HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Könyvek
http://zoldkor.com/

Önismereti Tanfolyamok
http://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2018.08.01. 09:07 Zöldkör

Augusztus hónap Asztrológiai előrejelzése, 2018

Augusztus egy nagy Rendező és Átrendező hónap lesz. Az első felében még egy kicsit kapkodva fogjuk tenni ezt, a második felében, különösen utolsó hetében már határozottabban és szervezettebben, rendszerezettebben. Ennek egyik oka, hogy minden évben ahogy a Nap a Szűz és a Mérleg felé tart, ösztönösen így működünk, a másik pedig, hogy már elkezdjük érezni a Skorpió Jupiter időszak végét, és készítjük fel magunkat az utána következő időkre. :)
Ez még mindig nem az a hónap, amikor az én-ünk és a dolgaink hihetetlenül átláthatóak és zsinóron húzottak, így a türelem és az önátadás továbbra is alapvető elvek. A mocorgásunk már erősödik augusztus hónapjában, és az odafigyelnivalónk, hogy ez értelmes és építő jellegű legyen.

2018.07.01. 11:06 Zöldkör

Július hónap Asztrológiai előrejelzése, 2018

Jó hosszú időszak után elmondhatjuk, hogy Július hónapja számunkra sokkal jobban tetsző folyamatokat tud már hozni. :) Teljesen elszoktunk ettől 2017 októbere-decembere, tágabban 2014 decembere-2015 szeptembere óta. Most júliusban azonban számos hatás lesz, ami segít és gyógyít bennünket, ami pozitív irányba változik és a Működés témáit is be tudja hozni. Tavaly október-december óta most először lehetett érezni a kidolgozásánál és megírásánál, hogy „Na, ez tetszik!”. Eddig az attitűdünkre is kellett figyelni és a tények sem igazán támogattak bennünket. Most a tények a Pozitívabb irányba tudnak fordulni szépen fokozatosan, és az attitűdünk az, amire továbbra is kell figyelni; és ami a tényeket még el tudhatja fordítani-ferdíteni. De egyre inkább elkezdhetjük visszakapni azt, ami a Harmonikus, Működő Rutinja az életünknek. :)

2018.06.19. 11:14 Zöldkör

Szaturnusz a Bakban

Ebben az írásban a jelenlegi időszakunkat egyik leginkább meghatározó hatásról lesz szó: a Bakban járó Szaturnuszról. Egy korábbi cikkben nemrég megvizsgáltuk ennek testvér-hatását, a Skorpióban járó Jupitert, aki szeretné, ide kattintva el tudja olvasni azt is. E két hatáscsomag formálja a leginkább a 2018-as évet, de a Bak Szaturnuszról az is elmondható, hogy a 2019-es és a 2020-as évet is erőteljesen irányítja majd! Jellegzetességeinek megismerése, majd felismerése a külvilágban nagyban segít, hogy értsük, mi és miért történik körülöttünk, és hogy a legjobban tudjunk viszonyulni ezekhez a hatásokhoz és időszakokhoz. :)

2018.06.05. 11:06 Zöldkör

Jupiter a Skorpió Közepén

Ebben az írásban az idei év legfontosabb hatásának, a Skorpióban járó Jupiternek vizsgálatát folytatjuk. Akik olvassák a blogot, észrevehették, hogy a havi előrejelzéseken kívül nyolc, azaz nyolc hónapja nem érkezett újabb írás, és ennek a Skorpió Jupiter is az oka. :) Ebben az időszakban passzívak vagyunk, várjuk, hogy mi történik, hagyjuk, hogy az energiák dolgozzanak rajtunk. A Jupiter hátrálásában most ért a Skorpió jegy közepére, 15-ik fokára, így ennek az időszaknak a közepénél vagyunk. Tapasztalatilag láthatjuk már így visszanézve, hogy mik történtek ebben a 7-8 hónapban, és jelenleg is olyan érdekes események történnek egyszerre, hogy nem lehetett nem írni róluk. :)

