HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2022.11.01. 13:51 Zöldkör

November hónap Asztrológiai előrejelzése, 2022

November hónapja egy igazi epikus történet lesz. A Gyűrűk Ura, a Minotaurusz, Harry Potter, minden ilyen archetipikus sztori veleje ott lesz benne. A hónap első egy-két hete pokoli lesz. Az október során be-belengő gyulladtabb energiák november első két hetében elszabadulnak. Lemegyünk a labirintusba, jönnek a dementorok, érkeznek az orkok. Már októberben is be-beszivárogtak ezek elszórtan, és itt most teljes valójukban elénk lépnek. Két hét kohó után, amikor átlúgozásunk teljeskörű lesz, pedig elkezdenek friss levegőt is beengedni. Sorra jönnek azok a hatások, amik kiszedegetik egyesével a labirintus tégláit, le-letörölnek rólunk izzó darabokat. November kétharmadára és végére pedig ott leszünk majd edzettebben, és számos régi énrészünktől eltávolodottan. A hónap első feléhez sok erő és kitartás kell majd; hogy a második felében akár még rá is érezzünk az ízére és önként is adogassunk oda olyan dolgokat és énrészeket, amik már nem szolgálnak bennünket. Öveket becsatolni, és kohózásra fel.

November 1, kedd és November 10, csütörtök között az Én-ünket és úgy általában a Mindent jelentő bolygó együttállásban halad az energiák elszivárgását képviselő jelölővel, és teszi mindezt a Skorpió jegyében. Ebben az egy-másfél hétben erőteljesen lesüllyedhetünk a mélybe, és helyzeteink, belső világunk kihívásossá válhat; igen, az októberben sokfelé tapasztaltakhoz képest is jobban. Igazi mitológiai Alászállás ez, ahol számos árnyékkal kell szembesülni majd, hogy onnan megedződve jöhessünk ki majd. (Nap Skorpióban együtt Leszálló Holdcsomóponttal)

November 2, szerda és November 9, szerda között a Párkapcsolatok és Társadalmiság bolygója szembenállásban halad a Tiszta és Stabil, Átlátható dolgokkal. Ha van párunk vele, de úgy általában emberi viszonyainkban és földeltségünkben elbizonytalanodások jöhetnek. Az előző hatással összekapcsolódva, és majd több egyébbel, eléggé frusztrált napok lehetnek itt, így fontos, hogy nyugtassuk magunkat rendszeresen. (Vénusz Skorpióban szemben Uránusszal Bikában)

November 3, csütörtök és November 11, péntek között a Párkapcsolatok és Társadalmiság bolygója egy csiki-csukis és gyulladt fényszögbe lép a Karma és Lezárás bolygójával. Ez a hatás is erősen kihívásossá teszi a párunkkal és úgy általában az összes emberi kapcsolatunkkal, a komfortunkkal kapcsolatos dolgokat. Nagy levegők, tudatos ön-nyugtatás nagyon fontosak emiatt is. (Vénusz Skorpióban kvadrátban Szaturnusszal Vízöntőben)

November 4, péntek és November 14, hétfő között az Én-ünket és a Mindent jelentő bolygó szembenállásba lép a Jövő, Cél, Perspektíva bolygójával. Az orientációnkat és a stabilitásunkat kiveszi majd ez a hatás, ami hozzájárul majd a többi fényszög miatt frusztráltsághoz és feszültséghez. Nagy levegő, ön-nyugtatás. (Nap Skorpióban szemben Uránusszal Bikában)

November 6, vasárnap és November 16, szerda között az Én-ünket és a Mindent jelentő bolygó is belép a frusztrált és csiki-csukis fényszögbe a Karma és Lezárás bolygójával. Azt fogjuk érzeni itt, hogy nagyon el kellene engedni valamit és nagyon nyitni kellene valami Újat, de hogy hogyan és mint, azt nem fogjuk találni; ez pedig nagymértékű frusztrációt okoz, ami újra-triggereli ezt a kört. (Nap Skorpióban kvadrátban Szaturnusszal Vízöntőben)

November 6, vasárnap és November 12, szombat között a gondolkodásunkért, kommunikációnkért és mindennapi működésünkért felelős bolygó is beér a szembenállásba a Jövő, Cél, Perspektíva bolygójával. (Merkúr Skorpióban szemben Uránusszal Bikában)

November 7, hétfő és November 13, vasárnap között az előbb említett Merkúr is belép a csiki-csukis és frusztrált fényszögbe a Karma és a Lezárások bolygójával. (Merkúr Skorpióban kvadrátban Szaturnusszal Vízöntőben)

Eddigre mindhárom belső-világi bolygó (Nap, Vénusz, Merkúr) is darabokra lesz zilálva, így az alapvető emberi megéléseink és működéseink is eléggé kérdőjelesek lesznek. November első egy-két hete az évnek talán legnehezebb időszaka, ahol alapvető kérdőjelek merülnek fel; amiken átevickélve hihetetlenül edzetten lehet kikerülni majd.

