HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2017.04.30. 17:58 Zöldkör

Május hónap Asztrológiai előrejelzése, 2017

Május hónapja az Átfordulás hónapja lesz! Ebben a hónapban nem is az aktiválódó, hanem a kioldódó fényszögeké lesz a hangsúly. Számos olyan fényszög oldódik ki, számos olyan bolygó vált jegypozíciót, amik hetek, akár hónapok óta gyötörtek bennünket. Itt májusban elkezdenek révbe érni dolgok, átkattanni, a helyére kerülni, és az év eddigi szakaszára jellemző villódzás, izzás, kapkodás bőven lejjebb tud menni. :) Ebben a hónapban az év eddigi részét levezetjük, kiengedjük; az év közepét, az év második szakaszát felvezetjük, és már részesülünk is rendezettebb, normálisabb energiáiból!

Május 3, szerda rögtön olyan eseménnyel indítja a hónapot, amire már nagyon régóta vártunk! :) Március 29-e óta volt egy rendkívül feszítő fényszög, mely a párkapcsolat témáit, az emberi viszonyainkat és úgy általában a Kollektív társadalmiság témáit erősen cincálta, tekergette. Ha reálisan körülnézünk, pontosan beleesik április hónapja, ahol szinte minden napra jutott egy tüntetés Magyarországon, és a nemzetközi politikában is folyamatos a feszültség, Európában főként pont Magyarország miatt, világszerte pedig Amerika miatt. Ugyanakkor április során az emberek párkapcsolati témákban is nagyon erős feszültségpontra jutottak a legtöbb helyen.

Nos, itt Május 3-a szerdán ez a fényszög kioldódik! Mindez nem azt jelenti, hogy innentől szivárványszínű csillámpor lengi be a levendula-illatú levegőt, és a szárnyaló unikornisok szőrén pillangók pihennek meg, de mégis nagyon-nagyon-nagyon nagyban fogja oldani a feszültséget. Egy kicsit kiengedhetünk, főként egyéni szinten ezekben a fent leírt témákban! :) (Kioldódik Kos Vénusz kvadrátja retrográd Nyilas Szaturnusszal)

Május 4, csütörtök tovább kényeztet bennünket! Három hét hátráló mozgás után előre indul a gondolkodásunkért, kommunikációnkért, mindennapi életünk rutinjáért felelős Merkúr bolygó. További öröm ebben, hogy a Kos jegyének végén teszi mindezt, így napok, és elér a Bika jegyébe, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, jobban megpihenő területekre.

Május 4, csütörtök és Május 15, hétfő között mondhatni szimfónia-szerűen érkezik is egy fényszög, mely arra hívja fel a figyelmünket, hogy mint pillangó a bábból bújjunk ki, magunk mögött hagyva sok felgyülemlett savat, beszorultságot, ’régi én’-t. Már az Áprilisi előrejelzésben használtuk azt a képet, hogy olyanok voltunk ott, mint akik félig már kibújtak a zsákból, az alsó felük pedig még oda beragadt; innen Május 4-től már lépjünk is ki a zsákból, mert ez az itteni szerda-csütörtök az év három fő részéből a második szakasznak a kezdete. (Nap Bikában trigonban retrográd Plutoval Bakban)

Május 4, csütörtök és Május 19, péntek között ebben még természetszerűleg tanácstalanok lehetünk. Ott lehet egyik oldalról, hogy az év eddigi részében beszerzett sav és sérülések elől kicsit elmenjünk a folyó fenekére az iszapba ásva magunkat téli álmot aludni. A másik részéről pedig válogathatunk, bővelkedhetünk, dúskálhatunk abban, hogy én-ünk, ambícióink és végrehajtó apparátusunk nagy valószínűség szerint itt hirtelen már belátóbb, nyugodtabb. Harmadikára és negyedikére megszűnik itt kicsit a harckészültség az egyéni világokban, és ugyanakkor kell egy kis idő, amíg beletanulunk ezekbe a nyugodtabb dolgokba, szándékokba, energiákba. (Ikrek Mars kvadrátban Halak Neptunusszal)

Május 6, szombat és Május 19, péntek között ezzel gyakorlatilag napra párhuzamosan ez a hatás szintén azt mondja, hogy nyúljunk vissza még ép, még nem-besavazódott részeinkhez, és óvatosan, de erőteljesen találjuk meg őket, kezdjük el használni.
Április során olyan volt nemcsak a Kollektíva, de az egyéni világok is, mint a Vadnyugat, emiatt már nagyon villódzó szeműek vagyunk eddigre, és először lövünk, aztán kérdezünk. Innentől először kérdezzünk, aztán végső esetben persze lőhetünk is: de identitásunk már nem ebből fog állni, hanem esetleg eszköz-szinten nyúlhatunk erőhöz, harchoz, érdekérvényesítéshez. (Ikrek Mars trigonban retrográd Mérleg Jupiterrel)

