HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2013.08.22. 21:58 Zöldkör

Szeptemberről (2013)

Már nagyon vártam ezt a szeptember hónapot! Igazság szerint már április óta. :) Gátló, érzelmileg felkavaró hatások sora fog kioldódni, vagy átvezetni bennünket a Megoldás irányába, mely októberben teljesedik majd ki. A fő téma az lesz itt szeptemberben, hogy mennyire álljuk meg a helyünket egyedül, mi akadályoz meg az önállóságban, a régi téma Felnövésben, és már nem lesz ott az a hatás, ami egy jó ideje azt az érzetet adta, mintha egy présben lennénk.

Ismét lesznek hosszabban tartó, kardinális fényszögek is:

Augusztus 28, szerda és október 15, kedd között a Mars bolygó egyedüliként fog tartózkodni és áthaladni az Oroszlán csillagjegyben. Ez egyértelműen a talpraesettségünket, egyedül helytállásunkat teszteli, bár könnyen átcsaphat egy Egoharcos hozzáállásba is, akár kegyetlen, érzéketlen attitűdbe, empátia nélkül. Ez alatt a pár hét alatt sokan azt is fogják tapasztalni, mintha Új, Tiszta Lappal indult volna az életük.
Augusztus 25vasárnap és október 23szerda között nagyon érdemes belehúzni a terápiába, rendezetlen, múltbeli dolgaink tisztázásába, mert amit ez alatt az idő alatt kipucolunk, abból nagyon sokáig fogunk tudni még profitálni. (Felszálló Holdcsomópont együtt Szaturnusszal Skorpióban) Ezt már írtam az augusztusi cikkben is, de itt még inkább megállja a helyét, hiszen végignyújtózik egész szeptemberen és még túlra is.
Szeptember 2, hétfő és 10, kedd között ismét több párkapcsolat véget érhet még, illetve akinek van, az ismét magányosnak, társ nélkülinek érezheti, vagy találhatja úgy magát, hogy valamiért nem tud sok időt tölteni a párjával (a Vénusz bolygó fényszögkapcsolat nélkül a Mérlegben)

Szeptember 1, vasárnap már számos jó hírrel szolgál nekünk. Az Otthon, Család témáival elindul egy rendeződési folyamat, a béke és érzések egy magasabb fokát tapasztalhatjuk ettől a naptól (Nap Szűzben szextilje Jupiterrel Rákban)
Az a nagy küzdés, ami a családalapítással, otthonteremtéssel, külföldre beilleszkedéssel folyik/folyt már egy ideje, szintén jócskán alábbhagyhat, pozitív irányban (Jupiter Rákban kilép szembenállásból Plutoval Bakban)
Mindezek mellett e gátló hatások enyhülését még nem tudjuk majd először kamatoztatni, továbbra is részben magányosnak érezhetjük magunkat, vagy az elmúlt hónapokban kiosztott érzelmi sérülések miatt bekeményedhetünk. Ez szeptember 19, csütörtöktől magától meg is fog szűnni, előkészítve a terepet egy sokkal nagyobb valaminek, ami másnap fog megtörténni (Szaturnusz Skorpióban kvadrátban Marssal Oroszlánban)

Szeptember 2, hétfőn ismét nagy lökést kap a Párkapcsolatok rendeződése, különösen a nők fogják úgy érezni, mintha nagy kő esne le a szívükről és az életükről. (Jupiter Rákban kvadrátja kioldódik Vénusszal Mérlegben)

Szeptember 4-5-6 remek három nap lesz a szülőkkel, gyerekeinkkel való kapcsolatunkban az eddig nem tisztázott, esetlegesen eltitkolt részek átbeszélésére. (Nap-Hold-Merkúr együttállásban Szűzben)

Szeptember 9, hétfő ehhez nagyon hasonló nap lesz, bár elsősorban az Anyánkkal, Anyaságunkkal, Otthonunkkal, Házasságunkal, Párkapcsolatunkkal kapcsolatos biliket boríthatja ki, hogy rendeződjenek. (Hold-Vénusz-Felszálló Holdcsomópont együtt Skorpióban)
Ugyanettől a naptól egészen szeptember 23, hétfőig a nők nagyon sok mindent begyógyíthatnak magukkal kapcsolatosan, és ez alatt a két hét alatt a nemrégiben kiosztott Párkapcsolati sérülések is behegednek majd. (Vénusz Skorpióba lépve trigonban Neptunusszal Halakban)

Szeptember 11, szerda és 23, hétfő között olyan hatás lesz aktív, ami nagyon sokféleképpen megnyilvánulhat. Egyik részről a 15 és 35 év közötti hölgyeknek olyan témákat, akár kihívásokat hozhat, melyek a gyerekkorban elakadt részeikre hívják fel a figyelmet, és arra, mi akadályozza őket az Anyaságban, felnőtt Párkapcsolatban, Házasságban. Másrészről megcsalások is előfordulhatnak, különösen 11-e és 23-a között. (Merkúr fényszögkapcsolat nélkül Mérlegben)

Szeptember 15, vasárnap ismét egy olyan nap, amire nagyon várok; kioldódik ugyanis a Kosban álló Uránusz kvadrátja a Rákban álló Jupiterrel. A Kos valami elkezdését jelenti, az Uránusz a Jövőt, Perspektívákat. A Rák a Házasságot, Hazát, Családot, a Jupiter bolygó pedig Reményt, Hitet, Bőséget, és az én szempontomból különösen fontos Külföldet. A küszködés ezekkel a témákkal nagyot enyhülhet ettől a naptól; gyerekvállalás, kibékülések, emigráció, beilleszkedés – mind nagyot léphetnek előre.

