HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2014.02.04. 16:27 Zöldkör

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam

Ígértem, hogy a Február a készülődés jegyében telik majd, és márciustól beindulnak a dolgok nagyon. Így van ez nálam is, és ennek része, hogy március elején elindítok egy 12 alkalmas tanfolyamot, melynek során lehetőségetek nyílik majd magatokat jobban megismerni, fejlődni, hasznos gyakorlatokat tanulni és végezni, életeteket és a környezeteteket magasabb szintre emelni. ;) 
Többen kérdeztétek elemzések után, vagy cikkek kapcsán, hogy hol lehet megtanulni azt az elemzési technikát, látásmódot, amivel dolgozom. Most előfizettem arra a szolgáltatásra, amivel az online Interjúk is készülnek, tehát akkor és úgy tartok előadást, csoportot, ahogy szeretnék, szeretnénk. Március elején elindítok egy online tanfolyamot, ami 12 alkalomból fog állni. Ez azt jelenti, hogy március-április-május során, heti egyszer találkozunk csütörtök este 7 és 10 óra között magyar idő szerint, és kölcsönösen tanulunk egymástól. :)

Asztrológiára fog épülni a képzés, melynek során megtanuljuk az alapokat, így képesek lesztek magatokról többet látni, tudni, és a tanfolyam végére akár a hozzátok közel állókról is képesek lesztek sok mindent látni és érteni a képletük alapján! Az Asztrológia, ha jól van értelmezve és átadva, képes nagyon precíz, pontos és legfőképpen objektív képet adni magunkról, másokról és gyakorlatilag mindenről - ahogy azt az elemzések és előrejelzések kapcsán tapasztaljátok is már egy jó ideje. :)

A tananyag minden sallangtól mentes lesz, nem fogunk olyanokról beszélni, hogy 'dekanátus', 'fall', és ilyen dolgokról, hanem használható, élő, mély és hasznos részleteket kaptok; olyan 'Ricsisen'!  Fogunk majd közben gyakorlatokat is végezni, mint mantrázás, vizualizációs és légzőgyakorlatok, hogy rá is érezzetek, amikről beszélünk. Két alkalom között pedig opcionálisan végezhető feladatokat is adok majd, hogy ritmusban maradjatok, és még tovább fejlődjetek. 

A tanfolyam időpontjai hetente csütörtökön este 7-től 10-ig lesznek. Az első alkalom március 6-a. A díja 2000 forint alkalmanként. Havonta, vagy egy összegben tudjátok rendezni a tanfolyam díját neten keresztül kártyával, vagy akár magyar számlára is. Akik anyagilag nehezebben vannak, ők akár hetente is rendezhetik a díjat. Az első egy-két alkalom után még van lehetőség késve csatlakozni, illetve kilépni, utána már benne vagyunk, tehát onnan érdemes végigcsinálni.  A tanfolyam hanganyaga elérhető lesz a résztvevőknek az interneten, tehát aki éppen nem tud valamiért részt venni egy alkalmon, vagy késve tud csatlakozni, később bepótolhatja és kijegyzetelheti az elhangzottakat. 
Ha szeretitek, akkor nyári szünet után tudjuk folytatni egy 'középhaladó' tanfolyammal is, amikor már összetettebb, mélyebb, 'varázslósabb' dolgokkal is foglalkozunk majd! :)

A tanfolyam felépítése:

1. alkalom: Bevezetés és a Csillagjegyek bemutatása, hatásaik életünkre, hogyan adnak bölcsőt Földi létezésünknek

2. alkalom: Az egyes bolygók jellemzői és hatásai életünkre

3. alkalom: A házak jelentősége és jellemzői a születési képletben, mint életünk fő területeinek meghatározói

4. alkalom: A fényszögek típusai bolygók között, jellemzőik, hatásaik személyiségünkre és életünk eseményeire; az Apa és az Anya mintái, öröksége, hatásai az életünkre

5. alkalom: Az Aszcendens újszerű, használható magyarázata, mint életünk és boldogságunk fő Kulcsa

6. alkalom: Egészségügyi területek a képletünkben; mire és miért vagyunk hajlamosak ebben a leszületésünkben, életünk során, mit és hogyan tudunk tenni, hogy egészségesek maradjunk. Az egészségügyi témák szimbolikus hátteréről, valódi, belső okairól

7. alkalom: A Karma; milyen főbb előző életbeli mintáink voltak az eddigi leszületéseink során; mit generálnak ezek az energiák, hatások a mostani életünkre; mit és hogy tegyünk, hogy karmánkat oldani tudjuk 

8. alkalom: Párkapcsolat, Házasság és Gyerekvállalás; milyen forgatókönyveket működtetünk öntudatlanul, és mit kell tennünk, hogy Társunkkal harmonikusabban és boldogabban éljünk; Milyen és hány gyerek lehetősége van ott ebben a leszületésünkben, mik határozzák meg a gyerekvállalás sikerességét.

