HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2018.05.31. 16:28 Zöldkör

Június hónap Asztrológiai előrejelzése, 2018

Május során átfordult valami a Skorpió Jupiter 2017 október és 2018 november közötti időszakának feléhez érve. Edzettebbek vagyunk, belejöttünk az ’ízébe’, de egy picit türelmetlenebbek is lehetünk. Sürgetni akarhatjuk a rendeződéseket, megoldásokat.
Június során beleereszkedünk ebbe a kettősségbe, és egyre mélyebbre merítkezve benne, egyre jobban átérezzük, hogy mi is a probléma a jelenlegi világunkkal; és igen, a saját életünkkel, működésünkkel is. Mint jó olíva-bogyókat pácolódunk majd ebben a hordóban, és egyre inkább nemesedünk, nemesedünk és nemesedünk. Ennek eredményei Július során fognak igazán kirajzolódni és elindulni. Minél kevesebbet ’csinálunk’, annál jobb, minél türelmesebbek vagyunk, annál jobb. Ez az egész Skorpió Jupiteri időszakra jellemző, de júniusra különösen. Hagyjuk magunkat pácolni, érlelni, ne siettessük a folyamatot, hogy a valódi Érettség, nemesség a maga idejében meg tudjon jelenni. :)

Június hónapja rögtön egy nagyon érdekes kompozícióval indul. Egy nem túl gyakori ún. Nagy Trigon jön létre, ami az energiák és a benne foglalt jellegek nagyon erős áramlását hozza létre.
Május 29, kedd és Június 6, szerda között lesz aktív három alapvetően passzív és/vagy Emelkedett bolygó között. Ez az egy hétnyi időszak kiválóan alkalmas lelkigyakorlatok végzésére, hogy elengedjünk, letegyünk valamit, begyógyítsunk, meggyógyítsunk, legyen az testi, érzelmi vagy mély-energetikai jellegű. Olyan ’íze’ van ennek a hatásnak, mint amikor régen az emberek elzarándokoltak valamilyen kolostorba, szenthelyre, gyógyászati intézménybe, hogy valami mélyreható gyógyuláson, megváltáson menjenek keresztül. Párkapcsolati, Családi témák gyógyítására is nagyon alkalmas egy hét ez. (Nagy Trigon – Rák Vénusz+Skorpió Jupiter+Halak Neptunusz)

Május 30, szerda és Június 4, hétfő között ezzel szinte napra pontosan párhuzamosan lesz ugyanakkor egy nagyon szellős, levegős, energikus hatás is. Akik olvassák egy ideje az elemzéseket, és ha nem is, mindenki tapasztalja, hogy az elmúlt fél év még a korábbinál és megálltabb, ahol nem túl sok minden történik velünk, mégis nagyon sok. Áll is az idő, és rohan is; mindez a Skorpió Jupiter irracionális hatásainak köszönhető. Ez a fényszög egy kicsit az Aktivitásunkat, Ötleteinket adja, adhatja vissza, és az elmúlt fél év tehetetlenkedései után fontos is, hogy mozgással, hobbival, újabb ambíciókkal le is vezessük a már jóideje felhalmozódott energiáinkat. (Merkúr Ikrekben trigonban Marssal Vízöntőben)

Ez az első két hatás olyan, mintha profi sportolók lennénk: edzés-regenerálódás, edzés-regenerálódás. Ez június első hete.

Június 1, péntek és Június 11, hétfő között a két leggyorsabb bolygó, a Nap és a Merkúr együttállásban halad az Ikrek jegyében. Az Ikrek a gondolkodásunk, kommunikációnk, a mindennapi életünk működő rutinja, a Nap az Én-ünket jelenti, a Merkúr pedig mindezek működtetését, eszköztárát. Ez a hatás is az eggyel felettihez hasonlóan azt jelenti, mutatja, hogy kezdjük el kicsit jobban aktivizálni magunkat, mozgással, levegővel lerázni magunkról a ránk rakódott, akár a korábban feljött savakat, rozsdákat.