A dialektika jegyében a Legmélyére érve, mielőtt lemingekként tömegesen veszejtenénk magunkat a tengerbe, vagy vetnénk le magaslati helyekről, jön a felmentősereg, és elkezdődik, még a háttérben ugyan, az energiák kisimítása is.

November 6, vasárnap és November 19, szombat között a Párkapcsolatok és Társadalmiság bolygója a legkedvezőbb, legpozitívabb fényszögbe lép két magasztos, és egyszerre erőteljesen és lágyan segítő óriással. Valahonnan az utolsó pillanatban egy nagyobb erőt érezhetünk majd, és egy békés bizalom ereje is elkezd bekúszni a legmélyén a dolgoknak. (Vénusz Skorpióban-Nyilasban Nyilasban trigonban retrográd Neptunusszal-Jupiterrel Halakban)

November 9, szerda és November 17, csütörtök között a Párkapcsolatok és Társadalmiság bolygója egy lágy és selymes hatásba lép a Karma és a Transzformációk bolygójával. Itt már az is bejön, hogy megláthatjuk, hogy mi az, amit le kell vetkőznünk magunkról, hogy egy átalakulás és ezáltal egy következő szakasz bekövetkezhessen. (Vénusz Skorpióban-Nyilasban szextilben Plutoval Bakban)

November 9, szerda és November 19, szombat között a gondolkodásunkért, kommunikációnkért, mindennapi rutinunkért felelős bolygó a legpozitívabb fényszögbe lép a kettővel korábban említett óriásokkal, melyek egyszerre lágyan és erőteljesen segítenek. Újabb funkcionális részeink indulnak gyógyulásnak, és töltődnek fel új erőkkel. (Merkúr Skorpióban-Nyilasban trigonban retrográd Neptunusszal-Jupiterrel Halakban)

November 10, csütörtök és November 26, szombat között az Én-ünket és a Mindent jelentő bolygó is rálép erre a hatásra, és az előbb még darabokra tépett gyors és világi bolygók (Nap, Merkúr, Vénusz) innentől teljes gyógyulásnak és emelkedésnek indulnak. (Nap Skorpióban-Nyilasban trigonban retrográd Neptunusszal-Jupiterrel Halakban)

November 12, szombat és November 18, péntek között a gondolkodásunkat, kommunikációnkat, mindennapi működésünket jelentő bolygó egy lágy és selymes fényszögbe lép a Karma és Transzformáció bolygójával. (Merkúr Skorpióban-Nyilasban szextilben Plutoval Bakban)

November 14, hétfő és November 24, csütörtök között az Én-ünket és a Mindent jelentő bolygó is belép ebbe a hatásba. Itt már át is fordul november első felének horribilis trendje, és akár még olyan is előfordulhat, hogy rákapunk az ízére. Belejövünk abba, hogy sokmindent átértékeljünk; még olyan dolgokat is magunkban és az életben, amiket korábban teljesen szilárdnak és az én-ünk részének gondoltunk. (Nap Skorpióban-Nyilasban szextilben Plutoval Bakban)

November 14, hétfő és December 9, péntek között az ebben a hónapban eddig még nem látott szereplő is feltűnik. Az erőinkért és ambícióinkért felelős Mars egy nagyon erőteljes és pozitív fényszögbe lép a Karma és Lezárások bolygójával. Ahogy eggyel fentebb láthattuk, ez is azt erősíti, hogy innentől önként is tudunk változni és változtatni. (Mars Ikrekben trigonban Szaturnusszal Vízöntőben)

Innentől pedig egy újabb trend-forduló következik pozitív irányban, és elkezdődik a tényleges rehabilitáció; sokaknak a megmenekülés. A Mélyben lévő kavargások, gyulladt vörös energiák transzformáción tudnak átmenni, és a befelé-lefelé tekergésből kifelé-felfelé áramolni azzal, hogy:

November 16, szerdán a Párkapcsolatok és Társadalmiság bolygója Vénusz belép a Skorpióból a Nyilas jegyébe.