9. alkalom: Hivatások; milyen munkákban, területeken vagyunk képesek kiteljesedni, merre halad a Hivatásunk és a Karrierünk íve életünk során; mit kell tennünk, hogy teljesek, sikeresek és elégedettek legyünk a hivatásunkban

10. alkalom: Életünk mozgásba hozása a Csillagjegyek és Bolygók képletünk házaira kifejtett hatásainak megértésével

11. alkalom: A Jövő fürkészése; mikor és milyen hatások alakítják az életünket; merre érdemes haladnunk, hogy  felülről támogatottak, sikeresek és boldogok legyünk

12. alkalom. A Képlet elemzésének teljes menete, az eddig tanultak összefűzése, gyakorlati alkalmazásai képletek elemzésénél

Mindezt gyakorlati példákkal, használhatóan és érthetően elmagyarázva. Már az alkalmakkor is végzünk rövid, ráhangolódó gyakorlatokat, és két alkalom között is kaptok opcionálisan végezhető gyakorlatokat és háttérolvasmányokat is!

Időpontok: Március 6, Március 13, Március 20, Március 27, Április 3, Április 10, Április 17, Április 24, Április 30 (szerda), Május 7 (szerda), Május 15, Május 22.

Jelentkezni és érdeklődni a babity.richard@gmail.com emailcímen tudtok.

Megnézhető egy online Előadás is ide kattintva, mely a Tanfolyam felépítéséről, céljairól, tananyagáról szól. Aki már jelentkezett, itt bővebb információkat tudhat meg az indulás előtt, aki még gondolkodik a résztvételen, vagy érdeklődik, szintén hasznos és izgalmas információkat fog hallani! 

Azok is bátran jelentkezzenek, akik már korábban tanultak-olvastak a témában, teljesen új a megközelítés, és az információ mellett számos gyakorlat is lesz az alkalmak során! A végére írnék pár visszajelzést referenciaképpen, hogy lássátok mennyire jó dolgok ezek, és akiket már elemeztem, ők is bátran kommenteljenek, megköszönném. Március 13, csütörtök a jelentkezési határidő. :)

Ricsi

„Ricsi megcsinálta az asztrológiai elemzésemet szeptember végén, mikor még nyíltak az őszi virágok.  Ma tudtam meghallgatni másodszor, mert akkor annyi infót kaptam két órán keresztül, hogy csak kapkodtam a fejemet. Nos, most megfontoltan írom amit, nem első lendületből, így azt írhatom, hogy éppen akkora élmény volt, mint első hallásra. Sőt, újabb és újabb cizellákat fedeztem fel benne, és gyanítom, még fogok is.

Eddigi tapasztalatom az asztrológiáról, miszerint egy nagy hablaty, megdőlni látszik. Ricsi találati aránya 95-98 %-os volt, de lehet, hogy nagyobb, mert volt ami az elmém számára rejtve maradt, de dolgozom rajta, hogy előkerüljön. Meg amúgy is van tennivalóm, magammal, a karmámmal, a bennem lévő kettősséggel.
Ricsi, köszönöm. Sok sikert kívánok neked. Áldjon az ég!”

„Minden úgy van ahogy mondtad...végre letelt ez a pokoli 3 hét...és most teljes békében engedhetem el a fiamat Olaszo-ba”   „Megint úgy van, ahogy mondtad! A bírónő okt. 1.-re tűzte ki a tárgyalást. A továbbfolytatást megegyezéssel, és nem perrel adták be...bízom benne, hogy meglesz a kemény menet után a végső megegyezés!”

„Nagyon tetszett az elemzés, ez egy kicsit más volt,mint amit asztrológusok csinálnak, de éppen ez tetszett benne. Szeretném megkérdezni,kinél tanultál? Hol lehet ezt a fajta elemzési technikát megtanulni?"