Június 2, szombat és Június 12, kedd között mondhatni már megszokás-szerűen lesz ebben egy visszahúzó erő is. Mint amikor látjuk, hogy szuper idő van és lehet menni; de valahogy az ágy visszahúz. Azt érezhetjük egyidejűleg a nagy aktívkodással, hogy még nem vagyunk elég gyógyultak, még óvatoskodnánk, még gyászolnánk valakit vagy valamit. Ezért is fontos, hogy ’profi sportolós’ módon adjunk is és vegyünk is el. Legyünk aktívak is, de folytassuk a regenerálódást is; egy kicsit talán még jobban a véglet felé kihúzva, mint természetes lenne. (Nap Ikrekben kvadrátban Neptunusszal Halakban)

Június 2, szombat és Június 10, vasárnap között egy másik hatás is megkavarhat az egyszerűbb, aktívabb témákban. Egy, a Múltból, a Mélyből feljövő hatás azt eredményezheti, hogy akár álmunkban, akár gondolatban, akár a fizikai valóság szintjén beköszönhet egy vagy több szereplője korábbi életünknek. Itt alapvetően párkapcsolati témákra érdemes gondolni; olyannal, akivel volt, vagy majdnem volt valami. Tekintve a fényszög egyik összetevőjét, ebbe ne igazán éljük bele magunkat, ez nem egy ’Jel’, vagy a ’Sors keze’; csupán valami jön fel, hogy kiürüljön, ezért engedjük is tovább, ha ilyen jön szembe így vagy úgy. (Vénusz Rákban szemben Plutoval Bakban)

Június 3, vasárnap egy hónap után kioldódik egy olyan hatás, ami feleslegesen pörgetett minket. Olyan volt, mintha egy autó gázpedálját tövig nyomták volna, miközben üresben van. Hiába pörög a motor, fújja a kipufogógázt, nem megy sehova. E hatás kioldódása jót tesz a komfortunkban, segíthet majd az ötleteink és az aktivitásaink összehangolásában, és a körbe-körbe, egyhelyben forgás feloldódásában. (Kioldódik Bika Uránusz és Vízöntő Mars kvadrátja)

Június 4, hétfő és Június 8, péntek között ebben az eddigi hatások által leírt időszakban szintén lesz egy bennünket punnyasztó, bágyasztó energetika. Ettől is érezhetjük magunkat álmosnak, tanácstalannak, bekuckózásra vágyónak, miközben a begémberedett energiarendszerünk és az eszünk igenis aktívkodna. (Merkúr Ikrekben kvadrátban Neptunusszal Halakban)

Június 10, vasárnap és Június 19, kedd között egy újabb kettősségeket eredményező hatás is a türelmetlenségünket mutathatja. A Párkapcsolatokat, Emberi Kapcsolatokat jelképező bolygó az Érzelmek, Meghittség területéről csiki-csukiba kerül a Jövő, Cél, Perspektíva bolygójával. Úgymond ’berághatunk’, hogy miért nincs párkapcsolatunk, ha van, miért nem finom és bensőséges, mikor lesz, ha van, miért ilyen, ha nincs, miért nincs. Meg úgy általában, és különben is meg egyébként is. Egy kicsit besokallhatunk attól, ahova a fogyasztói kapitalizmus jutott társadalmilag: hogy egyénileg megvan minden a matéria szintjén, de emberileg, bármilyen jellegű kapcsolódásban, és főleg férfi-női témák tekintetében a nullánál is kevesebbek lettünk. Itt kellene ezekkel a témákkal kapcsolatban helyes döntéseket hoznunk, és egy kicsit nyugtatni magunkat, türelmesebbnek lennünk, mert a bepörgésünk a relevánstól kicsit nagyobb is lehet. (Vénusz Rákban-Oroszlánban kvadrátban Uránusszal Bikában)

Június 13, szerdán van is ebben egy felmentőseregünk, ahol a gondolkodásunkért, kommunikációnkért, kreativitásunkért felelős bolygó belép az Érzelmek, Család, Meghittség területére. A Dialektikában azért jó és fontos egy véglet, mert kihúzódva az egyik oldalra, meg tudjuk látni a másik oldal, és hiányozni is kezd. Így, hogy a Skorpió Jupiter megfog és cincál bennünket több, mint fél éve, a Bak Szaturnusz pedig fél éve megfog és kiszárít bennünket, felértékelődnek az Élő, Áramló, Egyszerű és Kapcsolódó dolgok. Mivel nincsenek, ezért vágyunk rájuk. Ez a szépsége az egésznek. (Merkúr Rákba lép)

