HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2022.06.01. 20:40 Zöldkör

Június hónap Asztrológiai előrejelzése, 2022

Június hónapban az eddig is eléggé kellemes Tavaszias bolygóhatások még kellemesebbé tudnak válni. A szabadságunk növekedése és a szocializálódás, mely korábban már ismét elindult, itt tovább erősödik; sőt, szinte általánosságban a fő kívánatos dologgá válik a hónap során. A pihenés-kikapcsolódás és az aktivitás egymás mellett tudnak majd haladni, és egy-két odafigyelnivaló hatáson kívül a domináns többség nagyon kulturált és támogató fényszög. Az eddig visszafogottabban működő emberi kapcsolatok át tudnak fordulni, és mind a baráti, mind a párkapcsolati szál nagyon hangsúlyosság tud válni ezekben a hetekben.

Június 2, csütörtök és Június 11, szombat között a leginkább domináns Nap fényszögkapcsolat nélkül halad másfél héten keresztül. Egy bolygót a fényszög köti be a rendszerbe, és amikor a Napnak éppen nincsen, az mindig úgy általánosságban az Én-ünkkel, a Létezésünkkel kapcsolatban erősíti fel bennünk a kérdéseket. A nagyon semleges Ikrek jegyében teszi ezt, így túl nagy kilengésekre vagy malíciózus dolgokra nem kell ettől számítanunk. (Nap fényszögkapcsolat nélkül Ikrekben)

Június 2, csütörtök és Június 7, kedd között a Párkapcsolatok és Társadalmiság bolygója is fényszögkapcsolat nélkül halad. Itt is elmondható, hogy nagyon jó területen, az ő saját jegyében, így ettől sem kell semmi negatívra számítani. Az emberi kapcsolatainkban lehetünk egy kicsit filozofikusabbak, legyen az párkapcsolati vagy úgy általában társadalmi kérdés. (Vénusz fényszögkapcsolat nélkül Bikában)

Június 4, szombaton a gondolkodásunkért, kommunikációnkért, mindennapi ügyintézésünkért felelős bolygó előreindul. Ő is nagyon kulturált területen van éppen, ráadásul a saját jegyébe készül ismét belépni a hátrálása után. Innentől az aktivitásaink és szabadságunk fokozottabban tud érvényesülni. (Merkúr előreindul Bikában)

Június 7, kedd és Június 19, vasárnap között a Párkapcsolatok és Társadalmiság bolygója együttállásban halad két olyan jelölővel, melyek közül mindkettőnek a témája a Tisztánlátás és az Irány. Ebben a másfél hétben itt június közepén érdemes figyelni az Új témájára párkapcsolat szempontjából; könnyen felbukkanhat, elindulhat, megerősödhet valami. Meglévő párkapcsolat esetén is extra lendületet kaphat az ügy, és/vagy letisztulhatnak bennünk dolgok. (Vénusz Bikában együtt Uránusszal-Felszálló Holdcsomóponttal)

Június 7, kedden kioldódik egy nagyon impulzív együttállás, mely sok Vörös energiát pumpált a kollektíva rendszerébe. Egyénileg is növelhette a savunkat, a testünk máj-epe területének túlműködését. Ha az elmúlt két hétben bennünk vagy kívül valahogyan hangsúlyt kapott a Küzdelem és az Igazság/Igazságtalanság témája együtt, az is nagyban lejjebb tud menni. (Mars kilép Kosban Jupiterrel együttállásából)

Június 11, szombat és Június 22, szerda között egy olyan hatás lesz, ami miatt egyidejűleg érezhetjük magunkat nagyon felpörgöttnek és nagyon punnyadtnak. Elvont értelemben meg tud nyilvánulni úgy is, hogy ahogy egyre nő a szabadság és a lehetőségek ismét, részben fáradt tanácstalanság jelenik meg bennünk a hatására. (Nap Ikrekben kvadrátban Neptunusszal Halakban)

Június 11, szombat és Június 22, szerda között ezzel napra párhuzamosan egy olyan hatás lesz, ami mutatja, hogy továbbra is az intellektus és az online az, ami amolyan eredendő megoldás most is. Noha a külvilágban szinte teljesen helyreállt a szabadság és a lehetőségek, ami folyamatosan erősödik is, igazán elengedni magunkat maradéktalanul még nem tudjuk. (Nap Ikrekben trigonban retrográd Szaturnusszal)

Június 12, vasárnap lesz a hónap érzelmi mélypontja energetikai szempontból, így legyünk itt kíméletesek magunkkal és másokkal. Az Otthon, Fészek, Család, Érzelmek témáiért felelős Hold eleve negatívan érintett a Skorpió jegyében, de itt még áthalad az energiák elszivárgását jelentő Leszálló Holdcsomóponttal is egy együttálláson. (Hold Skorpióban együtt Leszálló Holdcsomóponttal)

