HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2015.04.13. 15:55 Zöldkör

Szaturnusz a Nyilasban 2. - Kasszandra-levél

Érdemes az embernek gyakran visszatekintenie elmúlt időszakokra. Különösen, ha előrejelzést készít, még különösebben, ha nagy nyilvánosságok számára, névvel, fényképpel. Egy negyed év eltelt az idei évből, történtek dolgok. A Szaturnusz bolygó Karácsonykor, december 24-én belépett a Nyilas csillagjegybe, és erről én írtam egy cikket három nappal korábban, prognosztizálva folyamatokat, dolgokat. A mai napig fent van ez a cikk, és eddig 12 ezer ember olvasta, és többen írtak is visszajelzéseket, hogy végre nem egy hagymázas írás, és nagyon tetszik nekik az egyszerűsége, praktikuma, valamint elgondolkodtató. Ennek a cikknek az elolvasása előtt érdemes elolvasni azt a cikket először, és innen folytatni tovább. :)

A tudományosság, és persze a hitelesség definíciója, hogy valaminek modellezhetőnek, megismételhetőnek, és ami a legfőbb, ellenőrizhetőnek kell lennie. Jómagam úgy írom a cikkeimet, végzem az egyéni elemzéseket, vagy tartom a tanfolyamaimat, hogy nem azok a fő fókuszok. A fő fókusz a belső pucolódás, az egyéni terápiás munka, utána a meditációm, és utána mindezek. Bármilyen megnyilvánulásnál csak elkezdek írni, vagy beszélni, és én magam is figyelem, hogy mi sül ki belőle. 

A december 21-ei cikkemnek voltak főbb pontjai (és bármelyik posztban, FB-posztban, tanfolyamban, egyéni beszélgetésben is ugyanezek hangoztak-hangoznak el), eléggé explicit módon, körülhatároltan. Magyarul konkrétumok. Vizsgáljuk meg ezeket a pontokat:

1. „A Nyilas zodiákus jegy a Külföld és a modern vetített civilizáció jelentéstartamával bír, így a Szaturnusz belépése a szorulását, beszűkülését, addigi működését fenntarthatatlanná teszi, minden illúzió, ami az itteni kényelemhez és nyugalomhoz kötődik, elkezd eltűnni”:

http://index.hu/belfold/2015/01/02/verekedes_es_eroszakoskodas_is_volt_az_ev_legparabb_bulijan/

http://index.hu/kulfold/2015/01/08/kisautoban_menekulnek_a_tamadok/

http://index.hu/kulfold/2015/02/15/terror_a_mohamed-karikaturak_orszagaban/

http://index.hu/kultur/media/2015/03/20/a_charlie_hebdo_munkatarsai_is_reszesedest_kernek_a_rekordbevetelbol

http://index.hu/tech/2015/04/09/az_iszlam_allam_orakra_megbenitott_egy_francia_teveadot/

http://index.hu/belfold/2015/03/06/a_civilizacio_egyik_bolcsojet_buldozerezte_le_az_isis/

Mindez indult már Szilveszterkor, amikor a tömeg elkezdte önmagát szorítani, kamu-kommunikáció utána a szervezők részéről, és egymásra mutogatás. Rögtön utána a francia terrortámadás, melynek során a világ második-harmadik legnépesebb vallásának alapítóját ízléstelenül karikírozzák a nyugati Jófiúk, és a Keleti kutyák, akikről mindenki tudja, hogy militánsok, visszaszorítanak. A nagy nemzetközi sírás-rívás után, során, megjelentek a ’Je suis Charlie’ profilképek, bennem pedig ösztönösen a ’Je ne suis pas Charlie’ mondat. Nem is kellett sokáig várni, a dolog felverte az addig érdektelen újság ázsióját, ömlik a pénz oda, és a túlélő szerkesztők szolidaritásból (!) részesedést akarnak a bevételből. 

