HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2018.11.01. 12:21 Zöldkör

November hónap Asztrológiai előrejelzése, 2018

Az őszi hónapok ’főszereplője’ a Skorpióban járó Vénusz, mely szeptember 10-én lépett a jegybe, és január 7-éig tartózkodik ott. A Párkapcsolatok, Társadalmiság, Harmónia és Egyensúly bolygója a Karma, Titok, Bűn, Elfeledett Múlt, csiki-csuki, szőnyeg alá sepert és erjedt dolgok területén meglehetősen idegenül érzi magát. Szeptember és október során így a két Jótevő bolygó, a „Nagy Jótevő” Jupiter és az előbb említett „Kis Jótevő” Vénusz is a Skorpióban, így eléggé húzósra és felkavarodottra sikeredhetett sokaknak, gyakorlatilag szinte mindenkinek szeptember, és különösen október hónapja.

A jó hír, hogy november elsejével a Vénusz visszalép a Mérlegbe, így még ha egy kicsit is, de enyhülhet rajta a Skorpió feszítése, és a még jobb hír, hogy a „Nagy Jótevő” Jupiter november során a saját jegyébe, a Nyilasba lép! Fokozatosan elkezd majd enyhülni az a nyomás, ami tágabban 2017 októbere-decembere, erősebben szeptember, még erősebben október eleje-közepe óta volt rajtunk emberileg, komfortunkban és párkapcsolatilag is.

Október 22, hétfő és December 9, vasárnap között az időszak főszereplője, a Vénusz még egy olyan fényszögben van, ami miatt a Tisztánlátás, Perspektívák, Haladás témái nem tudnak a miénk lenni november során. Teljesen átíveli a hónapot a fényszög, így noha enyhülés be is tud és fog majd következni erre vagy arra, de az igazibb enyhülési dátumok december 9 és január 8, a Vénusz Nyilasba lépése lesznek. E fényszög miatt novemberben még ne akarjuk életünk szerelmét megtalálni, ne akarjuk létező párkapcsolatunkat maximálisan rendezni, hanem hagynunk kell még az eseményeket úgymond vakon történni. Ez még egy ilyen hónap lesz, de már nem annyira intenzív, mint október második fele-november első hete. (Vénusz Skorpióban szemben retrográd Kos Uránusszal)

November 1, csütörtökön szintén a főszereplő Vénusz visszalép a Skorpió jegyéből a Mérleg jegyébe. Hátráló mozgása során csupán a Mérleg 25-ik fokáig halad majd vissza, és mivel pont eddig még benyúlik a Skorpió is, ez a jegy-visszaváltása a Vénusznak olyan nagy megkönnyebbülést nem tud még hozni, nem szabadul a Skorpiós őt felkavaró hatások alól; ez amolyan matematikai megkönnyebbülése neki.

November 1, csütörtök és November 11, vasárnap között ugyanakkor jön a dialektika jegyében egy segítő-gyógyító fényszög is, ami arra hivatott, hogy a szeptember eleje, még inkább október közepe óta tartó tépázásunkat elkezdje gyógyítani, és megtartson bennünket. Ebben a másfél hétben remek ötlet lehet léböjt-kúrát tartani, szaunázni, természeti helyeken sétálni és töltődni; vagy akár otthon bekuckózni és kellemes, regeneráló dolgokat csinálni. (Nap Skorpióban trigonban Halak Neptunusszal)

