HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2012.08.08. 19:05 Zöldkör

Párkapcsolatról, nemiségről

E hét vasárnap megrendezésre kerül előadássorozatunk második része, melynek témája: a párkapcsolat. Olyan területe ez az életünknek, mely, ha még minden más rendben is van, mindig ad okot a megérteni és dolgoznivalóra. 

Ebben a témában haladunk előre vasárnap délután: az első részben energiaszintünket emelő gyakorlattal és agyfélteke összehangolással kezdünk, a második részben pedig alaposan megvizsgáljuk a téma hátterét, részleteit, olyan segítséget nyújtva, mellyel teljesebbé tehetjük magunkat és életünket.

Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy egy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolathoz elengedhetetlen, hogy mi magunk is rendelkezzünk ezekkel a jelzőkkel. Természetesen senki sem akar várni a pártalálással, míg eléri az önismeret és belső béke magas fokát, ez nem is lenne 'fair' az élettől. 

Erről a folyamatról kíván térképet, segítséget adni a vasárnap délutáni alkalom. Hogy jobban megértsük párunkat, motivációit és belső világát, szükségünk van arra, hogy meg is ismerjük mi van benne. Mindezek előtt azonban a fő kérdés: Mi van bennem? Ki vagyok én? Honnan jövök és merre tartok? Hogyan tud illeszkedni ebben hozzám a párom?

Megvizsgáljuk, mit is jelent a párkapcsolat az életünkben a tudatossági szintünk függvényében. Miért úgy, miért akkor és miért az a pár jelenik meg az életünkben? Ha nincs pár az életünkben, mi az oka, mit kell tennünk, hogy ez az állapot a múlté legyen? Miért lépünk forgatókönyvszerűen ugyanolyan helyzetbe a párkapcsolatainkban, még ha kezdetben nem is olyannak indul, mint az előző, és mit tehetünk, hogy ezek az ismétlődések megszűnjenek?

A témához illően az alkalom keretén belül szinkronba hozzuk két belső, női és férfi felünket is; minden előadás részt egy gyakorlati rész követ, segítve átéreznünk az egységet, az összekapcsolódottság állapotát.

Időpont: 2012. augusztus 12. (vasárnap), 14 -18 óra
Helyszín: 
Budapest, 13. kerület, Hegedűs Gyula u. 8. - 25-ös kapucsengő, 4.emelet 7.ajtó - Főnix Ház

Mellékelem a Facebook-os meghívó szövegét is:

Nemiség és párkapcsolat - Hogyan éljük meg nőiességünket és férfiasságunkat, miért találkozunk karmikus párunkkal és hogyan hozhatjuk ki a kapcsolatból a legtöbbet?

(Az események témái nem egymás folytatásai, így bármikor be lehet csatlakozni az előző előadáson való részvétel nélkül is.)

Az első rész egy indiai eredetű gyakorlatból áll (más, mint az előző alkalommal volt :) ), melynek segítségével felébresztjük és megemeljük a bennünk szunnyadó energiákat; ezt egy vezetett meditáció keretén belüli légzőgyakorlattal és hangtálak használatával érjük el. Az ily módon létrejött magasabb energiaszint segít fizikailag egészségesebbé válnunk, javítja közérzetünket és növeli tudatosságunkat, aminek eredményeképpen pontosabban átláthatjuk életünk összefüggéseit. 

A második részben a párkapcsolatokat, a nemi szerepek energetikáját és az alábbi kérdéseket vizsgáljuk meg:
Mi kell a nemünknek megfelelő legboldogabb élet eléréséhez? Hogyan tudjuk megélni legteljesebben Nőiességünket/Férfiasságunkat? Miért azzal a Párral találkozunk, akivel, miért akkor és miért úgy? Mi a párkapcsolatok dinamikája, főbb állomásai, hogyan hozható ki a legtöbb ezekből a szakaszokból? Hogyan élhetünk teljes, boldog Párkapcsolatban? 

Az eseménysorozat rendszeresen kerül megrendezésre, alkalmanként mindig újabb témákkal (a harmadik előadás témája (augusztus 18) – a szüleinkkel való viszony rendezésének módjai, megismerkedés a Belső Gyermekünkkel (gyerekkori énünkkel), felkészülés a szülővé válás valódi módjaira).

Ülőpárna és füzet ajánlott! :)
Előadó: Bábity Richárd

Részvételi díj: 2000 Ft
 
Várunk mindenkit szeretettel, párokat, párkeresőket és önmagukat megismerni vágyókat egyaránt!

 592326_345707545508309_1279570557_n.jpg

komment

süti beállítások módosítása