HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2023.09.01. 18:38 Zöldkör

Szeptember hónap asztrológiai előrejelzése, 2023

Szeptember hónapja nagyon normális és kiegyensúlyozott hónapnak ígérkezik; hasonlóan a korábbiakhoz. A személytelenebb aktivitások és a szorgalom témája továbbra is uralkodó lesz. Ami újabbnak tekinthető, hogy hónapok óta először ismét a társasabb-párkapcsolatiba témák is megjelennek a lehetőség szintjén. Az idei évben először pedig a lelki gyakorlás, spiritualitás dolgai is bekúsznak majd. Ezek tekintetében szeptember polarizáltabb lesz a korábbi hónapokhoz képest. Mindezek azonban nem egyidejűleg lesznek jelen, hanem egy kicsit ide, kicsit oda húznak majd minket, ami persze fárasztó is lehet kicsit, és néha elveszíthetjük majd a fonalat, hogy éppen mit is csináltunk. Töltődjünk szeptember során, csináljuk, amit kell és amit szeretnénk; most erre még van lehetőségünk, amennyiben is október közepétől kezdi az idei évben teljesen nem megszokott végletek is be fognak jönni. Stabilizáljuk emiatt magunkat teljesen belül és kívül, és akkor a tartalékaink szépen át fognak ívelni az utána következő heteken. Addig is, szeptember az idei évben már nagyon ismerős szürkésbarna ízekkel fog szolgálni, néha bele-vegyülve egy kis rózsaszínnel is.

2023.08.01. 17:43 Zöldkör

Augusztus hónap asztrológiai előrejelzése, 2023

Augusztus hónapjában tovább fordul az a trend, ami az elmúlt hónapok érzelmi-passzív irányaiból aktívabb irányokba terel bennünket. A nagy semmittevések helyett augusztus nagy részében érdemes rendkívül aktívnak lenni. Diktáljunk egy erőteljes és kitartó tempót, és ennek eredményeképpen nagy belső és külső eredmények tudnak érkezni; március-áprilishoz hasonlatosan. A hónap végén kicsit lassítsunk, és az idei évben először figyelmünk és gondolataink lelkibb és univerzálisabb témák irányába is megmozdulnak majd.

2023.06.29. 17:37 Zöldkör

Július hónap asztrológiai előrejelzése, 2023

Július hónapja egyenes folytatása és meghosszabbítása lesz június utolsó hetének. A passzívabb áramlás, a kirívó végletek nélküli szinte sodródás még a további hetekben is itt lesznek jelen. Ez főleg a hónap első felében, kétharmadában kihívások elé állíthatja az lego-nkat, a kontrolláló én-ünket. Azért a hónap vége felé haladva amolyan levezető szelepként kapunk lehetőségeket is tevékenységeinkre, amik továbbra sem lesznek túlzottan grandiózusak; inkább amolyan tisztes mesteremberként nézhetünk majd rá egy-két eredményre és mondhatjuk, hogy csináltunk is valamit. Lesz egy nagyon érdekes jelzésértékű irányváltás is a Holdcsomópontok tekintetében, de mindezek mellett a hónap hatásai eléggé kiegyensúlyozottak, és egymást kiegészítve fenntartják a patt érzetét, ami június utolsó hetéből már ismerős.

2023.06.02. 20:08 Zöldkör

Június hónap asztrológiai előrejelzése, 2023

Június hónapjának első felében visszakapunk nagyon sok mindent a március közepétől április legvégéig tartó hatékony és könnyed aktivitásokból. Ismét izzítsuk fel ambícióinkat, legyünk nagyon tevékenyek, és bátran találjunk ki dolgokat és ötleteljünk. A hónap közepén történik majd egy fékbehúzás, ami jó, ha felkészülten ér bennünket. Pörögjünk nagyon addig, és utána tudjunk le is kapcsolni majd itt. Június közepe és második harmada ismét egy kicsit csikorgósabban és furcsábban érződhet majd; hogy aztán a végéhez közeledve nagyon magasztos, jóságos és érző energiák karoljanak fel. Hatásukra egyszerre tudunk majd erőteljesen és együttműködően lenni magunkkal és másokkal.