A új Rosszfiú, pedig az Iszlám Állam, Szaddám, Kadhafi és Oszama után, akik egyik részről továbbra is aktívak nyugaton, mellette pedig valóban felháborító módon ledúrták az ősi kultúrák egyik bölcsőjét. A megszüntetés, kivonás Szaturnusz, az Ősi dolgok pedig Nyilas; tiszta sor a mechanikus hatás…

2. „Minden, ami Külföld, nagy távolság, nem Itt és Most, elveszti perspektíváját, ne utazgassatok, maradjatok, ahol vagytok.”

http://index.hu/kulfold/2015/04/04/kenyszerleszallast_hajtott_vegre_egy_germanwings-gep/

http://index.hu/kulfold/2015/03/26/vissza_kellett_fordulnia_egy_airbusnak_barcelonaba/

http://index.hu/kulfold/2015/03/20/lezuhant_egy_argentin_kisrepulo_tizen_meghaltak/

http://index.hu/kulfold/2015/02/24/lezuhant_ket_felderito_gep_torokorszagban/

http://index.hu/kulfold/2015/02/11/a_foldbe_furodott_egy_orosz_katonai_repulo/

http://index.hu/kulfold/2014/12/28/eltunt_egy_repulo_szingapur_fele/

http://index.hu/belfold/2014/12/12/kitiltasi_ugy_megis_talaltak_valamit_mert_nyomoznak/

Idén papírsárkányokként hullottak-hullanak a repülők, a legnagyobb visszhangot az Alpokba becsapódott repülő kapta. Van ismét Negatív Hős, aki hol Szörnyeteg archetípusát kapja, hol Szegény Nyugati Beteg Kisfiú-ét, attól függően, hogy kinek hogy áll érdekében. Olyan is van, hogy lézerrel lőtték le a gépet. Van minden.

Zajlott-zajlanak a kitiltási ügyek, vízum-megvonások, először Amerika Magyarország felé, majd Magyarország Amerika felé, legutóbb Oroszország Magyarország felé. A Nyilas a külpolitikát is jelenti: Magyarország elvesztette szövetségesként összes Ősi Külföldi partnerét, az Úniót és a Nato-t, majd Oroszországot, és nyitás van Afrika és Dél-Amerika irányába. A Nyugati hatalmak között is teljes a káosz: Franciaország és Németország rohan Oroszországba tárgyalni, a britek uszítanak, az amerikaiak csempészik a hadianyagot, közben látszatra kivárnak.

3. „A képmutatás, a hazugságok elkezdenek a felszínre kerülni, a Szaturnusz hozza a leleplezéseket, türelmetlenséget, a vetítések, kamuk lelepleződnek, kidurrannak.

http://index.hu/belfold/2015/01/16/megingott_a_pornomilliardos_birodalma/

http://index.hu/velemeny/2015/02/06/simicska_vedi_meg_a_demokraciat/

http://index.hu/belfold/2015/03/31/ellentmondasok_quaestor_tarsoly_csaba_brokerugy_fidesz_kormanyzati_kommunikacio/

http://index.hu/belfold/2015/04/03/habony_fidesz_kommunikacio_drogteszt_szocialista_brokerbotrany_bevandorlok_kdk/

http://index.hu/belfold/2015/04/12/a_fidesz_eleve_a_vereseget_vart/

Két hét múlva jött is a hír, hogy az egyik leggazdagabb magyarnak, aki online pornóból szerezte vagyonát, kinéz egy adóvizsgálat, és be kell zárnia a mega-luxus-áruházát.

Utána az a kormány, ami korlátlan többséggel és hatalommal bírt addig (Nyilas), minden kamut, vetítést le tudott nyomni, átvinni, szétverte a legŐsibb intézményeket, amin egy társadalom, ország alapszik, mint nyugdíj, Alkotmány, társadalombiztosítás, hirtelen már megszűnt Isten(i)nek lenni.

Először Magyarország legnagyobb hatalmú civilje, aki szerintem nem felvállaltan a leggazdagabb is, kegyvesztett lett (Szaturnusz a Nyilasban), majd „legecizte” a Vezért. A lufi kipukkadt, legalábbis repedés keletkezett rajta. Ezzel párhuzamosan eltűnt a kétharmad, és tovább fogy; ereszt le a lufi. Minden, ami eddig ’dakota-közmondásként’ működött, botrányt kavar, nem jön be, tév-kommunikációnak és gagyinak bizonyul. Folyamatosan meg kell hátrálni, és szorulnak a dolgok.