Június 14, kedden a gondolkodásunkért, kommunikációnkért, mindennapi rutinunkért felelős bolygó visszalép a saját jegyébe, az Ikrekbe. Egyszer már járt itt rövid ideig, hogy aztán kihátráljon innen, és nemrég történő elindulása után visszatér, majd áthalad itt. Ezáltal a hónap elejéhez képest még jobban nő a szabadságunk, és néha azt is megengedhetjük magunknak, hogy gondtalanok és felszabadultak legyünk; amire azért már jó régóta nem igazán volt példa. (Merkúr visszalép Ikrekbe)

Június 14, kedd és Június 24, péntek között a Merkúr egy másik nagyon erőteljes és pozitív ösztönzést kap. A Nagy Jótevőtől jön egy kedves és selymes fényszöge, amitől márciushoz hasonlóan szinte kvantumugrás-szerűen meglódulhatnak az események. Nyugodtan fokozzuk mi is a tempót és aktivizáljuk magunkat. (Merkúr Ikrekben szextilben Jupiterrel Kosban)

A hónap közepén több szempontból is hangsúlyt kap a Párkapcsolatok és Társadalmiság bolygója Vénusz.

Június 15, szerda és Június 23, csütörtök között egy csiki-csukis fényszöget kap a Karma bolygójától. Korábbról tudjuk, hogy a Vénusz az egyik saját jegyében, a nagyon kedvező Bika jegyében van, tehát nem külső ártás éri. Ez a hatás inkább azt mutatja, hogy mostanra rendeződött annyira a sora, hogy az utolsó adrenalin is kimehet, ami az elmúlt hónapokban felhalmozódott; tekintve, hogy tavaly szeptember óta a Vénusz és a témái erősen cincáltak voltak. (Vénusz Bikában kvadrátban retrográd Szaturnusszal Vízöntőben)

Június 15, szerda és Június 23, csütörtök között, ezzel napra párhuzamosan a Vénusz egy nagyon kedves és segítő hatást is kap a Nagy Gyógyítótól. Bármi, ami itt a Múlttal kapcsolatban feljön, az egyben gyógyulni is tud bennünk. E hatás nagyon támogat bármilyen természettel és fizikai testtel kapcsolatos rekreációs tevékenységet is. (Vénusz Ikrekben szextilben Neptunusszal Halakban)

Június 17, péntek és Június 25, szombat között egy másik segítő hatást is kap a Vénusz, ami az előző kettő hibridje. Szintén a Múlt témái jönnek fel, szintén Karmikus érintettséggel, de gyógyulva, és segítve egyfajta újjászületést, átalakulást. (Vénusz Ikrekben trigonban retrográd Plutoval Bakban)

Június 21, kedd és Július 4, hétfő között egy hatás mutatja, hogy az enyhe május eleji-közepi belassulás után erőfeszítéseink ismét formát és kereteket tudnak ölteni. Ahogy korábban láthattuk, érdemes fokozni az aktivitásainkat, ahogy június közepe környékére érünk; legyen az a pihenés és szórakozás kategóriája, legyen az a munkáé. (Mars Kosban szextilben retrográd Szaturnusszal Vízöntőben)

Június 22, szerdán a Nap belép a Rák jegyébe. Ez is elsősorban ahhoz járul hozzá, hogy egy kicsit megnyugodjunk, és bele tudjunk lazulni a dolgokba. Innentől a jövés-menések után a klasszikus értelemben vett nyaralásoknak, és úgy általában véve lazításoknak is relevánsan eljött az ideje. (Nap belép Rákba)

Június 23, csütörtök és Július 4, hétfő között a frissen Rákba lépett Nap egy csiki-csukis fényszögbe ér egy nagyon impulzív energialökettel. Ez a hatás felhíja a figyelmünket arra, hogy egy erőteljes változtatást kell eszközölnünk abban, ahogyan csináljuk a dolgainkat. Az előre-menekülő poszttraumás attitűd, amit a covid és a Vénusz több, mint fél éves Kanossza-járása okozott, immár a múlté kell, hogy legyen. A szikár várakozó bozótharcos stratégiája után itt az ideje olyanná válni, mint a víz, ami körülfolyja a sziklát, és úgy fejti ki rá a hatását. Ha ebben a másfél hétben a gyomor-máj-epe régióban tapasztalunk tüneteket magunkon, akkor az tisztán jelzi, hogy túlgörcsöljük a dolgokat, és még tisztább indikátora a módszertanunk áthangolásának. (Nap Rákban kvadrátban Jupiterrel Kosban)

