HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2016.10.24. 23:23 Zöldkör

A Gyerekek Korából az Állatok Korába váltás - Egy Új Korszak

Ebben a cikkben egy igazán hatalmas és grandiózus történésről szeretnék írni, amire huszonnyolc éve volt példa utoljára: Korszakot váltunk. Na nem, nem a 2012-es ezo-bio-öko dologról van szó, hanem itt tényleg. Ezekben a napokban váltunk át a Gyerekek Korából az Állatok Korába. Igazán jelentőségteljes dolog ez, ami nagyban meg fogja határozni a következő néhány évet, és teljesen át fogja alakítani az elmúlt hetven évet, társadalmilag, politikailag, gazdaságilag és emberileg.

Sokan kérdezik tőlem folyamatosan, hogy mik azok a Korok, amikre szoktam hivatkozni, és hol lehet utána olvasni. Noha már több helyen volt szó róluk, ilyenkor én is vakarom a fejem, hogy hol is vannak azok az írások, és mit küldjek az érdeklődőknek. Egyszerűbb ezért most (újra) leírni őket, és a fent említett témának is remek megalapozásul szolgál majd.

Ezek a Korok úgymond ’lejöttek’. Tudni kell, hogy nem nagyon szoktam más írásait olvasni, aminek elsősorban az az oka, hogy még véletlenül se keveredjenek a dolgok, és minden autentikus tudjon lenni. A legtöbb idea fürdés közben, sétálva, vezetés közben, vagyis szinte bárhogy jön, érkezik, és utána ott kering, hogy leíródjon. Korábban nem, vagy ilyen formán nem olvastam a Korokról.

Van egy alapelgondolás, főleg a hindu hagyományban, hogy a Nagy Világkorszakokban a Szellemtől a Matéria felé haladunk. Ennek állomásai az Aranykor, az Ezüstkor, a Bronzkor és a Vaskor, vagy Sötétség Kora, a Káli Yuga, amikor a Szellemtől teljesen a Matériába fordulnak a dolgok.

Erre épül a részletesebb és élőbb Korok leírása:

6_kep.jpg

Ennek első lépése az Isten Kora. Ebben a Szellem teljes pompájában tündököl, nincsenek Kettősségek, dualitás, vagy ha van is, nagyon jelzés-értékű. Ez az Aranykor, a Kezdet, az Őskezdet, az Ősegység, amire minden hagyomány és civilizáció utal. Itt nincs különbség a nemek között, és nincs nagy külvilágbeli aktivitás, amplitúdó. Az Isten Kora elmével felfoghatatlanul hosszú.

A második kor a Mesterek Kora. Ez a kor, ahol a Szellem teljességének energiája elindult már a Matéria irányába, de még csak első lépésben. Ez az a kor, amire legendák emlékeztetnek, sárkányokkal, űrcsatákkal, mindenféle nagy és epikus dologgal. Ez a Papkirályok Kora is, amikor a vezetők mind a Szellemben, mind az Anyagban nagy tudással kellett, hogy bírjanak, egy személyben. Itt a nemek már elkezdenek elkülönülni, de még formálisan teljes az egység közöttük. Konkrét írásos vagy tárgyi emlékünk nincs még ebből a korszakból, csak elbeszélések, mondák, képi fel-felvillanások meditációban, akár álomban, látomásban. A Mesterek Kora több százezer, akár millió év, pontosan nem tudjuk felmérni elmével. A Mesterek Korából a Férfiak Korába átváltás számos eposz ideje, mint a Mahabharata, Iliász, és más, grandiózus történetek, még az ismert történelem elejének homályán túlnyúlva, és több évtízezredig is eltart.

A harmadik kor a Férfiak Kora. Ez az első kor, aminek a kezdetét be tudjuk lokalizálni: az ismert történelmünk kezdete, azaz nagyjából i.e. 6-4 ezer évvel ezelőtt. Itt a Szellem tovább sűrűsödik a Matéria irányába, és a nemek már jelentősen különváltak. Mindez meghozza a Férfiak dominanciáját. A Nők és a női energetika a háttérbe szorul, a külvilágban egyre erősebben hangsúlyt kap a Férfierő és ennek kifröccsenése, a háborúk, egyre ok és céltalanabbul, mechanikusabban. A lelki gyakorlás is inkább férfias, aszketikus, küldetésszerű. A Férfiség teljes spektruma jellemző erre a korra, a Legnemesebb, Legtisztább Nyilas-Jupiter jelleggel, az irányított Erejű és tisztes Oroszlán-Nap jelleggel és az állatias, tomboló-romboló-megerőszakoló, vadállati Kos-Mars jelleggel. Minél inkább kordában tudta tartani és felnemesíteni, áttranszformálni használhatóvá egy Férfi ez utóbbit, bizonyos társadalmakban (és az objektív mércén is) annál Nemesebb és Hősiesebb, elismertebb volt; bizonyos társadalmakban minél inkább megélte és túltolta valaki az utóbbit (például vikingek), annál elismertebb és hősiesebb volt. Legjobb példája ennek az asszírok, akik oszlopokon precízen feljegyezték, hogy hány embert öltek meg, igáztak le, ment rabszolgának, stb. Ebben a korban a Nők és a Gyerekek teljesen háttérbe szorulnak, és gyakran tűrniük kell. Egy harmonikusan megélt Férfienergia és ezzel együtt Férfi pedig életük középpontját, alapjait, viszonyítási pontjait jelentette, ami a megnyilvánult világ (ahogy a Naprendszerünk) alapja és rendje is. A Férfiak Kora i.e. 4-2 ezertől kezdődött és átmenete a 14-15. századtól elkezdődött, és 1945-ig tartott pontosan.

