HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Könyvek
http://zoldkor.com/

Önismereti Tanfolyamok
http://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2021.03.25. 14:44 Zöldkör

Különös Március, avagy csepp a fűben

Amióta előrejelzések vannak először a blogon, aztán a Facebook csoportban és oldalon is, a kedves olvasók és jómagam is hozzászokhattunk, hogy az úgy van. Igazság szerint gyakorlatilag minden, a tendencia, az aktiválódás, és a rész-egységek is. Stimmelnek a dátumok és a megmutatott vagy elmondott képek is. Jelenleg március végén járunk, és ez a hónap elég ember-próbáló volt a számomra a március hónap előrejelzésével kapcsolatban. Számtalanszor felmerült bennem a kérdés, hogy „Mi a **** ?”, és szinte biztos vagyok benne, hogy számos olvasóban is. Az elmúlt három hétben fölös energiáim nagy része ezek körül forog. Mit is érthetünk ezalatt?

Ez a poszt egy kicsit werkfilmes, kulisszák mögöttes, munkanaplós jellegű lesz. Aki megszokta a nagyon finomra csiszolt posztokat, annak más lesz egy kicsit, mert most a darabjait és egységeit vizsgáljuk majd, és egy folyamatábrát úgymond.

Március hónapjának első mondata így szólt: „Március hónapja a Nyitás, Aktivizálódás hónapja lesz”. Mi mondatta/íratta ezt? Az optimizmus? Nem. Az unalom? Nem. A másik oldalakon megfigyelhető irreális valóság-torzítás és képzelődés? Nem. Az mondatta velem, hogy a fő jelölő óriás, az egész létünk Ura, a Nap, és a matériában gyökerezettségért, társas kapcsolatokért, földeltségért felelős egyensúlyi Vénusz márciusban a Kosba lépnek. 20-án. Március 20-án. Az mondatta velem, hogy a hónap során szinte csak szextil van, meglepően nagy számban, ami földelt, egyensúlyi, selymes, kapcsolódó, lágy, vénuszi fényszög.

És ez meg is történt.

Március elején a világon elsőként megjelent az a minta, hogy a vírus és a korlátozások (a Vízöntő dominancia miatt a tudománnyal, mesterséges vakcinával) kezdenek eltűnni. Aki nem hiszi, itt tudja elolvasni: https://index.hu/kulfold/2021/03/02/kinyitjak-az-osszes-vendeglatos-egyseget-izraelben/ . Bumm, március 2. Remek.

Március 20-án lép a Nap és a Vénusz a Kezdet, Születés jegyébe, a Kosba, és bumm:

Március 23: https://index.hu/kulfold/2021/03/23/gorogorszag-vakcinautlevel-beutazas/

Március 25: https://index.hu/gazdasag/2021/03/25/turizmus-turistaparadicsomok-nyitas-koronavirus/

Megjelent a nyitás? Megjelent. Megjelent az aktivizálódás? Megjelent. Március elején és 20-a után/körül? Március elején és 20-a után/körül.

Igen ám, de azért nagy trollnak kellene lenni, hogy az ember erre döngesse a mellét, kihúzza magát, mikor más helyeken meg nem jelent meg, sőt. Szóval sokat törtem a fejem az elmúlt hetekben, hogy „Mi a **** ez?”.

Elgondolkodtam, hogy elvesztettem-e a képességemet. Közben azért készülnek személyes elemzések is és egyéni előrejelzések is, és az ott történtek meggyőztek, hogy erről nincs szó. Stimmelnek a pontos évek és időszakok a múltban, érzések a jelenben, és szó szerinti konkrét dolgok is. A képesség megvan. Máshol lehet akkor a dolog.