2023.04.26. 19:40 Zöldkör

Május hónap asztrológiai előrejelzése, 2023

Május hónapja ugyanolyan kellemesnek ígérkezik, mint amilyen április volt. Szinte teljesen folytatása lesz, ezért nagy meglepetésekre és újdonságokra nem kell számítanunk; aminek ebben az esetben rendkívül örülünk. A stabil, építkező és kedvező tendencia továbbra is velünk lesz. A hónap első felében valamilyen mértékű lassulás megjelenik majd, de ez nem fékezés vagy megállítás; inkább egy passzívabb áramlás felé mozdulás. A hónap közepéhez érve a tárgyakról és fizikai környezetről, ami március és április fő témája volt, elsősorban az emberi kapcsolódásainkra fordul a hangsúly, amiből pedig én-ünk is jobban előkerül. A hónap közepétől végig a második felében ismét aktívabb energiák lesznek a jellemzőek, amik majd júniusban is velünk lesznek. Élvezzünk és használjunk ki minden napot ezekben a hetekben, most valóban gyakorlatilag minden továbbra is kedvező és kellemes.

2023.04.01. 11:20 Zöldkör

Április hónap asztrológiai előrejelzése, 2023

Április hónapjában folytatódik a márciusban elindult trend. A hangsúly nagyon erősen a világi és kézzelfogható dolgok irányába fordul, és ez a vonulat nemhogy rövidtávú lesz vagy eltűnik, hanem tovább húzódik májusra is majd. Annyi apró változás lesz márciushoz képest, hogy innentől már maguktól is könnyebben és jobban épülnek a dolgok, így a lendületünket kicsit el kell engedni, és felfeküdni az épülő áramlatra. Itt most nem csak lehetséges, de szinte kötelező is, hogy élvezzük a világi és kézzelfogható valóság örömeit, javakat gyűjtsünk és azok irányába tevékenykedjünk.

2023.03.01. 21:07 Zöldkör

Március hónap asztrológiai előrejelzése, 2023

Március hónapjában rég nem látott mennyiségű és sűrűségű hatás lesz. Egy picit még túl sokféle is egyidejűleg. A hónap első felében lassabb, de kedvezőbb hatások várhatóak. Sok pihenéssel, passzív és aktív regenerálódással érdemes töltenő az időnket, és azok felé fordítani ambícióinkat. A hónap közepén erőteljesen összekavarodnak a dolgok, amikor is egyidejűleg túl sok, és egymásnak ellentmondó hatások lesznek. Március közepére vértezzük fel egy kicsit magunkat az energetikai kakfóniára. A hónap kétharmadánál nagyon intenzív és energikus hatások élednek fel, amik gyarapodnak és fokozódnak a hónap végéhez közeledve. Ezek nem olyan rövidéletűek lesznek, mint az elmúlt hetekben; ezek már egy nagyobb trendváltás előszelei, ami április-május környékén fog megtörténni. Összesen hat, azaz 6 jegyváltás is lesz, ami szintén mutatja, hogy a korábbi hetekhez, három hónaphoz képest itt tényleges mozgolódások és átalakulások történnek. Minél előrébb haladunk a hónapban, és közelebb az április-májushoz, annál inkább.

2023.02.04. 11:31 Zöldkör

Február hónap asztrológiai előrejelzése, 2023

Február hónapja nagyon érdekes időszak lesz. Összességében elmondható, hogy alapvetően semlegesebb energiák az uralkodóak benne, és az átlaghoz képest kevesebb hatás lesz. Mindezek a hatások igazi húzd-meg-ereszd-meg jelleggel bírnak. A hónap első másfél-két hetében pihenni, töltődni és regenerálódni érdemes. A közepénél aktivizálódni semlegesebb ügyeinkben, mint általános tevékenységeink és a munkánk. A hónap kétharmada körül pedig a társasabb, emberi kapcsolatos, párkapcsolatos témák erősödnek fel. És amikor a három területből valamelyik hangsúlyt kap, nagyon hamar a másik átveszi a helyét; amelyik átvette, ott utána a harmadik veszi át. Így fog hullámzani majd ez egy teljesen elviselhető és kezelhető tartományban; szóval mindenből lesz egy kicsi úgy, hogy egyik terület sem fog túlvezérlődni a másik felett.