A negyedik kor a Nők Kora. Ez a 14-15. századtól el-elindult, és számszerűsítve 1946-ban kezdődött. Létjogosultsága a Férfi-energia túldominanciájából, túlpörgéséből, és önmagát felégetéséből ered. Magyarul a Férfiak kipusztulásából, hiányból. A Férfi energiák ahogy a 14-15. századra megteremtették önmaguk kényelmét a technológiai fejlődéssel, úgy indult el gyengülésük, satnyulásuk. Ez a folyamat addig vezetett, míg az első és második világháborúban a világunk Férfijainak hatalmas része elpusztult: maradtak a Gyerekek, a Nők és az idősek, valamint a menyét-szerű, cseles férfiak, mint politikusok, egyetemisták, a katonai szolgálat alól kibúvók, és a ’civilizált’ világba nem integrált egyéb férfiak. A harcokat túlélt Férfiak pedig vagy borzalmas fizikai vagy lelki sebbel, így vagy úgy nyomorékként tértek haza alapvetően.
Eljött ezáltal a Nők Kora. Megjelentek az „erős nők”. Erősek voltak, mert erősnek kellett lenniük. Be kellett állni a termelésbe, a gyárakba. Nem azért voltak erősek, mert azok voltak, hanem mert az erősebb férfiak nem voltak otthon, hanem a fronton harcoltak, és muszájból. Az, ami korábban hihetetlen szégyennek számított jobb helyeken, hogy a Nők olajosan-izzadtan gürizzenek, az a totális háború miatt kényszerré vált. Az, ami korábban szégyen volt, hogy egy anya ne a gyerekével foglalkozzon, az, ami evolúciósan évmilliók eredménye volt, a totális háború miatt felfüggesztésre került.

Kényszerből, és ez nagyon fontos szó, kialakult az „Erős nő”, ami ebben a formában önmagában ellentmondás. Itt még kellett.

we_can_do_it-t2.jpg

1946-tól maradtak a nem-Férfiak és a roncs-Férfiak. Mellettük a Nők és a Gyerekek. Ha valahol űr alakul ki, valami a helyére megy. Így volt ez a Férfi szereppel is. Volt, ahol a Gyerek lépett apa helyére, volt, ahol a Nő, anya. Ami korábban szégyen és torz volt, itt kényszerből megtörtént, hogy működjön tovább az élet.

korok-1.jpg

Nem a nők ilyen szerepváltása hozta meg a Nők Korát, hanem a Nők Kora hozta meg ezt a szerepváltást; mechanikusan. És a férfiak úgy maradtak. Egyre lejjebb csúsztak a Nemi Létrán. A Mesterek Korában még birtokolták a Férfiség mind a három szintjét, a Férfiak Korában az alsó kettőt és valamennyire a felsőt is. A Nők Korában a férfiak lecsúsztak a szintjük aljába. Vagy fülüket-farkukat behúzó papucsokká váltak, vagy szerencsevadász hímekké, akik itt-ott keresik a boldogságot.

Ennek egyik megnyilvánulása a kommunizmusban és a Keleti Blokkban ’Béla bá’, akit úgy kell a kocsmából hazatolni, alkoholista, dohányos, és tolja a gyárban éhbérért, de a családjával marad. Ő a kasztrált. Aki túltolja, a másik, ő az, aki megizéli ’Piri nénit’ a szomszédban, aztán ’Julikát’ a gyárban, aztán vagy lelép és ott hagyja a családját, vagy a neje rakja ki ezért, és vagy folytatja a párosodást és vándorlást hímként, vagy megállapodik, új családdal, és beáll a kasztrált, ’ül, fekszik, kulturáltan szórakozik’ állapotba.

A kapitalizmusban a Nyugati Blokkban az egyik megnyilvánulása az a ’férfi’, akinek fő életcélja, hogy a nő és a gyerek a matéria szintjén mindent megkapjon. Munkahelyén szervilis és vetítő, csak az állása és fizetése megmaradjon, jöjjön a bónusz, hogy ’Anya’ boldog legyen, és visszaadhasson valamit. Láthatjuk, hogy ez már előszele a Gyereknek, a beszorult Gyereknek, ahol a saját gyereke önmaga beszorult/kiszorult kivetülése, a mellette levő nő pedig saját Anyja-dominálója. Ennek iskolapéldája a „Rém rendes család” című sorozat Al-je, aki hajdanvolt/sosemvolt dicsőségéről ábrándozik, napközben női cipőket árul, este a felesége és a gyerekei szívják a vérét, és gyűlöli az életét. Ő legalább őszinte. Ez a minta, ami az irigyelt „Nyugati Jólét”.

3_loser.jpg

A másik megnyilvánulása a kommunizmus hímjére rímelve a ’Nagypályás’. Ez is beszorult-leszorult hím, aki sikeresebben éli meg beszorult Marsát, hímségét. Célja a testi és fizikai élvezetek, kaja, pia, nők, siker. A párosodásához a kommunizmusbeli társával ellentétben igyekszik minőséget (is) választani, ha teheti. Újra-házasodik, ha az előző nőstény kiöregedett, jön az újabb, frissebb, ropogósabb, hiszen feszes, friss és erőteljes nőstény-gazdatest kell az ifjú potenciális utódok kihordásához. És így, egészen a haláláig. Ez a franchise-szaporodás, vagy franchise-családalapítás, ahol x időnként történik egy ilyen franchise-’család’ létrehozása.

4_loser-winner.jpg

A Nők Korában a nők először szenvedtek ettől. Túl nagy a szabadság még itt, túl nagy a teher. Ez a szabadság nem egy elért, egy pozitív valami. Ez a nem-Férfiből ered. Az egyik túl gyenge, a másik el van foglalva, hogy másokat, a titkárnőjét, a szomszédasszonyt humpolja. Mindkét férfiban közös, hogy teljesen elvesztette valódi erejét, és valódi előnyét a nővel szemben: a Szellemet. A Nők ilyen jellegű ’megerősödése’, teret nyerése olyan, mint amikor a kommandósok elmennek ebédelni, és a többiek felpróbálják a cuccaikat, beleülnek a tankjaikba, szelfiznek a fegyvereikkel; megtehetik, mert a kommandósok nincsenek ott. És ezek a kommandósok/a Férfiak, jó darabig nincsenek is ott.

Itt, az ötvenes, hatvanas, hetvenes években a válás, a csonka család alapvetően szégyennek számított. Diszfunkciónak. És ez így is van. Egy diszfunkció eredménye, ha egy férfi nem Férfi, ha egy nő nem Nő. Itt, a hetvenes években születettek az első olyan számottevő generáció, akik már nagy számban csonka családba születtek. Vagy a kommunista elhalt-meghalt-elment apa-hím, vagy a család-franchise-t váltott nyugati apa-hím hiányával.

Itt már kezd be-bekúszni a Gyerekek Kora is a hatvanas évek végén-hetvenes évek elején, ezért jön egy szexuális forradalom, ami a Nemek szétverésének eleje, a Gyerekek Korának előszele, jött egy Woodstock, drogkorszak, diszkókorszak, és az első autisztikus tech-zsenik, még garázsokban.