2018.05.31. 16:28 Zöldkör

Június hónap Asztrológiai előrejelzése, 2018

Május során átfordult valami a Skorpió Jupiter 2017 október és 2018 november közötti időszakának feléhez érve. Edzettebbek vagyunk, belejöttünk az ’ízébe’, de egy picit türelmetlenebbek is lehetünk. Sürgetni akarhatjuk a rendeződéseket, megoldásokat.
Június során beleereszkedünk ebbe a kettősségbe, és egyre mélyebbre merítkezve benne, egyre jobban átérezzük, hogy mi is a probléma a jelenlegi világunkkal; és igen, a saját életünkkel, működésünkkel is. Mint jó olíva-bogyókat pácolódunk majd ebben a hordóban, és egyre inkább nemesedünk, nemesedünk és nemesedünk. Ennek eredményei Július során fognak igazán kirajzolódni és elindulni. Minél kevesebbet ’csinálunk’, annál jobb, minél türelmesebbek vagyunk, annál jobb. Ez az egész Skorpió Jupiteri időszakra jellemző, de júniusra különösen. Hagyjuk magunkat pácolni, érlelni, ne siettessük a folyamatot, hogy a valódi Érettség, nemesség a maga idejében meg tudjon jelenni. :)

2018.05.01. 09:45 Zöldkör

Május hónap Asztrológiai előrejelzése, 2018

Május első két hetében még mindig jelen lesz valamennyire a morózusabb, megfogottabb, tekertebb állapot. Aztán május közepén mintegy varázsütésre elkezd minden a helyére kattanni. :) Meg tud jelenni egy régi-új béke érzése, a motivációnk, a részeink összhangja vissza tud térni. Ebben először még kicsit bizalmatlanok leszünk, de tiszta szándékkal és szerénységgel a hónap közepétől kezdve ráérzünk a dolgok ízére, és egyre inkább belejövünk. Így növekszünk és töltődünk a hónap második felében, és akkor a nyár ismét Nyár tud lenni szerénységgel-alázattal, és sokkal mélyebb önismerettel átitatva.

2018.04.01. 11:46 Zöldkör

Április hónap Asztrológiai előrejelzése, 2018

Április hónapja már úgy kezdődik, hogy a december óta tartó Zúzda enyhülésnek indul. :) Erre vagy arra, de rengeteg dolgot tisztábban látunk, és számos olyan tulajdonság, sőt, személy is már nem része az életünknek, aki vagy ami már a Múlté volt. Elkezdünk kapni csemegéket is ettől a hónaptól kezdve, stabil talajt is. Egyik részünket engedik játszani, tapasztalni, újra élni. Egy másik részünket pedig visszahívják a további pucolódás, tisztulás állapotába. Innentől számítva öt hónapig az lesz a művészet, hogy ennek az alapvetően kettős állapotnak az egyensúlyát megleljük. :)

2018.03.01. 19:53 Zöldkör

Március hónap Asztrológiai előrejelzése, 2018

Március az a hónap, ahol 2017 októbere-decembere után visszatérünk az életbe. :) Február volt, ahol a létezésbe tértünk vissza, kikötött a hánykolódó tenger után a hajónk. Itt márciusban már a dinamizmus, és ezáltal a történések is megjelennek. Ahogy haladunk előre a hónap során, egyre aktívabb energiák indulnak meg, és egyre nőhet majd a komfortérzetünk. Egy apró alapelvet kell majd figyelembe vennünk, és ha az megvan az az apró szemléletváltás, ismét eljöhet a mi időnk. :)

2018.01.31. 11:40 Zöldkör

Február hónap Asztrológiai előrejelzése, 2018

Február a Felszabadulás Hónapja lesz. A mögöttünk lévő december és január után elég könnyű kedvezőbb hónapot produkálni. :) Az év fordulóján, decemberben és januárban nagyon meg lett terhelve a Kollektíva és mindenki rendszere, ahogy a fő bolygótevékenységek a Karma két jegyében, a Skorpióban és a Bakban történtek. Február már a jóval barátságosabb Vízöntő és Halak területekről fog szólni, kiegészülve több másik kedvezőnek tekinthető hatással is, és ezek nagyon szépen Irányba raknak bennünket. :)

