HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2021.10.29. 11:54 Zöldkör

November hónap Asztrológiai előrejelzése, 2021

1_2021_november_main.jpgNovember hónapja során átfordul a szeptemberre és októberre jellemző trend. Ott az volt a leginkább helyes irány, ha egyedül, csendesen és szorgalmasan tettük a dolgunkat. A párkapcsolati, társas, másokkal együttműködő dolgok túl érzékeny területek voltak. Itt novemberben ez inverzébe fordul. A túlzott egyedül maradás, önmagunkra befelé figyelés lesz a kerülendő, különösen a hónap első három hete során. A megtépázott párkapcsolati és emberi viszonyokat álljunk neki rendezni már október végétől, és egy társsal vagy egy kis csapattal tegyük a dolgunkat; legyen az munka, magánélet, hobbik, bármi.

Október 31, vasárnap és November 5, péntek között egy Derékszögű Háromszög, más néven T-kvadrát határozza meg a hónap első hetét. Hatására az Én-ünk újra-definiálása és az Irányaink kijelölése lenne a feladatunk. Tekintve, hogy ez a jelenség egy szembenállás és két csiki-csukis kvadrát között jön létre, ez a feladat nem könnyen halad előre; így november első hetében még keresgéljük a stabil és átlátható utakat és én-érzékelést. (Derékszögű Háromszög SkorpióNap-VízöntőSzaturnusz-BikaUránusz között)

2_november_01-december_15.jpgNovember 1, hétfő és December 15, szerda között másfél hónapig egy olyan hatás lesz aktív, mely arra hivatott, hogy rendezze a szeptember-október során tapasztalt Párkapcsolati anomáliákat. A Női Vénusz és a Férfias Mars lesznek finom, lágy, erotikus fényszögben egymással másfél hónapon keresztül. Hatására párkapcsolati kisimulások, vagy akár újabb kapcsolatok kialakulása könnyen lehetséges. Fontos is, hogy ezt szem előtt tartsuk, és kezdjünk el közelíteni egymás felé a párunkkal; illetve egyedülállóként legyünk egy kicsit jobban elérhetőek. (Vénusz Bakban szextilben Marssal Skorpióban)

November 3, szerda és November 19, péntek között van egy fényszög, ami arra utal, hogy a motorunk beindítása egy kicsit lassabban haladhat. Ugyanakkor hatására előjöhet bennünk furcsa, irracionális feszültség, megmagyarázhatatlan düh. Ha azt tapasztaljuk, hogy az empátiánk nagyon lecsökken, és izzó robotnak éljük meg magunkat, az is ide tudható be. (Mars Skorpióban kvadrátban Szaturnusszal Vízöntőben)

3_november_05-november_15.jpgNovember 5, péntek és November 15, hétfő között erre ráerősíthet egy másik hatás. A gondolkodásunkért, kommunikációnkért, mindennapi rutinunkért felelős bolygó halad együttállásban az izzó és kavargó Skorpió jegyében a dühünket, zárt én-ünket, erőinket jelentő Marssal. Szeptember és október során elsősorban a párunk és másik ember(ek) hatására volt bennünk a zavar; itt november elején ez internalizálódik, és egyénileg, furcsán, okok nélkül is ott lehet. (Merkúr együtt Marssal Skorpióban)

November 6, szombaton lép be a gondolkodásunkat, kommunikációnkat, mindennapi ügyintézésünket jelentő Merkúr a Skorpióba, így innentől legyünk kiemelt figyelemmel, ami bennünk lejátszódik. Nagyon furcsa, fojtottan erőszakos képek, érzetek jöhetnek elő a hatására. Mivel a Merkúr a gyerekek bolygója is, innentől két-három hétig legyünk velük is körültekintőbbek és toleránsabbak. (Merkúr belép a Skorpióba)

4_november_06-venuszbelepbakba.jpgNovember 6, szombaton a Merkúr mellett a másik könnyed, mozgékony bolygó is jegyet vált; a Bak jegyébe lép be. Emiatt innentől egy kicsit a Tél felé fordulunk, emberi kapcsolatainkban, tevékenységeinkben a mennyiségről a minőségre, a nagyon kifelé és sokfelé áradásról a fókusz felé mozdulnak a dolgok. Ha volt szeptember és október során párkapcsolati dilemmánk, innentől erre vagy arra a Rendeződés felé haladnak a dolgok benne. (Vénusz belép Bakba)

