HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2018.08.30. 08:46 Zöldkör

Szeptember hónap Asztrológiai előrejelzése, 2018

Az idei év legmeghatározóbb hatása a Skorpióban járó Jupiter 2017 októbere és 2018 novembere között. Ez a hatás nagy átalakulásokat, szembesüléseket, akár felkavarodásokat hozott és hoz is folyamatosan. Az Oroszlánba lépő Nap megálló, és ebből adódóan rekkenő energiákat és hőséget hozott augusztusra, ami bebágyított bennünket, és ezért egy kicsit el is terelte a figyelmünket erről az Átalakulási, Tisztulási folyamatról. Szeptemberben visszatérünk ehhez a tendenciához, és ismét teljes láthatóságában érvényesül majd a Skorpió Jupiter felhozó-átalakító-megtisztító folyamatábrája.

A hónap főszereplője a Vénusz lesz, így Párkapcsolati és emberi viszonyainkban ki kell mondani azokat a dolgokat, amik eddig nem voltak kimondva, meg kell lépni azokat a lépéseket, amiket eddig nem léptünk meg. Kinyílik az olló, ahol is felül az Igazság és a Tisztaság van, alul pedig akár a Szétválás is lehet. Át kell vezetnünk párkapcsolatunkat és emberi kapcsolatainkat egy tűzpróbán, hogy az erősek megmaradjanak, a gyengék elégjenek, és a megmaradtak megedződve tisztábbá, használhatóbbá váljanak. Az eddigi hónapokban elsősorban az én-ünk volt górcső alatt, és annak lehetett hatása a kapcsolatainkra; innentől egy-két hónapig szintet lép a folyamat, és több dimenzióban is előtérbe kerülnek a Kapcsolati, Emberi, Együttműködési, Egyensúlyi kérdések.

Szeptember 1, szombat és Október 17, szerda között egy, az egész hónapot átívelő hatás nyitja szeptembert. A Vénusz és a Mars csiki-csukis kvadrátja. A Vénusz a Női témákat jelenti, és olyan címszavak tartoznak hozzá, mint Párkapcsolat, Harmónia, Földeltség, Társadalmiság, a Mars pedig a Férfi témákat jelenti, és hozzá tartozik a zárt én, az erő, az akarat, és ezekből eredően a ’kis én’, az ego. A köztük lévő 90 fokos fényszög, a kvadrát mindig csiki-csukis, húzd-meg-ereszd-meg, vagy-vagy jellegű. Ez a fényszög itt szeptember során elég erősen meg fogja rostálni a Párkapcsolati témát mindenkinél, ha van, ha nincs, gyakorlati és elméleti síkon is.

A Vénusz bolygó lényege jeléből adódóan egy kereszt, ami a matériában gyökerezést jelenti, és egy karika, ami a nagy felületen elérhetőséget. A Mars jelében nincs kereszt, földeltség, és a karikán van egy nyíl, mint egy lándzsa, vagy szurony. „Vagy földelt, nyugodt és megnyílt vagyok (Vénusz), vagy egyedül kóborlok, bóklászok és védem az énhatáraimat (Mars)”. Nem kell túl nagy képzelőerő, hogy az elmúlt 25-30 év hiperkapitalista, és igen, a hiperspiritualista trendjei miatt az utóbbi a kettő közül az, amit mechanikusan művelünk, és ez ment a rovására a Párkapcsolatnak, a Nemeknek, mint Férfi és Nő, és az Egyensúlynak, Harmóniának. Itt végig szeptember során ez lesz a téma. Ha nem tudunk megfelelni ezekre a kérdésekre, előfordulhat párkapcsolatok véget érése is, de a pozitív oldalon ugyanakkor nagy megvilágosodások is várhatóak a témában. A fényszög kinyitja az ollót, és valamerre elmozdítja az energetikai stagnálást, ami 2017 ősze óta eléggé jellemző az emberek életében. (Vénusz Mérlegben-Skorpióban kvadrátban Marssal Vízöntőben)