„Ez nagyon durván telibe talált!!! Köszi!!:)” 

"Kedves Ricsi, tegnap elemeztél, fantasztikus volt, nagyon köszönöm!!"

„Ma elkészítette nekem is Ricsi az asztrológiai elemzésemet! Hihetetlen, de tényleg minden pontról-pontra igaz! Bár amikor Ricsi a végén visszakérdezett a találati arányról, akkor 98%-ot mondtam, de azóta be kellett látnom, az a 2%-ék is igaz! Még a szüleimről is pontosan elmondott dolgokat!”

„Még egyszer nagyon köszönöm az elemzést. Nagyon sok információt kaptam, aznap este alig bírtam elaludni. Csak zsongott a fejem a sok mindentől, talán még meg is fájdult kicsit. Furcsa dolog ez, mert én legbelül mindig tudom,hogy mi az, amin dolgoznom kell, de amíg valaki nem világít rá, addig hajlamos vagyok elhalogatni ezeket. De most már nincs mentség!

Köszönöm a sok megerősítést, és segítséget a jövőre nézve. Úgy gondolom, nagy hasznát fogom még venni. Rajtam áll, hogy mit hozok majd ki belőle.

Rólad meg annyit tudok elmondani, hogy nagyon jó vagy! Nagyon örülök, hogy akkor nyáron elmentünk, és tudtam találkozni Veled, megismerhettem, amit képviselsz. Tényleg 100% igaz volt minden, amit elmondtál.”

„Nem szeretnék nagy szavakat használni, de különleges kiválóságnak tartalak és nagyon lenyűgöz az a mérhetetlen egyszerűség és érthetőség amivel kibocsájtod az energiáidat szerte a nagyvilágnak!”

"Lehet, hogy ez nem derult ki, amikor az en elemzesemet mondtad mult penteken, en kifejezetten tamogatonak ereztelek!! Amugyis annyi minden jot mondtal!! :-) Es azota ujabb es ujabb dolgok jutnak eszembe!! Es nagyon sok minden egyezik a palmalevelemben leirtakkal :-) A havi elorejelzeseid pedig igazi ajandekok!!!"

„Az elemzésedet igaznak és nagyon hasznosnak tartom. Pont a legmegfelelőbb időben jött. :D Köszönöm!”
 
„Először is szeretném megköszönni a lányom asztrológiai elemzését! Az előzetes elvárásaimat felül múlta az élmény...  Azóta is nagyon sokat beszélgetünk az elhagzottakról és sok olyan dologról kell kimondanunk, hogy bizony úgy van, amiről korábban nem gondoltuk volna. Befelé fordulásra késztetett és arra, hogy átértékeljük mindazt, ami eddig velünk történt.

Bízom benne, hogy segít majd a lányomnak abban, hogy felismerje milyen irányban induljon el és mik legyenek azok a súlypontok amire az élete során figyelnie kell. Jobb ez a tudatosság, mint a sötétben tapogatódzás... 
Mégegyszer köszönök mindent!!! .. és csak annyit fúznék hozzá: Tedd a dolgod Ricsi!!!! 
Jó, hogy kapcsolatba kerültem Veled :) Ezt a sors ajándékának tekintem :)”

"Te akkor is varazslo vagy!! Mert akkor ez az egesz hihetetlenul hangzott!! Ja meg ma egybol bemondtad a honapot amikortol nem szedek fogamzasgatlot!! Szoval hihetetlenul tehetseges vagy!!"

„Tesóm megmutatta az elemzésed és ESZMÉLETLEN DURVÁN JÓ!!!!:D:D Gratulálok, tényleg tökre nagyon ügyi vagy minden amit mondtál szó szerint igaz!"

„Ma délután Ricsi kielemezte a horoszkópomat.
Ez a Fiú egy Zseni!
Látja, Tudja, Érzi; telis'tele van segíteni akarással és segíteni tudással.
Nem egy asztrológusnál jártam már, de ilyet amit Ricsitöl kaptam még soha, sehol, senkitől.
Valódi okok, valódi okozatok. Valódi fókuszok. Megértés. Átélés. Mélység. IGAZság.
Temérdek mindenre fény derült... Térképet kaptam Tőle.
Igen, ez itt kérem a reklám helye.
Aki "nem járt még nála" annak csak javasolni, ajánlani tudom. Szeretném.”

Astrology.JPG

komment

süti beállítások módosítása