November 7, vasárnap és November 14, vasárnap között a gondolkodásunkért, kommunikációnkért, mindennapi ügymenetünkért felelős egyéni részeink emiatt a hatás miatt is lefagyhatnak és felizzhatnak egyidejűleg. A szeptemberi és októberi előrejelzésben is a fő tanács az volt, hogy hagyjuk a társasabb dolgokat, és boldoguljunk egyedül. Ez a hatás is jelzi a trendfordulást, hogy hagyjuk az egyénibb dolgokat, és szellőzzünk ki társsal, másokkal való együttműködésben, ne töltsünk túl sok időt önmagunkkal, mert csak beletekeredünk. (Merkúr Skorpióban kvadrátban Szaturnusszal Vízöntőben)

5_november_07-november_17.jpgNovember 7, vasárnap és November 17, szerda között a mélyből egyénileg felbugyogó energiák közepette segítségünk is érkezik. A Nagy Gyógyító lép a hit, remény, jövő, bőség fényszögébe az Én-ünket jelentő Nappal. Gondoskodik róla, hogy ami feljön, és összezavarna, egyben gyógyulni is tudjon. Mivel vizes jegyek között történik ez az áramlás, ebben a másfél hétben érdemes sokat pihenni, aludni, szaunázni; úgy általánosságban regenerálódni. (Nap Skorpióban trigonban Neptunusszal Halakban)

November 10, szerda és November 21, vasárnap között tovább fokozódik az Egyéni Én-t piszkáló hatások sorozata. Ebben a hatásban az Én-t jelentő bolygó kerül egy csiki-csukis hatásba a Nagy Jótevővel. Ha csak magunkra hallgatunk, akkor a tisztánlátásunk, optimizmusunk összekeveredhet. Működjünk együtt másokkal, és társasan, csapatban töltsük el ezeket a heteket. (Nap Skorpióban kvadrátban Jupiterrel Vízöntőben)

November 10, szerda és November 16, kedd között a gondolkodásunkért, kommunikációnkért, mindennapi rutinunkért felelős bolygó szembenállásba ér a Tisztánlátást, Perspektívákat jelentő bolygóval. Szintén egy fényszög, ami jelzi, hogy egyéni működéseink itt november elején és során összezavarodhatnak. (Merkúr Skorpióban szemben retrográd Uránusszal Bikában)

November 10, szerda és November 24, szerda között a zárt én-ünket, egyéni erőinket és ambícióinkat jelentő bolygó is szembenállásban lesz a Tisztánlátást, Perspektívákat jelentő bolygóval. Egyedül, izomból, erőből november során nem mennek a dolgok stabilan és lendületesen. (Mars Skorpióban szemben retrográd Bika Uránusszal)

November 11, csütörtök és November 22, hétfő között ismét jön ebben a trendben egy segítség, és valahonnan nagyon mélyből és ösztönösen újult erők érkeznek hozzánk. Finoman, lágyan valami végigsimít a dolgokon, és felfrissíthet majd saját én-ünktől. (Nap Skorpióban szextilben Plutoval Bakban)

6_november_13-november_26.jpgNovember 13, szombat és November 26, péntek között egy hatás direkten mutatja, hogy a Stabil, Perspektivikus és Tiszta dolgok társasabban tudnak érkezni. Legyen ez a párunk, vagy néhány fős együttműködés; ha összedolgozunk vele vagy velük, szépen tudunk boldogulni. Ez szeptembernek és októbernek teljes inverze. (Vénusz Bakban trigonban retrográd Uránusszal Bikában)

November 15, hétfő és November 21, vasárnap között a gondolkodásunkért, kommunikációnkért, mindennapi ügymenetünkért felelős bolygó is megkapja a Nagy Gyógyító nagyon erőteljes és segítő fényszögét. Az egyénként fel-felbukkanó kavarodásokat ez a hatás is gyógyítja, megnyugtat minket bennük. (Merkúr Skorpióban trigonban retrográd Neptunusszal Halakban)

