HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2019.04.01. 21:12 Zöldkör

Április hónap Asztrológiai előrejelzése, 2019

Április hónapjában már igazi Tavaszi, Földelt fényszögek és hatások lesznek. Ami gyors és világi bolygókat vártunk, hogy élőbb területekre érjenek, eddigre megtették és meg is teszik a hónap során. :) Sok bolygónak lesz ugyanakkor kvadrát fényszöge is, mely a feldolgozatlan múlt, a régi, akár irracionális dolgok fel-felvillanása, melyek valódi valóságtartalommal nem bírnak. Elindul ugyanakkor a gyors-világi bolygóknak rendkívül erős és segítő fényszöge a Nagy Jótevő Jupiterrel is, ami segíti az életünk újra beindítását az elmúlt másfél év kavarai, átalakulásai után. A három talán legfontosabb külső bolygó, a Jupiter, a Szaturnusz és a Pluto is hátráló mozgásba kezdenek e hónapban, így fontos, hogy a Világi aktivitást és a Lelkiséget a megfelelő módon hangoljuk össze, és a lelkiségben, a lelki gyakorlásunkban is fontos tanácsok vannak a továbbiakra nézve az előrejelzésben. Egy kis összekavarodás még mindig lehet ebben a hónapban, de itt már „teljesítménybérre” megyünk, azaz a tudatalattinkból és az elménkből ha kitakarítjuk a régi, beszorult, már nem-élő energiákat és mintákat, akkor mehetünk, akár hasíthatunk is. 

Április 1, hétfő számunkra elég kedvező hatással nyitja a hónapot. Kioldódik egy olyan fényszög, március 12-én indult, és három hétre ismét megkavarhatta kicsi a férfi-női dolgokat, párkapcsolati ügyeket, az aktivitás-passzivitás, cselekedjek-vagy-várjak témáit. E fényszög kioldódása is jelzi, hogy csökkenhet bennünk a tanácstalanság, a frusztráció. (Kioldódik Mars Bikában-Vénusz Vízöntőben kvadrátja)

Április 2, kedden a tízből négy bolygó is a Halak jegyében lesz, azokból is a barátságosabb, földeltebb, könnyebb fajták, így ezen a napon érdemes elmenni úszni egyet, sétálni a mezőn vagy a parkban, bejelentkezni a masszőrünkhöz, vagy bármilyen földelő, a fizikai világban kényeztető és/vagy ápoló, tápláló tevékenységben részt venni. (Vénusz-Hold-Merkúr-Neptunusz együtt Halakban)

Április 3, szerdán a Merkúr bolygó virtuálisan ’leelőzi’, pontosabban visszaelőzi a Neptunuszt. A Merkúr a gondolokdásunkért, kommunikációnkért, a mindennapi életünk menedzseléséért felelős bolygó, és épp mielőtt a „Kezdet” Kos jegyébe lépett volna, még márciusban megindult hátra. Ez is elnapolta, hogy márciusban a nagyon-nagyon Új Kezdet megindulhasson. Még türelemre intett minket kicsit, de nem morózusan, vagy dörgedelmesen. Ettől a naptól már direktben a Kos felé megy a Neptunuszt is maga mögött hagyva, és jó omen, hogy a Holddal is együttáll közben ezen a napon, ami az Érzelmek, Család, Kapcsolatok, Együttműködés bolygója. Szóval innentől lassan, de biztosan haladjunk, és kezdjünk el igazán építkezni valami felé.

Április 4, csütörtök és Április 17, szerda között viszont, mintha valami bürleszk vagy paródia lenne, most az Én-ünk fog egy kicsit megakadni ebben. Erről szól eddig az idei év. Az egyik megindul, a másik megakad. Az egyik kitisztul, a másik összezavarodik. Ide-oda, ide-oda. Ahogy előző nap végre elkezd tisztulni a gondolkodásunk, kommunikációnk és ügyintézésünk területe, másnap a mögötte lévő Én-be belevegyülhetnek egy kicsit ismét a Múlt energiái. Ez lehet közelmúlt, régmúlt, vagy akár előző életek Múlt is. Fogjuk majd látni, hogy április hónap utolsó hetében a Karma mindkét bolygója hátráló mozgásba kezd, és ezzel a fényszöggel kiegészülve nagyon javasolt, hogy áprilisra vegyünk egy bérletet az előző életes utaztatónál, karmaoldónál, és így segítsük a folyamatot, legalább 3-4-5 alkalommal. Mivel a kvadrát egy irracionális fényszög, és a Múlt-jelölők, Karma-jelölők fejtik ki ezen hatásukat a Nap-ra, ezért fontos azt is megemlíteni, hogy éberséggel, nyugodt, kiegyensúlyozott lélegzéssel ezek csak holografikus képek, és ha nem azonosulunk velük, akkor továbbúsznak. (Nap Kosban kvadrátban Szaturnusszal-Plutoval-Leszálló Holdcsomóponttal Bakban)