Szeptember 3, hétfő és Szeptember 12, szerda között mindez kicsit el is bágyíthat bennünket. Mintha egy csigaházba akarnánk húzódni, hogy ne kelljen ezekre a kérdésekre válaszolni, ezeknek megfelelni. Szépen el tudjuk majd látni a mindennapi életünk működő rutinját, de a mélyebb, bensőségesebb és puhább témák elől ösztönösen el akarunk majd húzódni. Lehetnek majd olyanok is, akik átesnek ennek a túloldalára, és tudatalatt inkább megfáznak, megbetegednek, vagy valahogy máshogy vonják ki magukat a forgalomból és a hozzáférhetőségből, vagy szinte alvajáróként bágyadtnak, furcsán elvarázsoltnak is érezhetik magukat. Mint amikor az iskolában a tanár a feleltetéshez választ diákokat, és hirtelen mindenki tekintetéből kifut a fókusz, és mindenki vizes tekintettel néz valahova, csak felelni ne kelljen. :) (Nap Szűzben szemben Neptunusszal Halakban)

Szeptember 4, kedd és Szeptember 20, csütörtök között kialakul egy Derékszögű Háromszög, melynek két pontja a már említett Vénusz és Mars, Párkapcsolati, Férfi-Női, NyitottÉn-ZártÉn bolygók lesznek, a harmadik pedig (nem meglepő módon) az Uránusz: a Jövő, Cél, Perspektíva, Tisztánlátás bolygója. Ez a Bika jegyében tartózkodik, de hátrál vissza éppen a Kosba, emiatt pedig olyanok vagyunk, hogy azt mondjuk: „Jó-jó, hiányzik már a földelt, nyugodt, hosszútávú és perspektivikus Párkapcsolat, de úgy rosszalkodnék még egyet a megszokott elmúlt 25-30 év alapján a zárt, kicsinyes és erőszakos énemmel”. Amolyan legénybúcsú íze van ennek a fényszögnek, hogy az elköteleződés előtt még berúgni, sztriptízbárban szórakozni, de ez kompromittálhatja is az esküvőt, így 'vagy-vagy' jellege van. Ki vagyunk már éhezve az Emberi, Hagyományosabb, Működő dolgokra, de még mindig erős itt a Gyerekek Korának nyomatéka, végetérése után két évvel is, és ezért őrlödünk, vissza-visszaeshetünk zárt én-ünkbe, rombolásunkba. (SkorpióVénusz-VízöntőMars-BikaUránusz)

Szeptember 5, szerda és Szeptember 16, vasárnap között ebben a nagy önvizsgálatban és tesztelésben lesz egy partner, segítő fényszög is, ami amolyan ösztönös bölcsességként a mélyből fog támogatni minket, és akárhogy is alakuljon a kapcsolati szféránk és saját magunk, megóvni és továbbvinni fog. :) (Nap Szűzben szextilben Jupiterrel Skorpióban)

Szeptember 5, szerda és Szeptember 10, hétfő között egy másik ugyanilyen fényszög lesz aktív, ami segít, hogy a valódi Rend, a letisztultság helyreálljon, és közben állhatatosak, bölcsek is tudjunk maradni ebben a pár hetes folyamatban. Az eggyel ezelőtti hatás testvér-fényszöge ez. (Nap Oroszlánban-Szűzben trigonban Szaturnusszal Bakban)

Szeptember 6, csütörtökön a Merkúr a Szűzbe lép. A gondolkodásunkért, kommunikációnkért, a mindennapi életünk működő rutinjáért, közlekedésért és ügyintézésért felelős bolygó a saját jegyébe lép, ami nagyon örömteli dolog, és ettől ezek a területek itt mindig könnyebben és jobban tudnak menni. És teszi mindezt úgy, hogy egyúttal egy Nagy Trigon harmadik tagjává válik, ami Földelt jegyekben, két tiszta bolygóval jön létre, (a Bak Szaturnusszal és a Bika Uránusszal). Úgy is mondhatjuk, hogy szeptember hónapja során a jobb agyféltekés, Érzelmi, Kapcsolati témáink felizzanak és átrendeződnek, a bal agyféltekés, vonalasabb, kognitívabb, egyenesebb témáink pedig szárnyalni tudnak. Használjuk is ezt ki, hogy legalább féloldalasan működtessük is a dolgainkat, és pihenjük majd ki az érzelmileg marcangoló, esetlegesen felkavarodott magánügyeinket a munkában, hobbikban.

