HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2012.06.29. 19:51 Zöldkör

Júliusról

Nagyon izgalmas folyamat indult el a nyár beköszöntével, melynek első felvonása június hónapban, olvasható volt már korábban is a blogon. Egy felnövekedési, érési folyamat részesei vagyunk éppen; ahogy a növények, mi is nyáron fogunk kiteljesedni és megerősödni.

A június hónap a családról szólt és szól még a mai nappal is. A belső kapcsolat rendezéséről anyánkkal, majd apánkkal, múltunk, gyerekkorban berögződött mintáink kioldásáról. Mindezt a magam életében is tapasztaltam az elmúlt pár hétben.

És most a napokban kireppenünk a fészekből! Június 26-án a Merkúr, a gyerekség bolygója belép az Oroszlán jegyébe, mely azt jelzi, hogy elvileg érettebbé tettük az önmagunkról alkotott képünket, egészségesen öntudatossá a kommunikációnkat és igényeinket, erősebbé gyerekrészünket. A Jupiter, a vallás, a jóságos érettség bolygója szextilbe lép az Uránusz-szal ugyanezen napon az Ikrek jegyében. Mintha egy jóságos, erős nagybácsi fogná meg a vállainkat, és töltene fel erejével, hogy felnőhessünk, és késszé váljunk a valódi párkapcsolatra. 

Ennek bolygóhatása meg is érkezik tegnap, június 29-én! A Szaturnusz több hónap után elindul előrefelé a párkapcsolat, a sikeres és felnőtt társadalmi lét csillagjegyében, a Mérleg-ben. Mintha a nagybátyánk feltöltött volna minket, édesapánk pedig áldását adná, hogy valóban párt találjunk és belsőleg is felnőtt életet éljünk. Mindezt kiegészíti még, hogy másfél hónap hátramenet után a Vénusz is megindul előre június 30-án.

Július 2-án a Vénusz kvadrátja is kioldódik a Neptunusz-szal; az a köd, ami a párkapcsolatunkra, belső érzelmi életünkre ereszkedett, feloldódhat, hiszen már nem kell, hogy figyelmünk teljesen a múltba révedjen, a szüleink és gyerekrészünk irányába.

Július 3-án a Mars belép a Mérlegbe, a párkapcsolat jegyébe, aktív, teremtő, (új) kezdeteket nyitó energiákat sugározva belé. Fokozza a tétet, hogy Jupiter, a legnagyobb jótevő a legerőteljesebb, emelő fényszögbe lép 4-én a Mars bolygóval. Ha valakik kerülgetik egymást egy ideje, javaslom az első randevút ezekre a napokra időzíteni...
4-én az Oroszlánban álló Merkúr trigonja fokra pontos lesz az Uránusz-szal, elvileg azt jelezve, hogy gyerekrészünket sikerült egy magasabb szintre emelni. (Aki az elmúlt hónapot nem intenzív belső munkával töltötte, legyen résen, mert a Merkúr és az Uránusz is tüzes, férfias, mondhatni egoista jegyekben állnak. Ez pedig könnyen vezethet oda, hogy ezen a bizonyos első randevún egymást próbálják a felek letromfolni, hogy melyikük is a leg-leg-leg.)

Július 5-én a Rák-ban álló Nap szembenállása kioldódik a Pluto-val, ami tovább erősíti, hogy a múlttal, a családdal, eredetünkkel kapcsolatos dolgok mély átalakításában már megpihenhetünk egy kicsit.

Igen ám, de mit kezdünk ezzel a hirtelen jött, nagybetűs élettel?!?!
Július 9-én a Nap kvadrátba, feszítő fényszögbe kerül a Szaturnusz-szal, az érettség, vizsgák bolygójával, és 20-áig úgy is maradnak. Újra el kell kezdenünk vizsgálni magunkat mélyebb szinteken, hogy hogyan, milyen sémák, minták alapján éljük párkapcsolati és társasági életünket. Ettől valószínűleg megzavarodunk, ahogy egy hónappal korábban is, de már egy magasabb szinten. 
Ami csak lehet, elkezdi 'támadni' a párkapcsolat jegyében álló Mars-ot. A Pluto kvadrátot ad neki július 25-ig, az Uránusz, mely a Kos-ban, a háború jegyében áll, pedig szembenállásba lép vele július 27-ig.

A Mars, a Pluto és az Uránusz, a három bolygó, melyek leginkább éretlen, szélsőségesen romboló férfienergiákhoz hasonlíthatók, július 9-től 25-ig derékszögű háromszögben fognak állni, mely igencsak embert próbáló konstelláció.
Hogy mindez mégis segítő és még érettebbé tevő dolog, arról a Jupiter trigonja gondoskodik a Mars-sal, mely július 30-ig őrködik, hogy ezek a feszítő energiák ne lépjék át a jóízlés határát és ne legyenek szélsőségesen rombolóak!

Július 17-én a Jupiter kvadrátja kioldódik a Neptunusz-szal, visszatérhet egy aktív spiritualitás az életünkbe, mely inkább kifelé, a külvilágba áradó, mintsem az elmúlt hetekben megszokott múltban keresgélő és rendezgető jellegű.

Július 22-én a Nap a Rák-ból belép az Oroszlán-ba; eddigre már a bolygóenergiák alkalmassá tesznek bennünket, hogy ne csak a múltbeli emlékeink és gyerekkorban belénk rögződött családi minták alapján lássuk magunkat; és ami ugyanennyire fontos - a párunkat.

Július 24-én, épp egy nappal, mielőtt kioldódik a három férfias bolygó kavargása, a Vénusz ismét trigonba, a legsegítőbb fényszögbe lép a Szaturnusz bolygóval, és augusztus 5-ig úgy is maradnak. Május 1-étől már volt ez a bolygóállás; már akkor is segített párkapcsolat(ok) rendezésében, most valószínűleg eggyel mélyebb és magasabb szinten is képes lesz erre.

Július 30-án kioldódik a Jupiter trigonja a Mars-sal, és ezen a napon a Szaturnusz trigonja fokra pontos lesz a Vénusz-szal.
Ismét, mintha a nagybácsi, aki eddig őrködött egy friss kapcsolat felett, átadná a jogot és a felelősséget az Apának, aki augusztus 6-án szentesíti is ezt a (pár)kapcsolatot.

Július során, akik párkapcsolatban élnek, számíthatnak az események felgyorsulására, abba az irányba, melyre belső, terápiás munkájuk feljogosítja őket. Ha júniusban sokat haladtak a szülőkkel való belső viszony rendezésével, stabil alapokra tudják építeni tovább a kapcsolatukat.
Aki nem tudott, vagy nem akart ezekkel a témákkal foglalkozni, annak valószínűleg július közepe egy fergeteg-partyhoz lesz hasonlatos, nem biztos, hogy a dolog szórakoztató értelmében. Itt erősnek kell lenni, erről szól az Oroszlán csillagjegye is; aki 'nemesi', vagy 'nemessé' tett családból jön, büszkén, emelt fővel foglalhatja el a helyét a párja mellett, vagy vehet új társat maga mellé.


royal lions.jpg



komment

süti beállítások módosítása