Április 6, szombat és Április 16, kedd között viszont a gondolkodásunkért, kommunikációnkért és a mindennapi rutinunkért felelős bolygó is csiki-csukis fényszögbe lép a Hit, Remény, Jövő, Bőség bolygójával és területével. „Jó-jó, mennék én, csinálnám, építeném…de mit…? Merre…?”. Eleve az elmúlt másfél év nagyon összezavart mindenkit, nagyon sok struktúrát szétszedett, az egyéni életekben is, és ahogy haladunk a Korok Létrája alja felé, nem igazán látjuk, hogy merre van az arra, merre kéne menni, miben higgyünk, miben hihetünk, érdemes-e építkezni, ha minden már ennyire gyors, hektikus, rövidtávú, és lélektelen. (Erről az előrejelzés mentén még lesz egy pár gondolat.) Ez a konkrét fényszög is kvadrát, irracionális, így lélegzéssel-éberséggel szépen át lehet ezen is menni, ha hagyjuk a képeket és gondolatokat tovaúszni. (Merkúr Halakban kvadrátban Jupiterrel Nyilasban)

Április 6, szombat és Április 14, vasárnap között a Dialektika jegyében jön a felmentősereg is ebben. :) Egy nagyon-nagyon finom, puha, kedves, tápláló hatás csoportosul itt. Lehet, hogy mentálisan még szét vagyunk/leszünk csúszva itt kicsit, de az energiarendszerünk nagymértékű gyógyuláson és töltődésen megy keresztül itt április második hetében. Ezen a héten is nagyon jól kellene bánnunk magunkkal, ha van valami nagy projektünk, ami erőkifejtést igényel, ne erre a hétre időzítsük, hanem kényeztessük magunkat, regenerálódjunk, keressük a feltöltő és számunkra szépet, örömet okozó dolgokat. Ha valaki nem házas, párkapcsolatban van, és gyereket szeretnének, akkor ez a hét a foganásra is kedvező lehet. (Vénusz Halakban együtt Neptunusszal)

Április 8, hétfő és Április 27, szombat között a két legfürgébb, leglokálisabb, legvilágibb bolygó lesz együttállásban a Halak jegyében. Mint egy kis veréb és egy kolibri, úgy fognak együtt táncolni itt az alapvetően pozitív területen, és noha az elménk még riogat a Múlt és a frusztráció képeivel irracionálisan április során, ahogy fentebb láttuk, az ügyeink és a motoros részeink gyógyulnak és működgetnek. Amikor indul együttállásuk, a Neptunusz bolygó egy-egy oldalán vannak, ott van közöttük, így fontos, hogy ezeket mind nagy Jósággal, Türelemmel, és inkább intuitíven, jobb agyféltekésen, passzív kíváncsisággal tegyük. Legyünk lágyan nyitottak, ismerjük meg és fedezzük fel az eseményeket türelemmel, lágy áramlással; ne akarjuk gyorsan, izomból, karmokkal felépíteni az Újat. (Merkúr-Vénusz együtt Halakban-Kosban)