A Nők Korára az energiák belassultak, kiszámíthatóak lettek, eluralkodott a félelem és a lassúság, a cél a fizikai test védelme, az otthon berendezése, az evés, ivás, alvás, minden, ami női. A tvben a sláger a Dallas, ami egy Család belső és külső harcait írja le. Ahogy tűnik el az igazi család, szorul ki, úgy jelenik meg a tv képernyőjén.

01038.jpg

A Nők Kora tehát a 14-15.századtól bekúszva, hivatalosan 1946-tól 1989-ig tart.

Jön az ötödik, a Gyerekek Kora. A Szellem itt már nagyon messzire el van csúszva, a Matéria irányába. Ahol nincs Erő, Középpont, Férfi, ott nem tud mihez és hova viszonyítani egy ember, így mind a nők, mind a Gyerekek satnyulásnak indultak a néhány évtized alatt.

korok-2.jpg

A Gyerekek Kora benyúlik a Nők Korába, valahol visszafelé a hatvanas évek elejéig-közepéig, végéig, a hetvenes évek elejéig bizonyosan. Sikerült 1989-re mindent, ami Felnőtt, Férfi-Női, Nemes, így vagy úgy elsatnyítani. A Matéria tombolni kezdett. Ez a hiperkapitalizmus fénykora, ahol minden „Ámerika”, „Pénz-pénz-pénz”, a cél már nem a Jólét és a Biztonság, mint a Nők Korában, hanem a fantáziával vegyes egekbe tolása mindennek. Kokain, escortok, százdollárossal szívjuk a csíkot, ötdollárossal gyújtjuk a szivart. A lényeg a Gyerekek Korának elején, hogy Cool legyél.

A Gyerekek Korában bármilyen nyílt elnyomás tűrhetetlen, könnyebb a Gyerekeket csellel irányítani, mint nyílt erőszakkal. A Gyerekek Korának 1989-es beváltása elhozta a Szovjetunió bukását, és a ’demokratikus’, ’civilizált’, ’fejlett’ világ felszabadulását. Magyarul a jogot arra, hogy fogalmad sincs semmiről, de abban nem korlátozhat senki! Amerika korlátlan jogot kapott a demokrácia terjesztésére, ami először gazdasági és ’kulturális’ jellegű volt, majd ahogy haladunk előre a Gyerekek korában, egyre inkább fizikális, és erő-jellegű is. A Férfiak és Nők Korának maradékait eltörölték, és a „csúnya, jossz diktátorok” nem maradhattak. Ennek eredményei katasztrofálisak, mind társadalmilag, mind gazdaságilag.

syria_destroyed.jpg

A kilencvenes évek elején a Nyugati kultúra a Gyerekek Korára rímelve érkezik. Megjelennek a fiú és lánybandák. Ilyenek korábban is voltak, a Gyerekek Korának benyúlásaiképpen, a hatvanas, hetvenes évektől, de igazi indulásuk a 90-es évek legeleje. New kids on the block, East 17, Backstreet Boys, N’Sync. Leginkább 7-12 év közötti serdülőfiúk energiáit képviselik, ahol nehéz megmondani, hogy fiúk vagy lányok, mutálás előtt, androgün energiával. A Nemek eltűntek, maradtak a Gyerekek.

A Gyerekeknél a lányok hamarabb érnek a pubertásba, ezért a lánybandák is megjelentek. Első igazi ütése a Spice Girls, akik arról énekelnek, hogy „Nagyon-nagyon akarnak zigazigáhh”, azaz dugni. Ugyanakkor feltételeket is támasztanak szegény gyenge fiúknak, hogy „ha a szeretőik akarnak lenni, akkor ezt és azt kell csinálni”. Ugyanaz, mint a Nők Korában, csak itt már az életkor-határ húzódik visszafelé, lévén Gyerekek Kora. Jött aztán All Saints, Atomic Kitten, Sugababes, és a nyolcvanas évek szülötteként az ember bármit megadott volna bármelyikért (ugyanez a lányoknál a fiúcsapatokra), majd itteni felnőttként nem tudja pontosan lokalizálni, hogy arra van itt szükség, hogy egy aktus történjen, egy váll a sírásra, vagy egy jóéjtmese, egy takaró, fejsimi és sayonara, erőteljes „Áppáhh” felnyögésekkel arról az oldalról. (Ugyanez a mai nőkkel a fiúegyüttesekre.)

A tv-ben először jött a Melrose Place, ami azért még Dallas-oid. És a csúcsok csúcsa: Jóbarátok. Hat szerencsétlen, a politikai korrektség nevében egyenlő számban a fiúk és a lányok. Egy generáció nézte hat imbecil szerencsétlen szenvedéseit egy csepp örömért és boldogságért, és senki sem mondta nekik, hogy „Az a bajod, hogy ötéves vagy”. Volt ott mindenki mindenkivel, hiszen a Gyerekeknél a nemiségnek még nincs súlya. Joey megmutatja a fütyijét, Rachel a punciját, nevetnek egyet, aztán fejüket a kezükbe temetik, hogy mi történt, aztán Joey lefejel egy tortát, mindenki nevet, aztán sír, aztán nevet, aztán Rachel megfogan Ross-tól, miközben bénáznak, hogy akarnak vagy nem valamit egymástól, de hát Rachel puncijába Ross bedugta a kukiját, és hát Rachel úgy maradt, „de most milegyen Ross…?”, „nem tudom Rachel, én csak a dinoszauruszokhoz értek, a fütyimhez és a gyerekekhez nem, és nem is úgy gondoltam”, és jön Chandler rendet rakni de csak egy faviccre tellik, majd jön Monica rendet rakni, de ő inkább kitakarít csak, hiszen volt egy hajszál a padlón, és erre jön Phoeby, aki eljátszik egy dalt Rachel várandós hasáról, aztán elkezd sírni, a többiek vigasztalják, közben elfolyik Rachel magzatvize, amire Joey elájul, Phoeby gitárja eltörik, és Phoeby ideges lesz, hogy miből fog megélni, de jaj, Rachel gyereket vár, és Ross nem tudja mi lesz, és valaki, (ki???), vigye már be Rachelt légyszi a kórházba, ahol ott van az előző palija, akivel együtt volt, de nem, és jön Ross, akit ez zavar, de nem, mert mi lesz a gyerekkel, és együtt vagy külön.

friends.png

És mindez nagyon vicces és a szereplők kapnak egymillió dollárt epizódonként, miközben milliók nézik hat komplett imbecil vergődését. Ez a sláger, tizenx évig.

