HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2012.07.15. 16:55 Zöldkör

Elsősegély

Bizonyos külső események indítanak arra, hogy apró kiegészítést tegyek az előző, július hónapról szóló cikkel kapcsolatban. Úgy tűnik, a július 9-én indult Mars - Uránusz - Pluto háromszög sokkal erősebben csapódott le a földi életben, mind magánéletileg, mind társadalmilag, mint két hete gondoltam volna. Ha úgy érzed, hirtelen látványosan megvadult a világ, ismersz olyan párkapcsolatot, ami nagy váratlansággal és erőszakossággal bomlott fel nemrég, netán a Te személyes életedben is megjelentek ezek a történések, érdemes tovább olvasni ezt a cikket.

"Igen ám, de mit kezdünk ezzel a hirtelen jött, nagybetűs élettel?!?! 
Július 9-én a Nap kvadrátba, feszítő fényszögbe kerül a Szaturnusz-szal, az érettség, vizsgák bolygójával, és 20-áig úgy is maradnak. Újra el kell kezdenünk vizsgálni magunkat mélyebb szinteken, hogy hogyan, milyen sémák, minták alapján éljük párkapcsolati és társasági életünket. Ettől valószínűleg megzavarodunk, ahogy egy hónappal korábban is, de már egy magasabb szinten. 
Ami csak lehet, elkezdi 'támadni' a párkapcsolat jegyében álló Mars-ot. A Pluto kvadrátot ad neki július 25-ig, az Uránusz, mely a Kos-ban, a háború jegyében áll, pedig szembenállásba lép vele július 27-ig."

Ezeket a sorokat június 29-én írtam. Ahhoz, hogy kívülről és felülről éljük a bennünket mozgató finom bolygóenergiákat, alaposan át kell néznünk őket, és meg kell értenünk, hogyan, milyen formában működnek.

Mert hát ebben a hónapban minden a Mérleg csillagjegyben álló Mars bolygóról és a Szaturnusz-ról szól. Július 3-án a háború bolygója, a Mars, mely hevítő, támadó, hirtelen, meggondolatlan cselekedetekre késztet, és erőszakos szavakra, gondolatokra sarkall, bevitte erejét a párkapcsolat és a társadalmi mindennapok területére.

Ez a fizikai világban egy hosszú, már-már elviselhetetlen hőségfront formájában manifesztálódott. Elkezdte forralni és hevíteni a fizikai testünket, szünet és enyhülés nélkül, még aludni sem hagyott minket. Ettől ingerlékennyé, intoleránssá váltunk, még gondolkodni sem nagyon volt erőnk. És mint egy kuktában, egyre nőtt és nőtt a feszültség bennünk. Mindenki 'örült', hogy él, nemigen volt energia és figyelem mások dolgával foglalkozni.

Erre a megpuhított és felforralt alapra rájött két negatív bolygóhatás: az Uránusz szembenállása és a Pluto kilencven fokos állása ezzel a bizonyos Mars bolygóval.
A Pluto a nagyon mélyre nyomott félelmeinket, fájdalmainkat, olyan részeinket jelenti, melyeket látni sem kívánunk, nemhogy foglalkozni vele. Az Uránusz egyfajta katapult, gyorslift, mely még azelőtt felrántja bennünk a mélyben rejtegetett hiányosságokat, témákat, mielőtt esélyünk lenne feldolgozni őket. Ettől értelemszerűen megijedünk, keressük a kiutat, és itt zárul be a háromszög; a Mars erejével, éretlenségével és meggondolatlanságával indítunk háborút párunk és a társadalom más tagjai ellen, csakhogy elviseljük ismeretlen, feldolgozatlan részeink feszítő erejét, és könnyítsünk magunkon kicsit.

Feljönnek (Uránusz) a tudatalattiból a legrendezettebb félelmeink (Pluto), és mivel nem tudunk velük hirtelen mit kezdeni, háborút (Mars) indítunk a párunk, embertársunk ellen.

Számos esetben hallottam az elmúlt hétben házasságot felrúgó felekről, veszekedésekről; a csúcspont tegnapelőtt, pénteken volt, amikor egy fiatal a Szabadság-hídról akart leugrani, kicsit feljebb a Móriczon elütött valakit a villamos.