4. „Az eddigi pénzügyi és gazdasági rendszer nem fenntartható, elkezdenek majd kidurranni a lufik, mert már nincs termelés, Valódi érték a szolgáltatások mögött, ezért a „kevesebb, több” elvét alkalmazzuk, ne legyünk mohók.

http://index.hu/gazdasag/2015/01/21/frank_frankpanik_devizakereskedes_broker_spekulacio_veszteseg_befektetesi_alap_tokeattet/

http://index.hu/gazdasag/vilag/2015/01/18/a_svajci_vallalatok_kibirjak_az_arfolyamkuszob_eltorleset/

http://index.hu/gazdasag/2015/02/24/budacash/

http://index.hu/gazdasag/2015/03/10/mnb_a_quaestornal_is_meghamisithattak_az_adatokat/

http://index.hu/gazdasag/2015/03/13/regely_karoly_concorde_interju/

http://index.hu/gazdasag/2015/03/27/quaestor_osszefoglalo_tortenet_botrany_brokerbotrany/

http://index.hu/belfold/2015/03/31/ellentmondasok_quaestor_tarsoly_csaba_brokerugy_fidesz_kormanyzati_kommunikacio/

Az évet a Svájci jegybank nyitotta, aki elszálltatta a frankot, ebbe számos brókercég belebukott nemzetközileg. Hatását nem meglepő módon a luxus-cégek és a turisztikai cégek (Külföld) érzik meg a legjobban.

A Szaturnusz ment tovább a Nyilasban, és itt is megjelent. Először a Buda-Cash, majd a Quaestor. Hozamra éhes emberek és városok, akik bőven tudták, hogy a tőzsdében van a legnagyobb kockázat, így valószínűleg az ilyen cégeknél is, elbuktak több százmilliárd forintot összesen. (Szaturnusz=hiány, nincstelenség, veszteség, spórolás.) Utána a kör visszafordult, elkezdett a Kétharmad is belekeveredni, olyan kamuhegyek jöttek, hogy hajjaj, ellentmondások, álltak ki az öltönyösök zavarban sajtótájékoztatni, és sokszor csak néztek egymásra. (Még egyszer, nekem mindegy, ki mit sajtótájékoztat, ez nem kormányzati kritika, hanem asztrológia…)

Szóval itt vagyunk most. Kártyavárként omlanak össze a dolgok, amik eddig betonbiztosnak, megszokottnak tűntek. A Szaturnusz a 30 foknyi Nyilas jegybe még csak 4 foknyira (!) ment be, magyarul a tizede történt ezeknek a hatásoknak, mennyiségben, intenzitásban. Nyárra visszaköszön még a Skorpió jegybe, és szeptember-októbertől már tényleg benne lesz ’17 végéig.

És ezek a dolgok engem nem igazán érdekelnek. Az, hogy politikusok hazudnak és kiderül, évezredek óta van. Hogy kevesebb haszna lesz luxuscégeknek, vagy csilliárdosoknak, az sem érdekel. Hogy valaki végigsétál Harlemen egy „Utálom a négereket” táblával, és megfircangolják, szerintem ez is érthető.

Én az emberek miatt aggódom. Nem, nem szamaritánius módokon, hogy szegények lezuhannak, vagy elszáll a mohóság-tőkéjük. Aki meghal, „teljes menetfelszerelésben folytatja hamarosan”, ahogy az utaztató-mesterünk szokta mondani, akinek meg elszállt a mohóság-tőkéje, az meg így járt. Én amiatt aggódom, hogy mindenki vetít. Ez szörnyű, tragikus és (számomra) félelmetes.

