HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2012.07.20. 20:53 Zöldkör

Előadássorozat

Gyakorlatilag az év feléhez értünk - úgy látom, itt az ideje egy kicsit komolyan venni a dolgokat, és elindítani egy programsorozatot, mely felkészít a 2012-es év energetikai változásaira. Noha ezek a változások már zajlanak egy ideje, mégis ez a július elején indult Pluto-Mars-Uránusz háromszög hasonlít a legjobban a most szeptembertől-októbertől kezdődő mély változás-sorozatra, ami a 2012 valódi jelentősége.

Azaz: "Ismerd meg önmagad!"

Ismerd meg mi van benned, egészen a legmélyéig, hogy valóban vissza tudj találni a valódi önmagadhoz. Bármi is legyen benned, az megjelenik a külvilágban, egyre erősebben. Minél mélyebben van benned, annál intenzívebben találkozol vele az életedben.
Mennyivel egyszerűbb biztonságos keretek között meglátni és megfigyelni a benned lévő dolgokat, mint futni utána a kinti életedben konfliktusokkal teli?!

Ebben segítenek ezek a kéthetente megrendezésre kerülő alkalmak.
Az első rész mindig valamilyen energetikailag emelő gyakorlat lesz, a második pedig egy előadás, a végén lehetőséggel kérdések feltevésére. Így tudunk harmonikusan haladni; Lét és Tudat, Bent és Kint, Yin és Yang; mindenki úgy nevezi, ahogy kedve tartja, a lényeg a változás és a fejlődés.

Az első alkalom jövő héten vasárnap, július 29-én lesz, 14 és 18 óra között. A helyszín: 1117, Budapest, Budafoki út 70 - Spirit Center

Mellékelem a Facebook-os meghívó szövegét is:
"Az első rész egy indiai eredetű gyakorlatból áll, melynek segítségével felébresztjük és megemeljük a bennünk szunnyadó energiákat; ezt vezetett meditációval, hangtálakkal és a csakrákra ható, Indiából hozott speciális füstölők használatával érjük el. Az ily módon létrejött magasabb energiaszint segít fizikailag egészségesebbé válnunk, javítja közérzetünket és növeli tudatosságunkat, aminek eredményeképpen pontosabban átláthatjuk életünk összefüggéseit. 

A második részben a jelenlegi időszak felgyorsult energetikai változásairól, valamint ezek állomásairól lesz szó egy érdekes előadás keretében. Megvizsgáljuk merre tartanak ezek a folyamatok, mi a szerepünk bennük egyes emberként, és hogyan élhetjük meg a legmagasabb szinten ezeket a helyzeteket. Mindezek mellett átbeszéljük, hogy mit kell tennünk hogy a legkedvezőbben és a legpozitívabban tapasztalhassuk meg ezeket a változásokat.
Az eseménysorozat kéthetente kerül megrendezésre, egyes alkalmanként újabb témákkal (második alkalom – nemiség és párkapcsolat, harmadik alkalom – felelősségvállalás életünkért és ezek leghatékonyobb módjai, stb.)"

A blogon is elkezdek a hagyományos asztrológiai előrejelzések és témák mellett egy kicsit "vájtfülűbb", terápiás jellegű bejegyzéseket írni, hiszen csak azzal tudunk dolgozni, amiről tudjuk, hogy ott van, és tudjuk hogyan épül fel, hogyan működik. Tekintve, hogy jelen esetben ez a belső világunk, tudatalattink, életünk, elsősorban ilyen jellegű témákban is mélyebbre vesszük az irányt.

Várok mindenkit szeretettel! :)

komment

süti beállítások módosítása