2018.01.01. 18:15 Zöldkör

Január hónap Asztrológiai előrejelzése, 2018

Egy feszes hónap előtt állunk. Egy feszes év előtt. Feszes három év előtt. És én már most imádom! :) Az elmúlt három év is feszes volt, mert valaminek a végéhez értünk. A Gyerekek Kora, az elmúlt 25-30 év 2015-2016-ban kívülről, 2017-ben belülről kezdett leomlani. A 2015-16-17-es három év korszakváltó időszak, ahol gyorsabb, pörgősebb, de Valódibb arcát láttuk meg a világnak. Nem az elmúlt három év volt rendhagyó: az 1945 és 2015 közötti, és különösen az 1989 és 2015 közötti időszak volt rendhagyó a világtörténelemben. Ahol a fő témák nem megoldásra vagy megtapasztalásra kerültek, hanem a problémákat, a kezelhetetlen, nálunk nagyobb energiákat exportáltuk. Kiszorítottuk őket peremterületekre, a Harmadik Világba, a tudatalattikba lenyomtuk, hogy aztán a 2015-16-17-es években visszapattanjanak ezek. Minden irányból jött vissza az Életnek a vadabb, kontrollálatlanabb, vörösebb arca, és ez hozta el az Állatok Korát. És ebben van az Élet is. Ezáltal dolgok fontosabbá váltak, innentől bárgyú teljhatalmunk illúziója szertefoszlott. A hamis béke, és az ebből eredő tunyulás, lustulás és bomlás, dekadencia elért egy aljpontjára, hogy felrázódjunk kicsit. Most kezdünk ébredezni, és feszesebb-komolyabb szemekkel nézni: „Hogy is van ez?!”. És az Élet egy Valódibb arcát mutatja nekünk. Őszintébb, nyersebb, kontrollunkon kívül eső arcát. Ez morózusabb, mint a Disney-mesék és a szivárványpónis csillámlehelletű vadkapitalizmus. Mégis, ez sokkal Élőbb, sokkal Életszagúbb időszak lesz!

2017.12.01. 12:42 Zöldkör

December hónap Asztrológiai előrejelzése, 2017

December hónapja meghozza azt a megkönnyebbülést, amire nagy szükségünk van október és november túlhajtott, túlfeszített energiái után. :) Kitisztulhatnak képek, témák, kapcsolatok, és nagy hálával tudjuk fogadni feszítő hatások kioldódását, feltöltő hatások érkezését. Ha ügyesek vagyunk, az év utolsó hónapjára meg tud érkezni hozzánk a Béke, és ebből a következő évben tovább tudunk majd építkezni. :)

2017.11.01. 11:30 Zöldkör

November hónap Asztrológiai előrejelzése, 2017

November hónapja egy régi korszak vége és egy Új Korszak kezdetének határán van. Az 1989 és 2016 közötti időszak, a Gyerekek Kora itt fut ki teljesen, utolsó maradékaival is, hogy egy Felnőttebb, és igen, egy Komolyabb világ kezdete jöjjön el. Az eddigi gyors, pörgő, ezáltal minőségét vesztett és kaotikusba hajló világ elkezd a dialektika elve alapján visszavezérelni, és november hónapja ennek a folyamatnak záró és nyitóakkordja lesz. Mélyebb, minőségibb dolgok történnek majd bennünk innentől, és a nagyvilág minden jelenségében is. Aki már éhes ezekre, az a következő hetekre kinyílva, rajtuk áthaladva elér majd oda, ahol igénye a Minőségre kielégítésre kerül! :)

2017.10.05. 16:14 Zöldkör

Jupiter a Skorpióba lép

Ebben az írásban az idei év talán legfontosabb hatását vizsgáljuk meg: egy olyan hatást, mely a következő egy évünket meg fogja határozni, és talán jópár évet is még azon túl. Tanácsok, hogy mit érdemes tenni, hogyan álljunk hozzá, hogyan hozzuk ki a legtöbbet belőle. A Jupiter a Skorpióba lép.