November 17, csütörtökön a gondolkodásunkért, társadalmiságért, mindennapi működésünkért felelős Merkúr belép a Skorpióból a Nyilas jegyébe.

November 22, kedden az Én-ünket és a Mindent jelentő Nap belép a Skorpióból a Nyilas jegyébe.

November 24, csütörtökön a Hit, Remény, Jövő, Bőség bolygója Jupiter hátrálása után előreindul. Egy darabig még a Halak jegyében marad, így a nyomottság, fáradtság, melankolia egy ideig még ott lesz. Innentől viszont már hamarosan visszalép a Kos jegyébe, ahol újult erők jönnek. (Jupiter előreindul Halakban)

Mielőtt nagyon, vagy túlzottan kilőnénk, néhány apró jelzésértékű hatás mutatja, hogy a február az február, az az igazi rajtvonal, itt most még a Mélybe leérést pihenjük-pihegjük ki, onnan fordulunk előre.

November 27, vasárnap és December 2, péntek között a gondolkodásunkért, kommunikációnkért és mindennapi rutininkért felelős bolygó lesz szemben az erőinket, ambícióinkat jelentő bolygóval. Gyógyultabban és jószándékúbban cselekedhetünk; izomból, önösen, szétszórtan nem. (Merkúr Nyilasban szemben retrográd Marssal Ikrekben)

November 28, hétfő és December 4, vasárnap között a Párkapcsolatok és Társadalmiság bolygója is rámegy erre a szembenállásra. Emberi kapcsolatainkat és általános helyünket emberként nem építhetjük újra erőből és kapkodva. (Vénusz Nyilasban szemben retrográd Marssal Ikrekben)

November 28, hétfő és December 6, kedd között ebben segítségünk is lesz, ahol is a Párkapcsolatok és Társadalmiság bolygója egy lágy és selymes hatást is kap a Nagy Rendezőtől. Ez a fényszög segít majd, hogy megőrizzük a hidegvérünket és tartásunkat, és november első felének savas kohója után ne essünk át egy végletbe. (Vénusz Nyilasban szextilben Szaturnusszal Vízöntőben)

November 30, szerda és December 13, kedd között megtudjuk azt is, hogy ezek a november közepén bekapcsolódó segítő hatások arra voltak hivatottak, hogy kiszedjenek a Pokoli jellegekből, és nem arra, hogy totális végletet, Rózsaszín Mennyországot hozzanak el. Aki arra számít elméből végletezve, hogy hogy a nagyon „rossz” után annak ellentétéből a nagyon „jó” következik, az ismét tévedni fog. Ezek a segítő hatások kihúztak a Legmélyéről, és számos rozsdát kiégetve innentől lebegünk tovább februárig. (Vénusz Nyilasban-Bakban kvadrátban Neptunusszal-Jupiterrel Halakban)

2022_november.jpg

Aktuális híreink:

Előrejelzés a 2023-as évről! 

December 4-e vasárnap 15-től 18 óráig online előrejelzést tartok a 2023-as évről.

Helyszín: Online, bárhonnan, ahol szeretnéd

Belépő: 3 ezer forint

Jelentkezés módja: A babity.richard@gmail.com címre emailt írva, leírva benne a jelentkező(k) nevét és emailcímét. Ha valaki több ember nevében is jelentkezik, kérem írja le a sajátja mellett az illető/illetők neveit és emailcímeit is. Köszönöm!

Párkapcsolati szinasztria-Két képlet összehasonlítása elérhető ezen a linken:

https://horoscode.hu/lovematch/

A közös fényszögeitek ismeretével megtudhatjátok, hogy mi mozgat a másikkal, ezáltal boldogabban és harmonikusabban tudtok lenni egymással. Mp3 és pdf formátumban is megkapod az elemzést, így egyszerre tudod olvasni és hallgatni. :)

- Asztrológiai és Önismereti tanfolyam online saját ütemben távoktatásként végezhető. Bővebb információk és jelentkezés ide kattintva:

https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html 

 - Csatlakozni tudtok a Facebook-on a 'Zöldkör' csoporthoz - Itt olvashatjátok a Heti megosztásokat, ahol az adott hatások még bővebben vannak kifejtve, és más aktuális írások, cikkek is olvashatóak. Csatlakozzatok bátran! 

- Hírlevélre feliratkozás - https://zoldkor.com/hirlevel.html

 

komment

süti beállítások módosítása