HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2013.07.24. 21:34 Zöldkör

Augusztusról (2013)

Nagyon felemás hónap elébe nézünk. Továbbra is párkapcsolati, családdal kapcsolatos témák lesznek előtérben; az eddigi 'belekóstolások' után most minden szinten és minden aspektusból megvizsgáltatják, átboncoltatják velünk ezeket a területeket. A külön bejáratú Védikus asztrológusom azt mondta nemrég a képletemre ránézve, hogy szeptember végéig-októberig túl sok stabil dologra ne készüljek, lesz minden persze, de csak fifty-fifty - ezt már erősen érzem is, és valami ilyesmire számítok kollektíve, mindenki esetében.

Olyan érzésünk lesz végig, nagyjából október 15-éig, mintha egyik lábbal a gázt nyomnák, amitől pörög a motor, a másikkal viszont még nincs felengedve a kuplung, és nem értjük, miért nem haladnak életünk dolgai, elsősorban érzelmi, magánéleti aspektusban. Mint július 13 és 21 között; idegennek érezzük magunkat a párkapcsolatunkban, vágyunk a saját életre, de annyira mégsem erős a hatás, hogy tényleg ki is lépjünk. 

Lesz néhány hosszabb hatás is, melyeket érdemes külön kiemelni:
Július 23, kedd és augusztus 11, vasárnap között kicsit kisimulhat érzelmi életünk, szexualitásunk, elkezdhetnek egy rövid ínség után visszatérni apró sikerélmények az életünkbe. (Vénusz Szűzben szextilben Marssal-Jupiterrel Rákban)
Július 31, szerda és augusztus 17, szombat között nagyon erős lesz ez a 'húzd-meg-ereszd-el'. Bármennyire is akarjuk egyik oldalról a békét, a megnyugvást, a dolgok megalapozását, másfelől nem tudjuk átültetni ezt a valóságba. (Négy bolygó trapéz alakú formációja, két pozitív, két negatív fényszöggel)
Július 30, kedd és szeptember 15, vasárnap között lesz egy derékszögű háromszög három bolygó között, ami sosem túl ígéretes, és ebben az esetben azt a küszködést erősíti érzelmileg, párkapcsolatilag, megállapodást, berendezkedést tekintve, amit már pár hete tapasztalunk. (Jupiter Rákban kvadrátban Uránusszal, szemben Plutoval)
Augusztus 19, hétfő és 30, péntek között erőteljesen autoriter hozzáállást vehetünk fel, nehezünkre eshet másokhoz kapcsolódni, megunva ezt az 'álldogálást', erővel akarjuk majd kibillenteni életünket. Pár nap alatt rájövünk, hogy úgy nem megy, és egyre inkább megenyhülünk. (Merkúr együtt Nappal Oroszlánban, majd Szűzben)
Augusztus 25, vasárnap és október 23, szerda között nagyon érdemes belehúzni a terápiába, rendezetlen, múltbeli dolgaink tisztázásába, mert amit ez alatt az idő alatt kipucolunk, abból nagyon sokáig fogunk tudni még profitálni. (Felszálló Holdcsomópont együtt Szaturnusszal Skorpióban)

Július 30, kedd nagyon intenzív nap lesz. Egészen új perspektívákból kezdjük látni saját magunkat, új lendületet kap az életünk. (Nap trigonja Uránusszal). Másképpen láthatunk rá párkapcsolatunkra, egy lépéssel közelebb kerülhetünk a másikhoz, és anyagilag is megerősödhetünk ettől a naptól. (Vénusz szembenállása kioldódik Neptunusszal). A párkapcsolatok másik oldalról is nagy változásokon mehetnek keresztül, a nők pedig újfajta, visszafogottabb, és hatékonyabb részeiket fedezhetik fel. (Vénusz és Pluto fokra pontos trigonja)

Mégis, július 31, szerdától a régóta lebegtetett béke, és továbblépés a megállapodás felé valahogy még nem tud elindulni, és nem értjük, valójában miért. (Jupiter Rákban kvadrátja Uránusszal Kosban

Augusztus 1, csütörtök és 8, csütörtök között elveszhetünk a gondolatainkban, a múltban, a gyerekkorunkban, vagy erőteljes vonzódást érezhetünk kisgyerekek, kisállatok irányában, magányosan, fejben próbálhatjuk egyedül felépíteni a társas család energetikáját magunkban. (Merkúr fényszögkapcsolat nélkül Rákban)

Augusztus 2, péntektől mintha bilincseket, fékeket vennének le rólunk, újfajta energiákkal fogunk feltöltődni. (Nap kvadrátja kioldódik Szaturnusszal)

Augusztus 8, csütörtöktől még tovább nőhet ez a harmónia, egy július 27 óta tapasztalt nagyon erős belső feszültség és kínlódás hagyhat jelentősen alább. (Mars kvadrátja Uránusszal Kosban kioldódik). 
Ezzel párhuzamosan nagyon önössé is válhatunk, akár magányossá, és amit eddig külső támadásokként élhettünk meg, most belső őrlődéssé képes átváltozni. (Merkúr belép Oroszlánba Rákból, közben kvadrátja Szaturnusszal)