Június 14, csütörtökön egy másik bolygónak is jegyváltása lesz, ami szintén kettős. A Vénusz az Oroszlánba lép. A Vénusz lágy, selymes bolygó, az Oroszlán pedig Erő, Autoritás, Egyedül címszavaival bír, így ’hivatalosan’ ez annyira nem jó. De mivel az Oroszlán az ’Én’ témája is, hogy mivel tudunk azonosulni, mivel vagyunk egy-ek, annyiban meg jó, hogy a Vénusz a Párkapcsolat, Egyensúly, Harmónia, Társadalmiság bolygója. Érzésre nagyon hasonló ez a fentebb leírt Vénusz-Uránusz kvadráthoz, és e két hatás miatt itt június elején-közepén úgy fogjuk érezni, hogy kettényílik bennünk egy Út: az egyik részünk mindent akar majd, ami a Kapcsolódás, a másik pedig mindent, ami az Autoriter állapot. Ebben kell balanszíroznunk, és valahogyan összeegyeztetni a kettőt. (Vénusz Oroszlánba lép)

Június 14, csütörtökön ebben egyik oldalról segít, a másikon hátráltat, hogy az erőinkért, ambícióinkért, vágyainkért, nemi energiáinkért is felelős Mars fokra pontos együttállásba ér a Leszálló Holdcsomóponttal. Segít, mert a Mars önös, egyén, egoisztikus energiái ha le vannak tekerve úgymond, az jó. Nem segít, mert ettől szintén erőtlennek, bágyadtnak, tanácstalannak, ambíciótlannak is érezhetjük magunkat. Újabb hatás, ami a balanszírozásról szól, hogy egyensúlyt találjunk valahogyan az én-ünk és az én-mentesebb, kapcsolódottabb állapotok között. (Mars fokra együtt Leszálló Holdcsomóponttal Vízöntőben)

Június 14, csütörtök és Június 18, hétfő között egy másik hatás is kettényit bennünket. A gondolkodásunkért, kommunikációnkért, működésünkért felelős bolygó az Érzelmek, Kapcsolódás, Megnyílás területén szembenállásba lép a Magány, Kontroll, Elefántcsont-torony bolygójával ugyanezen címszavak területén. „Tökegyedül legyek, vagy megnyíljak?!”. „Kezembe vegyem az életem vagy együttműködjek?!”. „Várjak, vagy biztos ami biztos, bezárjak?!”. Ezek a kérdések lehetnek ott bennünk felváltva és egyidejűleg, és ahogy látjuk, pont ezek voltak ott fentebb számos hatás esetében. (Merkúr Rákban szemben Szaturnusszal Bakban)

Június 17, vasárnap és Június 22, péntek között nagy segítségünkre lehet, ha csinálunk egy számvetést: a Múltunkból. Megnézni, hogy amikor megnyíltunk, kapcsolódtunk, érzelmileg kötődtünk, mi volt a jó, mi volt a nem jó. Mikor ütődtünk meg és mikor nem. Itt most nem egy kognitív, lajstrom-szerű valamit kellene csinálni, sokkal inkább amolyan ösztön-, sugallatszerűen végigvenni életünk eddigi fő érzelmi kötődéseit, először a közeli családtagokat, majd a párkapcsolatokat, majd a barátokat. Átfuttatni a folyamatokat, íveket, stádiumokat, és ez az átfuttatás már át is tudja szellőztetni a(z érzelmi) rendszerünket. Mint amikor a szekrényben a már dohosodó ruhákat nem kimossuk, hanem elővesszük, kinyitjuk, majd újra összehajtjuk: és ki is szellőzött. (Merkúr Rákban trigonban Jupiterrel Skorpióban)

Június 17, vasárnap és Június 28, csütörtök között szintén egy újra-kezdő, újra-megindító, hazaérő fényszög lesz. Az eggyel fentebbi átfuttatást ezért is érdemes megcsinálni, és jól csinálni, minden eddigi ilyen vagy olyan érzelmi tapasztalatunkat lajstromba venni, mert ez a fényszög akár le is tudja földelni, akár gyakorlati haszonba is tudja forgatni. Innentől, emiatt a fényszög miatt nagyon-nagyon erősen bejöhet a vágy bennünk a földelt, egyszerű, békés és nyugodt dolgok irányában. (Nap Ikrekben-Rákban szextilben Uránusszal Bikában)