November 2, pénteken a Szaturnusz bolygó eléri a Bak 5-ik fokát. Egyszer már járt itt az év során korábban, de időközben hátrálása miatt most másodszor is eléri ez a pontot, ahonnan innentől már egyre mélyebbre halad a Bak jegyébe. A Bak és a Szaturnusz címszavai a Felnőttség, Érettség, Megfontoltság, Fegyelmezettség, Türelem, Idő: csupa olyan címszavak, melyek gyakorlatilag nemlétezőek lettek az elmúlt 25-30 évben, az ún. Gyerekek Korában. Ettől a ponttól nagyon fontos egyénileg és kollektíven is, hogy ezeket a címszavakat működtessük; olyanokat, amiknek teljesen az ellentétét kondicionálták, idomították belénk korábban gazdasági és politikai érdekek miatt. A Bak és a Szaturnusz mottója a „Minőség a Mennyiség felett”, és észrevehetjük, hogy az idei év során mennyire exponenciálisan növekvő fontosságú és elterjedtségű téma lett például a Klímaváltozás, a Föld pusztulása, mely a Minőség Mennyiség felé helyezéséből következett, és a Gyerekek Korának szlogenjeiből, hogy „csinálj azt, amit akarsz”, „bármi tied lehet, amit szeretnél”, és a többi 3-5 éves életkorra rímelő frázis. Látjuk, hova vezet ez, így lassan, (vagyis inkább gyorsan), ez már a Létezésünk Alapjai szempontjából is elengedhetetlen, hogy Érettebbek, Lassabbak, Mennyiség helyett Minőségibbek, és igen, Felnőttebbek legyünk. Erről fog szólni 2020 decemberéig minden, ezek lesznek a fő témák, amíg a Szaturnusz a Bakban van.

November 4, vasárnap és November 16, péntek között szintén lesz egy fényszög, amely valamennyire enyhíti majd a Vénuszt cincáló és eddig bántó energiákat. Ennek a fényszögnek a negatív verziója szeptember 1 és október 17 között volt aktív, ahol is a Nőket jelenti Vénusz és a Férfiakat jelentő Mars csiki-csukis, huzavonás kvadrát fényszögbe kerültek. Ez a fényszög volt az egyik, ami iszonyatosan megtekerte a Férfi-Női, Párkapcsolati témákat és úgy általában a komfortunkat, a „nyitottság-zártság”, „együtt-külön” témáit az elmúlt pár hétben.

A jó hír, hogy e két bolygó most a legpozitívabb fényszögben lesznek ebben a fent jelzett másfél hétben, így a szeptember-október során megkavarodott Férfi-Női, Párkapcsolati, komforti témák erre vagy arra, valamerre jobban rendeződni tudnak. A nagyfokú izzás után egy kicsit levegősebb, szellősebb is tud lenni a téma, valamennyire. (Vénusz Mérlegben trigonban Marssal Vízöntőben)

November 6, kedd és November 16, péntek között ezzel párhuzamosan jelen lesz egy az Én-ünket Mélységeiben átalakító hatás is, ami valószínűleg arról szól itt, hogy a szeptember és október során felkavarodott, feljött energiákat és témákat itt egy kicsit szusszanva feldolgozzuk, integráljuk. A nagy dolgok itt már megtörténtek, és itt az idő tanulságokat létrehozni, bölcsülni. Maga a fényszög segítő jellegű, így ha valami fáj is itt ettől, azt nem ő okozza közvetlenül, hanem a korábbi témák, amiket éppen integrálunk. (Nap Skorpióban szextilben Bak Plutoval)

November 7, szerda ugyanakkor egy ’last minute’ utolsó rúgása ennek az őszi kavargó szezonnak. Itt még egy utolsó nagyot rúgnak az energiák, de ez már tényleg utolsó leheletes próbálkozásuk. Minden évben van két nagyon ’erős’ nap, egy májusban, ami a Skorpió Telihold, és egy itt novemberben: ami a Skorpió Újhold. A Hold az Érzelmek, a Kapcsolódás, Kötődés, Béke, Intimitás, Közelség bolygója, és a Skorpió Telihold idején májusban ezek az energiák megkavarodva túltelítődnek, túlbuggyannak. A novemberi Újhold során minden évben a fenti címszavak Mélypontjukra érnek, koppig lefogynak, és gondoljunk bele, hogy mennyire intenzív volt ez a szeptember-október, ahol pont ilyen Emberi-Érzelmi-Társadalmi, valamint Egyensúlyi és Komfort energiák kavarodtak fel nagyon. Az idei Skorpió Újhold ezáltal egy negatív crescendoja, a Gödör Alja energetikailag, ahol lecsupaszodunk, lecsontozódunk így utoljára, és onnan a szinusz-hullám meg tud indulni felfelé.