Szeptember 6, csütörtök és Szeptember 22, szombat között a hónap főszereplője, a Vénusz egy segítő fényszögbe lép egy rendkívül letisztult és Rendrakó szereplővel. Akárhogy is alakuljon a magánéletünk, a belső világunk, a kapcsolataink, ebből tudhatjuk, hogy alapvetően jó irányba terel bennünket, egy letisztultabb és stabilabb irány felé. (Vénusz Mérlegben-Skorpióban szextilben Szaturnusszal Bakban)

Ami nem biztos, hogy az egonknak tetszeni fog, és hogy elsőre ezt majd látni és érteni is fogjuk. Szeptember 6, csütörtök és Szeptember 20, csütörtök között lesz a Vénusznak egy másik fényszöge is. Ha ebben a két hétben olyan gondolatok jelennek meg bennünk, vagy hagyják el a szánkat, hogy „Én már sosem fogok megállapodni”, „Nekem már sosem lesz hosszútávú kapcsolatom”, „Alkalmatlan vagyok a párkapcsolatokra”, az ezen a ponton természetesnek tekinthető, mivel az átalakulási, megtisztulási folyamatunk itt még nem ért a végére, sőt, itt vagyunk a folyamat vége előtti crescendo-nál, amikor minden feltorlódott és még nem látjuk a végét sem. Legyünk itt türelmesek és ’robotpilóta’ üzemmódban tegyük a dolgunk, érjünk át ezen a két héten. (Vénusz Mérlegben-Skorpióban szemben Uránusszal Bikában)

Szeptember 7, péntek és Szeptember 16, vasárnap között egy másik hatás is jelzi, hogy azért jó irányban vagyunk. Az Én-ünk fog ettől is átalakulni, hogy működőbb, letisztultabb legyen, de azért azt is érezhetjük közben, hogy nyúznak is, lesznek, lehetnek egyúttal növekedési fájdalmak is. Az irány és az eredmény univerzális szempontból remek lesz, a szituációk és az eszközök, amikkel alakítanak bennünket, már nem biztos, hogy annyira egonknak tetszőek lesznek. (Nap Szűzben trigonban Plutoval Bakban)

Szeptember 7, péntek ugyanakkor egy elképesztően fontos nap: előreindul a Szaturnusz bolygó. Április 18-a óta hátrált, és mivel a Bak jegyében tette mindezt, egy kicsit olyanok voltunk, mint „malac a jégen”, azaz valahogy a kerekeink nem tapadtak, nem annyira tudtunk haladni, inkább csak csúsztunk visszafelé, vagy feleslegesen járt a lábunk, nem volt előremozgás, fejlődés igazán. A Szaturnusz egyenes irányba váltása nagyon jó, ám mivel a Bakban teszi mindezt, szintén kellemetlen lehet ez a Gyerekek Korában edződött egonknak: „Nőj fel!”, „Légy fegyelmezettebb!”, Légy szervezettebb!”, „Érd be kevesebbel!”, „Törekedj a Minőségre a mennyiség helyett!”. Láthatjuk, hogy a hiperkapitalizmus és a hiperspiritualizmus vezényszavaival és idomításaival teljesen ellentétes erők és energiák ezek; és hát a Szaturnusz az erősebb. Igyekezzünk tehát mi is kicsit adaptálni ezen elveket; már 2017 decemberétől erősen ez van, de ettől a naptól 2020 decemberéig, még két évig még erősebb hangsúlyt kap mindez.

Szeptember 9, vasárnap egy ennél még egy fokozattal fontosabb napja a hónapnak, sőt, az év utolsó szakaszának is: a Skorpió jegyébe lép a Vénusz bolygó. Ez minden évben megtörténik, a helyzet pikantériáját az adja, hogy most a hátráló mozgását is itt végzi, így 2019. január 7-éig, négy hónapig itt tartózkodik! A Vénusz, ahogy fentebb is olvashattuk, a Párkapcsolat, Harmónia, Földeltség, Társadalmiság bolygója, a Skorpió pedig elakadt Marsikus energia, és olyan címszavak tartoznak hozzá, mint Titok, Bűn, Szexualitás, Őrlődés, Tépelődés, Halál, magasabb szintjein pedig Átalakulás, Újjászületés. Ha valaki olvasta Sade márkitól a Justine, avagy az erény meghurcoltatása könyvet, vagy látta Michael Douglas és Glenn Close főszereplésével a Végzetes Vonzerő című filmet, azok Skorpió Vénuszos mintapéldák. Nagyon idegen itt a Vénusz, olyan, mint amikor egy vidéki tinédzserlány elkeveredik Las Vegasba, és beszippantja az Éjszakai élet. Minden évben ilyenkor a Párkapcsolati, Társadalmi, Női és Egyensúlyi témák nagy Átalakulásokon mennek keresztül, és a Skorpió miatt ezek mindig csiki-csukival, akár elfojtott dühvel és tehetetlenséggel is együtt tudnak járni. Ebben az évben négy hónapig tart ez a hatás, és amolyan crescendoként ’megkoronázza’ a Skorpió Jupiter 2017. október 11 és 2018.november 8 közötti átalakító, átrendező időszakát. Megrostálódnak a Vénusz címszavai, és megtépázottabban, de ugyanakkor tisztábban és edzettebben jövünk majd ki belőle novemberre-januárra, ahogy egy vírusból is, mely már maga is Skorpiós jelenség.