Közben be-bekúszik az Állatok Kora is már. A Gyerekek Kora és Állatok Kora mixtúrájában a Jóbarátokat a tv-ben a Szex és New York váltja. Ha rajtam múlik, más címet adok. „Apa-nélküli lánynőstények kínlódásai és küszködései New Yorkban”. Itt a Jóbarátok már meg van spékelve egy 18-as karikával, és a producerek gondosan kiválogatták a négy főszereplőt. Minden Apátlan, hetvenes-nyolcvanas években született női kapitalista fogyasztó tudott valamelyikükkel azonosulni, így vagy úgy.

sex_and_the_city_0071.jpg

Charlotte a ’Jókislány’, ami a női létezés 1-2-3 éves korához köthető, rózsaszín pónival, csillámfénnyel, olyan ártatlansággal, ami még a kikristályosodása előtt van egy lánynak. (Ő még a Nemi Létra Vénusz-Merkúr, Női részén.)

Miranda ennek következő stádiuma, amikor a kislány elveszti ezt az ártatlanságát és természetes cukiságát, és Apa ekkorra vagy lelép, vagy elválnak, vagy elfogy; utoléri őt. Ekkor vált apa fiává, azaz megjelenik egy okostojás, könyvbúvár, jól viselkedő fiúgyermek. Ő Miranda, menetrendszerűen rövid vörös hajjal, becsúszott gyerekkel, akinek az apjával csak a Kezdet szintjéig tudtak együtt maradni (Mars).

Miranda következő stádiuma Samantha. Ő az a fiúgyerek női testben, aki nagykorú lett, ezáltal ’szabad’. Érzelmei totális elnyomásával csúcsra járatja a Kos-Mars szint párosodását, ahol ő az indítványozója (Mars), egyéjszakás (Mars), vagy ha több, hihetetlen küzdelmekkel (Mars). A sorozat írói mivel kollektív mintákkal dolgoznak, folytatták a szálat, és Samanthának jön is menetrendszerűen érzelmei és Női energiái nem-megéléséből (Hold) a mellrák, elveszti a haját (Vénusz), és nem tudja ciklikus párosodását olyan ütemben végezni, mint addig.

A sorozat kulcsa, a Jolly Joker, a ’három-az-egyben’: Carrie. Őt azért rakták a sorozatba a producerek, hogy a női fogyasztóknál biztosra menjenek. Benne van Charlotte kislánysága-elveszettsége, Miranda okoskodása és Samantha ciklikus párosodása is.

A Szex és New York reagál már arra az energetikai változásra, ahol a Nők Korában teljesen eltűnt a Hold és a Vénusz szintje, a Gyerekek korának elején (Jóbarátok/Friends) túl lett tolva az Ikrek-Merkúr szint, és áttolták a Kos-Mars, „magányos harcos, magányos farkas, egyedül küzdő, Kezdet” állapotába. Amíg a Jóbarátok még a Gyerekek Korának kezdeti tanácstalanságával, és még nem helyrehozhatatlan bénázásával operál, és kínunkban nevetünk, felismerve magunkat bennük, és megkönnyebbülve, hogy „Dejó, hogy én nem vagyok ekkora balfék!”, addig a Szex és New York már sokkal inkább fájdalmakkal, káosszal és pusztulással, elhasználódással teli.

Leírja a Gyerekek Korának alapproblematikáját: hogy túl nagy és túl sok a szabadság. A Szex és New York lefesti, hogy hogyan kapnak gellert a mai Apátlan lányok, és válnak 2 és 10 év közötti fiúgyermekké, ide-oda kapkodnak, céltalanul párosodnak és megijednek ettől, és ahogy jön valami komolyabb, tisztább és élőbb, elrontják, mint zavarodott fiúgyermekek. Leírja a hím-potenciált is. A jófej 2 és 10 év közötti fiúgyermekeket, akik a hősnőinkkel akarnának valamit, de ők erre lehúznak egy felest, és vagy hazamennek egyedül, sírni utána egymásnak a telefonon órákig, amíg felkel a nap, vagy megdugatják magukat valaki ismeretlennel, hazamennek, és ugyanez. Illetve leírja a hím-populáció másik oldalát, akik ragadozókként vadásznak az Apátlan lánykákra, felpiszkálják az Erőt magukban, ők eszüket vesztik, hogy „Itt van Apa!”, aki nem függ tőlem, jön-megy, le se sz*r, de közben meg néha teljes figyelmet kapok tőle; és testüket odadobva mint egy hároméves, ott gügyögnek egy cigivel öt perc múlva az aktus után, a mellszőrrel játszva, azt göndörgetve az ujjukkal. ’Apa’ másnap lelép, ők sírnak, hogy „Apa lelépett”, jön egy másik ’fiúgyerek’ vele küzdenek, aztán jön ’Apa’, dobják a ’fiúgyereket’, aztán sírás. „Big”, Carrie nagy ’szerelme’ nem más, mint egy torz és beakadt Apakép-hiány, és annak projekciója, kivetülése.

Ez a Gyerekek Korában a fő társadalmi és nemi probléma. A nők/lányok beakadt és hiányzó Apaképükre kétféle reakciót adnak.

  1. Jön a „rosszfiú”, a „szemét”, az „izgalmas”, aki maga ’Apa’. Lesz*r, nem figyel, elérhetetlen, és nőként függsz tőle. Közben tőle igazából nem, de Apától igen, csak mindez összekeveredik.
  2. Jön a „jófiú”, az „unalmas”, a „kiszámítható”, a „biztonság”. Ő nem ’Apa’. Tök mindegy ki jön, szenvedsz nőként, mert azt sem tudod, hogy mi van. Vagy nem akarod tudni. Valószínűleg tudatalatt azt gondolja nagyon sok nő, ha elengedné ezt a torz csiki-csukit, párosodás-ciklusokat, akkor addig nem jönne senki, amíg be nem gyógyítják Apát. Holott csak kitartani kéne. Onnan elindulni nőként, ahol vagy. Egy 2 és 10 év közötti Apahiányos, frusztrált fiúgyerek szintjéről.

És a másik oldalon az 1-es ponton a hím, a férfi, a fiú nem tud a Mars-ból feljebb lépni, és szétszórja, széttombolja. A 2-es ponton szintén, de ott elfojtja.

Így kapcsolódik a Gyerekek Korában hím és nőstény, hülyegyerek és hülyelánygyerek, az Emberség, Férfiség és Nőiség torz lenyomataként, árnyékaként. Apahiány van itt, és Anyahiány is, de az nem kell annyira az Ember-be visszatalálásra.