November 7, szerda ’erősségét’ még az is adja, hogy a Jövő, Cél, Perspektíva, Tisztánlátás és Haladás bolygója, az Uránusz visszalép ezen a napon a Bika jegyéből a Kos jegyébe. Májustól idáig tartott a Bikába bekukkantása, és visszatér a 2011 óta ismert jegyébe. A Kos a Kezdet, Harc, Zárt-Én területe, ezért is van, hogy 2008-ban a Bakba lépő Pluto beborította az addig ismert rendet és alapokat a nagy válsággal, és 2011 óta a Kosban járó Uránusz jelzi, hogy nem igazán tudjuk Kollektíven, hogy merre is lenne az irány. Az Uránusz 2019 márciusában lép majd rendesen a Bikába, így a Jövő, Cél, Perspektíva, Hosszútávúság, Tisztánlátás bolygója onnan részesül majd a Bika Stabil, Földelt, Egyszerű, Átlátható címszavaiból. A Jupiter 2018 november 9-es Nyilasba lépése mellett az Uránusz 2019 márciusi Bikába lépése az a hatás, amit rendkívüli módon várunk.

November 7, szerda és December 1, szombat között lesz egy olyan fényszög ami arról szól, hogy 2017 október-decembere és az idei év szeptembere-októbere után, így hogy a nagyján már túl vagyunk, novemberben egy kicsit ’pillázunk’, hogy mi van, hogy vagyunk, mi lesz, hogy legyen. Két nagyon kifelé áradó és aktív bolygó csiki-csukis fényszögben ugyan, de számukra kellemes területeken van kapcsolatban. Olyan ez, mint egy bokszoló, aki már bekapta az ütéseket, megrendült, de próbálja kirázni a fejéből, vagy mint amikor egy rossz álom után felébredünk, próbáljuk kidörzsölni a szemünkből, elkezdeni tenni-venni, hogy bejáratódjunk, de neki is megyünk ennek-annak. (Jupiter Nyilasban kvadrátban Marssal Vízöntőben-Halakban)

November 8, csütörtök és November 23, péntek között ha a Hitünk és a működő Aktivitásunk nem is, de a gondolataink és az elmúlt évben, méginkább hetekben szétesett én-ünk újrahuzalozása, újra összerakása megindul már. Szeptemberben és különösen október közepén nyomtak egy negatív reset gombot rajtunk, az életünkön és a dolgainkon; itt november első hetében már egy pozitívabb reset is nyomódik. (Mars Vízöntőben-Halakban szextilben Uránusszal Kosban)

És November 9 péntek „A Nap”. Erre a napra vártunk már több mint egy éve. Amióta 2017 október 11-én a Jupiter a Skorpióba lépett, és elkezdte kifelé-felfelé tolni nagyon nagy erőkkel a Titok, Bűn, Szexualitás, Elfeledett-Elnyomott dolgok és a Karma területét. Itt november 9-e pénteken a Jupiter a saját jegyébe, a Nyilasba lép, melynek címszavai a Hit, Remény, Jövő, Bőség. Innentől egy éven keresztül itt tartózkodik majd, és a Bűn és Bűnhődésből a Megváltásba, a Rehabilitációba tud vezetni és váltani bennünket. Ennek a hatásnak a bővebb kifejtését, mely az egész jövő évünket a legjobban meghatározza majd, (és a jövő márciusban aktiválódó Bika Uránuszét) a 2019-es évről szóló előadás során fogjuk bővebben megtenni és részletesen átnézni.

November 16, pénteken a Mars bolygó a Halakba lép. Normális esetben a Mars másfél havonta jegyet vált, és ez nem lenne akkora történet, de ez a helyzet itt most más, sok más egyéb novemberi hatással együtt: a Mars hátráló mozgása miatt ’beszorult’ a Zodiákus legszaturnikusabb, leghidegebb jegyeibe, a Bakba és a Vízöntőbe az idei év során, 2018 március 18 és 2018 november 16 között .