Szeptember 11, kedden a Mars visszalép a Vízöntő jegyébe, miután egyszer már járt ott, és a Bakba visszalépve most ismét odaér. November 16-áig lesz itt, így ebben a két hónapban fontos átgondolnunk én-ünk, ambícióink és erőink, szándékaink témáit. A Vízöntő teljesen nem-földelt terület, így itt is még túl nagy rohanást, erőkifejtést nem tudunk tenni. Ez része ennek az utolsó átalakító körnek, hogy kicsit kiemelik, felemelik a kocsinkat, hogy ne tudjunk száguldozni, amíg a belső átalakulások, átértékelések történnek bennünk és a kapcsolatainkban, oda-vissza hatóan.

Szeptember 12, szerda és Szeptember 16, vasárnap között lesz egy hatás amely ugyanúgy bebágyíthat bennünket, mint az előrejelzésben másodikként leírt. Ebben a néhány napban ne tervezzünk és ne is csináljunk olyan dolgokat, melyek megterhelőek, vagy nagy fókuszt, szervezettséget igényelnének. Fontos odafigyelni, ha ezekben a napokban közlekedünk vagy autót vezetünk, ne akciózzunk, ha csúszós az út, illetve ha álmosak vagyunk, akkor álljunk meg inkább pihenni, és egészségügyileg elsősorban légúti hurutos témákat próbáljunk elkerülni. (Merkúr Szűzben szemben Neptunusszal Halakban)

Ugyanakkor ezzel párhuzamosan a Merkúrnak van két másik fényszöge is Szeptember 13, csütörtök és Szeptember 19, szerda között, melyek közül mindkettő segítő, a javunkra váló, és mindkettő Mélyen Átalakító. Valamennyi, minimális energiát biztosítsunk a mindennapi életünk és funkcióink ellátására, és a maradék energiáinkat tartalékoljuk a belső folyamatokra. Nagyon olyan ez, mint amikor egy vírus ledönt bennünket, kimegyünk teát főzni, tisztálkodni, de a maradék időben fekszünk, és várjuk, hogy a szervezetünkben mélyen lejátszódó folyamatok megtörténjenek. Itt ez is most elsősorban lelki-energetikai hatássorozat lesz. (Merkúr Szűzben szextilben Jupiterrel Skorpióban; trigonban Plutoval Bakban)

Szeptember 13, csütörtök a hónap leginkább odafigyelést igénylő napja, tekintve, hogy a két lágy és Női bolygó, a Hold és a Vénusz egyszerre lesznek a Skorpió és a Mérleg jegyek határán. Különösen a hölgyek, de úgy általában mindenki számára érdemes odafigyelni fizikailag gyomorszájtól végbélig; bármi, ami emésztés, húgyúti, nem szerv környéki terület, és általában a bőr. Itt lehetnek csavarodások, gyulladások. Ugyanakkor mivel a Mérleg és a Skorpió határa a legszenvedélyesebb, legerotikusabb pontja a Zodiákusnak, de ugyanakkor mézes-madzagos is, ha erre a napra terveznénk randevút, első együttlétet, akkor érdemes azt elnapolni, és egy tisztább-szárazabb napra tenni, mondjuk a következő hétre.