Április 8, hétfő és Április 18, csütörtök között a Párkapcsolatok, Harmónia, Egyensúly bolygója kerül lágy, selymes, finom fényszögbe a Karma, a Múlt jelölőivel. Milyen paradoxon ezt így leírni… A Vénusz 2018 szeptembere és 2019 januárja között extrém hosszan, négy hónapig szorult be a számára rendkívül tájidegen Skorpió jegyébe, és bombázott le rengeteg mindent a Párkapcsolat, Szerelem, Együttműködés témáiban. Azokat nem csapta csak oda, akiknek 1.nincs párkapcsolata, 2.van, de nincs már intimitás, nemiség, érzelmi-szerelmi vonal, 3.van valamilyen Skorpió érintettségük, ezáltal behozott foganást, rövidtávú összejövést, de máshol lehetett erről olvasni, hogy ez 2-3 év múlva bizonyos értelemben számon lesz kérve majd, a karma feloldottságának függvényében. A többség arról számolt be, hogy „Itt kiderül, hogy megcsal(t)”, „Itt hagyott el életem szerelme”, „Kiderült, hogy titokban társkeresőn van”, stb.

Nos, a jó, egyenesen remek hír, hogy itt ebben a két hétben mindez gyógyulásnak indul. :) Levonjuk a konzekvenciákat. Összegezzük a tapasztalatokat. Átkonvertáljuk az energiákat és élményeket. „A bölcsesség=begyógyult seb”, tartja a mondás, és itt sok seb fog begyógyulni, és sokan lesznek/leszünk tisztábbak, gyógyultabbak, bölcsebbek. Érettebbek, és ettől jobb szándékúak, türelmesebbek, ettől majd lágyabbak. (Vénusz Halakban szextilben Szaturnusszal-Plutoval-Leszálló Holdcsomóponttal Bakban)

Április 9, kedd és Április 19, péntek között ugyanakkor be is gyújtjuk a rakétákat! Nem szüttyögünk tovább. Elegünk van, jó értelemben. Gyerünk! A Naprendszer két legnagyobb, legférfiasabb, legerőteljesebb bolygója kerül a legintenzívebb, legerősebb fényszögbe. Gyerünk! Beaktiválódhatnak rejtett tartalékaink, azt mondhatjuk, hogy „Mi a fenét szüttyögök és sajnálom itt magam?!”, és elindul energiáink átcsoportosítása. (Nap Kosban trigonban Jupiterrel Nyilasban)

Van jelenleg egy nagyon érdekes jelenség, hogy a két fő külső bolygó a Jupiter és a Szaturnusz a saját, egymással szomszédos jegyeikben vannak, a Nyilasban illetve a Bakban. A Nyilas átgondolás nélküli-előtti Hit, Remény, kiáradó energia. A Bak (túl)gondolás utáni megfontolt, racionális, lassú, csikorgó, elméleti energia. Az a helyzet állt elő idén, hogy mivel egymás melletti jegyekben van otthon e két bolygó, többször van, hogy egy másik bolygó velük egyszerre kvadrátban, 90 fokban, és trigonban, 120 fokban van. Ez jelen esetben a Nap, a rendszerünk Ura, és az Én-ünket, Mag-unkat jelölő bolygó.

Április 9 és Április 17 között a Nap egyidejűleg van kvadrátban a Bak Szaturnusszal (és társaival) és trigonban a Nyilas Jupiterrel. Fontos emiatt, hogy ami segít, ami ott legyen bennünk, az a Hit, Remény, Jövő, Bőség energiája, és ne a múltra támaszkodó, óvatos, nyikorgós, szétagyalós állapot. Szedjük össze magunkat, rázzuk meg magunkat, szívjuk fel magunkat, és még ha nem is tudjuk elgondolni, nem érezzük az erőt, akkor is szívjuk fel magunkat, és valahogyan csiholjuk ki magunkból a Hit, Remény, Jövő, Bőség témáit; mégha a logikánk ellent is mond ennek.

Április 10, szerdán a Merkúr kilép a Neptunusszal való együttállásából. Nagyon jó volt neki ez a fényszög, gyógyítgatta, töltögette megtépázott gondolkodásunkat, kommunikációnkat, motoros reflexeinket; de az, hogy kioldódik együttállásuk, azt is jelzi, hogy ideje egy kicsit aktívabbnak lenni, és a delíriumos állapotból, sebnyalogatásból, „még öt percet hadd feküdjek itt” mantárból kijönni. Nem kell itt rögtön szaladgálni, de kezdjük el lehúzni magunkról a takarót, és nyújtózni. Mint amikor a filmben Joda kiemeli a mocsárból Luke Skywalker űrhajóját: kicsit nyákos, hínáros, cuppog, csörög le róla a víz, nade hamarosan bele kell szállni, és elrepülni, csinálni tovább a küldetésünk. (Merkúr kilép Halak Neptunusszal együttállásából)