Ahogy az első cikkben írtam: „Minden egyes felvett hitel egy szög beütése, minden egyes posztolt nyuszis-spiris kép egy szög beütése. Minden többéves, vetített terv egy szög beütése. Nézd meg, mi az, ami tényleg valódi az életedben, ami az alapokhoz kell, a Maslow-piramis alapján. Ami ahhoz kell, hogy fizikailag létezz, hogy legyen egy párod és tudj dolgozni a lelkeden. Ezek kellenek. A belső munka a valuta már, ezt sokszor mondom, és még többször fogom mondani. Ez az első. Dolgozz a blokkjaid feloldásán. Nem a rózsaszín fátyol és a sárga lufi ráfújásán. Haladj a trendek, a divat ellenében, az agymosás ellenében, és ha nő vagy, legyél Nő, ha férfi vagy, legyél Férfi. Ez az egyetlen út. Minél több androgün és liberális ember lesz, annál nagyobb hangsúlyt kap az Ikrek zodiákus jegye, és annál nagyobb lesz a Nyilas-lufi. Amit a Szaturnusz szorít. És hangsúlyozom ismét: a tömegek nem ezt fogják tenni. Még tovább megy majd a nemtelenedés, az elidegenedés, a posztolgatás, az ábrándozás, a súlytalanság.”

Az van, hogy ebben a vetített, várakozós, spiri-biri szakaszban az emberek a kollektív nyomaték miatt egyre gyorsabban és mélyebben süllyednek a Gyermek Ikrek-i archetípusába. Emiatt egyre harsányabban űzik a Nyilas zodiákus jegy alacsonyabb szintjeit. És ez hihetetlenül félelmetes. Az emberek egy időzített bombán ülnek. Nem tesznek a rejtett, fájó részeik feloldásáért, pedig ott van az energia és tudat, ami abból kell, hogy felszabaduljon, hanem egyre ’cukibbak’, egyre ’szabadabbak’ és egyre ’tudatosabbak’.

Az utaztató-mesterünk, aki az egyetlen a Nadiban, akit mindenki hitelesnek tart, folyamatosan azt mondja: „Hatalmas a baj, emberek! Ma már nem a tanfolyamot kell megtartani, hanem megtanítani az embereket, hogy Jó napot kívánok, meg hogy nem beszélünk, amikor a mester beszél.”
Van a nadiban második-harmadik főember, akinél tavaly nyáron voltam tanfolyamon, előtte nem ismertem még, és ő azt mondta: „Mindenki azt mondta, hogy 2012, és hűde felfelé megyünk. Emberek, hatalmas a baj! Itt még évtizedekig nem indulunk meg felfelé.”  
Aztán van az az Ember, akihez elsőként fordulok, ha valamit meg akarnék beszélni, és ő azt mondja: „Hamarosan egyre agresszívabbak lesznek az emberek, és az idei évben és jövőre, megszaporodnak majd a fekete mágiázások.” Stb.

A mai emberben eltűnőben, kihalóban van a kontroll. Ebben a spiri-biri, ’szabad akarat’, ’minden jó’ vetítésben nincs motiváció a Valódi belső munkára, fújják, fújjátok a lufit, és én érzem a feszülését, és be-bekúsznak képek, érzetek, ízek a durranásáról, és hogy mi lesz után.

Ezért vagyok komorabb, pokrócabb, szűkszavúbb és mosolytalanabb az elmúlt hónapokban. Mert aggódom. Nem magam miatt. A tömeg miatt, akik félnek halni, félnek élni, és ettől Ikrek-Nyilas tengelyen vetítenek, közben szenvednek. Attól pedig főleg félek, hogy még évekig elhúzódhat ez a ’semmilyen’ időszak. Személy szerint azt szeretném, ha ez megindulna valamerre: vagy a durranás, vagy a leeresztés irányába.

De Ti nem adjátok egykönnyen magatokat. Ugyanúgy telehordjátok a közösségi felületeket, hogy mennyire ’jól’ vagytok, hogy milyen ’fantasztikus’ dolgok történtek, kivel-hol vagytok, mennyire ’szeretettek’ vagytok. Mindenki tudja, hogy ’öreg lélek’ vagy, vörös az aurád, és előző életedben halász voltál.
Nem győzöm tűzzel-vassal irtani a Zöldkör csoportban az ugráló smiley-kat, táncoló kecskéket, ujjongó cicákat a kommentek közül, hogy legalább ott ne fújódjon ez az Ikrek-Nyilas lufi. De ez homokozólapát a folyóhoz, sőt, cunamihoz képest. És én folyamatosan vakarom a fejem. Megírjátok emailben, vagy elmondjátok személyesen, hogy milyen ramatyul vagytok, és tíz perc múlva posztoljátok, hogy nagyszerűen vagytok. Ettől meg én érzem rosszul magam, hogy rosszmájú vagyok. Aztán tíz perc múlva megint írtok, hogy jönnétek éves elemzésre, mert szörnyen vagytok. És bennem teljes a zavar.

