HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2013.05.23. 18:56 Zöldkör

Júniusról (2013)

Nagyon szimpatikus, kellemes hónap elébe nézünk; nem is nagyon emlékszem, mikor álltam ennyire optimistán egy cikk írásának. Egy-két hatástól eltekintve lágy, segítő, finoman emelő változások fognak lezajlani június hónapban. Négy bolygó lesz a főszereplő ebben az időszakban, mely magába foglalja a Nagy és a Kis Jótevőt, a semleges Napot és a Merkúrt. Úgy gondolom, ez már önmagában is bizakodásra ad okot. :)

Május 18 és június 26 között a Merkúr és a Vénusz bolygók együttállásukban nagyon szép folyamaton mennek keresztül. Csapongó, szétszórt, éretlen hozzáállásunk május 31-ére kifullad, és megjelenik az igény egy lágy valahova tartozásra. A párkapcsolatról alkotott véleményünk átalakul, már nem mint a bennünk lévő gyerek mentsvárát, élvezeti cikket látunk benne, hanem egy lépcsőt a magasabb minőségek felé, úgy mint: házasság, család, otthon. Nagyon szép dolgok ezek.

Június 11, kedd és június 28, péntek között az igény után a személyünk és a témába vetett hitünk is felzárkózik ezekhez a minőségekhez. A Nap és a Jupiter bolygó együttállásában szintén lejárja az utat az Ikrekből a Rákba menet: sok lánykérés, összeköltözés, babavállalás fog megfogalmazódni ezekben a hetekben. Láttunk eleget, kiszórakoztuk magunkat, próbáltuk már erről és arról is. Rájövünk, hogy alaptermészetünk a valakihez tartozás, és valószínűleg meg is tesszük a lépéseket ennek érdekében.

Június 1-étől, szombattól egy nagyon erős békevágy jelenik majd meg bennünk, mintha az elmúlt hetek szétszórt, materialista időszaka után mindennél fontosabbá válna a hazatalálás és a megállapodás. (Merkúr-Vénusz Rákban trigonban Szaturnusz-szal és Neptunusz-szal).
Mindezek mellett mégsincs vége ennek a csapongásnak, nem tudjuk elfogadni, hogy ezek a minőségek már ott vannak, azonban minél többet próbálunk, törekszünk feléjük, annál messzebbre jutunk tőlük. Itt éppen, hogy az akarat feladása segítene, de egy folyamaton még át kell mennünk, hogy ez megszülethessen bennünk. (Mars belép Ikrekbe, kvadrátba Neptunusz-szal)
Ugyanezen a napon mindemellett mintha egyfajta köd, tanácstalanság és céltalanság szűnne meg körülöttünk lenni. (Nap kvadrátja kioldódik Neptunusz-szal). Más kérdés, hogy ezt a kitisztulást még nem tudjuk összpontosultan, értelmes célok felé haladva kiaknázni.

Június 3-ától, hétfőtől a békevágyunk, igényünk egy stabilabb (pár)kapcsolatra még inkább felerősödik (Vénusz belép Rákba). Intenzíven fel is kavarodhatunk ezen a napon, ha önvizsgálatot tartunk, rátekintve ennek kapcsán otthonunkra, érzelmi kultúránkra, alkalmasságunkra egy párkapcsolatban. (Hold együttáll Kosban Uránusz-szal, kvadrát Pluto-tól)

Június 4-én, kedden a kezdeti lelkesedés lelohadhat a megállapodás, párkapcsolat terén. (Vénusz-Merkúr együttállása kioldódik Jupiterrel).
4-étől 16-áig rá kell jönnünk, hogy ahhoz, hogy a külvilágban stabil alapokat teremtsünk, problémák nélkül élvezzük valaki társaságát, még mindig van rendeznivaló belső világunkban (Merkúr-Vénusz a Rákban szembenállásban Plutoval Bakban).  Nem annyira direktben nyomják az arcunkba ezt, mint az elmúlt másfél évben, inkább mintha valamit el akarnánk érni, de sehogy sem tud világi formát ölteni, és ez fájna.

Június 10, hétfő nagy fordulópont lehet párkapcsolatokban, emberek lelkivilágában. Érdemes sokat relaxálni, kerülni a számonkéréseket, mert a frusztráció elég magas szintet érhet el. Ne ezen a napon hozzunk életünket meghatározó döntéseket (Merkúr-Vénusz-Hold Rákban szemben Plutoval, kvadrátban Uránusz-szal).
Ugyanezen naptól kezdve, július 25-ig úgy érezhetjük, mintha két részre vált volna a személyiségünk. Mintha az egyik oldal valami stabilat, mélyet, érzelmit szeretne, a másik pedig megvadulna, hogy ezt nem kaphatjuk meg.