Április 10, szerdán ugyanakkor szintén kozmikus viccként történik egy monstre-hatás. Látjuk, hogy itt éledezünk, „keljünk fel!”, „csináljuk!”, nyíladozunk; erre ezen a napon a Nagy Jótevő Jupiter hátráló mozgásba kezd… :) Mindenki nyugodjon meg, a saját jegyében teszi, és eleve pozitív erőkről van szó, de azért mégiscsak, ebben a nagy Elindulásban, Új Kezdetben elég jó lett volna, ha ő is rendületlenül megy előre. De hát ilyen a dialektika, megkezdi hátráló mozgását és augusztus 11-éig, négy hónapig lesz ilyenformán. Tekintve a tavalyi és az az előtti éveket, az ívet, amin vagyunk, én hajlamos vagyok ezt úgy értelmezni, hogy a „spirit” egy kicsit félgőzzel kellene csinálni. Leginkább az identitás részét. Hogy nagyon ráférne a Kollektívára, de az egyes emberekre is, ha egy kicsit már többször főznénk egy bográcsosat, többször sétálnánk a parkban, mezőn, úgy, hogy közben nem készülnek a szelfik, nem hívunk meg segítő angyalokat, hogy végigmenjünk egy erdőn, hanem csak úgy hús-vér valóban lenni. Hogy a Jupiter által jelképezett dolgok teljes skálája, a képmutatás, felfújtság, mohóság, túlzott lelkiség most félárbóccal menjen, és erre pont nagyon ideálisak ezek a tavaszi-nyári hónapok, amikor minden a kiáradást, a természet burjánzását segíti. (Jupiter hátrálni kezd Nyilasban)

Április 12, péntek és Április 20, szombat között a fentebb dicsőített és megmentett Vénusz csiki-csukis, irracionális fényszögbe lép az éppen hátrainduló Jupiterrel. „Jó-jó, töltődünk itt, gyógyulunk, elengedjük a régi párkapcsolati, emberi, kapcsolati savakat; de mi lesz ezután?!?!?”. Megbillenhetünk ’jó’ szokás szerint, és türelmetlenül előreszaladhatunk ezen témákban, ami természetesen előrevetíti a vereségünket, hiszen nem lehet itt és most megbirkózni jövőbeli, ráadásul még fel sem merült problémákkal, és nem lehet élvezni, jóllakni jövőbeli, még meg sem történt helyzetekkel, ember(ek)kel. A Hit, Remény, Jövő címszavai megbillenhetnek párkapcsolati, emberi, egyensúlyi kérdésekben; de ez kvadrát, tehát irracionális, értelmetlen, betekerő. Ami a valóság a Vénuszra, a Halak Neptunusz együttállása, tehát mint vízilovak vagy varacskos malacok, szépen a tóban vagy az iszapban melegedjünk még, töltődjünk; még nem kell előreszaladni. Ne legyünk türelmetlenek. (Vénusz Halakban kvadrátban Jupiterrel Nyilasban)

Április 16, kedden a Merkúr kilép a Nyilas Jupiter kvadrátjából, (amibe a Vénusz eggyel feljebb éppen lépett), ami nagyon jó, mert a gondolkodásunk, kommunikációnk, ügymenetünk, ha megkavarodott a Hit, Remény, Jövő, Bőség témáiban pár napra, itt új lendületet kaphat. (Merkúr Halakban kilép hátráló Nyilas Jupiter kvadrátjából)

Április 17, szerdán stílszerűen rögtön másnap a Merkúr belép a Kos jegyébe. Végre! Fentebb olvashattuk, hogy a gondolkodásunkért, kommunikációnkért, ügyintézésünkért felelős Merkúr egyszer már majdnem belépett az „Új Kezdet” Kos jegyébe, aztán utolsó-utolsó pillanatban megindult hátrafelé. Most belép oda. A Merkúri területeket elönthetik az „Új Kezdet” és a lendület Kos energiái. Ez is segít majd lerázni a tavalyi évet, és annak idei hordalékát lerázni magunkról, és újjászületnünk. A Kos ugyanakkor a düh, önösség területe is alacsonyabb szinteken, így fontos, hogy tudjunk lapozni, felejteni, elengedni, és újult erőinkkel ne akarjunk revansot venni a tavalyi év szereplőjén, szereplőin. Tiszta Lap.