Május 8, hétfő szintén olyan nap az eddigiekhez hasonlóan, ahol örömünkben, és az eddigiek feszültsége miatt jó értelemben ’besírunk’: a Merkúr bolygó a Kos jegyének 25-ik fokára ér. Normál esetben a Merkúr nagyon gyorsan átér egy jegyen, de most már Március 14-e óta, több, mint másfél hónapja a Harc, Küzdelem, Izzás területén volt-van a gondolkodásunkért, kommunikációnkért, ügyintézésekért, közlekedésért felelős bolygó.
Így, hogy ide a Kos 25-ik fokára ér, egyre inkább részesül a Bika nyugodtabb energiáiból, lehűlhet, megnyugodhat kicsit, napról-napra egyre jobban.

Május 10-11, szerda-csütörtök ebben az eddig látott örömködésben olyan egy kicsit, mint amikor a Disney-mesében a Gonosz Boszorka megérkezik átutazóban. Az évben ősszel van egy Skorpió Újholdunk, amikorra úgy szoktunk kinézni, mint akin érzelmileg átment az úthenger és a sofőr utána még kiszállt, és hólapáttal megcsapkodott kicsit. Minden évben el lehet sütni ezt a poént, és mindig tökéletesen igaz, ül, és megfigyelhető mindenkin ott október végén-november elején: https://www.youtube.com/watch?v=tpC6e12Jabc&t=114s

A másik ilyen a Skorpió Telihold, ami nem annyira nagy durranás, mint az Újhold ősszel, de így is azért ez a két nap, amikor egy kicsit húzzuk be a spalettákat, legyünk éberek, és ne menjünk bele tekergő-kavargó Skorpiós érzésekbe, gondolatokba: magyarul irracionális félelmekbe-fóbiákba. Menjünk át szépen nyugodtan ezen a két napon, és ha olyan helyzetet látunk, szépen slisszoljunk el, ha épp valakivel ötödjére futjuk le feleslegesen a kört, egyszerűen hagyjuk abba. :)

Május 13, szombat és Május 25, csütörtök között így, hogy már magunk mögött hagyjuk az év eddigi, hivatalosan első szakaszát, és haladunk a másodikba, azt gondolhatjuk: „Oké, nem harcolok, oké, nem izzok, oké, kapcsolódok, oké, boldog leszek, oké, kulturált leszek; de hogyan…?!”
Itt azért masszívan elmondható már, hogy a Gyerekek Korának kb 27 éve után már teljesen az Állatok Korának vadabb, önösebb és túl gyorsan mozgó energetikájában vagyunk, fogjuk a székek karfáját, hogy bírjuk az energetikai terhelést és gyorsulást. Ez a hatás itt két hétig ebben késztet arra, hogy valami megoldást azért találjunk abban, hogy az Emberlét komfortját, békéjét, nyugalmát leljük meg, az Állatvilág „magányos harcos, magányos farkas, egyedül küzdő”, széttöredezett, kapkodó és vad jellegeivel szemben. Még a legmélyebb ponton is pislákol bennünk valami Emberi, valami Tudat, így ahogy a filmben mondják: igény az volna rá. Lehet, hogy valami régi szokás vagy azonosulás elengedésével, lehet, hogy önfegyelemmel, lehet, hogy „a kevesebb több” elvének alkalmazásával, de a cél ezek megtalálása lenne itt. (Vénusz Kosban szemben retrográd Jupiterrel Mérlegben)

Május 14, vasárnap szintén olyan nap, ami nagyon-nagyon jó nekünk, és már nagyon vártuk! :) Kioldódik két, hatását tekintve feszítő bolygóóriás fényszöge. Tavaly október vége óta borzolták a kedélyeket, és Kollektíve pont azt csinálták, amit az eggyel fentebbi hatásnál olvashattunk: megkérdőjelezték, hogy Emberi vagy Állati szerint élünk, vagyunk, létezünk, hogy kulturáltak vagy frusztráltak vagyunk, és tették ezt nagy erőkkel, hol ide, hol oda billentve.