Június 23, csütörtökön a Párkapcsolatok és Társadalmiság bolygója belép a nagyon aktív Ikrek jegyébe. Innentől kezdve nemhogy lehetséges, szinte kötelező az ismerkedés, szocializálódás, és bármilyen jellegű aktív kikapcsolódás. A közérzetünk is nagy valószínűséggel könnyedebb érzésekkel lesz telítettebb innentől. (Vénusz belép Ikrekbe)

Június 24, péntek és Július 3, vasárnap között a Párkapcsolatok és Társadalmiság bolygója további stimuláló energiákat kap. A Nagy Jótevő lágy és selymes hatásából részesül, ami miatt innentől nem kell passzívan várakozni, hogy kellemes dolgok belépjenek az életünkbe; mi magunk is aktívan tehetünk érte. A kedvező fényszög miatt képesek lehetünk mindezt nem túltolni, hanem az arányokat jól felismerni ebben. (Vénusz Ikrekben szextilben Jupiterrel Kosban)

Június 25, szombat és Július 8, péntek között ebbe a nagy Tavaszias-Nyárias idillbe egy enyhe felhő is beúszik, ahol is egy időre plusz Vörös energiák kavarognak be a rendszerbe. Akár a Kollektívát tekintve, akár egyénileg is időről-időre szinte megmagyarázhatatlan indulatok és/vagy feszültség beúszhat; hogy aztán ugyanolyan ütemtelenül tova is tűnjön. A hónapnak ez az igazi odafigyelnivaló hatása, így ha erre tudatosak vagyunk, igazán idilli tud lenni június minden szempontból. (Mars Kosban-Bikában kvadrátban retrográd Plutoval Bakban)

Június 28, kedden a Nagy Gyógyító és Bágyító bolygó megkezdi hátráló mozgását. A tíz bolygóból ő az, akinek a hátrálását a legkevésbé szoktuk megérezni; ez természetesen analóg rejtőzködő és passzív természetével. Emiatt itt túl nagy hozzáfűznivalókra nincs is szükség, csupán a jegyzőkönyv kedvéért érdemes itt ezt megemlíteni. (Neptunusz hátrálni kezd Halakban)

Június 29, szerda és Július 5, kedd között az aktivizálódó és tovább felszabaduló energiák elkezdenek kereteket is kapni, a szó jó értelmében. Egy következő hullámban új ötleteink jelenhetnek meg, és/vagy korábbról meglévők egyet előreléphetnek a megvalósítás irányába. A pihenés, ismerkedés, kikapcsolódás mellett ebben az egy hétben ha eszünkbe jut valami, azt jó felírni, vagy akár lépéseket is tenni aktívan a megvalósításuk irányában. (Merkúr Ikrekben trigonban retrográd Szaturnusszal Vízöntőben)

Június 30, csütörtök és Július 5, kedd között ebbe belenyúlhat az is, hogy az előbbivel párhuzamosan ennek a hatásnak az eredményeképpen mindezeket az ötleteket könnyen el is felejthetjük, a megjelenő aktivitást meg is kérdőjelezhetjük, halogathatjuk is. Próbáljunk ebben valami egyensúlyt találni; noha nem most kell az ezer százalékon pörögnünk, és a pihenés és kikapcsolódás az aktivitások mellett igenis időszerű, már nem kell annyira óvatosnak és fatalistának lenni, mint a megelőző időszakokban. (Merkúr Ikrekben kvadrátban retrográd Neptunusszal)

2022_june.jpg

Aktuális híreink:

Párkapcsolati szinasztria-Két képlet összehasonlítása elérhető ezen a linken:

https://horoscode.hu/lovematch/

A közös fényszögeitek ismeretével megtudhatjátok, hogy mi mozgat a másikkal, ezáltal boldogabban és harmonikusabban tudtok lenni egymással. Mp3 és pdf formátumban is megkapod az elemzést, így egyszerre tudod olvasni és hallgatni. :)

 - Csatlakozni tudtok a Facebook-on a 'Zöldkör' csoporthoz - Itt olvashatjátok a Heti megosztásokat, ahol az adott hatások még bővebben vannak kifejtve, és más aktuális írások, cikkek is olvashatóak. Csatlakozzatok bátran! 

- Asztrológiai és Önismereti tanfolyam online saját ütemben távoktatásként végezhető. Bővebb információk és jelentkezés ide kattintva - https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html 

- Hírlevélre feliratkozás - https://zoldkor.com/hirlevel.html

komment

süti beállítások módosítása