HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2022.08.31. 18:35 Zöldkör

Szeptember hónap Asztrológiai előrejelzése, 2022

Szeptember hónap első három hetében folytatódik a július közepén indult aktív és ügyintézős trend. Itt szeptemberre már belejövünk ebbe, így a hónap első három hetében maradjon a fókusz a tevékenységeinken, és szorgalmasan haladjunk a dolgainkkal. A hónap utolsó hetétől már gyakrabban tehetjük le a paksamétát, és engedhetjük el a gyeplőt. Ismerkedések, bulizások is szinte a semmiből megjelenhetnek majd. Ezeket éljük is meg, majd a hónap legvégén meg kell tanulnunk egy lépést vissza is lépni ebben.

Szeptember 5, hétfőn a hónap első aktiválódó hatásaként a Párkapcsolatok és Társadalmiság bolygója egy nagyon kulturált területre lép, a Szűz jegyébe. A megelőző Oroszlán jegye számára túl zárt és önös volt, így jegyváltása jó tud tenni emberi kapcsolatainknak; és úgy általában véve a közérzetünknek. Akár régóta nem tapasztalt érzeteink is lehetnek azzal kapcsolatban, hogy hogyan működtethetjük polgári életünket, és milyen megéléseink vannak vele kapcsolatban. (Vénusz belép Szűzbe)

Szeptember 6, kedd és Szeptember 16, péntek között egy másik hatás is aktivizálja és fokozza a stabilabb és ügyintézést támogató energiákat. Itt szeptember közepén szervezzünk magunknak sok tennivalót, és legyünk nagyon aktívak. Számos dolgot tudunk elintézni, amik hozzájárulhatnak életünk stabilitásához és haladásához. (Nap Szűzben trigonban Uránusszal Bikában)

Szeptember 9, péntek és Szeptember 23, péntek között a frissen Szűzbe lépett Vénusz kap egy nagyon sok vörös energiával teli fényszöget. Ez okozhat Férfi és Női oldal közötti furcsa feszültséget. Adhatja azt, hogy azt érezhetjük, hogy nem sikerült korábban kipihennünk magunkat, vagy kiszórakoznunk. A fényszög irracionális jellegű, ezért a legjobb, ha ebbe belelélegzünk, és inkább a dolgos hétköznapokra fókuszálunk. (Vénusz Szűzben kvadrátban Marssal Ikrekben)

Szeptember 10, szombat és Október 2, vasárnap között a gondolkodásunkért, kommunikációnkért, mindennapi rutinunkért felelős bolygó hátrálni fog. Szerencsére számára nagyon kedvező területen teszi, így nagy malíciózus dolgokra nem kell számítani tőle. Közlekedésben, ügyintézésben lehetnek extra kanyarok, amiket plusz idő és energiaráfordítással venni is tudunk majd. (Merkúr hátrál Mérlegben-Szűzben)

Szeptember 12, hétfő és Szeptember 22, csütörtök között a dolgos és szorgos hétköznapokba erősen belevegyülhet a fáradtság és melankolia érzete is. Emiatt itt szeptember közepén egy kicsit robotpilóta üzemmódban fogjuk majd csinálni a dolgainkat, amik úsznak majd, de valahogy mindig átmennek a szűrőn. (Nap Szűzben szemben Neptunusszal Halakban)

Szeptember 14, szerda és Szeptember 24, szombat között ezzel párhuzamosan a Mélyből valami megmagyarázhatatlan erő is belekeveredik mindebbe, amiből lendületet tudunk meríteni. (Nap Szűzben-Mérlegben trigonban Plutoval Bakban)

Az előző három hatás együtteseként sanszos, hogy szeptember közepén úgy érezzük magunkat, mint egy félig alvó marionett, figyeljük, ahogy történnek a dolgok, rajtunk keresztül történnek, és legbelül mégis éberek vagyunk.