A Mars az erőinket, én-ünket, ambícióinkat és potensségünket jelképezi, és bizony az idei évre teljesen lefagyasztották ezeket a címszavakat: azért, hogy a Skorpió Jupiter a Nagyműtétet el tudja végezni rajtunk, azaz feltoljon minden Mélyben lévő, Elakadt, szőnyeg alá sepert, ezáltal hátráltató és mérgező dolgot. Olyan volt ez az időszak, mintha egy túl hosszú téli séta után bemennénk a lakásba, vagy és elgémberedett, megmacskásodott ujjaink közül minden kifordulna. Vagy egy túl hosszú hideg vizes uszodai tartózkodás után azonnal akarnánk szexuális akcióba lendülni, és egy három centis himbilimbit találunk összemenve, mindkét fél legnagyobb kiábrándulására, és türelemre késztetve őket, amíg kioldódik.

Itt a Mars Halakba lépése is jelzi, hogy a Nagyműtéten túlvagyunk, és én-ünk, ambícióink, erőink elkezdhetnek itt már feloldódni, kiengedni, kilazulni. Stílszerűen 2019 január 1-jén fog a Mars a Kosba lépni, a Kezdet, az Indulás, az Erő jegyébe, így innentől november közepétől másfél hónapig még regenerálódunk, erőt gyűjtünk, töltődünk és kiengedünk a Halak jegyében.

November 16, péntek más szempontból is rendkívül jelentőségteljes nap: a Holdcsomópontok jegyet váltanak. A Holdcsomópontok mindig Utat, Irányt, Karmát jeleznek: a Leszálló Holdcsomópont jelzi, hogy merre van a Beakadás, a Zsákutca, a Felszálló Holdcsomópont pedig, hogy merre van az Irány, a Megoldás. Az elmúlt másfél évben a Leszálló a Vízöntőben, a Felszálló az Oroszlán jegyében volt. Az előrejelzés alján a kép után egy linken elérhető a 2018-as év előrejelzéséről szóló video, ott bőven kifejtésre kerül ez a pozíció; itt most röviden annyit, hogy ebben a kontextusban a Vízöntő Leszálló Holdcsomópont a nem-felnőtt, de felnőtt testű gyermek, androgün, csak fejben élő, bármilyen Felnőtt funkcióra alkalmatlan, Fizikai és Érzelmi kapcsolódásra, földelődésre képtelen trendek és emberek Zsákutcáját jelezte az elmúlt másfél évben. Az Oroszlán Felszálló Holdcsomópont mint Irány, Megoldás pedig azt jelezte, hogy találjuk meg önmagunk Valódi Középpontját, nem spiri-bullshit megszokott értelemben, hanem a korunknak-nemünknek megfelelő, Valódi Én-ünket.

A Leszálló Holdcsomópont a Bakban innentől másfél évig a Zsákutca jellegeket annak adja, hogy az elefántcsont-toronyként, Magányosan, Egyedül, csak fejben, mindent kontrollálva, nem-megnyílva létezés, a társadalom és a nemek teljes elidegenedése, a nem-kapcsolódás a Zsákutca. A másik oldalon a Megoldás, az Irány a Rák jegye másfél évig: azaz a Család, a Kapcsolódás, én-ünk Megnyitása, Gyermekvállalás, Fizikai-Érzelmi kötődés, Kapcsolódás. A Leszálló az egyéni elemzettek képletében is mindig ugyanezt jelenti, a Felszálló ismertetésénél pedig mindenki szisszen egyet, hogy „Huhh…hát ez elég messze van….”. Igen, Kollektíven, nagyban is látjuk, hogy az olyan szavakból, mint Család, Érzelmek, Kapcsolódás, Földeltség, nem-spiri és nem-agyalás sikerült mostanra szitokszavakat csinálni, és ennél messzebb egyénileg és kollektíven nem is lehetnénk tőlük. A Rák jegye jelenti az Otthont, az Ökoszisztémát, FöldAnyát is, így a bolygó felé fordulás is eléggé Irány, Megoldás témáit jelenti, ahogy a Bak Szaturnuszról szóló hasábban is láttuk.

