HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2013.02.01. 03:51 Zöldkör

Februárról (2013)

Február hónapban a hölgyek után a férfiak is előkerülnek, hogy nekik se kelljen lemaradni semmiről! Nagyon-nagyon mozgalmas és egyszerre befelé forduló időszak lesz, annyiféle különböző témával és szereplővel, amit már régen nem láthattunk!

Január 30-án, szerdán eljött a régóta várt, nagy nap, a Jupiter bolygó előrefelé indult az Ikrek jegyében. Tekintve, hogy az Ikrek felelős a gondolkodásunkért, a cselekedeteinkért, és úgy általában a fizikai világban megélt mindennapjainkért, elég jó kis dolog ez, így pár hónap után. Visszatérhet a hit, a bőség, a szerencse a világi dolgainkba, aki eddig úgy érezte, mintha széllel szembe kellene…haladnia, az most fellélegezhet, innentől látványosan simábban mennek majd a külvilág dolgai.

Január 31-én, csütörtökön a Hold bolygó egyszerre kap egy kvadrátot a Pluto-tól és egy szembenállást az Uránusztól, a Kos csillagjegyből. Nem túl kedvező nap az érzelmeinket, lelkivilágunkat tekintve, kimondottan balszerencsés házas emberek számára, ahogy azt magam is tapasztaltam.
Mindezek mellett azonban a Hold trigonban áll a Nap-pal és a Jupiter-rel,  amik szintén trigonban állnak egymással; létrejött hát aznap egy Nagy Háromszög, ami nagyon-nagyon erősen mozdítja előre a téma dolgait. Ez pedig a kreativitás, alkotás maga.

Február 2-án, szombaton a Mars bolygó belép a Halak csillagjegyébe, miközben a Neptunusz-szal áll együtt éppen. A január hónap a lányok gyógyulásának, felnövésének ideje volt, innentől a fiúk veszik át a stafétát.
Javaslom mindenkinek a Mennyei Királyság című film megnézését a napokban; hogyan lehet megélni a vörös, izzó energiákat úgy, hogy tombolás helyett építésre használjuk, azért, hogy utána megpihenhessünk? Hogyan áldozzuk be egoista hajlamainkat a másokért szolgálat, gyógyítás oltárán?

Mindeközben a Mars egy trigont kap a Hold-tól, a Skorpióból, segítve a férfiak számára az anyától, feleségtől elszenvedett vélt és valós sérelmek begyógyítását. Ebben segít, hogy a Vénusz végre a Bak-ból átlép a Vízöntő-be, támogatva az érzelmek áramlásának beindulását, a kapcsolatok újra egymásra találását.

Február 5-én, kedden a Nap és a Szaturnusz kvadrátja kioldódik, ellazulhatunk egy kicsit a korábbi magányunkból kilépve. A Merkúr is belép a Halak-ba, tovább fokozza gyerekrészeink gyógyítását, miközben a Mars, a Neptunusz és a Merkúr kvadrátban áll a Jupiter-rel (Ikrek). Olyan, mintha a férfiak visszafelé haladnának a rétegek lehántásában, a kamaszfiú után a kisfiú is terítékre kerül ezáltal.

Február 6-án, szerdán a Vénusz kvadrátba lép a Skorpió-ban álló Szaturnusz-szal. (Fuck…) Párunk ismét előlép azzá a varázslatosan tiszteletteljes szereplővé, önként vállalja a tisztségét annak, hogy megmutatja, mi az, amit nem szeretnénk egy párkapcsolatban. Mi az, ami megőrjít és a hátunk közepére sem kívánnánk. Ez a fényszög hála Istennek a születésnapomra, február 15-ére kioldódik; ha már a Valentin naptól nem várok sokat, legalább a születésnap rendben menjen…J

Február 9-én, szombaton a Szaturnusz segítő trigonba lép a Skorpió-ból  a Mars, a Merkúr és a Neptunusz bolygókkal.  Február 9 és 24 között van jó két hetünk férfiaknak, hogy befoldozgassuk azokat a lyukakat, melyeket előző életben sikerült ütnünk/üttetnünk férfiasságunkon.

Február 8-9-10-én a Vénusz, a Hold és a Nap egyszerre vannak jelen a Vízöntő-ben; azok a hölgyek, akik nem vesztegették az időt a belsőjükön végzett munkával kapcsolatban, lehetőséget kapnak, hogy megéljék, előcsalogassák, hogy mit jelent Álomnőnek lenni.
Ez nem a botoxolt, spanyol kertésszel füvet nyírató, és közben koktélt kortyolgató valaki, nem is a vezetett meditációval megidézem a női energiákat típusa; hanem a tiszta, finom, befogadóan létező minőség. Egyre inkább úgy látom, hogy nem lehet ezt tanulni, eljátszani, hanem a témához kapcsolódó félelmek és fájdalmak feloldásával visszatalálni, újból ráeszmélni lehet.