Augusztus 12, hétfő és 20, kedd között ismét jöhet egy elidegenedés-érzés a párkapcsolatunkban, bár nem lesz annyira erőteljes, mint a július közepi. (Vénusz fényszögkapcsolat nélkül Szűzben)
Ugyanígy 12-étől, hétfőtől 30-áig, péntekig a párkapcsolatban élők elkezdhetnek erőteljesen fantáziálni a kilépésről, az egyedül boldogulásról. (Mars fényszögkapcsolat nélkül Rákban)
Szintén ettől a naptól augusztus 17, szombatig meg is születhetnek a tervek az Új Életről, immár külön, illetve az egyedülállók meghasonulhatnak eddigi életvitelükkel. (Merkúr Oroszlánban trigonja Uránusszal Kosban)

Augusztus 17, szombat végre már egy kimondottan pozitív esemény lesz, hiszen a szerelem, harmónia, szépség, öröm bolygója, a Vénusz, belép a saját csillagjegyébe a Mérlegbe, vagyis hazaér.

Augusztus 19, hétfő és 30, péntek között erőteljesen autoriter hozzáállást vehetünk fel, nehezünkre eshet másokhoz kapcsolódni, megunva ezt az 'álldogálást', erővel akarjuk majd kibillenteni életünket. Pár nap alatt rájövünk, hogy úgy nem megy, és egyre inkább megenyhülünk. (Merkúr együtt Nappal Oroszlánban, majd Szűzben)

Augusztus 20, kedd és 28, szerda között ismét előkerülhetnek a 'csontvázak a szekrényből' párkapcsolati területen, számonkérésekkel, rendeznivalókkal tarkítva. (Vénusz Mérlegben kvadrátja Plutoval Bakban)

Augusztus 22, csütörtök és 31, szombat között megszaporodhatnak a szakítások, munkahelyi elbocsátások, a komfortérzetünk nem lesz túl magas, de érdemes úgy felfogni, hogy helyet csinálunk valami többnek, és közben meg is erősödünk. (Vénusz Mérlegben szemben Uránusszal Kosban)

Augusztus 22, csütörtök és 29, csütörtök között egy négyzet alakú fényszögkapcsolat lesz az égen, ami nagyon-nagyon feszültségteljes; 6 negatív fényszög együtteséből áll. Ez is kimondottan párkapcsolattal, Nőiséggel, érzelmekkel, luxus feladásával lesz kapcsolatos.

Segíteni fog kicsit közben, hogy augusztus 23-án, pénteken a Nap és a Merkúr bolygó együtt belép a Szűzbe, kissé konszolidálva lényünket, gondolatainkat és cselekedeteinket.

Augusztus 24, szombattól jó, ha párunk helyett inkább önmagunkra visszük a fókuszt, és azzal az energiával, amivel veszekednénk, meditálunk, terápiázunk. (Nap-Merkúr szextilje Szűzből Szaturnusszal Skorpióban)

Augusztus 26, hétfőtől az erőteljes (veszekedések helyetti) belső munka különösen erőteljesen segít, hogy életünket hatékonyabban és rendszerezettebben, érettebben éljük. (Pluto trigonja Bakból Napnak-Merkúrnak Szűzbe)

Augusztus 28, szerdától ismét egy autoriter, akár magányos, frusztrált állapotban találhatjuk magunkat, azt érezhetjük, hogy egyedül kell/akarunk felelősséget vállalnunk az életünkért, dolgainkért. (Mars belép Oroszlánba)

Leírva, és visszaolvasva nagyon rosszul hangzik ez az augusztus hónap, de néhány apró trükk segítségével valószínűleg épségben át tudunk menni rajta:
- Bármit tegyen, mondjon a párunk, ne vegyük komolyan, ne foglalkozzunk vele túlzottan
- Ne erőltessük az együttlétet semmilyen értelemben, ha éppen nincs párkapcsolatunk, és randizgatunk valakivel, ne kérjük számon esetleges eltűnések miatt
- Minél jobban erőltetjük vagy megpróbáljuk eljátszani a békét és boldogságot (akár egyedül, akár a párunk felé), annál erősebb konfliktushelyzetekben találhatjuk magunkat
- Ne köteleződjünk el túl erőteljesen augusztus során, de értelmetlen dolog szakítani is.

Ahogy egy tegnapi beszélgetésben elhangzott: "nem lézengeni jöttünk ide a Földre, hanem fejlődni", tartsuk ezt szem előtt. Nyilván nagyon fárasztó már most is a harmónia aktuális hiánya, de október közepéig csak túl fogjuk élni valahogy. :) Utána nagy valószínűséggel meg is kapjuk, amire annyira vágyunk, most éppen a nagytakarítás, tisztázások ideje van.

stock-footage-young-couple-sitting-back-to-back-having-relationship-difficulties.jpg

 

komment

süti beállítások módosítása