Június 17, vasárnap és Június 26, kedd között egy újabb hatás (szinte már komikus ez…) nyit bennünket ketté a kapcsolódás és az én, az együttműködés kontra ego témájában. Akarjuk-akarjuk ezt a földelt, egyszerű, a szó jó értelmében ódivatú érzést, élményt újra; és nem. Olyan erős a Kollektív nyomatéka, a fogyasztói kapitalizmus, és olyan régóta sejtszinten úgy működünk már, hogy tudjuk, érezzük és akarjuk, hogy újra a Kapcsolódás és az Együtt lenne az irány, de valahogy nem megy. De megy. De nem megy. Leginkább mindkettőt akarjuk; de na, az nem megy. Az biztosan nem. (Vénusz Oroszlánban szemben Marssal Vízöntőben)

Június 18, hétfő és November 3 (!), szombat között egy rendkívül hosszú és nagy mélységű bolygóhatás lesz aktív. Ez is a fentebb fejtegetett gondolatmenet ívére épül. 2011 márciusa és 2018 májusa között volt az Uránusz bolygó a Kos jegyében. Ebben az időszakban próbáltuk egyedül, magányos farkasként, magányos harcosként innen gyúrni, onnan gyúrni, innen gyömöszölni, onnan gyömöszölni, de igazság szerint végig a Kezdet állapotában maradtunk, nem tudott igazi haladás, akár fejlődés kialakulni.

Ez a fényszög (is) abban segít, hogy meglássuk ezt, és úgymond elegünk legyen: saját magunkból. Hogy meglássuk, hogy ez a nagyon egyedül, nagyon előre, nagyon még, Még, MÉG állapot nem vezet sehova. Ebben nagy segítségünkre van, ha meglátjuk, hogy az egyik elterelő stratégia ebben a fogyasztói kapitalizmus felhalmozása és a mindig újabbra és többre vágyása-hajtása, a másik pedig a fogyasztói kapitalizmus még nagyobb csele: a spiri-bullshit. Hogy senki sem akadályoz meg benne, hogy olyanokat gondolj magadról, aki/ami nem vagy, hogy mindig találj egy idézetet, egy ’tanítót’, egy irányzatot, ami éppen validálja a bullshitet.

Itt év közepén ez a fényszög nagyon szépen segít lehántani minden sleppet, ami rajtunk van, hogy egy Földeltebb, Egyszerűbb, és ezáltal Stabilabb és Valódibb állapot tudjon megjelenni. (Uránusz Bikában trigonban Szaturnusszal Bakban)

Június 18, hétfő és Június 23, szombat között kiváló egy hét lesz Családi és Érzelmi ügyek rendezésére, és a bennünk lévő Belső Gyerek gyógyítására is. Ugyanakkor már túl vagyunk a gyereknapon, emiatt a fényszög miatt viszont rendezzünk gyerek-hetet. Ha van gyerekünk, kényeztessük normális keretek között bátran, töltsünk vele extra időt, adjunk neki(k) extra figyelmet. (Merkúr Rákban trigonban Neptunusszal Halakban)

Június 19, kedd rendkívül jelentőségteljes nap abból a szempontból, hogy a Neptunusz bolygó hátrafelé indul. 2012 februárja óta van a Neptunusz a Halakban, és azóta nagyon nagy igény jelent meg az emberekben a belső gyógyulásra, rendeződésre, békére, de egyúttal onnantól kezdve kezdtek el igazán szétfolyni is a dolgok: megtalálható tehát ebben a Halak Neptunusz magasabb és alacsonyabb oktávja is.

Ez a hátraindulás felerősíthet bennünk tanácstalanságot, bágyadtságot, és arra hívja fel a figyelmünket, hogy a Kontrollt is engedjük el. A Neptunusz a Béke, Egység, Én-határok nélküliség is, és hátrálásának időszakában ha nem erre megyünk, akkor a vitorláinkból a szelet kifoghatják.

Innentől, Június 19-től Július 11-ig három hétig az ötből négy külső bolygó hátráló mozgást végez, így ebben az időszakban a Spirituális ambícióink helyett világibb, földközelibb, kisbetűs emberibb témákkal foglalkozzunk; ezt mutatják a fentebb tárgyalt hatások is.

