HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2013.02.25. 04:43 Zöldkör

Pálmalevél a Földről I.

Az alábbi szöveg a Föld pálmalevelének a fordítása, angol nyelvről. A 2012 utáni részeket megvárom, hogy mennyire valósulnak meg, és annak függvényében fogom majd megosztani. Döbbenetes részletességgel írja le az elmúlt évtized eseményeit, és a mostaniakat is, beleértve az aktuális pápaváltást.

 

"A szövegek, melyeket Mr. Shastri a rendelkezésemre bocsátott, megalapozták bennem a hitet, hogy egy eredetileg sokkal átfogóbb munka részletei csupán. Céljuk, hogy figyelmeztessék az embereket a világszerte tapasztalható változásokra. Ezt a szöveget 2001. szeptember 10-e délután kaptam…:

'        A 2001-ik év kilencedik hónapjának 11-ik napján, a nyugati naptár szerint, példa nélkül álló bűncselekmény fog történni. A helyszíne az amerikai kontinens keleti partjának legfontosabb városa; célpontja egy nagy épület, mely a nyugati világ szimbólumának tekinthető. Ez az épület két nagy toronyból áll, melyeket vimana-kal (repülőgépekkel) támadnak meg. Két gép egyenesen a tornyokba csapódik, hatalmas rombolást okozva. A tornyok ledőlnek, de nem a vimana-k becsapódása által, hanem szándékos és célzott belső robbantások miatt a toronyban. A támadásban ezrek vesztik életüket. Világszerte milliókat ér sokként az eset.

Az ország fővárosában is lesz egy támadás. A Hadügyminisztérium parancsnokságát egy mennyei nyíl (~rakéta) támadja meg. Az embereket arról tájékoztatják, hogy az épületbe (~Pentagon) becsapódott egy vimana (~repülő). Ez azonban nem igaz. Hasonlóképpen, hamisan azt állítják, hogy egy ellenséges csoport eltérített egy másik vimana-t is, ám az utasok ellenálltak, és a vimana végül egy lakatlan területbe csapódott. A becsapódás helyét egy rakétával hozzák létre, közel az ország irányítójának nyári pihenőhelyéhez. Ez az ember nem sokkal ezután kikiáltja a tetteseket az arab országok személyében, és háborút hirdet valamivel később.

Tisztában lesz vele, hogy a vádak alaptalanok. Valójában előre tudott a támadásokról, és azokról, akik előkészítették azt. A támadás nem a tetteseknek lesz hasznos, hanem neki magának, és ezzel egyidejűleg az emberek elkezdenek kételkedni abban, hogy hatalmát korábban jogosan nyerte-e el. A támadás után azonban ez a téma lecseng. A bűntett eléri célját.

A nyugati országok vezetőinek eljön a lehetőség, hogy elindítsanak számos háborút, mely az ő hatalmi érdekeiket hivatott támogatni. Ezeket a háborúkat a felszínen a béke, biztonság és szabadság nevében vívják.

2001. október hetedikén, a nyugati naptár szerint, nagy háború indul Afganisztán ellen légicsapások formájában az Egyesült Államok vezetője által, hogy igazolja harcát országa szabadsága és biztonsága érdekében. Valójában célja, hogy az Egyesült Államok hatalmat gyakoroljon az ország és erőforrásai felett. Az Egyesült Államok egy helyi törzsi vezetőt és katonáit vádolja a támadással. 

Afganisztán egy ország, mely évtizedek óta szétszabdalt fegyveres konfliktusok által. Szegénység, éhezés és betegségek vannak ott. A politikusok szavai a békéről csupán üres frázisok; az országban továbbra is háború van. A gyerekek nem játszhatnak, vagy járhatnak iskolába. Korábban Afganisztán független volt, szabadon választott kormánnyal, mely nem függött külföldi hatalmaktól. 

Az Egyesült Államok ebben a hadjáratban számos egyéb országgal együtt vesz részt. Az afganisztáni események leírását más pálmalevelek tartalmazzák. Kezdetben úgy tűnik, az Egyesült Államok sikerrel jár; tervük azonban csődöt mond hosszú távon. 2008 és 2012 között fokozatosan kivonul Afganisztánból, és végül be kell ismerje vereségét.

2002 nyolcadik hónapjában, a nyugati naptár szerint, Németország keleti és déli részét árvizek sújtják, mely kiterjed más országokra is. Szokatlan okok eredményeképp számos folyó szintje megemelkedik, és kiöntenek. Az árvizek gyorsan és váratlanul jönnek. Jelentős rombolást végeznek; házakat, hidakat, kommunikációs csatornákat.

Számos ember elveszíti otthonát és vagyontárgyai nagy részét. Más nagy nemzetek segítségének és gyors cselekvésének köszönhetően a következmények nem lesznek túl drámaiak. Két-három évig fog tartani, hogy helyrehozzák a károkat. Ebben az időszakban Európában korábban nem látott mértékű terrorista merényletek zajlanak. 2004 harmadik hónapjának 11-ik napján, a nyugati naptár szerint, Spanyolország fővárosában számos támadás történik, robbanószerek által. A célpontok városi járművek lesznek. Több, mint 200 ember meghal, és ezrek sérülnek meg.