2017.09.28. 18:39 Zöldkör

Október hónap Asztrológiai előrejelzése, 2017

Október hónapja hozza a klasszikus ilyenkor megszokott íveket, trendeket. A hónap első részében, mely a Mérleg uralma alatt van, lesznek finom és támogató, megnyugtató hatások is. Bele-beleszövődnek majd a Skorpió kettényitó jellegei, és a jelenlegi Kor, az Állatok Kora gyorsabb témái is, de itt még lesz lehetőségünk fújni, és szusszanni is. A hónap második felében elkezdenek bejönni a Skorpiósabb energiák, de noha átfordulnak, beléjük is át-átszűrödnek a Mérleg jellegű hatások is. Emiatt ez a hónap olyan lesz, mint egy zenés tehetségkutató a tv-ben, vagy egy versenyalapú főző-show: ott lesz a feszültség benne, a hajtás, de közben élményeket is szerezhetünk, és barátságok, kapcsolatok is ott lehetnek.
Ahogy haladunk előre a hónapban, egyre gothic-abb, mélyebb-vaskosabb és furcsább energiák jelennek majd meg. Fontos emiatt, hogy október első két-három hetét még bőven töltsük egyik oldalról pihenéssel, a másikról lelkünk és energiarendszerünk tisztításával. :) A hó végétől pedig elkezdjük megnézni a Nyúl Üregét.

2017.09.04. 18:38 Zöldkör

Online Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam - 12 alkalom - 2017. szeptember-december

Szeptember 27-én elindítok egy online tanfolyamot, ami 12 alkalomból fog állni. Heti egyszer találkozunk szerda este 7 és 10 óra között magyar idő szerint online, és kölcsönösen tanulunk egymástól. Jelentkezés a babity.richard@gmail.com emailcímen.

Asztrológiára fog épülni a képzés, melynek során megtanuljuk az alapokat, így képesek lesztek magatokról többet látni, tudni, és a tanfolyam végére akár a hozzátok közel állókról is képesek lesztek sok mindent látni és érteni a képletük alapján! Az Asztrológia, ha jól van értelmezve és átadva, képes nagyon precíz, pontos és legfőképpen objektív képet adni magunkról, másokról és gyakorlatilag mindenről - ahogy azt az elemzések és előrejelzések kapcsán tapasztaljátok is már egy jó ideje. 

A tananyag minden sallangtól mentes lesz, nem fogunk olyanokról beszélni, hogy 'dekanátus', 'fall', és ilyen dolgokról, hanem használható, élő, mély és hasznos részleteket kaptok; olyan 'Ricsisen'!  Fogunk majd közben gyakorlatokat is végezni, mint mantrázás, vizualizációs és légzőgyakorlatok, hogy rá is érezzetek, amikről beszélünk. Két alkalom között pedig opcionálisan végezhető feladatokat is adok majd, hogy ritmusban maradjatok, és még tovább fejlődjetek. :)

2017.08.30. 18:49 Zöldkör

Szeptember hónap Asztrológiai előrejelzése, 2017

A korábbi előrejelzésekben sokszor elhangzott az, hogy az „Átmenet Korszakában” vagyunk. A Gyerekek Korának hiperliberális jellegei és kiáradásai a 2015-2016-os évvel már véget értek; az utána következő Új Rend pedig még nincs itt. Ezt 2017 októbere és 2017 decembere fogja elhozni, így elmondhatjuk, hogy az előttünk álló szeptemberi hónap az Átmenet Korszakának utolsó hónapja.
Ezekben a hetekben már érezhető és egyre érezhetőbb lesz ez az energia, és a belső rendszerünk is elkezd átalakulni. Megjelenhet, megjelenik egy igény az Alázatra, és hogy a Rend szerint menjenek a dolgok: mint a Klasszikus, Klasszikusabb időkben. Érezzük, hogy valami nagyszabású átalakulás előtt vagyunk, és erre készülünk fel; noha nem tudjuk, hogy mit jelent pontosan az „erre”. Ebben a hónapban még egy utolsó behívó van a Klasszikusabb működések és értékek irányában, hogy aztán októberben-decemberben más szelek, más energiák határozzák meg a Kollektívet. Bánjunk ezzel a hónappal is bölcsen! :)