A Gyerekek Korában 2004-2005 volt a hullám csúcsa. Ez az Európai Unió nyitásának ideje, ahol a sleppet, Kelet-Európát felkarolta. Nem álltak még készen, de hát a Gyerekek Korában „Minden és mindenki egyenlő!”, „nincsenek határok”, „mindent lehet”. A vágy és az álom a nagy Egy és a Szabadság; minden gyerek számára. Beindult a jövés-menés.
Ugyanekkor elkezdett terjedni a wifi. Nemcsak fizikai síkon és földrajzilag lehetett bármit, hanem a képzelet és a kreativitás is szárnyakat kapott. Bárhol és bármikor innentől minden egy pillanat műve volt.
Ugyanekkor terjedt el a láthatósági mellény, az olyan szakmákra, ami a régibb korokra és a fizikai testre emlékeztetett. Rendőr, kukás, építőmunkás, és minden fizikai munka megkülönböztetést és láthatóságot kapott. Szerinted tényleg a láthatóság miatt..? Eddig is megtaláltunk minden rendőrt, ha kellett, és nehéz elképzelni egy olyan szituációt, hogy „Huhh, azanyját, dejó, hogy láthatósági mellényt viselt ez az utcaseprő, majdnem nekimentem!”. Minden, ami nem beszéd vagy gondolati munka, ami valamennyire Férfi, az láthatóságot, megkülönböztetést kapott. A valódi szakmák, szakemberek elkezdetek eltűnni.

A Gyerekek Korának a második szakaszára ezután ez már elkezdett visszaütni. Kezdett bekúszni az Állatok Kora előszele. Amerika demokrácia-terjesztése egyre katasztrofálisabb lett, egyre több kudarc és kritika. Irak, Afganisztán, Kuba; mindenhonnan vissza kellett vonulni. A tv-ben elkezdtek megjelenni az egyre torzabb műsorok, ahol a gyilkosság alap, egy frusztrált, nőiségében nulla sérült, Apahiányos féri/fiú-nő a női főszereplő, a másik pedig egy szórakozott, Mars-át nem megélő, autisztikus, szórakozott fiúgyerek. Ennek legsikeresebb zászlóshajói a ’Castle’ és a ’Mentalista’ sorozatok.

Ahogy haladunk előre ebben, a legsikeresebb sorozat a Jóbarátok magasabb oktávja és amolyan paródiája: Agymenők. Ennek főszereplői tényleg komplett idióták, akik a görög szó alapján csak a saját autisztikus világukkal vannak elfoglalva. A főszereplő diagnosztizált autista, annak minden előnyével és hátrányával, a többiek ennek funkcionálóbb verziói. A női szereplők igyekeznek valami tiszta figyelmet a fiúkból kicsiholni, legalább havi egy szexet azért, és ez nagy kihívásokkal terhelt rendszeresen. A fiúkat jobban érdekli a videojáték, a jelmezbe öltözés, szóval van itt minden.

bigbangtheory.jpeg

A zenében egyre fiatalabbak kezdtek bejönni, és egyre aberráltabb lett szinte minden.

Madonna nem tudta megemészteni, hogy Kor-váltás volt a Nők korából a Gyerekek Korába '89-ben, és hogy megöregedett:

madonna-plastic-surgery-before-and-after.jpg

Britney Spears megőrült:

britney-spears-.jpg

A ’férfiak’ között a sztár Justin Bieber lett a Gyerekek Korának hajrájában, itt ahogy éppen leköpi a rajongóit a balkonról, előrevetítve a Gyerekek Korának és az Állatok Korának határát:

justin-bieber-spitting-on-crowd-from-balcony-0729-09.jpg

A ’nők’ között a sztár Selena Gomez:

selena-gomez-vgott7a20.jpg

A sors iróniája, hogy ők Justinnal egy pár, vagy voltak, nem tudom pontosan. A képen is látszik, hogy a kilencvenes években a 12-14 éves lányok néztek ki így, ő már idol itt.

Valami 2011-12 körül fordult. Elkezdett bekúszni az Állatok Kora. Az Állatok Kora felé haladva Alicia Keys és Christina Aguilera elfelejtették, hogy régen Vénuszi lányok voltak, és férfi lett belőlük (Mars), vagy szétműtött (Nyilas).

alicia_keys.jpg

A sztárok elfelejtettek felöltözni a Gyerekek Korának és az Állatok Korának határán:

main-near-naked-red-carpet.jpg

A tv-ben a Gyerekek Korának a chimboraccója, az Agymenők mellett, megjelent az Állatok Korának bekúszása szintén. Az egyik sláger a Trónok Harca, ahol erőszak, háború, nemi erőszak, árulás és hasonló dolgok vannak, és a ’Fear the walking dead’, azaz „Félj az élőhalottaktól”. Baráti.

fear-walking-dead-special-edition-620.jpg

A Gyerekek Korának utolsó szakaszában, 2012 és 2015-15 között megjelent a zavarodottság. Mindenki túltolta a szabadságot és az egyenlőséget, és kialakult a káosz. Minden üres lett, gyors, mint a Gyerekeknél, akik elzavarják a szüleiket, tombolnak a szabadságukban, és elindul a káosz, majd a sírás.

A Kollektív szint pedig tovább sűrűsödik, a Szellemtől a Matéria felé. A Gyerekek Kora az utolsó szint, ahol az Emberi nyoma van nagyobb spektrumon, plénumon; de láthatjuk, itt 2016 körül már szinte egyáltalán nincs, csak az igény és a vágy rá.

Még 2014 őszén, ahol nyoma sem volt semmilyen migráns-témának, vagy háborúnak úgy igazán, de Európában biztosan nem, a Középhaladó Tanfolyamosoknak extraként mutattam pár képet, és meséltem pár dolgot.

Az első kép az Elysium című utópiából található, egy jövőben játszódó sci-fiből:

19_kep_elysium.jpg

Ez pedig a mai Szíriából:

20_kep-syria.jpg

Ezt a képet az Eli Könyve jövőben játszódó sci-fiből mutattam a tanfolyamosoknak:

2010_book_of_eli_010.jpg

Ez pedig idén készült, két évre rá:

migrants-getty.jpg

Minden egy folyamat, egy grandiózus, mechanikus és kollektív folyamat.