Szeptember 15, szombat és Szeptember 27, csütörtök között a világi létezésünket és működésünket leginkább meghatározó két bolygó, a Nap és a Merkúr a Zodiákus legkulturáltabb területén járnak majd együttállásban. Ez tökéletesen beleillik a fentebb felvázolt sémába: szeptember során, de akár egész ősszel, a bal agyféltekés, nem-kapcsolati, hatékonyságot igénylő dolgaink nagyon szépen mehetnek, és ez a hatás is ezt segíti. A jobb agyféltekés, emberi-érzelmi-kapcsolati dolgok igénylik majd az odafigyelést. (Nap Szűzben-Mérlegben együtt Merkúrral)

Szeptember 18, kedden kioldódik egy olyan fényszög, mely apró szünettel, de 2017. november 9-e óta volt aktív. Két vizes jegyben a Skorpió Jupiter és a Halak Neptunusz volt trigon fényszögben. A Jupiter 2017. október 11-étől kezdte el felnyomni az egyénekben és a Kollektívában az Elakadt Vörös energiákat, és ettől felizzottunk, de le is fékeződtünk egyúttal. Ez a fényszög, a Halak Neptunusznak a Jupiter felé irányuló rendkívül erős és segítő trigonja, ami segített konszolidálni és pozitív irányba helyezni a folyamatot, hogy ez ne egy kollektív atomvillanás, megsemmisülés és pusztulás legyen, hanem a Skorpió magasabb oktávja, Átalakulás, Újjászületés, Megtisztulás. A fényszög megszűnése majd’ egy év után jelzi, hogy a folyamat végén járunk már. De mivel a Jupiter november 8-áig még a Skorpióban van, erre a maradék másfél hónapra úgy érezhetjük, hogy elengedték az erdőben a kezünk, hogy egy kicsit még a levegőben úszunk támasz, talaj nélkül. Fentebb láttuk, a Bak Szaturnusz miatt a Felnövés és a Minőség a fő témák, vagy ahogy egy klasszikus filmben mondták: „Aki el mer ugrani az oroszlán fejétől, bizonyítja rátermettségét!”. Itt még egy-két hónapig nekünk is akarnunk kell a megtisztulást, felnövést és változást, akkor fog működni. (Kioldódik Skorpió Jupiter és Halak Neptunusz trigonja)

Szeptember 20, csütörtök és Szeptember 30, vasárnap között ebben a folyamatban elfáradtnak, elakadtnak is érezhetjük magunkat. Ez ennek a néhány hétnek a mélypontja, ahol már kifáradtunk a Skorpió Jupiter 2017 októbere, méginkább decembere óta tartó munkálkodásában és izzásaiban, és "ennek tetejébe most még egy újabb hullám jön ebben", gondolhatjuk-érezhetjük?! Noha ez az utolsó már, de itt a közepén ennek mi ezt nem tudjuk, nem hisszük el. Urbánusan mondva 'behisztériázhatunk' itt, és durciban elkezdhetünk csapkodni, teátrálisan felháborodni és/vagy beájulni, ésatöbbi. Érezhetjük-mondhatjuk, hogy „Nekem ez jár, meg az jár!”, „Meg különben is meg egyébként is”. Ez a holtpont itt, menjünk szépen át rajta, mert a folyamat is megy, és sokkal jobb a lábunkon követnünk, mint a lábunknál húzva. :) (Nap Szűzben-Mérlegben kvadrátban Szaturnusszal Bakban)

Szeptember 20, csütörtök és Október 6, szombat között ugyanakkor abban is segít egy fényszög ebben a folyamatban, hogy céljaink, vágyaink, ambícióink letisztuljanak, és erőinket Építőbb, Perspektivikusabb, és ami a legfontosabb, Tisztább célok felé irányítsuk. (Nap Szűzben-Mérlegben trigonban Marssal Vízöntőben)

Szeptember 22, szombaton a Merkúr a Mérleg jegyébe lép. A rendkívül üde, játékos és egészségesen semleges bolygó a Zodiákus legkellemesebb részén jár, ami a gondolkodásunknak, kommunikációnknak, a mindennapi rutinunknak is pozitívabb, együttműködőbb és harmonikusabb energiákat sugároz. A dialektika jegyében a Megtisztulás és Kiképzés közepette is ott lesz azért a vágy és a hajlam bennünk a Jóra, az együttműködőre, így igyekezzünk ide, erre is figyelni majd.