Egyik kézzel a Valóságot akarjátok, mint ez a poszt, vagy a napi előrejelzések, írások, a másikkal ’drogoztok’. Ez számomra még félelmetesebb. Kifejlesztettem, hogy minden poszt kontráját vegyem. Megfigyeltem, hogy ha kiírod, hogy „Isten szeret Téged”, akkor hihetetlenül elveszettnek és szeretet-telennek érzed magad. Ha kiírod, hogy „Mindenkire vár az Igazi, eljön, csak várnod kell”, akkor tudom, hogy nagyon magányos vagy. Ha a barcsinőiddel szelfizel, lehetőleg külföldön, vagy vidéken, akkor tudom, hogy olyan szintű párkapcsolati hiányban vagy, vagy tehetetlenségben, hogy a szívem összeszorul. Próbáljátok ki. Figyeljetek ilyen szemmel. Egy nap után rémültek lesztek. :)

Amíg ezek a Skorpiós hónapok voltak két évig, és ebben a három hónapban a cunami visszahúzódása, nem vettük, nem vettem észre, hogy elértünk egy peremre. És nem tudom, nem késő-e már. Én személy szerint azt látom, késő. Átbillentünk egy kritikus ponton, így azt mondhatom, „nem a holtakat hívogatni jöttem, hanem az élőket”, ezzel a cikkel. Nem azoknak szól, akik várnak, akik nem tesznek semmit és vetítenek non-stop. Akik beírják-megírják, hogy „meddig tartanak még ezek a hatások?!”, de közben semmilyen Valódi lelki-gyakorlatot, méginkább pucolást, nem végeznek magukon. Nagyon-nagyon kevés embernek szól ez a cikk, ahogy az előző is.

Szerintem már átbillent, amíg a sza*jainkkal voltunk elfoglalva. Történt is velem két dolog a múlt héten. Az egyik, hogy írt egy férfiember, hogy a felesége nagyon önfejű, és jönnek elő a problémák, amiket az elemzésükben mondtam. Megrémültem. Mert egyik részről azt jelenti, hogy egy-másfél év alatt semmit nem kezdtek magukkal, és főként azért, mert eddig csak nők panaszkodtak, és ha már férfi is ír nekem, akkor nagyon, nagyon, nagy a baj. A másik esemény, hogy egy 14 órás időpontú ember 13:32-kor felcsöngetett. Kérdem tőle: „Te nem 14 órára vagy?”. „De, csak hamarabb ideértem.” Megrémültem. Ez nem az, hogy valaki 10 perccel előtte akar jönni, ami szintén gáz, mert simán lehet, hogy épp fogkefe lóg ki a számból, papír a hátsómból, vagy tusolok. Ez azért rémisztő, mert azt jelenti, nincsenek keretek. Nincs magánszféra. Nincsenek szabályok. Nem pont ezt propagáljátok Ikrek beakadásból mindig...? Hogy „Mindent lehet!”...?

Azért vagyok ijedten, mert ez a két ember, ahogy Ti is, a társadalom, az Emberiség krémje, elitje vagytok! Hányan vannak, vagytok, akik a telefonjukat nyomkodják vezetés közben. Vagy az idióta, aki emberek közé hajtott a Deák téren, jogosítvány nélkül, mert „vezetni akart”. Mikor fogtok engem elütni? Mikor fog éppen szelfizni egy légiforgalom-irányító, hogy becsapódjon egy újabb gép, a rossz koordináták miatt. Melyik bróker fog egy újabb plusz nullát ütni, mert éppen chatel közben, hogy elszálljon egy egész ország gazdasága? Belegondoltatok már ebbe? Hogy minden egyes szelfivel, poszttal, mignon-emoticonnal, cukker képpel-ikonnal, ’szabadonébredő’ cikkel egy-egy szöget ütsz ebbe a Lufiba.