Elgondolkodtam, hogy a hatások változnak tényleg, és az illuminátus háttérhatalom ketrecben tartja az embereket. Őszintén, ez napokig meggyőzőnek tűnt. Aztán pár nap után megnyugodva arra jutottam, hogy a politikai eseményeket is a Nagyobb Hatások irányítják. Megjósoltuk képekkel-időszakkal a migrációt. Ugyanígy a robbantásokat-terrort. A Brexitet. Hogy Trump lesz az elnök. Hogy már nem Trump lesz az elnök. (Ezt a magán-köreimben, még 2019-ben először). Még azt is, hogy 2020-ban nagy leállás lesz, és „olyanok leszünk, mint akinek az a munkája, hogy a falon száradó festéket figyelje”. Szerepelt a kép a leállított bulis tömegekkel, a konzultáló politikusokkal és a a lezáró betontömbökkel. Mégis, lehet, hogy kibújtak ez alól az illuminátusok, és mehetnénk, de visszatartanak?

Aztán megjelent tegnap egy cikk, hogy csak a vendéglátóipar 900 milliárd (!) forint kimaradt bevételnél jár csak Magyarországon: https://index.hu/gazdasag/2021/03/24/vendeglatoipar-veszteseg-koronavirus/ . Ebben nincsenek benne a masszőrök, edzők, koncertek, lemondott terápiák, ruházati ágazat, stb. Ha van 10 millió magyar, mindet beoltod kétszer, azon mennyi a nyereség? A legolcsóbb 1480 forint, a legdrágább 18360. Átlagoljuk 10 ezerre. Kétszer beoltva az 20 ezer forint. Szor tízmillió az….dobpergés….200 milliárd forint. Mekkora üzlet, nem? Lelősz mindent, hogy meggazdagodj, és csak a vendéglátás mínusz 700 milliárdban. És ez csak a vendéglátás. Aki azt mondja, hogy a vakcina a profit miatt van, és mögötte persze a vírus, az azt mondja, hogy az ördögien zseniális háttér-erők annyira hülyék, hogy szállodák és éttermek vásárlása helyett vakcinába fektetnek. Kockáztatva a spirituálkapitalizmus fejőstehenét, ami az elmúlt 30 évben volt. Szóval ez a szám azt mondatta, hogy lehet, hogy nem a politika. De akkor mi…?

Elkezdtem figyelni, hogy olyan érzés van folyamatosan, mintha ott remegne a fűszálon egy vízcsepp, és mindjárt lepottyan, mindjárt, mindjárt…mindjárt, és mindjárt…. Mi lehet ez az érzés? Ez az érzés az, hogy a három gyors-világi-kézzelfogható-belső bolygó, a Nap, a Vénusz és a Merkúr a Halakban-Kosban volt/van.

A Halak a várandósság területe. A Halak Kos határa a Születésé; valaminek világrajöveteléé. A Halak a magzat, a Kos a már frissen világra jött gyermek. Ez adott egy heuréka érzést. Nem olyan, mintha szülés előtt lévő bármelyik pillanatos nők lennénk? Mintha az egész világ olyan lenne? Megyünk szülni. Ja, nem. Most jön. Ja nem. De, de tényleg most jön. Ja, nem. És akkor elkezdtem ezzel a szemmel is figyelni a híreket.

Lekövette az időjárás:

Március 21: https://index.hu/belfold/2021/03/21/idojaras-tavasz-marcius-napszemuveg-salra-sapka-ho-napsutes-meteorologia/ („A napszemüveg mellé a sálra és sapkára is szükség lesz ma”)

Március 24: https://index.hu/belfold/2021/03/24/idojaras-elorejelzes-csapadek-napsutes/ („A fél országot letarolja a hózápor, a másikon kitör a tavasz”)

És lekövette a politika, az egyik fő illuminátus is:

Március 24: https://telex.hu/koronavirus/2021/03/24/merkel-koronavirus-elleni-vedekezes-hibak-javitasa .

Az az igazság, hogy beleestem abba a hibába, ami a realizmus helyette túlzó optimizmus nevet viseli. Előre néztem a jelen és a teljes kép helyett. A Kosba lépő bolygókra. Öregszem? Puhulok? Talán, de a magamfajta ebből tanul. A Halakra és a Neptunuszra nem.