2017.08.01. 18:27 Zöldkör

Augusztus hónap Asztrológiai előrejelzése, 2017

Augusztus hónapja az eddigi év szintéziséről fog szólni. Sőt, a 2016 augusztus 1 óta eltelt egy év szintéziséről. Az azóta felkavarodott érzelmi és emberi sav elkezd leülepedni, és ismét a kezünkbe kezd kerülni a gyeplő. :) Okosan bánjunk vele! A művészet az Egyensúly megtalálása lesz: énhatáraink definiálása, kialakítása, de átjárhatósága is. Mint egy egészséges sejtmembrán, bőr: tartson is, de legyen is kapcsolat azért általa. Sokkal definiáltabbak, működőbbek lehetünk augusztustól felfelé, és már-már szokatlanul újra működőek lehetnek a dolgaink is! A lazasággal vegyes tartás legyen a jelszónk. :)

2017.07.01. 14:57 Zöldkör

Július hónap Asztrológiai előrejelzése, 2017

Július során nagyon Felnőtt, nagyon Élő témákkal kell szembenéznünk, dolgoznunk velük: Család, Otthon, Fészek, Béke, Múlt, Gyerekkor, Nyugalom, Kötődés, mind-mind olyan dolgok, melyek mindenkinek az Alapokat jelentik. :) Az elmúlt egy-két évben l’art pour l’art küzdöttünk, vizsgáztattak minket, tekergettek ide-oda. Ez az a hónap, ahol végre valamiért is (!) van értelme a küzdelemnek, vizsgázásnak, tekergetésnek! :) Hó végére le tudunk szépen vizsgázni, ha ügyesek vagyunk, és augusztus már magasabb szinteken tud találni bennünket!

2017.05.31. 08:25 Zöldkör

Június hónap Asztrológiai előrejelzése, 2017

Június hónap során számos olyan hatás fog történni, mely révén megszűnik a fél éve tartó izzás, ami a Vénusz kanossza-járása miatt volt! Ha ügyesek vagyunk, a Párkapcsolat, a Harmónia, a Társadalmiság, Emberi Kapcsolataink témái sokkal kisimultabbak tudnak lenni. :) Sőt, a Vénusz Nagytestvére, a Jupiter is előre indul február óta tartó hátrálásából! Így a két Jótevő bolygó már a hónap elején nagyfokú gyógyuláson, feltöltődésen megy át. :) Egyéni életünkben fontos emiatt, hogy értékeljük és keressük ezen területek harmonikus megélését, és nyugodtan, finoman kapcsolódjunk, töltődjünk.

A Kollektívben pedig június során, különösen a hónap végétől az elmúlt 15-20 év, méginkább az elmúlt 70 év „mindent akaró”, „általánosító”, „kiáradó” rendszere a fordulópontjához ér. Mostanra mindenki belátta, hogy a matéria szintjén ez nem működik. A „pán” ez és „pán” az lokálisabbá, szűkebbé alakul. A szivárvány tövében hajszolt kincset elengedjük, és ismét megjelennek a szűkebb csoportok, a közösségek. Ha hajlandóak vagyunk elengedni a pán-ezt, pán-azt, a hiperliberalizmust, akkor a Közösség témáiból pozitívan tudunk részesülni. Minden rendben ezzel. Rájöttünk, hogy nem megy, és egy kicsit elengedjük a feszítést, hogy a 'Mindent' egy kalap alá hozzuk. A feladat saját magunknak az egyéni életünkben, és a politikusoknak a Kollektívben ugyanaz: ezt a lazítást, elengedést minél hamarabb és minél elegánsabban megtenni, méltósággal elengedni a ’Minden’-t akarást. Úgy, hogy kevesebbet fogunk, többet tudjunk markolni: végre. :)