Ezt a cikket 2014 decemberében írtam:

http://zoldkor.blog.hu/2016/10/24/szaturnusz_a_nyilasba_lep

Ezt 2015 elején:

http://zoldkor.blog.hu/2016/10/24/star_wars_1a

Ezt is 2015 tavaszán:

http://zoldkor.blog.hu/2016/10/24/star_wars_1b

2015 áprilisa:

http://zoldkor.blog.hu/2016/10/24/szaturnusz_a_nyilasban_2_kasszandra-level

2016 február:

http://zoldkor.blog.hu/2016/10/24/a_marsulasrol_az_embersegunk_visszanyereserol

Az első négynél még sehol sem voltak migránsok, terror, problémák. Az ötödik  már a párizsi dolog után, de a 2016 márciusi nagy kezdet előtt; amiben arra figyelmeztetek, hogy a rengeteg Mars-i energia, különösen amit a hölgyek tolnak mechanikusan és egyre nagyobb számban és mértékben, nagy bajt okozhat, mert ki kell robbannia valahol. És kirobbant, 2016 március 22-én, a cikk írása után másfél hónappal, és tombolt 2016 július 31-ig, amíg tartott a Jupiter és a Bak Pluto trigonja.

2015 februárjában a születésnapomon a barátaimmal a Corvin mozi kávézójában arról beszélgettünk, hogy hogyan és mit halmozzunk fel, és esetleges ’érdekes’ dolgok esetén mi legyen a stratégia, és másfél év múlva (!) központilag jött is az ukász:

http://index.hu/kulfold/2016/08/24/nemetorszag_katasztrofavedelem_felhalmozas_veszelyhelyzet_esetere/

Szó volt a tanfolyamosoknak képekkel 2014-ben, hogy hamarosan megjelennek a hadseregek az utcákon, ahogy közeledünk az Állatok Kora felé, és így is lett, gyakorlatilag az összes európai országban.

Ebben lett Augusztus 1 és Október 26 között egy intermezzo, egy szünet, és 2016.Október 27-én csütörtökön hivatalosan is átkattanunk az Állatok Korába. Láthattuk, a Gyerekek Kora 1989-től 2016 márciusig-októberig tartott. A Korok egyre rövidebbek exponenciálisan, és a köztük történő átváltás, átmeneti időszak is egyre rövidebb.

Állatok Kora:

A Gyerekek Kora és az Állatok Kora átváltására a Nemek szétverése teljesen megtörtént. A „Szabadság, Testvériség, Egyenlőség” Gyermeki és mechanikus eszméi semmi felszabadulást nem hoztak el, hanem meghasadást.

A Nőket egy 2 és 10 év közötti frusztrált és vad Fiúgyermekké tette. A Férfiakat egy 2 és 10 év közötti frusztrált és vad Fiúgyermekké tette, vagy a ’nők’ alá, mint ’öcsike’, vagy fölé, mint bosszúszomjas, sorozatgyilkos-oid nővadásszá, aki ágyról-ágyra rebben, szórakozik, nem köteleződik el. Az emberek funkcionáló elmebetegekké váltak.

Az elmebeteg definíciója a Wikipedia szerint:

„Egy annyira zavarodott gondolkodású személy, aki már nem képes józanul érzékelni a jelen idejű környezetét, és így nem képes ésszerű megoldásokat adni az életében felmerülő problémákra, nem tudja irányítani a gondolatait, érzelmeit. Beszéde többé-kevésbé összefüggéstelen. Nincsenek céljai a jövőre nézve. A jelen helyett kizárólag a múltbeli tapasztalatok alapján csapongva gondolkodik, de ennek nincs tudatában. Nem tudja, hogy a mostani viselkedésének semmi köze sincs a jelenben vele történtekhez.” (http://wikiszotar.hu/wiki/magyar_ertelmezo_szotar/Elmebeteg)

Ez a mai emberek 90-95 százalékára igaz, egyértelműen! Az Élet összes Felnőtt aspektusa tönkrement. Ezek: Házasság, Gyerekvállalás, Munka. Olyan szintű a hasadás és a képmutatás, hogy van egy generációnyi „fantasztikusan levő, szabad, örömteli, vidám, lehetőségekkel teli ember”, és soha ilyen arányú nem volt még a depresszió, a pánikbeteg száma.

Soha nem látott számú a tetováltak száma, ami korábban a bűnözők és törzsi harcosok kiváltsága volt. Ez is jelzi, hogy a Merkúr-Ikrek Gyermek szintjéről, egy alsóbb Kos-Mars Állatok Kora szintre süllyed az emberiség, és ami fontosabb, a fiatalabb, felnövekvő generáció.

Yakuza japán maffiózók:

blog_yakuza03.jpg

Orosz maffiatag:

russian.jpg

Mexikói maffiatag:

mexicantattoo.jpg

Cool csávó #1:

best-tattoos-for-men-part-3.jpg

Cool csávó #2:

best-tattoos-men-8-number-model-billy-huxley.jpg

Cool csaj #1:

92793dd41ff259f8a0e83872d5d04ca7.jpg

Cool csaj #2:

img_554307.jpg

A Szellemből a Matéria felé haladva a mechanikus nyomaték kitolt bennünket az Emberi lépcsőfokokról, a Mester, a Férfi, a Nő és a Gyerek szintjeiről. A Gyerekek Kora az utolsókat lélegzi. Vannak a ’pozitív’ Gyerekek, a „tudatos teremtők, a pozitívak, a rácsodálkozók”. Vannak a ’negatív’ Gyerekek, akik próbálják a matériából kifacsarni, amit még lehet, depressziósak, pánikbetegek, szoronganak, és közben a külvilág felé az „It’s alright” szupcsitrendi maszkját hordják. Nincs ráírva a homlokukra, hogy épp most hánytak a stressztől a munkahelyi wc-ben, hogy éjszaka két órát aludtak csak a szorongástól, hogy e hónapban már a negyedik ember izélte meg őket, és tűnt el utána.
A ’pozitív’ Gyerekeknek sincs a homlokukra írva, hogy „Pénzmágnes” programot tartanak, és annyi pénzük van a program előtt, amennyi a tárcájukban, „Lélektárs-bevonzás” programot tartanak, és ebben a hónapban már a negyedik szerencsétlennel párosodtak és álltak tovább zavartan. „ŐsNői” csoportot, és hazamennek és lecseszik a gyereküket, hogy hagyja már békén őket, és szoronganak, hogy miért nem jön egy rendes Férfi, aki leveszi a vállukról a terhet. „Gyógyító lámák”, akik a láma-felkészítőjük leborulását elkezdik, majd öt perc múlva szelfiznek a macskájukkal. Theta-healer országos gyógyító, akit a légzésintézet pincéjében kell újraéleszteni a tüdőbajával, mint beszorult gyerek-szerv. „Bőség és öröm-programot” tartó, aki négyszemközt összeomlik, depressziós, és másfél-két éve küzd magával és a démonjaival. „Tudatos teremtő és bevonzó”, aki otthagyja a párját, aki jóképű, értelmes, kulturált és jószándékú, mert „az nem elég spirituális, és rögtön jön az Igazi”, majd két éve nincsen semmi a világon, a fiúnak pedig minden, újra. A fizikai testen már „túl lévő” lélek-tantra-guru, aki kunyhójában dugja, akit tud, és azt a nőt is, akit éppen az nem dug, aki nem akar és öt gyereke van hét férfitől. Csupa, csupa hazugság, ahol a beszorult Gyerekek ábrándoznak, képzelődnek, és egyre mélyebbre bonyolódnak vetítéseikbe, belül és kívül.