2004 utolsó hónapjában, a nyugati naptár szerint, Délkelt-Ázsiát hatalmas katasztrófa sújtja. Szumátra szigetének nyugati része alatt a tengerfenéken nagy földrengés történik. Ez nagy árvizet okoz, mely elönti Szumátrát, Thaiföldet, Bangladesht, Indiát, Sri Lankát, a Maldív-szigeteket, még Kelet-Afrikát is. Több, mint 200 ezer ember hal meg, külföldiek, európaiak is. A legtöbben azonban a helyiek közül halnak meg. Emberek milliói másznak majd a tetőkre minden tulajdonukkal. A katasztrófa híre nagy együttérzést vált ki szerte a világban, és a területre áramlani kezd a pénz, a felajánlások és orvosokból álló mentőcsapatok.

A németek élen járnak majd ebben, mivel élénken emlékeznek majd saját árvizükre. A hatások három évig érződnek majd, mire a katasztrófa nagyját sikerül megoldani. A segélyek nagy része nem éri el a rászorulókat, mások kezébe kerül, akik pénzért eladják majd. Szumátra talpra állása sokáig elhúzódik, a bonyolult polgárháború miatt, mely a szigeten zajlik.
Ez a földrengés és árvíz csupán az első lesz katasztrófák sorában, melyek nem csupán Ázsiát, de a Föld más részeit is érintik az évtizedekben.

2005-ben, egy héttel az egyik fő Keresztény egyház ünnepe után (Húsvét), a vezetője meghal, több, mint 20 év tisztség után. (II. János Pál pápa április 2-án, egy héttel Húsvét után halt meg). Halála nagy szomorúságot és együttérzést vált ki a hívekből, de más vallások vezetői is kifejezik, mennyire tisztelték ezt az embert. Utóda olyan ember lesz, aki legkorábbi munkatársainak egyike, és évekig magas hivatalt töltött be egyházában. Az új vezetőt meglepően gyorsan beiktatják, és az egyházat elődje szellemében vezeti tovább. Az Egyház új vezetője Németországból fog származni, és nevének jelentése „Áldott” (~Benedek). Körülbelül nyolc évig tölti majd be hivatalát.

A kézirat általános kiábrándulásról beszél a jövőre nézve Németországban és Európában. Az emberek új vezetőt választanak, aki nem lesz jobb, mint elődje volt. A szakadék a gazdag kisebbség és a szegény többség között elmélyül és felgyorsul. Egyre több és több ember lesz munka nélkül. Munkájukat gépek végzik majd. Ez nem csak Németországban lesz így, más európai országokat is érint majd, valójában globális probléma lesz. A köznapi ember nagy adók és közterhek alatt fog roskadozni. Nagy gyárak és üzletek tulajdonosai ellenben egyre növekvő profitra tesznek szert, megtehetnek bármit, mintha tündérmesében élnének.

Az egyszerű emberek rabszolgának tűnnek, és az új gyárakat ott alapítják majd meg, ahol a legkisebb bért kell kifizetni, és gazdag ajándékokat kapnak a helyi vezetőktől. A polgárok egyre kevesebbet és kevesebbet engedhetnek meg maguknak, és megelégednek az olcsó tömegszórakoztatással, melyet kapnak. Zenét hallgatnak, tv-znek, számítógépes játékokat játszanak. (~Az utolsó mondatban a szavak a fordító átültetései mai nyelvezetre.)

A tömegszórakoztatás a minimum értéket fogja képviselni. Az embereknek egyfajta virtuális valóságot mutatnak, hogy elfelejtsék mennyire sivár a valóság, melyben élnek, hogy tolerálják mindennapi életük egzisztenciális problémáit. Az emberek arra fordítják figyelmüket, ami szabadon szórakoztatja őket azzal szemben, ami fontos nekik. Ez mély anyagiságban tartja őket; Maya illúziója győzelmét ünnepli majd. (~’Maya fátyla’: az anyagi világ illúziója valódi szellemi értékeinkkel szemben)
Ennek eredményeképpen a szituáció egyre rosszabb lesz, az emberek egyre bizonytalanabbak. Többen közülük felismerik, hogy a rendszer, amiben élnek, nem tud tovább megfelelően működni. Ez számottevő változásokat indít el. A kor, melyben élünk, és Kali-yuga-nak hívják, a végéhez ér, és felváltja egy jobb kor, a Satya-yuga. A Kali-yuga vége azonban hatalmas problémákkal jár majd és olyan rétegek ellenállásával, akik az új áramlatok ellen vannak. Számos ember elveszti kilátásait, és kezd el erőszakosan kommunikálni. Ezek az emberek teljesen az anyag fókuszában élnek, és inkább hátra, mint előre tekintenek; a múlt szépségéről panaszkodnak, és a jövő teljesen reménytelennek tűnik majd számukra.