November 17, szerda és November 24, szerda között ugyanakkor ezzel párhuzamosan a gondolkodásunkért, kommunikációnkért, mindennapi ügyintézésünkért felelős bolygó csiki-csukis fényszögben lesz a Nagy Jótevővel. Itt november közepén nagyon kirobbanó, hatalmasat ugró dolgok helyett intuitíven, csendesen csordogálva tudjuk a dolgainkat a legsikeresebben működtetni. (Merkúr Skorpióban kvadrátban Jupiterrel Vízöntőben)

November 18, csütörtök és November 24, szerda között a mindenhonnan hideget-meleget, felkavaró-segítő hatásokat kapó Merkúr egy pozitív hatással gazdagodik. Ő is megkapja azt, amit az Én-ünket jelentő Nap, hogy valahonnan a Mélyből lágyabb, selymesebb energiák is elöntik, és megnyugtatják kicsit a gondolkodásunkat, ügyintézéseinket. A Múltból, gyerekkorunkból is feljöhetnek hatására régi emlékek, álmok. (Merkúr Skorpióban szextilben Plutoval Bakban)

November 18, csütörtök és November 28, vasárnap között az Én-ünket jelentő Nap együttállásban halad az energiák elszivárgását jelentő Leszálló Holdcsomóponttal. Ez is fokozza azt a trendet, hogy zárt én-ként boldogulni nem tudunk november során, valamint azt, hogy ebben a hónapban a szó minden értelmében mély önismereti, önreflexív utazásban lesz részünk. Mivel a hatás közben a Nap a Skorpióból a Nyilasba lép, ez az út emelkedő, és számunkra fejlődéssel bíró lesz. (Nap Skorpióban-Nyilasban együtt Leszálló Holdcsomóponttal)

7_november_20-december_08.jpgNovember 20, szombat és December 8, szerda között az Én-ünket jelentő Nap, és az azt gondolkodással, kommunikációval, cselekvéssel kifejező Merkúr együttállásban haladnak a Skorpióból a Nyilas jegyébe. Szinte hallani a kattanást, és ez a fényszög jelzi, hogy november első három hetének egyéni kavargásai után elkezdenek tisztább, előrelátóbb energiák is megjelenni innentől. Eddig kellene egyénként kitartani, és ez az a pont ahonnan figyelmünket ismét jobban befelé, önmagunkra fordíthatjuk. (Nap együtt Merkúrral Skorpióban-Nyilasban)

November 22, hétfőn az Én-ünket jelentő, fő jelölő Nap belép a Nyilas jegyébe. A Skorpió kavargó, önvizsgálati időszaka után az évnek a Nyilas időszaka jelzi az Ünnepi szezon kezdetét, figyelmünket innentől magasabb és magasztosabb dolgok felé fordítjuk egy pár hét erejéig. (Nap belép Nyilasba)

8_november_22-november_28.jpgNovember 22, hétfő és November 28, vasárnap között, november utolsó hetében egy kicsit koordinálatlannak, fáradtnak érezhetjük magunkat. Szeptember és október voltak a nagy dolgozós és építkezős hónapok igazán, novemberben kicsit azért aktívkodunk, hogy ne forduljunk túlságosan befelé, önmagunk felé. Egy kicsit pihenjünk is meg november végén, és hagyjuk, hogy a hamarosan Nyilasba lép Nap és Merkúr elkezdje visszapumpálni belénk a hit, remény, jövő, bőség címszavait. (Merkúr Skorpióban-Nyilasban együtt Leszálló Holdcsomóponttal)

November 22, hétfő és December 6, hétfő között az erőinkért, ambícióinkért, zárt én-ünkért felelős Mars is megkapja azt a fényszöget, amit korábban két másik nagyon aktív bolygó. Esetleges dühünket, túlságosan zártságból eredő feszültségünket a Nagy Gyógyító pozitív energiákkal tölti fel ebben a két hétben, és megnyugtatja. (Mars Skorpióban trigonban Neptunusszal Halakban)

November 23, kedd és December 11, szombat között a Párkapcsolatok, társas együttműködés bolygója kap lágy és selymes energiákat a Nagy Gyógyítótól. Jelzi, hogy november során a csapatmunka továbbra is támogatottabb, mint az egyéni boldogulások. (Vénusz Bakban szextilben Neptunusszal Halakban)