Fontos, hogyha letérünk az egyenes vonalról, ne tapossunk a gázpedálra. hogy majd annál hamarabb visszajutunk oda!
Gondoljuk csak végig; annál messzebb kerülünk, minél erősebben rohanunk, csináljuk a dolgainkat. Álljunk meg, gondoljuk végig, mi elől is menekülünk, ahogy ránézünk és meglátjuk, megszűnik romboló hajtóerővé válni. Amennyiben van módunk rá, kérdezzünk meg egy asztrológust, melyik bolygóval van fényszögkapcsolatban a Pluto bolygó a születési képletünkben, és ez meg fogja mutatni, milyen témára nem szeretnénk ránézni. Gyakran az is elég, ha mi magunk ülünk le, és átgondoljuk, hogyan követték egymást az események az elmúlt hetekben, és mi volt a fő témájuk. Nem a külvilágban lesz a megoldásuk, hiszen mi belőlünk ered! Átrendezhetjük az életünket a félelmeink által motiválva, ám a probléma gyökere épphogy maga a félelem.

Július 17-én a Jupiter kvadrátja kioldódik a Neptunusz-szal, mintha az Isten, a jóságos Atya előbukkanna a ködből, hogy visszahozza a Rendet, Szeretetet az életünkbe. Nekünk is tennünk kell azonban azért, hogy segíteni tudjon, hiszen 27-éig még aktív lesz ez a feszítő Mars - Pluto - Uránusz háromszög.

A visszatérés az Arany Középúthoz képes segíteni. Mivel mind fizikailag, mind finom energetikai szinten totálisan túlhevültünk, érdemes minél hamarabb elkezdeni 'visszahűteni' magunkat.

  • Kerüljük az öltözködésben a vörös és a fekete színeket (mindkettő a Mars és a Pluto színei) és a citromsárgát.
  • Részesítsük előnyben a fehéret, a zöldet, a rózsaszínt, a világoskéket.
  • Végezzünk általános lefolyótisztítást a vizeshelységekben, konyhában, fürdőszobában. 
  • Hozzuk rendbe minden szinten az előbb említett két helységet; vízkőtlenítsünk, pucoljuk le a tükröt, ürítsük ki a szennyestartót, dobjuk ki az üresen álló samponos és tusfürdős flakonokat. Mossunk fel az egész lakásban.
  • Kerüljük az étkezésben a hagymát és a csípős ételeket. Fogyasszunk sok uborkát, dinnyét, tököt, burgonyát, karfiolt, tejtermékeket, pépes állagú ételeket, főzelékeket. 
  • Hagyjuk most két hétig a tűző napon kocogást, biciklizést, sétáljunk inkább nagyokat délután és este.
  • A 'kritikus' időpontok a nap során: délelőtt 11:10 és 12:10 között, 19:10 és 19:50 között, 23:10 és 23:30 között. Ebben a három tartományban áll együtt a Mars, a Pluto, az Uránusz az Aszcenedens-sel.
    Elsőre furcsának tűnhet, hogy erre figyeljünk, de miután két egymást követő napon vesztem össze a Facebook-on chatelve valakivel pontosan 11:10-kor, a harmadik nap már megnéztem, hogy akkor lépett együttállásba a Mars az Aszcendens-sel, és nem mentem Facebook közelébe többet. Ha ezekben az intervallumokban állunk le vitatkozni, csak rossz vége lehet.

Remélem sikerül néhány ember életét teljesebbé, boldogabbá, szabadabbá tenni ezekkel a tanácsokkal. Pont ebben áll ennek a pár hétnek a szenvedése és negatív ereje - azt hisszük szabad akaratunkból cselekszünk, egy magasabb jó és béke érdekében, valójában sajnos csak saját fájdalmas és eddig nem ismert részünk irányít ilyenkor bennünket. Ismerjük meg, vegyük el ezzel az erejét, így tudjuk visszanyerni a valódi békét és boldogságot.

 

fire_water_planet.jpg

 

 

komment

süti beállítások módosítása