Június 20, szerda és Július 8, vasárnap között is lesz egy megfogó, megcsiki-csukiztató hatás, ami miatt úgy érezhetjük magunkat, mint „disznó a jégen”, vagy „vasorrú bába a mágneses viharban”. Ez a fényszög is arról szól, hogy teljesen elszoktunk már attól, hogy ne az, akkor és úgy legyen, ahogy mi akarnánk, de hát a Gyerekek Korának vége van 2016-tal, így más működési módok kellenének. De mivel ez ivódott, idomítódott belénk az elmúlt 25-30 évben, szenvedünk, nem találjuk a helyünket, és besavasodunk, felizzunk. Tanácstalannak és tehetetlennek érezzük magunkat, nem jöttünk bele ebbe az új ’módiba’ még. Itt lágyan, de határozottan betörnek bennünket. (Mars Vízöntőben kvadrátban Jupiterrel Skorpióban)

Június 21, csütörtök és Június 26, kedd között egy következő hatás is ollót nyit. Egyik részünk szeretne kapcsolódva, érzelmekkel, közösségben működni, beszélni, gondolkodni és tevékenykedni, a másik pedig magára húzná az ajtót, hagyja mindenki békén, és inkább az őrlődő „sz*rul, de büszkén EGYEDÜL” állapotot működtetné. Ismerős ez? Szerintem ez a nyugati társadalom programja jó 70-80 éve, és itt keletebbre is jó 25 éve. (Merkúr Rákban szemben Plutoval Bakban)

Június 21, csütörtök és Június 30, szombat között ezzel szinte napra párhuzamosan ennek a hatásnak az ikre nyilvánul meg, ahol is egyik részünk adna, kapcsolódna, egyensúlyban lenne, a másik pedig saját gőgje, többre-vágyása miatt hagyna mindent, és egyik szemmel előre, a másikkal oldalra-hátrafelé nézne. Ez a fényszög olyan, mint amikor az Indiana Jones 3 végén Elsa nyújtózkodik a Szent Grálért, Indy mondja neki, hogy hagyja, mert nem tudja tartani a szakadék felett, de Elsa csak nyújtózkodik és nyújtózkodik a Szent Grálért. (Vénusz Oroszlánban kvadrátban Jupiterrel Skorpióban)

Június 22, péntek és Július 2, hétfő között egy következő ollónyitó és végletes fényszög is lesz. Én-ünk egyik része kapcsolódna, érezne, megnyílna, a másik pedig zárna, zárna, zárna, egyedül, egyedül, egyedül. (Nap Rákban szemben Szaturnusszal Bakban)

Június 27, szerda és Július 4, szerda között egy következő csiki-csukis, ollónyitó fényszög lesz. Kapcsolódjunk-megnyíljunk vagy autoriterek legyünk és egyedül tartsuk a frontot? Nem tudjuk eldönteni, hogy mi adhatná meg a végre Egyszerű, Földelt, Stabil dolgokhoz a Jövő, Cél, Perspektíva, Hosszútávúság értékeit. (Merkúr Rákban-Oroszlánban kvadrátban Uránusszal Bikában)

Június 27, szerda és Augusztus 27, hétfő között a Mars hátráló mozgásba kezd a Bak és a Vízöntő jegyek határán. A Mars az ’ego’-nkért, önösebb-ösztönösebb céljainkért, vágyainkért, ambícióinkért felelős bolygó. A Bak és a Vízöntő jegyek határa a Zodiákus legszaturnikusabb pontja, az évkörön Január 21-e tartozik hozzá, így ez a leghidegebb, legzártabb pont az egész körön. Itt van a legjobban megfogva a Nap, az Élet, az Energiák.

Ez a két hónapig tartó hátrálás, melynek során a rendkívül tüzes, energikus, kiáradó Mars nemcsak hogy meg van fogva a helyet tekintve, de hátrálása miatt még vissza is van húzva, szintén azt jelenti, hogy kicsi, önös, egoisztikus, hirtelen és fél-állatias programjaink nem működnek. 1989 és 2016 között a Gyerekek Korában ’sikerült’ kiirtani a Férfit és a Nőt, megvalósítani a „semmit sem tudunk, de azt nagyon, és azt rögvest mondjuk-írjuk-csináljuk, ahogy felbugyog bennünk valami” elveit. Ez teljesen tönkretette a Társadalmat, az Emberi működés alapjait, és ez természetességgel elvezetett az Állatok Korába, mely 2016 és 2020 között van. Igen ám, de az Állatok Korának uralkodó bolygója a Mars, és éppen az van megfogva. Szóval úgymond át vagyunk verve jelenleg, a Nagy Kollektíva által.