Április 17, szerdán ugyanakkor az is erősíti és felhívja a figyelmünket a Tiszta Lappal kapcsolatban, hogy az említett Merkúr kilép a Bakban tartózkodó három jelölővel fényszögéből, mely egyébként pozitív, lágy fényszög volt. Összesen négy jelleg sugározta rá a Múlt energiáit, így a velük való fényszög kioldódása is mutatja, hogy a Múlt-at engedjük el szépen. (Merkúr kilép Szaturnusz-Pluto-Leszálló Holdcsomópont Bakban szextiljéből)

Április 17, szerda és Április 28, vasárnap között egy harmadik hatás is az Új, a Tiszta Lap, az Új Kezdet témáit erősíti, és funkcionálisan ki is fejti, be is indítja. Naprendszerünk főnöke, ura, az Én-ünket, Mag-unkat jelképező Nap kerül együttállásba a Jövő, Cél, Perspektíva témáit adó Uránusszal! Teszik mindezt úgy, hogy közben a Nap a „zárt én”, „egyedül”, „küzdelem”, „konfliktus” Kos területéről a Földelt, Átlátható, Stabil Bika területére lép be. Itt április második fele az, ahol az Új igazán új tud lenni, az Építkezés igazán építkezés, és terveink, szándékaink, erőink, megkezdett projektjeink innentől már hosszú-, de biztosan hosszabb távúak tudnak lenni. (Nap Kosban-Bikában együtt Uránusszal)

Április 20, szombat és Május 5, vasárnap között szintén egy ezzel kontraproduktív, de azért kisebb hatásfokú és súlyú hatás lép életbe. Ez is egy olyan fényszög, ami miatt nem igazán tudunk majd mit kezdeni a hirtelen jött nagy szabadsággal, lehetőségekkel, az „Új Kezdet” szelével. Kicsit olyan, mint amikor a gyerekek kilázadják az irányítást maguknak, aztán kis idő után rájönnek, hogy nem tudják, hogy mit is kell pontosan csinálni, megjelenik bennük a szentimentalitás, és legszívesebben visszaadnák a kontrollt a szülőknek; de nem; de igen; de nem; de igen. Ha valaki látta és emlékszik a jó régi filmre, „Kipurcant a bébicsősz, anyának egy szót se”, vagy a még ismertebb „Reszkessetek betörők 1”, az pont erről szól. Mennénk-mennénk, csinálnánk, szaladgálnánk-ugrándoznánk a nagy szabadságban, de valami nosztalgikus, valami pihenésre csalogató, vagy kicsit a múltba visszahúzó is van, lesz ott. (Mars Ikrekben kvadrátban Neptunusszal Halakban)

Április 21, vasárnap a Nap a Bika jegyébe lép. Amikor március 21-22 környékén a Kosba lép, azt tekinthetjük a csillagászati, matematikai Tavasznak; amikor ide a Bikába, azt az energetikai Tavasznak. Naprendszerünk Ura és fő jelölője a hangsúlyt a földeltség, a Természet, a materiális energiák kiteljesítésébe viszi. A flóra és a fauna kivirágzik, kiteljesedik innentől jó darabig. A Bika jegyével szemben, a Zodiákus túloldalán van a Skorpió jegye, ami a 2017-18-as év során a Jupiter miatt túlzott hangsúlyt kapott; így a Nap ide belépése segíthet egy kicsit helyreállítani az egyensúlyt, és a „toi-toi wc-be dobott dinamit”, az „irracionális félelmek-fóbiák” és az üszkös romok helyett, után végre valami élőbbnek, tisztábbnak, nyugodtabbnak és stabilabbnak adhat energiát.