2022.12.31. 13:51 Zöldkör

Január hónap asztrológiai előrejelzése, 2023

Az év első hónapja meglehetősen passzív energiákkal indul. Az első két-három hét alapvetően rendrakásra, befelé fordulásra alkalmas időszak lesz. Továbbra is elsősorban fejben lehetünk aktívak, de a befelé fordulás a lelkigyakorlatoknak is kedvezni fog majd. A hónap közepén elkezdik beröffenteni a motort is már, és a korábbi hetekhez-hónapokhoz képest meglepően aktív energiák áramlanak be a háttérből. Egyre inkább a Jövő és a továbbiak válnak hangsúlyossá, hogy körülbelül a hónap utolsó hetétől kezdve ténylegesen is tenni tudjunk azok megvalósulásáért.

2022.11.30. 20:28 Zöldkör

December hónap Asztrológiai előrejelzése, 2022

A decemberi hónap nagyon világos időszakokkal fog érkezni. Az első napokban, a hónap első hetében tettvággyal teli, tétre-befutóra eredményt elérni kívánó érzeteink az indokoltak. Egy hét után azt érezhetjük majd, hogy ennek nagyobb volt a füstje, mint a lángja, és a belső erő-tartalékaink és/vagy a külső körülmények visszahoznak majd a realitás talajára. A hónap közepe környékén egy, a múltat és a mélyben lévő dolgokat rendezni kívánó tendencia jön fel; de ezúttal ez nem öncélú vagy zsigerelő, hanem jövőbemutató is. A hónap első harmadában-közepén egyelőre még fejben, de reális és hasznos tervek, elképzelések tudnak megjelenni. A hónap végéhez közeledve pedig az aktív energiák fokozódnak, és egy csendes, de határozott erő belépésére számíthatunk. December végén már kezdjünk el szedelődzködni az Újabb témájára, január során fokozzuk ezt, és februárban lőjük is majd ki az Újat.

2022.11.01. 13:51 Zöldkör

November hónap Asztrológiai előrejelzése, 2022

November hónapja egy igazi epikus történet lesz. A Gyűrűk Ura, a Minotaurusz, Harry Potter, minden ilyen archetipikus sztori veleje ott lesz benne. A hónap első egy-két hete pokoli lesz. Az október során be-belengő gyulladtabb energiák november első két hetében elszabadulnak. Lemegyünk a labirintusba, jönnek a dementorok, érkeznek az orkok. Már októberben is be-beszivárogtak ezek elszórtan, és itt most teljes valójukban elénk lépnek. Két hét kohó után, amikor átlúgozásunk teljeskörű lesz, pedig elkezdenek friss levegőt is beengedni. Sorra jönnek azok a hatások, amik kiszedegetik egyesével a labirintus tégláit, le-letörölnek rólunk izzó darabokat. November kétharmadára és végére pedig ott leszünk majd edzettebben, és számos régi énrészünktől eltávolodottan. A hónap első feléhez sok erő és kitartás kell majd; hogy a második felében akár még rá is érezzünk az ízére és önként is adogassunk oda olyan dolgokat és énrészeket, amik már nem szolgálnak bennünket. Öveket becsatolni, és kohózásra fel.

2022.09.30. 12:33 Zöldkör

Október hónap Asztrológiai előrejelzése, 2022

Október hónap elején folytatódik a szeptember utolsó hetében indult trend, ahol is az álmos melankolia és nihil után dinamikus energiák áramlottak be, és Emberi és Társas kapcsolataink helyeződtek előtérbe. Ez a hónap során állandó jelleggel fokozódik majd, egy olyan pontig, ahol megfordul mindez, és elkezdünk előle befelé fordulni. Ez nem az eddigi ismert külső nihil hatására lesz, és emiatt aktívabb és eredményesebb én-kereséssel tud majd együttjárni. A szeptember végén kirajzolódó kettősség, hogy egyik részünk rendkívül fáradt és nyomott, a másik pedig a társas kapcsolataira fókuszált, még markánsabb lesz október során. A hónap végén ugyanakkor leesik majd az is a számunkra, hogy nem tudjuk erővel vagy furfanggal módosítani a Kollektívában uralkodó trendeket, és emiatt igazán ott kezdünk el berendezkedni rájuk. Mindez lassabb, téli álom szerű működéssel fog együttjárni, amiből igazán megújult állapotban lesz lehetőségünk kijönni néhány hónap múlva, a jövő év elején.