Itt most kioldódnak, így ez is hozzátesz a május eleje óta látott fellélegzés-hullámhoz. Hozzátartozik az is a képhez, hogy Június 24-én újra ebbe a fényszögbe lépnek Szeptember 1-ig; de ez egy havi előrejelzés, így itt most azt mondhatjuk, hogy május 14-től másfél hónapig hagynak bennünket lélegezni, jobban és teljesebben Embernek lenni. :) (Kioldódik retrográd Mérleg Jupiter és retrográd Bak Pluto kvadrátja)

Május 15, hétfő és Május 24, szerda között másfél hétre kinyílik egy amolyan kapu, ami szintén csatlakozik a hónap közepi hatások elviségéhez. A világ szinte összes problémája jelenleg abból adódik, hogy ahogy a Szellem a Matéria felé exponenciálisan egyre gyorsuló ütemben halad, süllyed, mi amolyan kiegyenlítésképpen egyre inkább az elmébe, a nem-fizikaiba, a vetítésbe, agyalásba megyünk. Mint amikor a hajó balra dől, mi a jobb oldalra megyünk rajta.
Ez az itteni másfél hét olyan Kapu lesz, ahol attitűdünktől függően hosszú időre meghatározódhat, hogy Élünk vagy Vetítünk. Azaz az Állatok energetikai rezgésszintjéről lejjebb megyünk majd a Növények és a Kövek szintjére, vagy feljebb a Gyerekek szintjén túl a korunknak-nemünknek megfelelő szintekre és funkciókba. Legyünk emiatt élők itt, praktikusak; ha tehetjük, netezzünk keveset ebben a másfél hétben, földeljünk, használjuk a fizikai testünket: ne azt a virtuális életet vigyük, legyen az világi vagy ’spirituális’, ami manapság van. (Nap Bikában-Ikrekben kvadrátban Leszálló Holdcsomóponttal Vízöntőben, Felszálló Holdcsomóponttal Oroszlánban)

Május 16, kedd és Május 29, hétfő között két héten keresztül a Nap fényszögkapcsolat nélkül halad a Bika majd az Ikrek jegyében. Tekintve, hogy a Nap az Életet, az Egészet, a Létezést, a Létezésünket jelenti, az ilyen időszakokban mindig kicsit átgondoljuk, hogy mi Van, hogyan Vagyunk, mint Vagyunk, mi az Élet Értelme, és hasonlók. Nagyon jó időszak ez itt ilyenkor a régi dolgaink átértékelésére és az új dolgaink kitalálására, összerakására. Az, hogy június elején a Vénusz már a Bikába lép, a Jupiter pedig előreindul majd, nagyon jól meg fogja mindezt koronázni, gyakorlatilag ezeket készítjük elő ezzel az önvizsgáló, de élő két héttel itt.

Május 16, kedden a Merkúr a Bika jegyébe lép. Huh. Ez is olyan, úgy kellett már, mint egy falat kenyér. :) Lejjebb viszi az Állatok Korának küzdelmesebb, harciasabb, kekecebb, kapkodósabb jellegeit, és segít, hogy úgy általánosságban nyugodtabbak legyenek a kedélyek. Innentől a Merkúr jó ideig, fél évig olyan jegyekben halad, amikkel teljesen rendben van; és mivel hamarosan ez a Vénuszról is elmondható lesz majd, használjuk ki, és próbáljuk élvezni a dolgokat a maguk fizikai-világi realitásában is.

Május 18, csütörtök szintén tovább kényeztet bennünket. Kioldódik a Kos Uránusz és a Merkúr együttállása. Hatásuk keveredve egyéni szinteken azt eredményezte, hogy fel-felsejlett bennünk, hogy mi nem működik bennünk, életünkben Régiként, fel-felsejlett, hogy valami Új kellene, de egyúttal egy kicsit a levegőben is lógatott bennünket, hogy az ebből történő igazi átbillenés még várat, váratott magára.
Innentől, hogy a Merkúr a Kosban keveredett az Uránusz energiáival, ez az Új, ez a Megújulás gyakorlatibbá tud válni! Egy dologra kell figyelnünk: hogy a Bika jegyében belassulnak ambícióink, és fejben bizony könnyebb volt ezek átgondolása, de a gyakorlatban megvalósítani kicsit pepecselősebb. Szóval ne riadjunk vissza, csináljuk csak a terveinket, céljainkat, de figyelembe véve a fizikai sík és a vele járó Idő korlátait, kereteit, szabályait, lassúbbságát is.