Tegnap feltűnt egy videó, hogy „Felülírhatóak-e a próféciák”, ahol is a selypítő ember Bélával megbeszélte, hogy a „szabad akaratunkkal” és a „gondolataink erejével” felülírjuk majd a dolgokat, sőt, a globális dolgokat. Kit érdekelnek több ezer éves próféták, ha minden „szép és jó”, és ennyire Tudatos Szellemlények vagyunk! Nekem vannak kérdéseim. A saját életed rendben van? A számláid rendben, befizetve? A rokonaiddal okés a viszony? Amiket mondasz, megtartod, és ami a lényeg, úgy is szokott lenni? Ha Szellemlény vagy, miért baj, ha lángokba borul a világ? Nem illúzió az egész? Lemúria, Atlantisz, Ó-Egyiptom nem pusztult el? Ahh, értem, "ott biztos bénák éltek, nem voltak annyira toppon, mint mi, mint Ti". Rettegek, de komolyan….

Nem háborútól, nem országcsődtől, járványtól, haláltól, saját halálomtól, életemtől, hanem hogy az emberek egyik fele rohan és üvölt, a másik fele vetít és húzza ki a végleteket, és a ’tudatosak’ és a ’spirituálisak’ ott vannak a kettő halmazában, keverve a kettőt.

Ez nem egyénekhez szól. Nem Fercsinek, Tercsinek, Marcsinak. Ebben senki sem hibás, és mindenki hibás. Ez kollektív Sors, és millió tonnás óriások, égitestek hatása, és amíg Te azt hiszed, nagyobb vagy náluk,vagy nem vagy része ezeknek a történéseknek, rendszernek, addig minden pontról-pontra meg fog történni, sőt. Persze, lehetne megoldás, ha abbahagynátok a vetítést, Valódiak lennétek, visszább húzódnátok, végre felfedeznétek és feloldanátok a fájdalomtesteitek, és eljutnátok ahhoz a részetekhez, ahol a mélységek és magasságok, a Szabadság, Tudatosság és Függetlenség van.

Ez az írás is semmit nem fog érni. Tisztességből írtam. Néhány csepp kiugorhat a folyóból. A folyó megy tovább, cseppek vetítő, váró tömegével, és tudjátok, merre tartunk, nem kell explicit leírnom. Elolvassátok, talán 8-9 ezren, lesz 2-300 lájk, aztán elfelejtitek. Negyedév múlva azért vegyétek elő.

A korábbi, első részben leírtam a stratégiát, ismerek kb 3-4 embert, aki alkalmazza is. Most leírom megint. Ne kommentelj. Ne posztolj. Ne szelfizz. Ne csekkolj be. Ne olvass vetítő, spiri-biri írásokat, és ne oszd meg. Ne ’okos’-telefonozz, gépezz, csak amennyit, és amire kell. Dolgozz Valódi fájdalmaid-félelmeid felfedezésén és feloldásán, szabadítsd fel az ott elakadt energiákat, és éld azt, ahol Valójában vagy. Ha 10%-a igaz annak, amit korábban vetítettél, akkor onnan tudod elkezdeni.

Ha van pénzed bankban, vegyél ki annyit, hogy 20%-a maradjon bent. Menj el minden lehetséges beavatásra, de ne legyél identitással része csoportoknak, irányzatoknak. Keresd élő emberek társaságát, legyél levegőn, természetben. Élj korodnak és nemednek megfelelően, és kevesebbet mutass értékeidből, mint amennyi valójában van.

Ha ijedezel forradalmaktól, háborúktól, terrortól, gazdasági összeomlástól, vagy saját halálodtól, akkor a fenti stratégiát 110%-ban kellene működtetned. Amennyiben ezt az írást offenzívnak, nem-objektívnak találtad, vagy fél-igazságnak, akkor a fenti stratégiát 150%-ban kellene működtetned.

11016816_10205573627555380_6559927482900819374_n.jpg

 

komment

süti beállítások módosítása