November 17, szombat és December 6, csütörtök között a gondolkodásunkért, kommunikációnkért, a mindennapi működésünkért, és a gyermekekért felelős Merkúr hátráló mozgást végez három hétig. Ilyenkor ezek a címszavak, az ügyintézés, közlekedés témái belassulhatnak, lehetnek akadályok benne, így amikor ezeken a területeken kell működnünk, mindig hagyjunk rá extra időt, készüljünk extrán, és legyünk türelmesebbek. Ugyanígy, ilyenkor a gyerekek is kattanhatnak, így nekik is extra figyelmet és türelmet érdemes biztosítani. December 2 és december 13 között másfél hétre visszalép a Skorpióba, de ez ne ijesszen meg bennünket, itt már rutinosak vagyunk/leszünk, és egy kis plusz hidegvérrel ez a szakasz is rendben tud majd lenni.

November 17, szombaton a Vénusz bolygó hátrálása után előreindul a Mérleg jegyében. Egyik részről ennek örülünk, mert a hátrálás megfogja egy bolygó energiáit, és így felszabadultabbak előrefelé haladva, másik részről meg nem örülünk, mert így megint visszamegy a Skorpióba matematikailag is, ami persze elkerülhetetlen, de mégis… :) Tekintsünk erre úgy, hogy innentől január 8-ig még egy utolsó nagy mozdulattal kijön egy adag elfojtott, elnyomott energia, mely a Párkapcsolatok, Emberi kapcsolatok, Harmónia és Egyensúly témáival volt beszorulva. Ez már nem lesz annyira intenzív, mint október, így biztasson ez is bennünket.

November 18, vasárnap és December 7, péntek között az én-ünkért, erőinkért, ambícióinkért felelős Mars egy lassú, segítő rendeződést kap. Láthattuk fentebb, hogy ezek a címszavak egész évre lefagytak a Marsnak a Bak és a Vízöntő jegyekbe beszorulása miatt, így jól fog jönni neki ez a fényszög. (Mars Halakban szextilben Szaturnusszal Bakban)

November 18, vasárnap a Nap a Skorpió 25-ik fokára ér. Minden évben a Skorpió Nap időszaka az a pár hét, amikor a fogunkat szívva szeretnénk átaludni, átmenni rajta, mert olyankor mindig akad valami nyűglődés, csiki-csuki, lendület-elfogyás is. Érdekes, hogy ebben az idei nagy Skorpió-Jupiteres, Skorpió-Vénuszos időszakban annyira nem érezzük ezt feltűnően, hiszen a Skorpió Jupiter 2017 októbere, a Skorpió Vénusz 2018 szeptembere  óta adja nekünk a Kiképzést.

Eddigre a Jupiter már a Nyilasban lesz, a Vénusz még itt, de picit szusszanva a Mérlegben, és amikor a Nap a Skorpió 25-ik fokára ér, mindig részesül már egyúttal a Nyilas Hit, Remény, Jövő, Bőség címszavaiból is.

November 20, kedd és December 3, hétfő között a Nap és a Jupiter együtt haladnak a Nyilas jegyében. A Nap és a Jupiter jelentik, különösen együtt a Tisztes, Nemes, Felnőtt, Felelős, Jóságos Férfit.