Május 20, szombat és Május 25, csütörtök között lesz néhány napra egy utórúgása március-áprilisnak. Minden folyamat úgy működik, hogy abból, ami van, előrenézünk, majd amikor az is megtörténik, annak stabilitásából visszanézünk, felszámolva a régi maradékát; és aztán megint előrenézünk. Itt most pár napra visszanézünk. Három hét viszonylagos nyugalom után, melyet május első három hete adott, itt visszanézünk kicsit március és április energetikájára, és bejöhet megint kicsit az izzás, az önösség, a küzdelem: az Állatok Kora. Itt nagyon fontos lenne, hogy hűtsük magunkat levegővel, oxigénnel, vízzel, sétával. Szellőztessük ki magunkat minden szempontból, és menjünk át szépen-nyugodtan ezen a néhány napon. (Kos Vénusz-Mérleg Jupiter-Bak Pluto Derékszögű Háromszög)

Május 20, szombat és Június 22, csütörtök között lesz egy Férfi-Női, párkapcsolati dolgokat segítő hatás. Az év elején volt egy Mars-Vénusz együttállás a Kos jegyében, amiről azt írtuk, hogy behozhat párkapcsolati dolgokat, de a Kezdet szintjén megrekednek majd nagy valószínűséggel.
Ez a hatás már sokkal kegyesebb. Ebben az egy hónapban szintén érdemes lehet ismerkedni azoknak, akiknek nincs párkapcsolata, de szeretnének, azoknak pedig, akiknek van, szintén érdemes ’randevúzniuk’ egymással. Egy kicsit fel kellene frissíteni a Férfi és a Nő kapcsolódását, és a nagy Kollektív erőlködés-agyalás után az udvarlást, a könnyedséget.

Fontos nagyon, hogy az itt induló ismeretségek az elején lehet, hogy izzadtságszagúak, gyöszösek lesznek, és/vagy nem érezzük, hogy lenne belőlük valami, de néhány hét után könnyedén előfordulhat, hogy megjelenik egy békésebb, földeltebb, érzelmesebb, közelibb állapot. Így ha itt ismerkedünk, érdemes türelemmel lenni, és hagyni pár hetet, egy-két hónapot, hogy beérjen a dolog, és utána ránézni, hogy mi lett, majd aszerint dönteni, hogy mi és hogyan legyen. (Kos-Bika Vénusz szextilben Ikrek-Rák Marssal)

Május 21, vasárnap a Nap az Ikrek jegyébe lép. Amikor ez még a Gyerekek Korában történt, akkor lehetett ’aggódni’, hogy elkezdődik a káosz, ami erre az időszakra (volt) jellemző Balaton Szánd-dal, szelfizésekkel, idemegyünkodamegyünk-kel, és mindenki mintha az életéért küzdene, rohangált és nyüzsgött.
Itt az Állatok Korában az Ikrekbe lépő Nap nagyon örvendetes és üdvözülendő! A feszesebb, frusztráltabb, görcsösebb energiákat kilazítja, feloldja, könnyedebbé teszi, és a Marsikus emberekbe több könnyedséget és a szó jó értelmében vett nyíltságot és lazaságot visz. Innentől október végéig a Nap is nagyon baráti területeken halad, így a könnyed, gyors világi bolygók, a Merkúr, a Vénusz és a Nap is emberibb dolgokat tudnak okozni. Emiatt május elejétől október végéig az év három fő szakaszából ez az 5-6 hónap a második, a középső, és a legbarátságosabb. Itt járassuk csúcsra világi terveinket, vágyainkat, ambícióinkat. :)

Május 23, kedd és Június 4, vasárnap között fontos is, hogy olyan dolgokat csináljunk, amivel ezt értékeljük. Lényeges lenne, hogy eddig a Gyerekek Korában a ’szabadság’ totális káoszt és értéktelenséget, a figyelem és az Értékek teljes hiányát jelentette. Itt már az értékelés a Béke és a Nyugalom értékelése, nem egy meghülyülés és felpörgés. Emiatt ha tehetjük, szervezzünk valamit ebben a másfél hétben a Családunkkal, szeretteinkkel, óvón-feltöltődőn menjünk a természetbe, és hántsunk le magunkról olyan vetítés-rétegeket, melyek a Valódi Érzést, Érzelmeket akadályozzák. (Ikrek Mars szemben retrográd Nyilas Szaturnusszal)