Igény lesz új vezetőre, aki megszünteti a romlottságot, és megbünteti a gonoszakat. De néhány európai országban és Németországban despotikus vezető jut hatalomra az emberek kívánságának megfelelően. Ez 2019 és 2046 között zajlik majd le, a nyugati naptár szerint. Hamar rájönnek azonban, hogy ez a megoldás nem megfelelő. Fokozatosan elkezdik megérteni, hogy valódi változás csak akkor tud bekövetkezni, ha felelősséget vállalnak saját életükért, és a hozzájuk közelállók és szomszédaik életéért.

Hogy ide eljussanak azonban hosszú utat jelent, és elsősorban a gyakorlatban kell megtanulni majd alkalmazni. Az értékek és szociális struktúrák folyamatos lebomlása után pozitív társadalmi változások lesznek Európában és Németországban. Ez nem zajlik le teljes mértékben 2048 előtt, a nyugati naptár szerint.
Kezdetben az emberek saját érdekeiket nézik, akár mások kárára is. Csak amikor a helyzet teljesen reménytelenné válik, akkor döbbennek rá, hogy ha túl akarnak élni, csak másokkal együttműködve tudják ezt megtenni. Mivel a közhivatalok, hatóságok nem tudnak segíteni, a családok közötti kölcsönös segítségnyújtás és együttérzés lesz az új kor fő jellemzője.

A SZUPER-KAPITALIZMUS VÉGE

A legtöbb európai nemzet ugyanannak a politikai és gazdasági rendszernek a része, mint ami Németország. Az Európai Közösséget azért alapítja meg hat ország, hogy fejlessze népeinek lehetőségeit a kereskedelem liberalizálásával és a fokozott ipari termeléssel. Idővel más országok is csatlakoznak. Létrejön a közös fizetőeszköz. Amilyen nagyra az EU nő, annyira nehéz lesz kormányozni, és elérni az egyedi népeinek kívánságait. Az Európai Közösség alapvetően magánvállalkozások érdekeit szolgálja.

2004-ben, a nyugati naptár szerint, nagy számban bővítik a közösséget kelet-európai államokkal. 1989-ig ezek az országok egészen más rendszer alatt éltek, és népességük nagy része szegény. Az új tagországok azt remélik, hogy tagságuk az unióban nagy jólétet hoz majd. Ez azonban csupán remény marad. Nagy hatalmú erők irányítják az eseményeket az Európai Unióban, hogy ők könyörtelenül meggazdagodjanak. Mind egyenlőséget ígérnek; ez azonban a legtöbb ember számára egyet jelent az egyenlőséggel a szegénységben.

Az irányító körök nem teljesítik ígéreteiket. Míg számos európai ország vesz részt Amerika mellett keleti országok elleni katonai akciókban, az átlagemberek elkezdik első tiltakozásaikat. 2005-ben a vezetők megpróbálnak az egész közösség számára egységes jogrendszert létrehozni, de ez kudarcot vall. (~Hollandia és Franciaország lakói megvétózták a közös Európai Alkotmányt). Ez egy hosszú krízis jele, melynek során a rendszer széthullik. Mivel azt emberek életkörülményei romlanak, 2004-ben megszaporodnak a társadalmi konfliktusok. Egyrészről az emberek a család vagy barátok körében keresnek menedéket, másrészről spontán megnyilvánulásai lesznek az elégedetlenségnek, melyek gyakran külföldi bevándorlók csoportjai ellen irányulnak majd.

2007-től tömegek tiltakoznak majd, a kormányzó politikusok városaiban, és ipari vezetők városaiban is. Kezdetben ez úgy tűnik, hogy ezek a tiltakozások csak a politikai vezetők ellen szólnak; végül kiderül, hogy ez téves benyomás volt. A helyzet tovább romlik, és a kormányok elvesztik az irányítást, hogy fenntartsák a biztonságot és a közrendet. A gazdasági helyzet tovább romlik, ahogy nagyszámú bevándorló jön Európába a világ minden részéről, menekülve a tönkrement mezőgazdaság, éhínség és polgárháborúk elől.

2010 UTÁN

2011-től, a nyugati naptár szerint, a válság elmélyül, mivel az Egyesült Államok és Európa pénze gyorsan veszti el az értékét. Ezt téves gazdasági és pénzügyi politika idézi elő, mely hamis alapokon nyugszik – a folyamatos gazdasági fejlődés reményén. Befolyásos körök az Egyesült Államokban és Európában kormányozták évtizedekig a világot kapzsi emberek önző érdekei alapján. Az embereknek azonban nincs tudomása erről, és világméretű játék kegyetlen illúziójának áldozatai – Maya Fátyláé. A Földi világ nem végtelen, ahogy határai sem, nem az az emberi boldogság, sem a határtalan gazdasági növekedés.' "

2000-2010.jpg

komment

süti beállítások módosítása