2017.04.30. 17:58 Zöldkör

Május hónap Asztrológiai előrejelzése, 2017

Május hónapja az Átfordulás hónapja lesz! Ebben a hónapban nem is az aktiválódó, hanem a kioldódó fényszögeké lesz a hangsúly. Számos olyan fényszög oldódik ki, számos olyan bolygó vált jegypozíciót, amik hetek, akár hónapok óta gyötörtek bennünket. Itt májusban elkezdenek révbe érni dolgok, átkattanni, a helyére kerülni, és az év eddigi szakaszára jellemző villódzás, izzás, kapkodás bőven lejjebb tud menni. :) Ebben a hónapban az év eddigi részét levezetjük, kiengedjük; az év közepét, az év második szakaszát felvezetjük, és már részesülünk is rendezettebb, normálisabb energiáiból!

2017.04.17. 17:00 Zöldkör

A Spiritualitás korszakai a Zodiákus jegyeiben

Ebben a cikkben egy nagyon izgalmas és újszerű megközelítéssel megnézzük, hogy a Spiritualitás milyen utat járt be a különböző korokban, és mindezt a Zodiákus jegyeinek segítségével fogjuk megtenni! Végig követhetjük a Szellem útját a Matéria felé, és minden kedves olvasó egyúttal be is pozícionálhatja magát és saját fejlettségét a különböző szintek és stádiumok összehasonlításával. :)

2017.04.10. 18:53 Zöldkör

A Párkapcsolat rétegei és szakaszai - Egységbe kerülni önmagunkkal és a másikkal

Ebben az írásban a legslágerebb témát fogjuk megvizsgálni: a Párkapcsolatot. Megnézzük, hogy milyen stádiumai vannak egy párkapcsolatnak, és ami még izgalmasabb, egy nagyon újszerű, mégis fantasztikusan egyszerű gondolatmenet során tesszük meg a vizsgálatot. Kifejtve a párkapcsolat fejlődésének és haladásának természetes stádiumait, azt is látni fogjuk, hogy minden egyes réteg természetszerű; látni fogjuk ugyanakkor, hogy teljesen modellezhetően mikor milyen krízisek érkeznek, miért, hogyan és miért akkor érkeznek, ezáltal láthatjuk, hogy mit tudunk tenni proaktívan, hogy ezek ne jelentkezzenek, és amikor benne vagyunk, mit tudunk tenni, hogy a legjobban éljük meg az adott szakaszt. :)

Egy nagyon izgalmas kijelentéssel indítjuk a vizsgálódásunkat: Olyan, hogy párkapcsolat, nem létezik!

2017.04.05. 12:10 Zöldkör

A Történelem ismétli önmagát? - Történeti és asztrológiai kitekintés a Jelenre, a múltra és a jövőre

Elmondhatjuk valószínűleg, hogy mostanában mindenki érzi, hogy valamilyen Nagy Változás van készülődőben. Sokan érzik, hogy egy folyamatos gyorsulás és feszülés van a levegőben, amit a tények szintjén is láthatunk, amennyiben is a dolgok sokkal gyorsabban és végletesebben történnek a világban, már-már szinte követhetetlen sebességgel és amplitúdóval.

Egy nagyon érdekes analógiára szeretném felhívni a figyelmet, arra, hogy ehhez nagyon hasonló időszak volt már nem is annyira régen a történelemben, ugyanakkor a mostanság történő események teljesen természetes mivoltára is.

Fő hivatalos végzettségemet tekintve történelem és filozófia szakos tanár vagyok, ami azt jelenti, hogy öt éven keresztül tanították az egyetemen, hogy mikor mi történt a világtörténelem során, különös hangsúllyal a folyamatokra, összefüggésekre és párhuzamokra. Azt gondolom, hogy ezeket az információkat bárki meg tudja szerezni némi olvasottsággal és élettapasztalattal, bármilyen egyetemi végzettség és képzettség nélkül. Mégis, maga a miliő, az információk dömpingszerű bevitele annyira ’túlterheli’ a rendszert, hogy néha magától is összerak analógiákat.