2022.08.31. 18:35 Zöldkör

Szeptember hónap Asztrológiai előrejelzése, 2022

Szeptember hónap első három hetében folytatódik a július közepén indult aktív és ügyintézős trend. Itt szeptemberre már belejövünk ebbe, így a hónap első három hetében maradjon a fókusz a tevékenységeinken, és szorgalmasan haladjunk a dolgainkkal. A hónap utolsó hetétől már gyakrabban tehetjük le a paksamétát, és engedhetjük el a gyeplőt. Ismerkedések, bulizások is szinte a semmiből megjelenhetnek majd. Ezeket éljük is meg, majd a hónap legvégén meg kell tanulnunk egy lépést vissza is lépni ebben.

2022.08.01. 14:26 Zöldkör

Augusztus hónap Asztrológiai előrejelzése, 2022

Augusztus hónapjának a kulcsa, hogy névtelen, arctalan, csendes alkatrészként tegyük a dolgunk. Hasonlít ez márciushoz, amikor január és február nihilje után az volt a kulcs, hogy készítsük elő valaminek a felépülését. Az Arany Középút és az Ügyintézés lesznek a hónap kulcsszavai; melyek során mindig a vállunkon ül majd az ÉN, az ego kisördöge, és lázadni fog, drámaivá tenni a helyzeteket és megpróbálni az énünket belepumpálni. Foglaljuk el magunkat a száraz és szikár aktivitásainkkal, és amikor a hónap legvégén ismét lesz lehetőségünk élvezetekhez és könnyedebb energiákhoz is jutni, akkor is őrizzük meg kicsit a tartásunkat majd.

2022.06.30. 17:11 Zöldkör

Július hónap Asztrológiai előrejelzése, 2022

Július hónapja nagyon markáns választóvonallal két részre osztható. A hónap első kétharmadában folytatódik és erősödik az a földelt és relatíve passzív jelleg, amit már egy ideje tapasztalunk. A hónap első három hetében nemcsak lehetőségünk van rá, de szinte egyenesen kötelező, hogy pihenjünk, töltődjünk, sziesztázzunk. Majdnem kizárólagosan a Női energiák egyeduralkodása lesz három hétig, és a Mamma Mia film, vagy egy kelta erdei idill érzete és képei jelenhetnek meg előttünk.
Egészen pontosan 19-20-a környékén meglehetősen élesen ez nemcsak változik, hanem átbillen szinte egyik napról a másikra, ahol Férfias energiák lesznek hirtelen uralkodóak, és mintha tűzoltóként rendelnének be a nyaralásról, ahol éppen szundítottunk. Fontos emiatt, hogy ténylegesen pihenjük ki magunkat a hónap első három hetében, és amikor megtörténik ez az átfordulás majd, tudatosan lassítsuk és hűtsük magunkat; mentsünk majd át egy kicsit a megértőbb, érzőbb és nyugodtan létező minőségekből a továbbiakra.

2022.06.01. 20:40 Zöldkör

Június hónap Asztrológiai előrejelzése, 2022

Június hónapban az eddig is eléggé kellemes Tavaszias bolygóhatások még kellemesebbé tudnak válni. A szabadságunk növekedése és a szocializálódás, mely korábban már ismét elindult, itt tovább erősödik; sőt, szinte általánosságban a fő kívánatos dologgá válik a hónap során. A pihenés-kikapcsolódás és az aktivitás egymás mellett tudnak majd haladni, és egy-két odafigyelnivaló hatáson kívül a domináns többség nagyon kulturált és támogató fényszög. Az eddig visszafogottabban működő emberi kapcsolatok át tudnak fordulni, és mind a baráti, mind a párkapcsolati szál nagyon hangsúlyosság tud válni ezekben a hetekben.

2022.05.03. 19:06 Zöldkör

Május hónap Asztrológiai előrejelzése, 2022

Május hónapja nagyon sok bolygó számára új jegybe lépéssel, vagy az új jegy határának megközelítésével jár majd. Az a változás-sorozat, ami márciusban és áprilisban elindult, tovább folytatódik majd. Kettőt előre, egyet hátra, kettőt előre módon még haladni és kifejlődni is fog. A májusi események elsősorban már az Új dolgokról szólnak, és azok stabilizálódásáról. A tempót és aktivitásokat nemcsak lehet, de kell is majd fokoznunk, de áprilishoz hasonlóan sok konszolidáló és segítő hatás is lesz ebben.