Egy megoldás van, nem felülni az Állatok Kora mechanikus nyomatékának, hogy „magányos farkasként, magányos harcosként a Kezdet állapotában egyedül küzdünk és kapkodunk”, hanem szépen nyugalommal, türelemmel, hidegvérrel vissza kell mászni a Korok Létráján. A Kollektívben ez nem téma, mert ott jön majd a Növények és a Kövek Kora is; egyénileg viszont mint lazacok a folyón, vissza, fel lehet úszni.

A hónap utolsó fényszögeként pedig Június 30, szombat és Július 10, kedd között segítséget is kapunk ebben. :) Valahol a lelkünk mélyén érezhetjük, hogy ez a Nagyműtét, ami zajlik rajtunk 2017 októbere-decembere óta, nem hiábavaló. Hogy mégiscsak oda vezet ez, hogy ismét Emberi, Kapcsolódó, Megnyílt állapotba tudjunk jutni. Olyan ez, mint amit a gyerekvállalásról mondanak: onnantól kezdve nem alszik az ember, szinte mindig fáradt, nem jut ideje magára, gyakran az idegeire mennek – de nem cserélné el semmire, és bőven van, ami kárpótolja is. (Nap Rákban trigonban Jupiterrel Skorpióban)

Összeszámolva így a hónap leírásának végére 22 fényszög lesz aktív június során. Ebből az összes fényszög fele (!) 11 lesz ollónyitó szembenállás, vagy kvadrát. További 3 pedig hátrálás vagy megfogás témája. Tehát 22-ből 14 fényszög elgondolkodtat bennünket a kettősségekről, végletekről, megosztottságról. :) Hogy mennyire kentaurok vagyunk: felül jópofizunk, hogy minden rendben, a teremtés koronái vagyunk, urai vagyunk a helyzetnek, a Kollektív társadalmat tekintve és az egyént is, alul pedig önmagunkba beszorulva pedig izzunk és próbálkozunk. És ezt nagyon-nagyon nem szeretjük látni vagy hallani. Tenni ellene pedig főleg nem, valamiért. :)

Mégis, az előrejelzés kidolgozása során nincs az az érzés, mint a megelőző három évben, hogy „Jaj, jaj, de borzasztó ez az egész”. Mert valahogy irányban vagyunk. Nem érződik, hogy egyik csapás a másik után érne bennünket majd ezektől a hatásoktól, mint az elmúlt három évben oly sokszor érződött és valósult is meg a valóság szintjén.

Mert most olyanok vagyunk, mint a durcás gyerekek, akiket beküldtek a szobájukba, és kijöhetnek majd, ha megint normálisak tudnak lenni. Nincs fegyveres őr, áram vezetve az ajtóba, hanem a saját l’art pour l’art téveszméink és hisztijeink tartanak fogva a szobában: és ezért vagyunk egyedül, még akkor is, amikor ott van a másik, vagy ott lenne. Ezt hívják társas magánynak, és ez egy egész emberiséget megfertőző vírus. Mert ha kapcsolódni tudsz, akkor teljesebbnek érzed magad, és onnantól kezdve nem vagy befolyásolható; a nyugati fogyasztói kapitalizmus szemszögéből onnantól már nem vásárolsz-fogyasztasz annyit, a nyugati spiritualista kapitalizmus szerint pedig nem vagy szekta-tag. A Rendszer ezt nem akarja.

Ezek miatt a fényszögek miatt Június során már érezni fogjuk ennek az egésznek a kettősségét: bár a Megoldás valószínűleg várat magára Júliusig. :)

Ha választhatunk a zárt én, a 'majd én egyedül is!', illetve a kapcsolódás között, válasszuk a kapcsolódást. Az erről szóló jelenet ide kattintva nézhető meg, nagyon szépen leírja június fő témáját.

mirror_1.jpeg

Aktuális híreink:

Csatlakozni tudtok a Facebook-on a 'Zöldkör' csoporthoz - Itt olvashatjátok a Heti megosztásokat, ahol az adott hatások még bővebben vannak kifejtve, és más aktuális írások, cikkek is olvashatóak. Csatlakozzatok bátran! :) 

https://www.facebook.com/groups/zoldkor.blog/

https://www.facebook.com/zoldkorblog/

- Kapható az 'Iránytű a Spirituális Fejlődéshez' című könyv:

Átvehető személyesen időpontegyeztetéssel (babity.richard@gmail.com), és rendelhető utánvéttel is. 

Ár: 3000 Ft, Terjedelem: 304 oldal. 

http://zoldkor.com/konyvek/iranytu-a-spiritualis-fejlodeshez.html

komment

süti beállítások módosítása