Ez az írás történeti-történelmi analógiákat fog vizsgálni, a szigorú értelemben vett történet-tudomány kritériumai nélkül. Érdekes egybeesésekre, ismétlődésekre szeretném benne felhívni a figyelmet, a klasszikus tudományosság igénye nélkül. Az írásban meg fogjuk vizsgálni a most kiemelt fontosságú Nyilas Szaturnusz témáit is, még érdekesebben pedig azt, hogy 28-30 évente, amikor a Nyilasban jár a Szaturnusz, mint most is, milyen előzményei voltak a történelemnek.

Ahogy a mondás tartja, „a történelem ismétli önmagát”; és azt fogjuk látni, hogy pepitában valóban így van, és ahogy megyünk lefelé az örvény aljára, a Szellemtől a Matéria felé, ismétlődését és lefutását exponenciális sebességgel teszi.

2017.03.29. 10:01 Zöldkör

Április hónap Asztrológiai előrejelzése, 2017

Április hónapja nagyon grandiózus hónap lesz; ám ennek jelentőségét nem fogjuk felfogni még itt. A Kollektívben, a Nagyban három-négy korszakos hatás is fog történni, amikből egy-két évente néhány van csak, így a háttérben kattanással fog néhány sín átrendeződni, amin mennek majd tovább a dolgok, és mi néhány hét vagy hónap múlva vesszük majd észre ezek megnyilvánulásait úgy igazán. Az Egyéniben, a lokálisban, a kicsiben kétirányú megmozdulás lesz: a 0 és 2 év közötti gyermek energetikájából, ahol jelenleg a kollektív van, az emberek egyik része visszacsúszik a magzati kor és még azelőtti Halak-Vízöntő állapotba, egy Távoli, dermedt, még az eddiginél is jobban fejben élő, a Valóságtól teljesen elrugaszkodott állapotba, a másik fele pedig a 0 és 2 év közötti energetikából szépen lassan fel tud lépdelni. :) Az ő életük szépen lassan és fokozatosan épülni fog.
A több korszakos hatás nagy része, minimum három a Karmához köthető, így egyéni szinteken nagyon javasolt a karmapucolás. Erre az írásban nagyon konkrét és hasznos segítségeket lehet találni, ahogy olyan alapelveket is, melyek segítségével a legtöbbet hozhatjuk ki ebből az időszakból. :)

2017.03.01. 11:34 Zöldkör

Március hónap Asztrológiai előrejelzése, 2017

Március hónapja a szintézise lesz az elmúlt 9 hónapnak. Úgy is mondhatnánk, hogy eddigre megszültük magunkat; illetve meg kellene. :) 2016. augusztus 1-jén indult egy belül tekergő miazma. 2017 január-februárban leálltunk egy kicsit. Itt márciusban feltekerik a hőfokot: mintha szaunába mennénk. A szauna előtt is szinte teljesen levetkőzünk, itt is azt kellene. Levetkőzni számos blokkot, elakadt mintát, energiát, és a Kollektív mechanikusan szorító és egyre jobban szorító lendületét, nyomatékát. Ha ezt nem tesszük, egyre nőhet a hőérzetünk és a ficánkolásunk: mintha nagykabátban ülnénk a szaunában. Ha aktívan tesszük a bennünk elakadt minták oldását, és ellene megyünk a Kollektív mechanikusan szorító és gyorsító erejének, hihetetlen gyorsan (!) tudunk jelenleg Gyógyulni és a Fejlődni. Ebben a centrifugális erőben, ha ügyesek vagyunk, a korábbiaknál sokkal gyorsabban, és egyre gyorsabban jönnek fel a dolgok. Ha a 'kabátunkba', blokkrendszerünkbe ütközik ez, felizzunk és nagyon kényelmetlen. Ha nyitjuk a kabátot és levesszük, rengeteg méreg, beszorulás tud kijönni, és ami eddig a terápiás belső munkánkban hónapokig tartott, most hetek, vagy napok alatt is átmehet rajtunk. Remek, de emiatt ollónyitó időszak. Használjuk minél jobban és teljesebben, 'nyissuk a kabátot', nyissuk a belső világot, és hadd izzadjunk! Meg fogunk könnyebbülni. :) A kulcs belül, a Múltban, az elakadt mintáknál lesz!