Május 23, kedd és Június 8, csütörtök között ezzel szinte napra párhuzamosan egy másik hatás is a már jóóóó régóta ’elavult’ dolgokra helyezi a hangsúlyt: Család, Gyerek, Béke, Otthon, Érzelmek, Együttműködés. Agyban, vetítve megvannak persze ezek; de valahogy a Valóságban szinte senkinek sem mennek. Ebben a két hétben itt azon kellene törnünk a fejünket, hogy miért nem mennek ezek, mi kellene hogy menjenek, és vajon miért ezek az Emberi létezés sarokkövei itt a Földön. (Ikrek-Rák Mars szextilben Kos Uránusszal)

Május 24, szerda és Május 31, szerda között nagyon jó ezzel párhuzamosan, ha valamilyen tisztítókúrát, testünket és/vagy lelkünket regeneráló dolgot csinálunk. Reflexológiás talpmasszázs, aromaterápiás masszázs, izzasztókunyhó; bármi jó, ami a testünket és rajta keresztül belső világunkat megnyugtatja, és ezáltal működőbbé teszi.
Ugyanakkor érdemes a gyermekünkkel több és minőségibb időt tölteni, ha van, és mondjuk elmenni vele kirándulni a természetbe, ott piknikezni, Létezni és töltődni: egymásból és a nyugalomból. (Merkúr Bikában szextilben Halak Neptunusszal)

Május 24, szerda és Október 12 között fél évig (!) lesz egy hatás Naprendszerünk két legkülső bolygója között. Ezek energiái miatt egyre inkább elgondolkodhatunk az Élet Nagy Dolgain, az Élet Értelmén, hogy honnan megyünk-merre tartunk. Hogy miket tanultunk az eddigiekből, miket kell még megtanulni, mi fenntartható, mi nem. Egyénileg is, de egyre inkább a Kollektív, a Világ, a Föld dolgai is be-bekúszhatnak az érdeklődési körünkbe. Szerintem azért van ez, és azért itt, mert tartunk egy valamilyen jellegű Végpont felé, ahogy halad a Szellem a Matéria felé, ahogy haladunk lefelé a Korok Létráján, és 2020-2023 között érünk az örvény, a Kollektíva aljára. Ezt kezdjük megérezni, és egyre több ember kezd gondolkodni, hogy mi lesz így, mi lesz akkor, mi lesz utána.

Ez a fényszög 2018 májusától lesz igazán aktív, és egészen, most tessék megkapaszkodni, 2038-ig, azaz 20, azaz húsz évig lesz aktív! Jellegét tekintve Vénuszi szextil, vagyis lágyan, opciósan kapcsolódó energia, és valószínűleg ez a 20 év kell majd, hogy az Emberiség, a társadalom rájöjjön arra, hogy a Szellemnek a Matériába beleállása nem megy, és elkezdenek, elkezdhetnek visszatérni az Értékek. A legtöbb disztópia, sci-fi leírja ezt, amikor a felhalmozás, a fém, a matéria már nem elég, és lassan megindul egy Ébredési, Magára-találási folyamata az embereknek, a világnak. (Bak Pluto szextilben Halak Neptunusszal)

Május 28, vasárnap és Június 8, csütörtök között a Merkúr után a Vénusz is odaér a Kos Uránuszra. A Vénusznak mind a Kos jegye, mind az Uránusz egy kicsit túl gyors, túl vad, így ezekben a napokban is érdemes néhány apró kitételnek megfelelni. Ha voltunk már lázasak, emlékezhetünk, hogy a bőrünk olyankor hiperérzékeny, és bármilyen érintés, vagy akár levegőmozgás rajta is képes már-már fájdalmat okozni. Ilyen lehet itt az energiarendszerünk is: igyekezzünk felnőttesen, praktikusan állni a dolgokhoz, ha azt érezzük, valaki túl durva, vad, akár ellenséges velünk, akkor vegyünk mély lélegzetet, utána gyök kettő, és legyünk tovább.
Ugyanakkor ez is a Párkapcsolat, emberi viszonyok és úgy általában a Társadalmiság témáiban késztet MegÚjulásra, Feljebblépésre, Haladásra. Lehetnek itt nagybeszélgetések párok, emberek között, és nem lepődnénk meg, ha itt egy második hullámban ismét tüntetéshullám indulna valami vagy valaki ellen.