Jobbnál jobb(nak tűnő) ötleteink támadnak, hogy mit kellene csinálni; csak azt felejtjük el, hogy minden csinálás, erőkifejtés csak kivinni képes bennünket egy lágy egységszerű állapotból, ami felé éppen hogy az erőfeszítésünk irányul. (Mars Ikrekben szextilje Uránusz-szal Kosban)

Június 11-étől, keddtől mindezzel párhuzamosan végre hitelesen visszatérhetnek az életünkbe a lelki dolgok, újfajta hitet, reményt érezhetünk a jövővel kapcsolatban, mintha olyan dolgokra lennénk képesek, amiket korábban nem mertünk elképzelni. (Nap együttállásba lép Jupiterrel Ikrekben)

Június 21-e, péntek olyan nap lesz, amire már nagyon várok. A fókuszpontunk most már tényleg békére, megállapodásra vágyik, a harcok, a nyüzsgés után egységre, egyetértésre (Nap belép Rákba). Ami talán még fontosabb, hogy nagyon hosszú idő után olyan bolygókapcsolat lesz, ami olyan, mintha Isten újra kinyitotta volna a szemét; helyreáll a Rend, az Erkölcs, a Tisztesség, a Lélek dolgai (Jupiter trigonba lép Szaturnusz-szal). Június 25-étől, keddtől válik igazán érezhetővé ez a folyamat, de már pár nappal előtte elkezdődik.

Június 25-én, kedden további megnyugvásra lelünk. Az addig űző-hajtó, ’remek’ ötletek arról, hogy mit kellene csinálni, hogy megpihenhessünk, és megnyugodhassunk, alábbhagynak (Mars szextilje Uránusz-szal kioldódik).

Június 26, szerda és július 8, hétfő között ezt a fajta megújult hitet ismét próbára teszik; meg kell néznünk, hogy mi más maradt még ott rendezetlenül, ami gátolja önmagunk elfogadását, és hogy Emberhez méltóan élhessünk (Nap szembenállása Plutoval Bakban).

Június 27-étől, csütörtöktől segítséget is kapunk ehhez a feladathoz, hitet, reményt, bölcsességet érzelmi világunkhoz. Akik megállapodnának, összekötnék az életüket, innentől érdemes valóban komolyan fontolgatni, lépéseket tenni az ügy érdekében. (Jupiter átlép Ikrekből Rákba)
Ugyanettől a Naptól kezdve az addig súlytalan gondolatok, tettek, mélységet nyernek, jó, ha feltáró beszélgetésekkel, apró kedveskedésekkel adunk nyomatékot érzéseinknek a számunkra fontos emberek irányában (Merkúr elindul hátrafelé Rákban, kioldódik együttállása Vénusz-szal).

A Kisördög azonban nem alszik. Június 28-ától, péntektől úgy érezhetjük, ismét a kezünkbe kell ragadni a kapcsolat, életünk irányítását. A lágy, simogató energiák mellett alig feltűnő, manipulatív minőségek kúszhatnak be az életünkbe, párkapcsolatunkba (Vénusz belép Oroszlánba). Az eddigi erőszakos, szétszórt energiák nem térnek vissza, de még mindig érezhetünk valami aprót, ami nem stimmel, mint egy kavicsot a cipőnkben.
Június 28, péntek és július 7, vasárnap között ez újabb réteget kaparhat fel a tudatalattinkból (Vénusz Oroszlánban kvadrátban Szaturnusz-szal Skorpióban).  Folytassuk hát a terápiát a pár hetes hanyagolás után, sokat fog ebben segíteni ebben a Rákba átlépő Jupiter. 
Június 28, péntek és július 22 között, amíg a Vénusz áthalad az Oroszlánon, még ott lesz az ego maradványa, ami hátráltatni fog, hogy a régóta várt feloldódás-érzést megkapjuk a párkapcsolatunkban, emberi viszonyainkban, családunkban. Hogy pontosan hogyan folytatódik ez a megkezdett, szép folyamat, arról július hónap leírása fog tájékoztatni. :)


Ghost-kiss.jpg   

 

komment

süti beállítások módosítása