2022.04.02. 11:35 Zöldkör

Április hónap Asztrológiai előrejelzése, 2022

Április hónapja energiáit tekintve rendkívül üdítő. Pont. Nincsenek apróbetűs részek, „vagy”, „de”, „ha”. Kilenc, azaz kilenc szextil fényszög lesz, amik vénuszian lágyak, kedvesek, kellemesek. Olyan jegyváltások történnek, amik földeltebb és aktívabb irányba visznek bennünket. Éljünk is ezekkel a hatásokkal, és vigyük az életünket egy rendezettebb és cselekvő irányba az egyéni szintjeinken. Tovább várakozni nem kell, fél szemmel figyelni nem kell. Nyithatunk, és cselekedhetünk végre ismét.

2022.03.01. 19:03 Zöldkör

Március hónap Asztrológiai előrejelzése, 2022

01_main_2022_march.jpgMárcius hónapja már teljesen eltérő jellegeket tartogat január és február passzív és unalmas energiái után. Lesz ebben a hónapban minden, amit el lehet képzelni; valószínűleg egy hét alatt több minden történik majd, mint januárban és februárban összesen. Az én-ünk és a lehetőségeink elkezdenek éledezni, és sokkal nagyobb mértékben visszakapjuk majd aktivitásainkat és lehetőségeinket, ahogy halad előre a hónap. A szeptember óta megszokott párkapcsolati hullámzások a hónap végén a végükhöz érnek, és erre vagy arra letisztul ez a terep is. Március utolsó hetében pedig egyenesen kilőni is lesz lehetőségünk, és ott majd éppenhogy arra kell figyelnünk, hogy még át is lássuk a dolgainkat. Izgalmas hónap lesz, hosszú idő után először ismét.

2022.02.01. 12:06 Zöldkör

Február hónap Asztrológiai előrejelzése, 2022

Február hónapjának első fele még nagyban hasonlatos lesz január hónaphoz. Lassabb, csendesen szorgos lehetőségeink lesznek, és a lezárás is velünk lesz, az első két hétben még bizonyosan. A hónap közepétől elkezdenek enyhébb energiák beáramlani, és egy lassú felolvadása indul meg a zártabb és kötöttebb jellegeknek. Fokozatosan tér vissza majd az életkedvünk is, és a hónap végéhez érve már teljesen a kapujához érünk annak, hogy visszakapjunk sokmindent a korábban ismert életünkből. Február hónapja egy átvezető hónap lesz a Régiből az Újba, a lezártból az Élőbbe.

2022.01.04. 20:03 Zöldkör

Január hónap Asztrológiai előrejelzése, 2022

01_main_2022_january.jpgJanuár hónapjára alapvetően kötött és zárt energiák jellemzőek. Az év első két hónapjában, februárban is, az lesz a művészet, hogy berendezkedni a decemberben előjött újabb lezárás-hullámra. Fontos, hogy a Téli hónapok minden évben amióta világ a világ kevésbé aktívak. Ami most erőteljessé teszi ezt bennünk, hogy az elmúlt két év olyan, mintha Téli hónapok lenne, néhány rövid megkönnyebbülős héttel, hónappal csak. A kulcs januárhoz annak az illúziónak az elengedése, hogy mondjuk augusztusnak kellene lennie. Rendezkedjünk ba arra, ami Van. Néha sétáltassuk meg magunkat, tervezzük meg a napi rutinunkat, tanuljunk, képezzük magunkat. Ha elfogadjuk, ami Van, ez a január is ugyanolyan tud lenni, mint a korábbi évek januárja bármikor. :)

2021.11.27. 18:43 Zöldkör

December hónap Asztrológiai előrejelzése, 2021

December hónapja során egy arany középúton, normálisan tudjuk majd csinálni a dolgainkat, kigyógyulva november hónapjának hatásai alól. :) Itt ez szó szerint értendő, a se több, se kevesebb elve alapján. Folyamatosan hol olyan hatás érkezik majd, ami támogatja azt, hogy csináljuk az alapvető tevékenységünket, majd egy olyan, ami kicsit elbágyít, majd egy olyan, ami támogatja. A hónap első kétharmada ebben a letisztultan egyszerű, fél-aktív energiatérben telik; majd mindez a hónap és az év végéhez közelítve elkezd átalakulni. Játékosabb és organikusabb energiák jelennek majd meg egyszerre, és a feszességet felváltja majd egy újszerű érzet. A hónap legvégén lesz két olyan hatás is, ami nagyban kijelöli az utat 2022-höz, így érdemes azokat is megszívlelni, és akár már most lépéseket tenni az irányukba.

