HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2011.11.16. 20:42 Zöldkör

Fiúk ölébe a lányok

Nagyon érdekes, izgalmas, megérintően emberi időszak elé nézünk az elkövetkező néhány hétben.
Az elmúlt pár hét hatalmas 'véráldozatai' során kapcsolatok hullottak szét, emberek különböztek össze, és lettek egymás haragosai, gyakran érezhettük úgy magunkat, mint nyuszika a sapkával és a bizonyos füstszűrős cigivel, bármit csináltunk, kő kövön nem maradt. Nos, az ég alapján eljött az ideje a cigarettaszünetnek a pokolban! :)  

Aki sikeresen túlélte, és nagyjából ép elmével átvészelte az októbert és novembert, csak egy módon volt képes erre: megadással. Páros lábbal rúgtak minket odafentről lényünk legsötétebb részeibe, és az innen támadó zavarunkat és félelmeinket vetítettük a másik emberre; innen eredtek konfliktusaink, nem másból.
Ha leálltál harcolni magaddal és/vagy a másikkal, elvesztél. Ha volt egy kis szerencséd, netán rutinod, nagy levegőket vettél, jó sokat, ellazítottad magad, és hagytad, hogy áthömpölyögjön rajtad a sötétség. Jött és ment. Ha maradt, te tartottad vissza, mert nekiálltál cibálni, harcolni vele. A háborúnak vége, lassan elő lehet jönni elefántcsont-tornyainkból.

Nagyon fontos dolog azonban, hogy tanuljunk az elmúlt néhány hétből, különben a háború továbbra is folytatódik majd a számunkra. Az eddigi időszak a földi, gyarló, emberi nemiségről szólt, és ennek folytatásában telik a következő néhány hét is majd, magasabb szintre emelve azt.

November 13-tól 24-ig a Mars, a Jupiter, a Plútó egy egyenlő szárú háromszöget alkot a Zodiákusban, ezzel hipersebességű autópályát létrehozva férfi oldalunk, aktív energiáink megéléséhez. Fontos azonban, hogy ez nem a macsó-agresszív férfiállat - sem nőknek, sem férfiaknak. Ez a macsó-agresszív férfiállat szívvel és lélekkel. Valaki, aki az elmúlt hetek fájdalmából tanulva belátta, hogy az energia nem valaki ellen, hanem valamiért kell, hogy irányuljon.
Nem a talajon szaglászva, keresgélve és vakon beleütközve mindenkibe, hanem egyenes háttal, nyílt tekintettel a távolba tekintve, és a messzi cél felé törekedve. Hogy biztosan jóra használjuk ezt az új energialöketet, a természet egy Neptunusz-Mars szembenállásról gondoskodott, mely e hét péntekig tart. Enyhén letompultan éljük ezt meg, utána viszont irány előre majdnem két hétig!

November 22-én a Mars kvadrátba lép a Nappal, blokkolja személyes, alacsony szintű férfi-megélésünket (belül és kívül), előkészítve ezzel a terepet a következő folyamatnak, mely december 1-jén indul.
November 29-én a Jupiter szembekerül a Szaturnusszal; az erkölcsről, a nemekről, az életről alkotott elveink, hitrendszerünk meghasonlik, az elmúlt hetek tapasztalatai most kell, hogy beérjenek, olyan értelemben, hogy le kell tennünk mindent, amit eddig gondoltunk ezekről a témákról - akár készen állunk erre, akár nem.

Engedjük - minél jobban ellenállunk, annál inkább úgy érezzük majd, megőrült a világ és az emberek.

December 1-én az 'urak' után jöhetnek a 'hölgyek'* erre a talajra. A Vénusz a Plútó mellé ér, a Hold a Neptunusz mellé.
Női oldalunk, érzésvilágunk teljes revíziójára lesz szükség, amiben a Mars, a Jupiter és a Szaturnusz is támogatni fog. Nagyon fontos azonban, hogy ezt valóban nőiesen végezzük; lassan, aprólékosan, megfontoltan.
Ha nem így tesszük, az Uránusz kvadrátja a Plútóval és a Vénusszal csúnya, hirtelen 'meglepetésekben' fog minket részesíteni. Ne papoljunk a nőkről férfiként, ne tetszelegjünk magunknak és másoknak nőként.

A nő nem kérkedik - magában, csendben, szépen, befogadóan teszi a dolgát. Ha nem így, ne csodálkozzunk, ha kívülről valaki vagy valami az orrunkra csap. A Szaturnusz folyamatos szembenállása a Jupiterrel pedig jövő év február 20-ig egyszerűen nem engedi, hogy véleményünk és megéléseink ne lassú és alapos megtapasztalás eredményei legyenek, hanem elhamarkodott, kérkedő ideák.
Higgyük el, jó ez nekünk és másoknak is! Lehet, hogy nem villogó szemű, lángpallossal hadonászó szuperférfiak és nők leszünk, akiknek kisujjában van, hogy milyen embernek és férfinek/nőnek lenni.

Legyünk őszinték magunkhoz: aki valóban tudja ezt, az 'csak' boldogan éli az életét egy társ mellett, és nincs szüksége magyarázkodásra. Ha jelenleg nem ezt tapasztaljuk vagy környezetünktől ennek ellenkezője érkezik hozzánk visszajelzésként, ne harcoljunk. Fogadjuk el, és legyünk hálásak az elkövetkező pár hétért.

A Mars és a Vénusz december 12-ig jár trigonban szoros harmóniában, kiegészítve, és segítve a bennünk és kívül levő mindkét nemet, utána fokozatosan más, individuálisabb témák kezdenek ismét fontosabbá válni majd számunkra. Az október-november külső-belső gyilkos egoizmusa után ismét befelé figyelünk majd kicsit másképpen, hogy hogyan, arról egy későbbi írásban lesz majd szó.

Egy jótanács a végére: jó másfél hónapra tegyük félre, hogy fénylények vagyunk, atlantiszi küldöttek, indigók, kristályok és még ki tudja mi. Fókuszáljunk arra, hogy hús-vér lények vagyunk, szívvel és lélekkel. Érintsük meg, ha van kit, beszéljünk hozzá, vele, bókoljunk és dicsérjünk, csináljunk együtt vacsorát és fogyasszuk el közösen, szívjuk be a másik illatát. Legyünk emberek...

 

*(Természetesen mindegy, milyen neműként olvasod a cikket, az energiaminőségek mindenkire hatással vannak)


Amennyiben érdekel, a Te számodra miről szól ez az időszak személyre szabottan, mik a motivációid, akadályaid és irányadóid, a 70-94-99-332 telefonszámon tudsz bejelentkezni személyes, 1,5 órás elemzésre.

 

komment

süti beállítások módosítása