfél hónapig úgy is marad, talán a nyár legfontosabb bolygóállásáról van szó. A Jupiter arra az apára utal, aki túlmutat a nemző és pénzkereső, távirányító-nyomkodó, sörivó kategórián. Okos, de erőteljes, bölcs, de határozott és inspiráló férfienergia a Jupiter, mely képes jövőt, hitet és bizalmat örökségül adni. Mai világunkban nemcsak a férfi, de főleg az ilyen férfi hiánycikk; ez a bolygóállás jelzi a hónap fő belső konfliktusa mögött meghúzódó energetikát:
Hol az Atya?

Június 4-én nagyon intenzív bolygóállások lesznek. A Mars kvadrátban a Merkúr-Vénusz-Nap együttállással, a Hold-dal, a Hold pedig szemben az említett hármassal. Keménynek és lelkiekben felkavarónak ígérkezik a holnapi nap.

Június 6-7-én az Ikrek-ben álló Merkúr trigonba kerül a Neptunusz-szal; ez erőteljesen gyerekrészünk gyógyítására utal, a Hold együttállása a Pluto-val aznap a Bak-ban pedig az édesanyánkkal való belső kapcsolat gyökeres felforgatására és rendezésére. A Nap 7-én trigonba lép a Szaturnusz-szal; ez jelzi, hogy önmagunk rendezése, stabil alapokra helyezése sikerrel jár, de időbe telik, mint folyamat.

Június 9-én a Mars kvadrátja a Vénusz-szal kioldódik; az a hatás megszűnik, ami 10 napra távol tartott a párkapcsolatunktól, hogy felkavarodhassanak bennünk a rendezetlen gyerekkorra vonatkozó részeink.

Június 11 és 15 között az immár a Rák-ban járó Merkúr kvadrátban lesz az Uránusz-szal és szembenállásban a Pluto-val. Teljesen, gyökeresen át kell értelmeznünk ismételten édesanyánkról alkotott képünket és magunkat, mint az ő gyermekét, de az Uránusz kvadrátja miatt nem biztos, hogy könnyedén meg tudjuk ugrani ezt a szintlépést, átalakulást.

Június 12-én a Jupiter az Ikrek jegyébe lép, két hét tapogatózás után a gyerekkortémában, belép az Isteni energia, a nagy jótevő, hogy könnyítsen ezen az aktuális feladatsoron támogatásával és jelenlétével.

Június 18-án a Mars kvadrátja a Nap-pal kioldódik. Ha eddig önvád, önmarcangolás, harag és indulat voltak bennünk, vagy nem láttuk tisztán, merre tovább, innentől kicsit ismét könnyebbedik a belső és külső helyzetünk.

Június 19-én a Nap és a Hold együttállásban trigon fényszöggel áll a Szaturnusz-szal; Mintha a bennünk lévő szülők ismét egymásra találtak volna, hogy rendezzék a sorokat és (karmikus) örökségünk.

Ugyanis 21-én a Nap belép a Rák-ba, ami kimondottan a család, az otthon, az eredet témakörének energiájával bír. És nagy nap ez más szempontból is! Aki olvassa egy ideje a blogot, tudja, mennyire Szaturnusz-mániás vagyok - 21-én megáll a Szaturnusz hátráló mozgásában!!! Ez egyrészt szerintem segít a párkapcsolatok további rendezésében, másrészt előrevetíti, hogy októberben a Skorpió jegyébe lép, ami akkora horderejű esemény lesz, hogy hamarosan ismét egy teljes cikket szentelek neki. Egyszerre van itt buli és baljós érzet is. Pár hete találtam ezt a számot, ilyen előérzeteim vannak a témával kapcsolatban. 

Június 24-én a Szaturnusz kvadrátja kioldódik a Merkúr-ral, ami egyrészről a gyerekkor, gyerekség téma bizonyos fokú rendeződésére utal, ahogy a Nap egzakt trigonja a Neptunusz-szal is. A Nap kezdődő szembenállása a Pluto-val azonban jelzi, hogy van itt még olyan téma, nézőpont, amit ismét teljesen szét kell szednünk és átvizsgálnunk ahhoz, hogy rendben érezzük magunkat.

Június 27-én az általam dicsőített 'szuperháromszög' energetikai ellentéte, a 'horrornégyszög' lesz az égen. Pluto, Uránusz, Hold és Nap alkotják, mind egymással kvadrátban és szembenállásban, a két kedvezőtlen, 'munkás' fényszögben. A Pluto szembenézést jelent mély félelmeinkkel és fájdalmainkkal, ezáltal újraalakulást, az Uránusz pedig életünk új dimenzióba emelését, korábbi múltbeli tapasztalatok minták nélkül; amennyiben hozzáadjuk a Nap-ot, mint Apát, a Hold-at, mint Anyát, látjuk, hogy ez a család és szülők téma hihetetlenül intenzíven visszaköszön itt a hó végén. 

Június 29-én a Merkúr trigonba lép az Uránusz-szal, ami elvileg gyerekrészünk új szintre emelését jelenti, azonban a Vénusz kvadrátba hátrál a Neptunusz-szal, ami arra utal, hogy nőként bőven van begyógyítani való fájdalmunk és sebesülésünk, illetve, hogy nem látjuk a jövőt, a célt tisztán, mint valódi, vénuszi nő. 

Ebben jön segítségünkre a Szaturnusz a Vénusz csillagjegyében, a Mérleg-ben. Ugyanis a főfőnök február után először ismét elindul előrefelé a pályáján!!! Ez ismét hatalmas jelentőségű dolog; elsősorban a felnőtté, a valóban társadalmivá válás útján.

Összességében azt gondolom, nagyon intenzív lesz június terápiás szempontból, és nem túl sok kapcsolatunk lesz a frissen jött nyárral, a vetített képek nélküli külvilág pedig valószínűleg nem ebben a hónapban lesz a sajátunk. Valószínűleg az emberek többsége inkább elmereng a múltján, a szüleivel való kapcsolatán - ha nem magától, akkor az események fogják belevinni, hogy hátrafelé haladva találjon stabil támaszt a lábainak, ahonnan továbbhaladhat az életében.

komment

süti beállítások módosítása