Szeptember 23, vasárnap a Nap is a Mérleg jegyébe lép. Az év legszebb napja energetikailag szeptember 23, amikor is a fő bolygó, a Nap a Zodiákus legkulturáltabb részén jár. Én-ünk, Alapjaink is kapnak egy kis feltöltést, hogy ne csak a Kiképzés legyen. Igyekezzünk itt 20-23-a környékén a félig üres pohár helyett a félig telire koncentrálni! :)

Szeptember 28, péntek és Október 14, vasárnap között a minden oldalról cincált Vénusz végre megkapja menetrendszerű gyógyító fényszögét! Az eddig a Skorpió Jupitert fogó, konszolidáló és gyógyító Halak Neptunusz most ide adja trigonját, és érzéstelenít, fájdalomcsillapít, roborál és gyógyít bennünket az ismét előkerült, előkeveredett gyulladtabb Párkapcsolati és Társadalmi témákban. Ez is hozzátesz a félig teli poharakhoz a Szűz-Mérleg határán járó Nap és Merkúr mellett. (Vénusz Skorpióban trigonban Neptunusszal Halakban)

Az előttünk álló egy-két hónap ’ízében’ nagyban emlékeztet a 2004-2005-2006-os időszakra. Nem véletlenül: a Jupiter 12 év alatt ér körbe, tehát a mögöttünk lévő két évben ugyanazt az ívet járta be, mint anno. Emlékszem, hogy annak a három évnek nagyon erős önismereti, önátalakulási töltete volt, és a Párkapcsolat is nagyon hangsúlyos volt. Vagy úgy, hogy a/egy párkapcsolaton belül, amiatt jártuk be az önismereti utunkat, vagy éppenhogy inkább kvázi szünetelt a párkapcsolati lét aszketikusan, hogy tisztán az önismeretre tudjunk fókuszálni. És leginkább mindkettő; felváltva és akár fura módon egyszerre abban a három évben. Akkoriban ért a Gyerekek Kora a csúcsára, és megjelent a wifi, az Európai Unió bővítése, a Facebook. Az információ és a kapitalizmus minőség helyett mennyiségi termékei szippantottak el bennünket a stabilabb, emberibb témáktól. Most ugyanez van, csak fordítva. Az elmúlt 12 évben átitatott bennünket a Gyerekek Korában a hiperkapitalizmus és a hiperspiritualizmus nemeket, Emberi létet és Értékeket romboló hatása, és most innen kellene visszatalálni. A téma ugyanaz, az érme viszont a másik oldalán van.

Nagy segítséget jelent az előttünk álló egy-két hónap, sőt, a 2018-as év hátralévő részének megértésében, ha nyugodt, zavartalan állapotban leülünk kicsit, és rámeditálunk, visszaemlékezünk a 2004-2006 közötti időszakunkra. Ami akkor történt velünk 2004 és 2006 között, valójában hazugság volt, legyen az akkori párkapcsolatunk, vagy életünk történései. És most legyünk kicsit Felnőttebbek, Érettebbek, Türelmesebbek, és törekedjünk a mennyiség helyett a Minőségre, a hazugság helyett az Igazságra most. :)

793aa50b0e37ebbcbb3e93bbed2b54a7.jpg

Aktuális híreink:

- Csatlakozni tudtok a Facebook-on a 'Zöldkör' csoporthoz - Itt olvashatjátok a Heti megosztásokat, ahol az adott hatások még bővebben vannak kifejtve, és más aktuális írások, cikkek is olvashatóak. Csatlakozzatok bátran! :) 

https://www.facebook.com/groups/zoldkor.blog/

https://www.facebook.com/zoldkorblog/

- Asztrológiai és Önismereti tanfolyam online saját ütemben távoktatásként végezhető. Bővebb információk és jelentkezés ide kattintva:

https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

- Kapható az 'Iránytű a Spirituális Fejlődéshez' című könyv:

Átvehető személyesen időpontegyeztetéssel (babity.richard@gmail.com), és rendelhető postai küldeményként is. 

Ár: 3000 Ft, Terjedelem: 304 oldal. Az 'Iránytű az Asztrológiai Önismerethez' könyvvel együtt a két könyv ára 5 ezer forint!

http://zoldkor.com/konyvek/iranytu-a-spiritualis-fejlodeshez.html

komment

süti beállítások módosítása