2021.10.29. 11:54 Zöldkör

November hónap Asztrológiai előrejelzése, 2021

1_2021_november_main.jpgNovember hónapja során átfordul a szeptemberre és októberre jellemző trend. Ott az volt a leginkább helyes irány, ha egyedül, csendesen és szorgalmasan tettük a dolgunkat. A párkapcsolati, társas, másokkal együttműködő dolgok túl érzékeny területek voltak. Itt novemberben ez inverzébe fordul. A túlzott egyedül maradás, önmagunkra befelé figyelés lesz a kerülendő, különösen a hónap első három hete során. A megtépázott párkapcsolati és emberi viszonyokat álljunk neki rendezni már október végétől, és egy társsal vagy egy kis csapattal tegyük a dolgunkat; legyen az munka, magánélet, hobbik, bármi.

2021.10.01. 12:02 Zöldkör

Október hónap Asztrológiai előrejelzése, 2021

01_main.jpgOktóber hónapja fordítottan tükrözi szeptember hónapjának trendjét. Az elmúlt hetekben a Skorpió Vénusz miatt a társas dolgok megkavarodhattak, a Szűz és Mérleg bolygók miatt pedig a szorgalmas egyéni munka nagyon profitáló tudott lenni. Az előttünk álló hetek során ennek komplementere lesz igaz. A társasabb és párkapcsolati témák tisztább és emelkedettebb energiákat kapnak, és az egyéni befelé figyelés valamint a túlzott én-képviselet lehet az, ami kihívásokat ad. A hónap során megmarad az augusztusra és szeptemberre jellemző kellemes aktivitás és hatékonyság; éljünk is vele, legyünk továbbra is szorgalmasak. Ahogy haladunk előre a hónapban, egyre inkább vonjunk bele a projektjeinkbe másokat is. A hónap végére érve ez lesz a kulcs is. Az aktivitásaink és a másokra figyelés, velük együttlét tudja megelőzni, hogy túlzottan beszoruljunk magunkba. Korábbi évek ugyanezen időszakával ellentétben október hónapja sokkal kulturáltabb és működőbb tud lenni; ha figyelünk arra, hogy nem keressük a túlzottan bonyolult témákat én-ünkben és a világ dolgaiban.

2021.09.01. 16:46 Zöldkör

Szeptember hónap Asztrológiai előrejelzése, 2021

Szeptember hónapja nagyon definiálhatóan két párhuzamos jellegről szól, ahol az egyik a hónap közepével indulva egyre inkább átveszi a dominanciát. A hónap első fele egyenesen remek és kiváló lesz augusztus nagy részéhez hasonlóan ügyintézésre, szervezésekre. Sőt, még hatékonyabbak, még eredményesebbek tudunk lenni ezekben. A hónap közepétől elkezdenek emberibb, párkapcsolatibb és társadalmibb témák bekúszni. De a ’jó öreg’ módokon; mert ahol legalább ketten vannak, ott megjelenik a Kettősség. Ez persze azt is jelenti, hogy a covid által bénított társadalmi létezésünk egyre inkább kezd visszatérni; de a ’jó öreg’ módokon. Csináljuk a dolgainkat egyik oldalról, és játszuk a húzd-meg-ereszd-meget a másikról. A hónap első felében ez még egy kicsit Woody Allen-es: csendesebb, szürkébb, tevős-vevősebb, hogy ahogy bejön valamilyen párkapcsolati vagy együttműködősebb sztori, jöjjön a kavar. A hónap közepétől ez fokozódik, de aztán jön majd a segítség is, és a hónap közepi tapasztalások segítenek majd az erőink valamilyen jellegű újra megtalálásában a hónap végéhez érve.

süti beállítások módosítása