Ennek elkezdett omladozni az alapzata és a külső-felső felülete már 2008-ban, utána 2011-ben, és egyre gyorsult mindez 2012-13-14-15 során, hogy 2016 márciusától októberéig hipersebességgel gyorsuljon.

És ezekben a napokban beváltunk az Állatok Korába. Az első kor, ami nem Emberi, így nagyon nagy dolog ez. Már a Gyerekek Korában is a Szellem valami nagyon messzi és elérhetetlen (volt), elég ránéznünk a Nemi Létrán az Ikrek-Merkúr lenti szintre, majd a legmesszebbre fent, a Nyilas-Jupiter szintre. Most pedig kettényílik az olló, és „akinek sok van, még több adatok, akinek kevés van, még az is elvétetik”.

Aki tombolt és hörgött a Gyerekek Korában, akár ’pozitív’, akár ’negatív’ értelemben, azt a Vadak ledarálják. Még gyorsabb lesz az élet, még kiszámíthatatlanabb, és a Nők és a Gyerekek ismét prédává válnak, ahogy sokáig, a Férfiak Korában. Mire jó mindez? A Nemek szétverése a dialektika elve alapján visszavezérel, és visszahozza a Nemeket: kényszerből. Ki védi meg a Nőket és a Gyerekeket a Vadaktól? A Férfi. A hamarosan következő események esélyt adnak a Férfiaknak, hogy ismét Férfiak legyenek, a Nőknek és a Gyerekeknek, hogy ismét Nők és Gyerekek legyenek. Kényszerből, ha már önszántból nem megy.

Ami előttünk van, az hihetetlenül sok filmben szerepel. Felsorolás a teljesség igénye nélkül:

Felhőatlasz; Eli Könyve; Elysium; Éhezők viadala; Equilibrium; Pusztító; Mad Max; Oblivion; Legenda vagyok; World War Z; Matrix; 12 majom; V, mint Vendetta; Terminator.

Szándékosan olyan filmeket írtam, ahol nem ufók jönnek, vagy meteor, hanem ahol az emberiség elvesztette az Emberségét, szétverte a nemeket, elkényelmesedett, majd ez átcsapott egyfajta aberrációba. Az elpuhult tömeg élvezte és tombolt a dekadens kényelmében, elálmosodott, majd jött egy nagyon kemény réteg, aki igába hajtotta őket. Vagy ezért lázadtak fel, vagy fordítva, az elkényelmesedett aberrációból kezdtek l’art pour l’art lázadozni, szenvedni, tekeregni, és erre kellett keménykezűnek lenni.

Minden adott ehhez. Van egy hiperjólétben élő, teljesítményt nem akaró, jogokban és élvezetekben mindent annál inkább új generáció, akik már a Nők Korába születtek, és főleg akik a Gyerekek Korában. A korábbi Felnőttek szintén beálltak a Gyerekek hipihupi stílusába, világába, materiális felhalmozásába, kis kivétellel. Mindenkinek megvan minden, a Szellem már nem cél, hanem alibi, egy torz ’spiritualitás’ formájában, ami nem több képzelgésnél, meghosszabbított gyerekkornál. Alig tudnék mondani valakit, aki számára eszköz a Felnőtt dolgokhoz, mint Párkapcsolat, Házasság, Munka, Gyerek, és nem ezek tottttális elkerülésére irányuló hátsó szándék, és szenvelgés.

Erre a lusta, kényelmes és szunnyadó állapotra jön ez a korszakváltás: menetrendszerűen. Néhányan még kérik-hívják is ezt, a keletről jött fekete emberek formájában. Az ilyen embereket úgy hívom, hogy: „szoptatódajkák”. Rögtön látnak egy csecsemőt, felizzik bennük a saját beszorult gyermekük, tévesen azonosulnak vele, és rögtön mindent. Nem a csecsemőnek akarják ezt; maguknak. Nekem vannak kérdéseim:

Hogyan tesznek meg az asszonyok a karonülő gyerekekkel több ezer kilométert, amikor egy átlagos magyar családban elindulni egy gyerekkel is órák, és megtenni vele egy órát is megoldhatatlan logisztika?

Honnan van a migránsoknak több ezer dollárja az embercsempészek számára? Értem én, hogy összedobja a család, de egy évek óta háborús országról beszélünk, ahol gyakorlatilag nincs GDP. Egy átlagos magyar családnak nincs többezer dollárnyi egy-kétmillió forintja erre, pedig itt valamennyire konjunktúra van…

Honnan van a mobiltelefonjuk, és főként, hálózat hozzá? Egy átlag ember számára is szívás hálózatot találni külföldön, Eu-tagként, roaminggal; hogyan találnak ők? Ha feltöltős, hogy tudják használni? Ha előfizetéses, ki fizeti, miből, és hogyan?

Hogy van az, hogy a közel-keleti iszlám hagyományrendszerben, ami patriarchális, elküldik a legfiatalabb és legerősebb fiút, hogy majd elvergődik 15 ezer kilométerre, és kiviszi a családját a háborús övezetből, és előtte még le is logisztikázzák?

Hogy jutnak át tömegével a Boszporusz és Dardanellák szorosán, ha nem csónakkal? Ha csónakkal, hogy tud ennyi ember átjutni?

Lenne még számos kérdésem is erről. Válaszaim nincsenek, és lehet nekem írni emailben egy handout-ot, nem fogom elhinni. Én mentem helyi busszal Indiában tökegyedül 300 kilométert, és működött: 22 évesen, egyedül, és nem 6 meg 15 ezer kilométert pereputtyal.