2017 október végén-november elején a Skorpió jegyénél jártak ugyanígy együtt, akkor ott ezt írtuk az októberi előrejelzésben szeptember 28-án:

"Október 20, péntek és November 1, szerda között Naprendszerünk két LegFérfiasabb, LegNagyobb, LegGrandiózusabb bolygója fog együttállni, a Nap és a Jupiter. Az egésznek az a pikantériája, hogy gyakorlatilag a Skorpió jegyében történik majd mindez. Mint „elakadt Mars”, „elfojtás”, akár a Szégyen területe is a Skorpió, de mindenképpen ellentétes a Nap és a Jupiter kiáradó, emelt fővel járó, derűs és világos jellegeivel. Azt hiszem, itt fog ebben a másfél hétben a csúcsra érni az a trend, ami a Férfiak, és méginkább a heteroszexuális fehér Férfiak elleni trend. Természetesen ez egy dialektika, ahol is a Férfi volt hosszú ideig egyeduralkodó, (ahogy a Nap is a Naprendszerünkben), és ahogy haladunk a Szellemből a Matéria felé, úgy darálódott és darálódik be minden, ami Férfi, Nemes, Érték, Énképviselet, Jövő. A jó hír, hogy ha itt a mélypontjára ér ez a folyamat, onnan mindig felfelé vezet az út a szinuszhullámon, a Férfiak és így a világ számára is.

Mivel a Nap és a Jupiter együtt Hatalommal bíró személyeket is jelent, mint a mai politikusok, ez hozhat érdekes dolgokat a világpolitikába, akár elárulások, furcsaságok, meggondolatlanságok formájában: akár a mostani politikai lapítás és csiszatolás is olyan szintre érhet, ami az „Ez most vicc, vagy komoly?!” legendás kérdését is felvetheti."

Láthatjuk, meg is érkezett a ’metoo’ botrány a Mechanikus, Nagy Rend alapján.

Itt a Nyilas már a Hit, Remény, Jövő, Bőség, Tisztesség energiáit jelenti, így itt az ideje a Férfiak és úgy általában a Férfi nem rehabilitálásának innentől: mind a társadalom, mind a nők, és igen, a Férfiaknak saját maguk szempontjából is. Ideje kilépni a ’Geek’, a ’Jófiú’ és a ’Ragadozó’ gyermeki archetípusaiból, felnőni, fellépni, felelősséget vállani, és normális, nyugodt, használható erőt találni.

November 20, kedd és December 16, vasárnap között a két fő világi és aktív férfibolygó csiki-csukis kvadrátban lesz azonban. Sem a férfiak, és úgy általában mindenki nem fogja tudni, hogy hogyan is kellene ezt megtenni. Nagyon ’erős’ volt a 2018-as év a Skorpió Jupiter és a Bak Szaturnusz uralma alatt, és hihetetlenül Mélyről kell visszajönnünk egyénileg és kollektíven is. A ’metoo’ botrány hangzatos szalagcímei és általánosításai, melyet elsősorban a gazdasági érdekekhez kötődő nemek szétverése is motivált, valamint egyénileg az Emberi, Párkapcsolati és az én-ünkhöz kötődő felkavarodások nagyon kicsontoztak mindenkit a 2018-as év során. Innen örülünk, hogy élünk, nemhogy olyan címszavakkal foglalkozzunk, mint Hit, Remény, Jövő, Bőség, Tisztaság, Nemesség. December közepéig még pillázni fogunk kicsit, de ez rendben is van, tegyük ezt, ráérünk majd innentől, vagy akár a Vénusznak a január 8-as Nyilasba lépésével elkezdeni mozgolódni, aktívabbnak lenni. (Nap Skorpióban-Nyilasban kvadrátban Marssal Halakban)

November 23, pénteken a Nap a Nyilasba lép. Minden évben, amikor a nyárnak már vége, a Szűz és a Mérleg jellemezte visszatérés az, amikor újra elindul az Élet, a mindennapi élet működő rutinja (Szűz), a dolgok felfedezése, működtetése, fejlesztése és kiélvezése (Mérleg), hogy aztán a Skorpió havára ezen lendület elfogyásával és a közelgő téllel, megálljunk, megkavarodjunk kicsit. A Nyilasba érve a Nap azt jelzi, hogy adaptálódtunk ehhez a rövid megakadáshoz, és tekintetünk már előrefelé néz, ünnepelve magunkat ebben (ami a Nyilas témája). Természetesen a Karácsony is ide köthető és az arra való készülődés, melynek csillagászati vonatkozása az, hogy December 21-én a Nap eléri a Téli Fordulópontot, itt a legrövidebb a nappali órák száma, azaz a legkevesebb a Fény, itt a Legsötétebbek a dolgok, hogy aztán a szinusz-hullám alján 3 napig haladva a Nap, December 24-én elinduljon Felfelé, és ezért ez a dátum a Fény Születése.