Szeptember 16, péntek és Szeptember 24, szombat között egy másik nagyon lendületes hatás is része lesz a rendszernek. Ez is földelt és hatékony energiákat pumpál majd, és világi, józan eseményeket tud generálni és előrevinni. (Vénusz Szűzben trigonban Uránusszal Bikában)

Szeptember 16, péntek és Október 13, csütörtök között egy másik nagyon lendületes hatás is jelen lesz, ami elsősorban a gondolatainkat, a mentális tevékenységünket stimulálja. Magasabb nézőpontok, dolgok megtervezése magától is meg tud történni bennünk. Virtuális, online, számítógéphez kötődő tevékenységeink is megszaporodhatnak, erősödhetnek. (Mars Ikrekben trigonban Szaturnusszal Vízöntőben)

Szeptember 20, kedd és Szeptember 26, hétfő között a két legbelső bolygó halad együttállásban egy nagyon-nagyon kulturált területen. Ebben a pár napban egyfajta összegzését, összefoglalását élhetjük meg a tevékenységeinknek. Jó emiatt, ha itt valamilyen időszakzáró terveket készítünk, vagy ilyen meetingeket szervezünk. Az eddig elért dolgainkból itt könnyen átmenetet tudunk létrehozni egy újabb időszakba. (Nap Szűzben-Mérlegben együtt retrográd Merkúrral)

Szeptember 20, kedd és Szeptember 28, szerda között ezzel párhuzamosan egy másik álmosító és bágyító hatás is bejön a rendszerbe. Ez is az összegzés, összefoglalás érzetét adhatja; de ez elsősorban az emberi kapcsolatainkban, Párkapcsolatunkban. Ki a barát és ki nem, kivel tudunk együttműködni és kivel nem, ilyen témák felerősödhetnek. Nem drámásan, hanem akár számunkra is meglepően nagyon is tárgyilagosan. (Vénusz Szűzben szemben Neptunusszal Halakban)

Szeptember 22, csütörtök és Október 1, szombat között egy nagyon ellentmondásos hatás lesz aktív, aminek két résztvevője nem is lehetne különbözőbb. Az egyik oldalán egy lágy, társas és könnyed energia van, a másikon egy kirobbanó, individuális és már-már tomboló. Emiatt, ha átmenetileg a Turette-szindróma jeleit észleljük magunkon vagy másokon, az ennek a hatásnak tudható be. Ebben a másfél hétben ugyanakkor figyeljünk oda a méregtelenítésünkre, elsősorban a máj-epe-vese témáira. (Nap Szűzben-Mérlegben szemben Jupiterrel Kosban)

Szeptember 22, csütörtök és Szeptember 30, péntek között egy másik érdekes hatás is lesz. Ez nagyon szexuális és ösztönös erőket sugároz be. Itt szeptember utolsó hetében lehetnek felsejlések, akár fizikai összetalálkozások a Múltunk szereplőivel. Fülledt, erotikus és zilált álmok vagy érzetek is valószínűek itt. Ugyanakkor ismeretlen-ismerősként lehetnek nagy összenézések, akár összejövések is párkapcsolatilag. (Vénusz Szűzben-Mérlegben trigonban Plutoval Bakban)

Szeptember 23, pénteken a fő jelölő Nap belép a Mérleg jegyébe. Ez egy kicsit konszolidálja a szeptember utolsó hetével kezdődő fokozódó lendületet, de ugyanakkor további erotikus jellegekkel tölti fel. (Nap belép Mérlegbe)

Szeptember 24, szombaton a gondolkodásunkért, kommunikációnkért, ügyintézésünkért felelős bolygó visszalép a Mérlegből a Szűz jegyébe. Ez is egy kicsit kiegyensúlyozza a kedélyeket, és mielőtt hormonoktól remegő ösztönlénnyé válnánk teljesen visszahoz valamennyit a racionálisabb és hétköznapibb jellegekből. (Merkúr visszalép Szűzbe)

Szeptember 24, szombat és Szeptember 29, csütörtök között a frissen lejjebb csitult Merkúr mellé beér a Párkapcsolatok bolygója; ami ismét/továbbra is erotikusabb energiákat pumpál a rendszerbe. Ezekben a napokban ugyanakkor az is elmondható, hogy a két legkönnyedebb bolygó a Zodiákus legeslegkulturáltabb részén áll együtt; emiatt legyünk nagyon jelen itt és éljünk meg teljesen minden pillanatot. (Merkúr együtt Vénusszal Szűz-Mérleg határán)

Szeptember 25, vasárnap ebben a top, amikor is a négy legbelső-világi bolygó együttáll a legkulturáltabb területen. Erre a napra szervezzük úgy, hogy valami nagyon kedvenc dolgot tudjunk csinálni. (Vénusz-Hold-Merkúr-Nap Szűz-Mérleg határán)

