HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2013.03.11. 16:59 Zöldkör

Baby-boom

Egy nagyon érdekes témára szeretném felhívni a figyelmet itt, ami elsősorban a párokat érinti, de mindenki számára tartogathat meglepetéseket. Történik ugyanis, hogy különösen 2012 október 6 óta, amikor a Szaturnusz belépett a Skorpióba, úgy érezhetjük, mintha direkt szívatna az élet. Bármit kapjunk is az élettől, bármivel, vagy bárkivel találkozzunk, mintha mindig ott lebegne valami kellemetlen tapasztalás is a levegőben. Ennek csupán egy oka van: a tudatalattink elkezdte kiüríteni a tartalmát, és megjeleníti magát a külvilágban. Ez az 'áldásos' állapot 2015 szeptember 18-ig fog tartani.

A legtöbb ember már most kezd besokallni, jól meg lesz törve mindenki, és rákényszerítve, hogy foglalkozzon magával egyre mélyebb szinteken. Három év hosszú idő, nem bízza tehát az univerzum a véletlenre önmaga megtisztítását rajtunk keresztül. 

"A párkapcsolat az a tükör, melyben a leginkább megismerheted tudatalattid működését". Nos, jelenleg senkinek nem tetszik amit magában lát, főként a másikban, egyre több ember lép ki a kapcsolatból hogy szusszanhasson, vagy építi fel biztonságos harci állásait, vonul a maga világába. És itt lép be a természet...

Eljön az a pont, amikor annyira fáj amit látunk, tapasztalunk, hogy azt mondjuk, szünetet akarunk. Túl sok minden halmozódott fel, már a közös célok, érdekek, eddigi tapasztalások, anyagi érdekek sem győznek meg minket. Csak menni, és szabadnak lenni!!! Boldognak. Csak ne fájjon.

Még csak most indul igazán a 'móka', a természet nem engedheti meg az ilyen esetleges szétválásokat. Tételezzük fel, hogy okosabb nálunk, és nem tudjuk kijátszani. Hányszor van, hogy kitalálunk valamit, és az élet egészen másfelé visz bennünket...Most is hasonló várható.

Az ún. világi bolygók, amik a földi létezésünkért felelnek, jelenleg mind egy helyen tartózkodnak, a Halak csillagjegyben. A Halak azonos egy belső, megnyilvánulatlan, puha, védelmező hellyel, például az anya egységével a születendő gyermekével; fogantatástól annak egy éves koráig. 
Az ott jelenleg lévő bolygók: Neptunusz - egyenlő a Halak csillagjeggyel. Merkúr - egyenlő a Gyermek minőségével. Vénusz - Egyenlő a Lány minőségével. Nap - egyenlő az Én, vagy az Apa minőségével. A Hold - egyenlő az Anya minőségével. Mars - egyenlő a Fiú minőségével.

A Várandóssággal analóg csillagjegyben van tehát a Várandósság, a Gyermek, a Lány, az Apa, az Anya, a Fiú bolygója jelenleg!

A holnapi nap során pedig, március 12-én a Mars, a Születés bolygója a Kos-ba, a Kezdet, Születés csillagjegyébe lép. Eközben a Hold, az Anya, a Család bolygója, együttállásba lép az Uránusz-szal, ami Új Jövőt jelent. Április 13-án a Merkúr bolygó, a Gyerek jelölője is belép a Kos-ba, a fizikai megnyilvánulás, kezdet jegyébe.

Hogy érthető is legyen, amiről most írok, nagyon úgy tűnik nekem, hogy egy olyan Baby-boom fog bekövetkezni a most jövő hetekben, pár hónapban, amire szinte senki nem számít!
Mi más motiválhatna két 'felnőtt' embert, hogy nap, mint nap elviseljék a legmélyebb fájdalmakat, szemetet, problémákat, amit a másiktól kapnak, amit a másik jelenít meg számukra?! Egyedül egy Gyerek képes elhozni azt a friss, tiszta, üde minőséget, amiket most teljes mértékben elvettek tőlünk tavaly októberben, és még nem kapjuk vissza két és fél évig.

2013. március 11. és 2013. június 26. között lesz különösen erős ez a tendencia. Ne lepődjünk meg, ha nem érezzük még készen magunkat, vagy nem élünk még hivatalos házasságban. A Szaturnusz a Skorpióban felkarcolja a Bűn, a Szexualitás minőségeit, mély, állatias jellegeket; nem most lesz tehát a habos-babos, rózsaszín koszorúslányokkal övezett esküvők időszaka. Jön a Gyerek, és meg is van a Család. Ilyen egyszerű. Hogy készen állunk-e rá, senkit nem hat meg 'odafent'. Az alapoknál fogunk most egyesülni, ráérünk még a következő évek alatt megtanulni a klasszikus Házasság és Család külsőségeit.

2013. június 26. és 2014. július 16. között a Rák-ban lesz a Jupiter bolygó.

A Család, az Otthon, az Anyaság csillagjegyében lesz a Bőség, a Hit, a Remény, a Jóság, a hirtelen jött Siker és Öröm bolygója. Azt jelenti ez, hogy az így újonnan létrejött Család és Gyermek témái visszahozhatják az október óta elvett örömeinket, valamint akik már hosszú ideje sikertelenül próbálkoznak gyerekvállalással, most érdemes ismét koncentrálni a területre, mert nagy valószínűséggel sikerrel fognak járni.

swaddle-baby_2165340b.jpg

komment

süti beállítások módosítása