A Napnak Nyilasba lépése tehát minden évben azt a pontot jelképezi, amikor a nyűglődésen már túlabban vagyunk, és megérint bennünket az Alázat is, ahogy a Tél és a sötétség mélypontja felé haladunk, és Ünnepeljük azt, hogy Hittel, Reménnyel, Bizalommal túl is jutunk rajta, a Fény felé.

November 25, vasárnap és December 3, hétfő között a gondolkodásunkért, kommunikációnkért és a mindennapi rutinunkért felelős Merkúr hátrálásában együttállásba kerül a Jupiterrel. Így mielőtt visszalépne a Skorpióba ismét, a „Nagy Jótevő” feltölti a Hit, Remény, Jövő, Bőség energiáival. Láthatjuk, hogy a Vénusz is visszalép majd a Skorpióba ismét, de úgy, hogy megmerítkezett egy kicsit saját jegye, a Mérleg energiáiból, a Merkúrt pedig kicsit a Jupiter feltölti itt. Lesz még ’dolog’ november és december során is, de az igazán nagy zúzda szeptember-október volt, különösen október második két hete.

November 30, péntek és December 15, szombat között az idei év során ’lefagyasztott’, megfogott és hibernált Mars a Halak jegyében együttállásba lép a Neptunusszal. Ez klasszikusan az a kép, amikor egy túl hosszúra nyúlt hideg, sötét, téli séta vagy ügyintézés után hazamegyünk, beállunk a meleg fürdő alá, készítünk egy teát, befűtünk, betakarózunk, és kiengedünk. :) Ugyanezt teszik itt ambícióink, erőink, kis-énünk, ego-nk is. A 2018-as évben megtréfálta az Élet az ego-nkat, és a „majd én tudom aztat’!”, „majd én megcsinálom aztat’!” felkiáltását.

Most itt november végétől december első két hetében van az ideje a regenerálódásunknak, a sebek nyalogatásának és a feltöltődésnek. Tanuljunk a történtekből, és innentől egy kicsit kevesebbet alkalmazzuk a „majd én tudom aztat’!”, „majd én akarom aztat’!”, „majd én megcsinálom aztat’!” kis-én témáit. Jövőre a Bak Szaturnusz még erősebben fogja ezt Tanítani nekünk, a Nyilas Jupiter pedig remélhetőleg megadja nekünk azt („aztat’!” nélkül), hogy a kis, zárt én-ünk helyett egy kicsivel több Valódi Bizalommal, Odaadással tudunk lenni.

10014594_843504845677113_826429325_n_1.jpg

Aktuális híreink:

 

- Csatlakozni tudtok a Facebook-on a 'Zöldkör' csoporthoz - Itt olvashatjátok a Heti megosztásokat, ahol az adott hatások még bővebben vannak kifejtve, és más aktuális írások, cikkek is olvashatóak. Csatlakozzatok bátran! :) 

https://www.facebook.com/groups/zoldkor.blog/

https://www.facebook.com/zoldkorblog/

- Asztrológiai és Önismereti tanfolyam online saját ütemben távoktatásként végezhető. Bővebb információk és jelentkezés ide kattintva:

https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

- Kapható az 'Iránytű a Spirituális Fejlődéshez' című könyv:

Átvehető személyesen időpontegyeztetéssel (babity.richard@gmail.com), és rendelhető postai küldeményként is. 

Ár: 3000 Ft, Terjedelem: 304 oldal. Az 'Iránytű az Asztrológiai Önismerethez' könyvvel együtt a két könyv ára 5 ezer forint!

http://zoldkor.com/konyvek/iranytu-a-spiritualis-fejlodeshez.html

komment

süti beállítások módosítása