Február 11-én, hétfőn a Merkúr és a Mars együttállása kioldódik a Neptunusz-szal, miközben azok éppen együtt állnak a Hold-dal. Itt azt gondolom, valamilyen módon helyt kell állnunk a családunk, anyánk, feleségünk viszonylatában, megmutatva, mit sikerült eddig gyógyítani férfi részeinken.

Február 15-e a születésnapom. Ha ennyi nem lenne elég, a Vénusz és a Szaturnusz kvadrátja is kioldódik, ami segít ismét visszatalálni életünk harmóniájához, a párkapcsolatunkhoz, a társasági életünkhöz.
Egyúttal a Nap és a Neptunusz is együttállásba lépnek, mindenki számára erőteljes öngyógyító energiákat beaktiválva. Aki ezzel nem kíván foglalatoskodni, az könnyen érezheti magát fáradékonynak, álmosnak, egyenesen depressziósnak és/vagy magányosnak is pár napig.

Február 18-án, hétfőn a Nap belép a Halak-ba, még tovább fokozva a fentebb leírtakat.

Éééééés, aki ismer, tudja, mekkora Szaturnusz-fan vagyok és most nagyon dörzsölöm a tenyerem. Hosszú idő után ugyanis hátrafelé indul a Szaturnusz a Skorpió-ban.
A Skorpió feldolgozatlan félelmeink, fájdalmaink helye, azon élményeké, melyekkel úgy érezzük, nem tudunk megbirkózni. Emiatt általában nem is akarunk. Olyan ez, mintha a kerti derítő felszínén sétálnánk, és valami elkezdene lefelé húzni bennünket. Ilyenkor ösztönösen befeszülünk, kirakjuk a sarkunkat, erőteljes barázdákat szántva a fekáliában. Ettől az még jobban felkavarodik, stb, nem akarom fokozni a költői képet.

Más nyelven, még inkább fokozódik a szeptember óta erőteljes nyomás, hogy ne kössünk masnit a szemétre, attól az úgyis csak idétlenebb lesz. Látom lelki szemeim előtt, hogy február végén szinte rimánkodva mennek emberek a terapeutához, akit eddig nagy mellénnyel megpróbáltak kikerülni. Az alázat ideje jön el itt, minél keményebb valaki, annál mélyebben szánt bele a …témába.

Hogy a notórius terápiakerülők se kenődjenek el, a Szaturnusz 139 nap után ismét elindul majd előre a nyár folyamán.

Február 20-án, szerdán a Nap pontos együttállásba kerül a Neptunusz-szal, kiváló alkalmat biztosítva a felkavarodott dolgok begyógyítására; negatív aspektusban pedig nagyon magányos nap lehet, amit legszívesebben végigaludnánk.

Február 23-án, szombaton a Merkúr elindul hátrafelé a Halak-ban, miközben a Vénusz együttállásba lép a Neptunusz-szal (március 4-ig). Itt ismét a hölgyek előtt nyílik egy nagy lehetőség gyereklány-részük meggyógyítására, integrálására.

Február 24-én, vasárnap a Szaturnusz és a Nap trigonba lépnek, március 6-ig; aki hajlandó fegyelmezetten, összeszedetten azokkal a belső dolgokkal foglalkozni, melyeket a hátrafelé haladó Szaturnusz kapar fel, autópályán száguldhat felfelé a valódi önmagához.

Február 24-25-én az Oroszlán-ban, majd Szűz-ben álló Hold szemben áll majd a Nap-Neptunusz-Vénusz hármassal (Halak). Itt a lányok elsősorban olyan témákban tudnak nagyot előrelépni, mint például egy nagyon erős anya (vagy egy nőies apa), aki dominanciájával megakadályozta a bimbózó nőiség kifejlődését. Fiús ruhák, levágott selymes haj, nyilvánosan elkobzott és felolvasott kamaszlány-napló; olyan fájdalom, ahol a lányok elhatározták, hogy erre nem megyek tovább, mert csak fájdalom és magány jár vele együtt.

Február 26-án, kedden a Vénusz matematikailag is belép a Halak-ba, itt az ideje elvégezni a nagygenerált az elmúlt hetekben szétzilált párkapcsolatokon, baráti társaságokon, a hölgyeknek pedig ismételten önmagukon. A Vénusz külső megélése helyett (smink, ruha, fodrász), annak belső aspektusait lenne fontos megélni pár hétig: türelem, befogadás, csendesség, hajlékonyság, szemérmesség.

Március 1-én, pénteken a Mars és a Merkúr együttállása kioldódik a Halak-ban. A férfiak számára itt ér véget egy szinten férfiasságuk, kreativitásuk begyógyítása és annak megtanulása, hogyan vezessék és éljék meg más szinteken a teremtő energiákat, ahelyett, hogy pusztítanának vele.



boywithsword.jpg

 

 

komment

süti beállítások módosítása