HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Könyvek
http://zoldkor.com/

Önismereti Tanfolyamok
http://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2013.03.01. 20:53 Zöldkör

Tudatosság és feltöltődés - Nyári tábor

Platamon-i-Nei-Pori-1.jpgNei Pori, az Olymposi Riviéra gyöngyszeme az Olymposz hegy lábánál található üdülőfalu, hosszú, széles és lassan mélyülő, homokos tengerparttal. 

Képzeld el, hogy előtted az azúrkék tenger, a hátad mögött az Olymposz hegy... éjszaka ülünk a parton... az égen millió apró csillag és a Hold világít... a tenger morajlása segít önmagad középpontjába kerülnöd... együtt énekelünk, zenélünk,  és eltűnik az idő...  

Vannak szakrális helyek, melyek spirituális múltjuk okán kapták ezt az elnevezést, mi pedig azzá tesszük a magunk számára, az ott átélt spirituális élményeink hatására... :)

Szeretettel várunk idén is! 

A tábor programja:
a pihenés, nyaralás, strandolás mellett a tudatosság, önismeret, emberismeret, kapcsolatok. A kapcsolatainkon keresztül létezünk, így ha felismerjük a dolgok, történések szimbolikus jelentését és ezekben önmagunkat, könnyebben megoldunk egy konfliktust, vagy oldunk fel magunkban akadályokat, régmúltban gyökerező érzelmeket, önkorlátozó hiedelmeket is.

Egy ilyen meseszép környezetben a tengerparton, ahol a természet minden eleme megtalálható, könnyen mélyre látunk önmagunkban, egységbe kerülünk mindennel. Mindezt segíti, hogy lesznek különféle vízi és vízparti játékos önismereti gyakorlatok, közös éneklés, zenélés, napkelte meditáció a tengerparton, transz dobolás, valamint megosztó körök, és (előadások helyett) nagy beszélgetések az Élet Nagy Kérdéseiről.

meditation-on-beach_alchemy-of-light.jpg

Ha pedig kedveled a vízi sportokat, Nei Poriban búvárkodni és vízisíelni is tudsz. 

Ha nem tudsz v. nem szeretsz énekelni, zenélni: lesz sok egyéb remek programunk is. Viszont a csendben résztvevők is élvezik a közös flow-t...
Ha nem tudsz úszni: a tenger sokáig sekély, a vízi gyakorlatokhoz pedig nem megyünk olyan mélyre, hogy ellepjen a víz.

A transz dobolást, közös zenélést és táncot, mantra éneklést Ölvedi Gábor vezeti: http://www.youtube.com/watch?v=0MXgDlyI2VE


Időpont:
 2013. jún. 25 - júl. 2.


Szállás: 2-3-4-5 fős apartmanokban, közel a tengerhez. Képek itt.


Étkezés: önellátás. A szállásunkon minden szobában alapszinten felszerelt konyha-rész van. Mi mégis javasoljuk megkóstolni a görög specialitásokat a helyi tavernákban... :)


Utazás: egyénileg:

- autóval, telekocsi szervezésében segítünk, térképek: itt.

- repülővel
 Thesszaloniki-ig. A Wizzair és majd áprilistól a Ryanair is indít charter járatokat, ez utóbbi olcsóbb repülőjegyeket is szokott árulni, érdemes megvárni. Thesszaloniki-ben a reptéri busz kivisz a vasútállomásra, onnan vonattal 1 óra  Nei Pori. 

- a busszal
 utazók jún. 24-én indulnak, és júl. 3-án érkeznek vissza Budapestre. Indulás és visszaérkezés a Hősök terén. A buszjegy ára kb. 20.000,- Ft oda-vissza. Mivel a táborunk előszezonban kezdődik és főszezonban végződik, a jegy árát még pontosítjuk.


Jún. 25-én, kedden délután kezdődik a közös programunk --természetesen elsőként a tengerben :)-, addigra kérjük, hogy mindenki érkezzen meg.

Az autóval érkezők sok hasznos információt olvashatnak itt:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9021260&go=119222034A részvételi díj:
 30.000,- Ft és 130,- Euro (az árfolyamváltozások miatt)

Ezeket tartalmazza: 
* a 8 napos tábor minden programján a részvételt
* egy egész napos hajókirándulást a nyílt tengeren (kellő létszám esetén zártkörűen bérelhetjük ki a hajót) 
* egy egész napos autóbuszos kirándulást a Meteorákhoz idegenvezetővel. 

Fizethetsz egyösszegben és részletekben is:

*  10.000,- Ft márc. 10-ig, (kérjük, a részvételi szándékod mielőbb jelezd)
*  10.000,- Ft április 10-ig
*  10.000,- Ft május 10-ig 
*  130,- Euro érkezéskor, a helyszínen.


Jelentkezés: márc. 10-ig (vagy most) emailben:
keneztunde@terpszichologia.hu

Ha úgy érzed, megszólít a táborunk vagy épp Görögország, kérjük, mielőbb jelentkezz akkor is, ha csak márciusban szeretnéd az első részletet fizetni, mert a jelentkezés ütemében foglaljuk a szállást, és szeretnénk, hogy a csoport egy házban, vagy legalábbis nagyon közeli apartmanokban legyen.

Fotók korábbi táborokból itt.

Szeretettel várunk!"

A terpszichologia.blog.hu oldalról. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom, aki feltöltődni és fejlődni szeretne!