Mire a Vénusz átér a Kos Uránusz együttállásán, már be is ér a Bika jegyébe, hogy aztán két nap múlva előreinduljon a Jupiter: így június, július, augusztus és szeptember négy hónapja emiatt is, amikor békénket, nyugalmunkat és örömeinket a legjobban kellene megélni és értékelni. :)

Május 28, vasárnap és Június 7, szerda között a kettővel feljebb leírt szuperhosszú hatás ’kistestvére’ lesz jelen: saját magunk, párunk, rokonaink, ismerőseink, embertársaink Témái, Nagy Dolgai foglalkoztathatnak bennünket, és szintén ott tud lenni az, hogy valami Újabbat, Működőbbet akarjunk felépíteni, összerakni. Amolyan rendrakó másfél hét ez, Emberi dolgainkban. (Kos Vénusz trigonban retrográd Nyilas Szaturnusszal)

Május 29, hétfő és Június 8, csütörtök között olyan hatás érkezik, ami már tényleg berúgja ide a Nyarat, annak Életteliségével, Könnyedségével. Itt és innentől felfelé már tényleg érezzük magunkat, az eddigi ’nagyon Kint’, aztán tavaly augusztus óta ’nagyon Bent’ után találjunk egy lengőajtót, és egészséges mértékben a Kint és a Bent között mozogjunk szépen. (Nap Ikrekben trigonban retrográd Jupiterrel Mérlegben)

Május 30, kedd és Június 10, szombat között ezzel napra párhuzamosan be-bekúszhat az év eddigi tapasztalás-csomagja, annak zötyögő, gyöszös, melankolikussá tevő energiáival, és az év harmadik felében előttünk álló dolgok energetikája, akár képei.
Olyan ez itt, hogy két vizsga között kinek van kedve elmenni bulizni?! Hisz’ épp most gyötörtek meg az egyikkel, mindjárt meggyötörnek egy másikkal, és akkor a kettő között inkább nem csinálok semmit.

Ha már úgyis mindig vetítünk, a világi vetítősöknek az a jelmondata, hogy „Egyszer élünk! Majd én tudom! Gyerünk!”, a ’spirituális’ vetítősöknek az a jelmondata, hogy „Légy Itt és Most! Légy a Jelenben! Nincs Idő! Mindent te teremtesz!”, akkor mi bajunk lehetne…? :) Akkor nem kell foglalkozni azzal, hogy mi van mögöttünk, milyen frusztrált, méltatlan, érzelmileg-emberileg-társadalmilag megtekerő hónapok; akkor tényleg engedjük el ezeket, és érezzük jól magunkat! 

Ha már utazunk ezen a buszon, akkor most lenne itt az ideje, már májusban, de különösen június-július-augusztus-szeptemberben, hogy leszállhatunk a buszról, nyújtózhatunk egyet, bemehetünk egy kávét inni, ebédelni; akkor bizony tegyük is meg! :) Most van itt az ideje, hogy tényleg jól érezzük magunkat!

Ami miatt eddig nem, és majd ősztől újra nem, azzal korábban elég volt foglalkozni, azzal ráérünk majd akkor foglalkozni. (Nap Ikrekben kvadrátban Neptunusszal Halakban)

Most nyújtózni, szellőztetni, erőt gyűjteni, kikapcsolódni és töltődni kellene: jó négy hónapig. :)

surface-soaring-city-wing-man.jpg

Aktuális híreink:

Csatlakozni tudtok a Facebook-on a 'Zöldkör' csoporthoz - Itt olvashatjátok a Heti megosztásokat, ahol az adott hatások még bővebben vannak kifejtve, és más aktuális írások, cikkek is olvashatóak. Csatlakozzatok bátran! :) 

https://www.facebook.com/zoldkorblog/

https://www.facebook.com/groups/zoldkor.blog/.

- Kapható az 'Iránytű a Spirituális Fejlődéshez' című könyv:

Átvehető személyesen időpontegyeztetéssel (babity.richard@gmail.com), és rendelhető utánvéttel is. 

Ár: 3000 Ft, Terjedelem: 304 oldal. Az 'Iránytű az Asztrológiai Önismerethez' könyvvel együtt a két könyv ára 4 ezer forint!

http://zoldkor.com/konyvek/iranytu-a-spiritualis-fejlodeshez.html

Kapható az 'Iránytű az Asztrológiai Önismerethez' című könyv: 

Átvehető személyesen időpontegyeztetéssel (babity.richard@gmail.com), és rendelhető utánvéttel is. 

Ár: 3000 forint, Terjedelem: 320 oldal. Az 'Iránytű a Spirituális Fejlődéshez' könyvvel együtt a két könyv ára 4 ezer forint!

http://zoldkor.com/konyvek/iranytu-az-asztrologiai-onismerethez.html

komment

süti beállítások módosítása