Mindezek mellett azonban szeptember 15-16-17 között augusztus végéhez hasonlóan ismét egy négyszög lesz majd az égen, ami a megállapodás témáit feszegeti, és egyúttal készteti megtorpanásra. Gyerekvállalás, Házasság, Párkapcsolat, Összeköltözés, mind olyan témák lehetnek, amik konfliktust generálnak ebben a pár napban. (Uránusz-Jupiter-Pluto-Merkúr kvadrát)

Szeptember 19, csütörtökön ennek betetőzéseképpen felkavarodhatunk a Párkapcsolatunkban, és a nőkben előtörhetnek régi fájdalmak, félelmek is. Ám az előjövetelük a gyógyulásukat is fogja jelenteni ebben az esetben mindenképpen. (Szaturnusz-Vénusz-Felszálló Holdcsomópont együtt Skorpióban)
A gyógyulás eltart még majd egy darabig, október 8, keddig mindenképpen. (Vénusz Skorpióban kvadrátja Marssal Oroszlánban)

Ééééééés most jön az a nap, amire április 12 óta várok!! Aznap indult ugyanis hátrafelé a Pluto bolygó, ami az én életemben konkrétan azt eredményezte, hogy azóta semmi nem történt. Nemhogy fejlődés nincsen, hanem bizonytalanság, küszködés, erőlködés párkapcsolati, szakmai, anyagi értelemben egyaránt. Nagyon sok más ember is panaszkodik, hogy április óta megállt az élete, kínlódik, bármerre is induljon. Emberek, ennek ezennel vége!
Szeptember 20-án, pénteken a Pluto megindul előre és ezzel kinyitja a szelepeket, amik eddig zárva voltak! Mivel a Bak csillagjegyben történik mindez, megszűnik az is, hogy úgy érezzük, mintha az alapjainkat bombáznák, mintha rántott csirkecombok lennénk, és a húst farigcsálják rólunk, egészen a csontot kapargatva. Szóval mindenki erre várt április óta, anélkül, hogy konkrétan tudna róla; nem ígérem, hogy már másnap helyreáll minden, de a gondjaink 70-80%-a nagy valószínűséggel megszűnik, vagy alábbhagy.

Mindjárt másnap, szeptember 21-én, szombaton el is indul egy másik nagyon pozitív hatás, ami egészen október 1, keddig rendezi a megtépázott párkapcsolatokat, érzelmi világunkat, nők esetében pedig a felkavarodott belső világot, identitást. (Vénusz Skorpióban trigonban Jupiterrel Rákban)

Szeptember 23, hétfő ismét valami jónak a kezdete lesz. A Nap bolygó belép a Harmónia, Szerelem, Luxus, Párkapcsolat, Társasági élet csillagjegyébe, a Mérlegbe, és mivel a Merkúr is ott tartózkodik majd pár napig még, gondolatainkat, tetteinket, kommunikációnkat egy újfajta nyugalom, kifinomultság és harmónia hatja majd át. Szükség is van már erre, az elmúlt hetek, hónapok ’éhsége’ után.
Ugyanezen naptól kezdve a Nők újjászülethetnek, véget ér a nem tetsző dolgok nézegetése, szabad a pálya. (Vénusz együttállása kioldódik Szaturnusszal a Skorpióban)
Másik nagyon kedvező dolog, hogy a Merkúr kvadrátja is ezen a napon oldódik ki a Jupiterrel, és mivel ez a két bolygó éppen a Párkapcsolat és Házasság/Család csillagjegyében áll, ez is nagy lökést adhat párkapcsolati rendeződéseknek, gyerekvállalásnak, (össze)költözésnek.

Szeptember 26, csütörtök és október 7, hétfő között még valószínűleg nem fogunk tudni mit kezdeni ezzel a régóta nem tapasztalt akadálymentességgel, és csikorogva-nyikorogva fogunk haladni, nézegetni a párunkat. (Nap Mérlegben kvadrátban Plutoval Bakban)

Szeptember 29, vasárnap a Merkúr bolygó is belép a Skorpióba, így már a Vénusz, Szaturnusz, Felszálló holdcsomóponttal együtt négyen lesznek ebben a csillagjegyben, egészen október 8-ig. A baba-projekten dolgozóknak érdemes intenzívebben foglalkozni a témával ebben a másfél hétben, és ismét a nők azok, akik sokat profitálhatnak a magukon végzett belső munkában, a gyerekkorból a nőbe való átmenet kérdésein végighaladva.

Mindent egybevetve én nagyon várom ezt a hónapot! Beletelik majd egy időbe, mire érezhetőek lesznek a változások, sőt, valószínűleg majd csak októberre érnek be ezek az újabb energiák. Ha más jó hír nem is lenne, nekem a Pluto szeptember 20-as előreindulása is elég lenne, de láthattuk, számos egyéb gátló fényszög is megszűnik majd. Az izzás, zavarodottság, érthetetlen események és gátak egyre inkább megszűnnek majd szeptember vége felé haladva, úgyhogy minden nap, ami eltelik majd, közelebb visz egy stabil, harmonikus állapothoz.

 

bird_cage_flying-400x250.jpg

 

 

komment

süti beállítások módosítása