Szeptember 25, vasárnap és Október 9, vasárnap között a gondolkodásunkért, kommunikációnkért, mindennapi működésünkért felelős bolygó visszahátrál abba az álmosító-bágyító fényszögbe, amiből egyszer már kilépett. Emiatt ebben a két hétben lényünk egyik fele hormonális-erotikus lesz, a másik pedig álmoskásan a tennivalóit pötyörésző. (Merkúr Szűzben szemben Neptunusszal Halakban)

Szeptember 26, hétfő és December 4, vasárnap között az eddig látott tevékeny-álmoskás kettős a csúcsára ér, és bizonyos módon intézményesül is két hónapra. A világi dolgaink tekintetében az egyik részünk hiperaktív energiákkal telített, a másik pedig elvonulna és aludna. Ez egy adag irracionális feszültséget is adhat nekünk, így október és november hónapja során lélegezzünk ebbe bele, és kezeljük megfelelően. (Mars Ikrekben kvadrátban Neptunusszal Halakban)

Szeptember 28, szerda és Október 5, szerda között a Párkapcsolatok és Társadalmiság bolygója a Zodiákus legkulturáltabb területéről szembenállásba kerül egy vele teljesen ellentétes, vad és önös energiával. Ez fokozza a szeptember végére jellemző kettősségeket. Ennek a hatásnak az előzményét korábban olvashattuk, Szeptember 22 és Október 1 közé esik, így itt szeptember-október fordulóján eléggé túladagolódhatunk már a hormonokból és az emberi-érzelmi hullámzásokból. (Vénusz Szűzben-Mérlegben szemben Jupiterrel Kosban)

Szeptember 29, csütörtökön a Párkapcsolatok és Társadalmiság bolygója belép a saját jegyébe, a Mérlegbe. ez a legjobbkor jön itt, és kedves, lágy, egyensúlyozó energiákat visz a rendszerbe. (Vénusz belép Mérlegbe)

Szeptember 29, csütörtök és Október 9, vasárnap között a sorminta szerint egy újabb megosztó, végletesebb hatás jön. Ez most nem az emberi-erotikus vonalon, hanem az ügyintézősebb, személytelenül aktívabb területen. Egy kicsit besokallhatunk a papírszagú tennivalókból ekkorra. Mivel a kikapcsolódó-társas területeken sok kezelhetetlen energia is lesz ekkorra, valamennyire becsapdázva is érezhetjük magunkat: a tennivalóink túl szürkék és monotonok, amikor pedig kikapcsolódnánk az túl aktív és végletes energiákkal érintett. (Merkúr Szűzben kvadrátban Marssal Ikrekben)

Összefoglalva a hónapot, szeptember első három hete kiválóan alkalmas arra, hogy adminisztratív és egyéb tennivalóinkban továbbra is haladni tudjunk. Szeptember kétharmadánál elkezdenek hirtelen erotikusabb és végletesebb energiák is megjelenni, és belső mozgásokat megindítani. A hónap utolsó hetére kentaurrá válunk, ami az elején szórakoztató, a teljesség érzetét adja, sokdimenziósnak érezzük majd magunkat tőle. A hónap legvégére és október elejére viszont ez túltolódik, és elegünk lesz ebből. Vissza teljesen az adminisztratív vonalra nem tudunk majd menni, így a hónap legvégén a művészet az lesz, hogy a szürke unalom és a túlzottan hullámzó emberi dolgok között megtaláljuk az egyensúlyt.

2022_september.jpg

Aktuális híreink:

Párkapcsolati szinasztria-Két képlet összehasonlítása elérhető ezen a linken:

https://horoscode.hu/lovematch/

A közös fényszögeitek ismeretével megtudhatjátok, hogy mi mozgat a másikkal, ezáltal boldogabban és harmonikusabban tudtok lenni egymással. Mp3 és pdf formátumban is megkapod az elemzést, így egyszerre tudod olvasni és hallgatni. :)

- Asztrológiai és Önismereti tanfolyam online saját ütemben távoktatásként végezhető. Bővebb információk és jelentkezés ide kattintva:

https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html 

 - Csatlakozni tudtok a Facebook-on a 'Zöldkör' csoporthoz - Itt olvashatjátok a Heti megosztásokat, ahol az adott hatások még bővebben vannak kifejtve, és más aktuális írások, cikkek is olvashatóak. Csatlakozzatok bátran! 

- Hírlevélre feliratkozás - https://zoldkor.com/hirlevel.html

komment

süti beállítások módosítása