9_november_25-merkurbelepnyilasba.jpgNovember 25, csütörtökön a gondolkodásunkért, kommunikációnkért, ügyintézésünkért felelős Merkúr is belép a Nap után a Skorpióból a Nyilas jegyébe. Morózusabb hangulatok, nagy belső tekergések még egy fokozattal fel tudnak váltódni innentől optimistább és jövőbe tekintőbb minőségekkel. (Merkúr belép Nyilasba)

November 25, csütörtök és December 6, hétfő között másik hatás is jelzi, hogy a november első kétharmadában lévő egyéni felkavarodás elkezd letisztulni. Az Én-ünket jelentő fő bolygó segítő hatásokat kap a Nagy Rendezőtől, és a szó jó értelmében hűvös nyugalom kezd megjelenni rajtunk az eddig megszokott őrlődéshez képest. (Nap Nyilasban szextilben Szaturnusszal Vízöntőben)

November 27, szombat és December 3, péntek között az Én-ünket jelentő bolygó mellett megkapja ezt a hatást az Én-ünket gondolkodással, kommunikációval, cselekvésekkel kifejező Merkúr is. A motoros reflexeink, aktivitásunk szintén feltöltődhet egy letisztultabb, átláthatóbb iránnyal. (Merkúr Nyilasban szextilben Szaturnusszal Vízöntőben)

November 29, hétfő és December 17, péntek között még utoljára a kisördög megjelenhet bennünk. A zárt én-ünket jelentő Mars csiki-csukis kvadrát fényszögbe lép a Nagy Jótevő Jupiterrel, mely az energiák korlátlan áradását is jelenti. Figyeljünk emiatt oda erre a hatásra november és december fordulóján. Egy utolsót rúghat bennünk itt a túlzott egyénieskedés, és az abból eredő belső konfliktusok. Ha tudatosítjuk ezt, a többi hatás rendezi a sorainkat. (Mars Skorpióban kvadrátban Jupiterrel Vízöntőben)

November 30, kedd és December 11, szombat között a hónap utolsó hatásaként a Párkapcsolatokat, együttműködést jelentő Vénusz lép együttállásba a nagy Transzformatív Plutoval. Stílszerűen a hónap utolsó napjára esik, hogy az Egyénünk és a Társas dolgok szintézise meg tud történni, amit jelez, hogy a Vénusz ezen a napon fokra pontos segítő fényszögben van a Nagy Gyógyítóval is. Itt november legvégére lecsendesedik bennünk november mintázata, ami tágan három hónapot is jelent egyben. Szeptember, október, november nagyon erősen az egyedül-együtt összes aspektusáról szólt, legyen az párkapcsolati, vagy társadalmi téma. Itt a hónap legvégére akár valamilyen válasz vagy megoldás is érkezhet a számunkra, ami nagy átalakulásokkal tud járni. (Vénusz Bakban együtt Plutoval Bakban)

2021_november_main.jpg

Aktuális híreink:

Előrejelzés a 2022-es évről! - December 5-e vasárnap 15-től 18 óráig online előrejelzést tartok a 2022-es évről. Az esemény részletei és jelentkezés a Zöldkör Facebook csoportban a rögzített bejegyzésben, vagy a babity.richard@gmail.com emailcímre írva.

- Születési képlet-elemzés és egyéni Éves előrejelzés - https://zoldkor.com/asztrologia.html

- Csatlakozni tudtok a Facebook-on a 'Zöldkör' csoporthoz - Itt olvashatjátok a Heti megosztásokat, ahol az adott hatások még bővebben vannak kifejtve, és más aktuális írások, cikkek is olvashatóak. Csatlakozzatok bátran! 

https://www.facebook.com/groups/zoldkor.blog/

https://www.facebook.com/zoldkorblog/

- Asztrológiai és Önismereti tanfolyam online saját ütemben távoktatásként végezhető. Bővebb információk és jelentkezés ide kattintva - https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html 

- Hírlevélre feliratkozás - https://zoldkor.com/hirlevel.html

komment

süti beállítások módosítása