Mi van, ha ez egy ’Trójai faló’ hadművelet, és az elesett nők és gyerekek tömegében szépen bejönnek a magányos harcos magányos harcos frusztrált fiatal hímek? Ha a bejött 1,5 millió ember között minden századik terrorista, legyen ezredik, szétszóródnak-szétszóródtak, és várnak? Mert dokumentáltan követhető, hogy az eddigiek közül számos így érkezett?

Kérdésem még, hogy az azonos hitű jóléti arab országok miért nem fogadják be őket?

Mindenkinek jutna itt is egyébként élelem, azon alapulva, mennyi étel megy pazarlóba naponta. Mindenki elférne. Szerintem képmutatás azt mondani, hogy a Nyugati gépezet nem lenne képes Európa-szerte naponta megtermelni akár 3 millió ember élelmét jófejségből. Ami itt fontosabb, hogy kik jönnek velük? Kik szunnyadnak éppen, alvó sejtekként.

Mindez kívülről. Belül pedig az a kérdés, hogy mi van ezzel a rengeteg frusztrált, Nemi Energiáit nem megélt emberrel. Merthogy az emberek nagy része ilyen. Az energia, amit nem használunk építésre, vagy áramoltatunk, megakad és pusztítóvá válik. Mi lesz ezekkel az emberekkel, legfőképpen a környezetükkel?

A most következő Állatok Korában ezek az energiák fognak begyorsulni, és ki-kibugyogni. Ez arra fogja késztetni a kormányokat, hogy növeljék a szuverenitásukat, korlátozzák a szabadságjogokat, és fokozzák az ellenőrzést. Ez a dialektika. A Totális Szabadság után a Gyerekek Korának ideje után jön a Totális Kontroll: ez pedig már a Növények Kora. Jogunk lesz létezni. Ez az ún ’Zóna-elmélet’, ahol egy elit kezében van ugyanúgy a hatalom, és a többség zónákba van osztva. Ez is minden jövőben játszódó valamirevaló sci-fiben megvan. Amikor ez teljesen csúcsra járódik, jön a Kövek Kora. Ekkor már annyira összesűrűsödik a Szellemből a Matéria felé az energia, hogy a folyamat az aljára ér.

Innen több verzió is lehetséges. Ha valami nagyon-nagyon-nagyon összesűrűsödik, az robban. Az is lehet, hogy koppanásig lemegy, majd megindul ugyanezeken a lépcsőfokokon fordítva felfelé. Vagy amolyan kvantumugrással, féreglyukkal felugrik valahogy a legtetejére. Ezt nem tudom, hogy van-e aki tudja, vagy ha tudja, elmondaná-e.

Jelenleg, az Állatok Korában egy dolgunk lenne: Embernek lenni. Egy Embernek van Neme, azaz Férfi vagy Nő, annak jellegeivel. Diverzifikált. Férfiként vagy Nőként van Párkapcsolata, abból van gyereke. Tisztában van lehetőségeivel, felelősségeivel és kötelességeivel is. Beéri annyival, amennyi elég, a többletet pedig elengedi. Ez a mai emberek 90-95 százalékára nem jellemző.

Akik a ’negatívban’ vannak, most be fognak/le fognak szakadni. Felrobbannak. Akik a ’pozitívban’ vannak, őket levadásszák a ’negatívban’ levő frusztráltak. Aki a Felnőttben, Emberiben van, az hátrahúzódik a biztonságos kis szigetére, és szemléli majd a harcokat, legyenek azok bármekkora mértékűek, az Állatok, Növények és Korában.

Azt biztosan elmondhatjuk, hogy az elmúlt pontosan 70 év, a Nők és a Gyerekek Kora véget ért. Az Állatok Korával ismét a férfiak lesznek dominánsak. Romboló hím-férfiként, akitől mindenki menekül majd, vagy építő Férfi-férfiként, akikhez mindenki menekül majd. A nők egy része nőstény-állatként tombol és rombol majd aktívabban, a másik pedig Nőként adja magát oda ismét: egy Férfinak. A gyerekek egy része szintén megvadul majd, másik része pedig ártatlan nagy szemekkel nézi ezt a folyamatot.

Van egy év egérutunk még. 2016 őszétől 2017 őszéig, a Mérlegben járó Jupiter egérutat ad még kicsit. Ebben az egy évben kellene visszanyerni a Nemeinket, ebben az egy évben kéne még last minute megélni azokat az örömöket és luxusokat, amik a Gyerekek Korából esetlegesen hiányok. Valójában semmi nem lesz ilyen, de azért mégis, a lehetőség megvan még. Utána a Jupiter belép a Skorpióba, és vakondként feltúrja mindazt, ami ott van, életeken át halmozott frusztrációkat és elfojtásokat, miközben a Szaturnusz belép a Bak jegyébe, a Pluto mellé. Hogy ez mit jelent pontosan, ráér még kifejteni, a lényeg, hogy van még egy év, amikor már düledezik az egész elmúlt 70 év, és Nyugati ’civilizáció’, majd 2017 végén bedől majd.

Sokan kérdezik: Hogy lehet így bármit tervezni? Hogy lehet most, a Gyerekek Korának idióta, hipihupi semmijében? Miért ne lehetne házasodni, lakást venni, gyereket vállalni?! Mindig van valami. Értsük ezt a mondatot pozitív vagy negatív értelemben. Valahogy mindig fennmaradt és fennmarad az élet, és működik, így vagy úgy. Darwin szerint nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem amelyik a leginkább képes a változásra.

Legyünk adaptívak, legyünk Férfiak és Nők, élvezzük ezt az előttük álló egy évet, és építsük a várunkat: belül és kívül. Minél több az elakadt energia bennünk, annál lejjebb vagyunk a Nemi Létrán. Így, hogy az emberek 90-95 százaléka az Ikrek-Merkúr Kos-Mars szint metszetén van, láthatjuk, hogy rengeteg az elakadt energia. Egyénileg pucoljuk magunkat, most még egy évig megvan a luxusunk, hogy megtehetjük. Minél több mindent dolgozunk, pucolunk, terápiázunk ki magunkból, annál magasabb és erősebb lesz a mi várunk: magunkban. Ez a vár fog megvédeni a következő egy évtől, és ami utána jön. Romboljuk magunkban, ami nincs, ami a Múlt, ami az elakadás, töltsük fel magunkat minden nap tiszta energiákkal, és épülni fog a várunk.

dawn-of-the-planet-of-the-apes_poster_goldposter_com_89_1.jpg

komment

süti beállítások módosítása