Mit tud ez a Halak és Neptunusz, alacsony szintjein? A középkori asztrológia legnagyobb alakja, Jean-Baptiste Morin a hozzájuk tartozó 12-es házat így jellemzi a könyvében, szó szerint idézve: „betegség, bebörtönzés, száműzetés, titkos ellenfelek, nehézségek” – 56.oldal. Ugyanő, valahol a könyvében említi, nem szó szerint idézve: „A Halak jegye és a 12-es házban vagy környékén lévő Holdam, Szaturnuszom, Napom és Merkúrom miatt életem során számtalan alkalommal került sor hamis vádak alapján lefogatásomra, bebörtönzésemre, és számtalanszor vett erőt rajtam különös betegség, amiből aztán kikeveredtem”.

Hát a betegség, bebörtönzés, száműzetés és nehézségek azok vannak, ezt tudjuk. De a Halak és a Neptunusz a NépTömegeket és a KözEgészségügyet is jelenti semleges szintjein és a Gyógyulást is. És nem szabad elfelejteni, hogy százezres és milliós számok repkednek március során oltás, immunitás, stb témákban is. A Halak, a Neptunusz és a 12es ház a nem-fizikait, nem-evilágit is jelenti, a melankoliát, gyászt is. Ezért van, hogy a Bak/Szaturnusz/Xes ház és a Skorpió/Pluto/8as ház mellett ezek jelölik a legtöbb esetben a halálesetet is. A Nap, a Vénusz és a Merkúr a Halakban ráadásul a Neptunusszal megpörgette ezt a halálozás témát. A Merkúr Április 2-án lép ki a Neptunusszal együttállásából, április 4-én lép ki a Halakból be a Kosba, és április 7-én éri el a Kos 5-ik fokát, kilépve teljesen a Halak vonzáskörzetéből.

Benne van a pakliban, hogy alacsony szinten aktiválódnak hatások. Nagyon is, és az elmúlt 10 év során talán most először fordult elő, hogy nem vettem igazán figyelembe őket. Akinek erre szüksége van, attól ezért elnézést kérek, magamtól már megtettem; jó darabig ilyen újra nem fordul majd elő, az biztos.

Március során Nyitás, Aktiválódás van a Kosba lépő Nap és Vénusz miatt; ÉS van vergődés, melankolia, lebegés és gyász a Halakban és Neptunusszal járó Merkúr miatt.

Gondoltad volna, hogy a Naprendszer legapróbb-legmozgékonyabb bolygója, melyhez az állatvilágból a legyek, mókusok, egerek, verebek tartoznak, ekkora hatással tud lenni…? Olyan ez a március nekem, mint amikor kitöltöd a tesztet 5-ösre, és 2-est kapsz a tanártól; ja, elfelejtettél rányomni a Submit/Elküld gombra, és mivel látja, hogy hibátlan és tudod, mégsem 1-est kapsz. Vagy mint amikor kódolsz, tudod, hogy hibátlan minden, és nem fut le; aztán órákig bogarászod, és kiderül, hogy egy zárójellel több van valahol. Vagy mint régen a stratégiai játékokban, amikor már bevetted a várat, és még mindig ment a játék, mert a pálya csücskében egy túlélő peasant/paraszt még kóricált. Szóval ilyen ez a Március. Ez a kis Merkúr.

Ma kidolgoztam Április előrejelzését. Az az igazság, hogy ott IS az látszik, hogy megy minden a Bikába. A Stabil, Földelt, Kézzelfogható területre. Az összes gyors-világi, kézzelfogható bolygó. Lesz mindnek egy kvadrátja a Vízöntő Szaturnusszal, azaz korlátok maradnak és mi szeretni őket nem fogjuk. De összességében továbbra is OdaFent nem érződik ez a letargikus-apokaliptikus feeling, ami idelent van. Már március eleje óta az a „Mindjárt, mindjárt, mindjárt, mindjárt” érzés van.

Reméljük, most áprilisra, maradva a fenti példánál és képnél, most már tényleg megszülünk.

Az aljára csatolok olyan képeket, ahol a Halak és a Kos képeinek határa van, és úgy már könnyebben érthető lesz, hogy mi is van most, mi okozza ezt a kettősséget márciusban, ezekben a hetekben, napokban, és mi az, amiből a Stabilitás Bika területe felé kellene mennie a dolgoknak.

süti beállítások módosítása