Április 21, vasárnap egy másik bolygó is jegyet vált, a Vénusz a Kosba lép. Erre egyelőre így előtte felemásan kell tekintenünk. A Vénusz ugye az, aki 2018 szeptembere és 2019 januárja között beszorult a Skorpió jegyébe, és ott nukleáris pusztítást kaptak a párkapcsolati-szerelmi témák, ezáltal a komfortunk, egyensúlyunk, harmóniánk. Fentebb láthattuk, hogy a Vénusz gyógyult és töltődött a Halak jegyében, majd a Neptunusz mellett is. A Kos ugyebár az „Új Kezdet” területe. Így ha pozitívan értelmezzük és optimisták vagyunk, úgy is láthatjuk ezt, hogy a „Párkapcsolat, harmónia, egyensúly, társadalmiság” témái részesülnek innentől az „Új Kezdet” és a „Tiszta Lap” energiáiból. Ugyanakkor a Vénusz és a Kos minőségei egymással ellentétesek, a Vénusz otthon magát a Kossal szemben érzi, a Mérleg jegyében. Így ha alacsonyabban értelmezzük, vagy úgy nyilvánul meg, ez fellobbanthat dühöt, haragot úgy általában, vagy megtörtént események alapján a párkapcsolati, férfi-női témákban, vagy bármilyen emberi, egyensúlyi kérdésben. Hamar át fog érni egyébként a Vénusz a Koson virtuálisan, és onnantól már ténylegesen jön neki a hawaii-dizsi, a Bika-Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg jegyekben, így ez a három hét lesz kérdőjeles, és várjuk, hogy hogy nyilvánul meg: nyilván egyébként egyéne is válogatja majd.

Április 25, csütörtökön Naprendszerünk legkülső bolygója, a Pluto, mely a Karma egyik bolygója is, hátrafelé tartó mozgásba kezd virtuálisan a Bak jegyében, mely szintén a Karma területe. A Pluto elakadt Marsikus energiát jelképez, amikor a céljaink, vágyaink, ambícióink, ösztöneink törnének fel kontroll nélkül (Mars), elnyomásra kerülnek, melyre szükség van a társadalom és bizonyos helyzetek miatt, és ettől elkezdenek a mélyben kavarogni, besavasodni, begyulladni. A Pluto örvényszerű, lefelé-befelé húzó mozgást végez. A Bak, ahol hátrálása most elkezdődik, a betokosodott, bemerevedett, összeállt energiákat jelenti. Már eddig is, 2008 óta bontogatja a Pluto ezt a területet, és ide lépése okozta többek között a Nagy Gazdasági Krízist, átalakulásokat. Hátrálása itt most tovább erősíti, hogy a régi, betokosodott, már nem-élő energiákat, akár helyzeteket, személyeket át kell(ene) értékelni magunkban és a környezetünkben. Ám mivel a Pluto és a Bak is a Múlt jelölői, a bolygó hátrálása vissza-visszahúzhat bennünket régi dolgokba, helyzetekbe, személyekhez, és nem akarózhat elengedni. Mivel mindkettő Karma-jelölő, ilyenkor jön az okos és bölcs tanács: „Utazd meg!”. Érdemes már előre is egyébként április első három hetében mire ideérünk, megutazni, karmaoldani olyan személyekre, helyzetekre, témákra, amikkel tudjuk, hogy van hajlamunk vele/velük csiki-csukizni, húzd-meg-ereszd-meg-et játszani.

Április 26, péntek és Május 5, vasárnap között egy nagyon aktív, potens és világi hatás lesz érvényes. Ez már régi dolgok ide vagy oda, a kicsiben, az egyéniben, és világi, kézzelfogható szinteken is aktívvá tudnak tenni bennünket, és mozgatják, működtetik majd a hagyományos értelemben vett életünket. (Merkúr Kosban szextilben Marssal Ikrekben)

Április 28, vasárnap és Május 5, vasárnap között ezzel szinte napra párhuzamosan az ezelőtti fényszög egyik tagja csiki-csukis hatásba kerül a Múlt és a Karma jelölőivel. Bekúszhat irracionálisan ismét a Múlt a gondolkodásunkba, kommunikációnkba, ügyitézésünkbe, aktivitásunkba. Karmajelölők, múlt-jelölők adnak irracionális fényszöget ide, így itt is azzal tudjuk a helyzetet nagyban segíteni, ha szépen lélegzünk és éberek vagyunk, és ha mire ideérünk, egy jó adag karmát átnézegettünk a tudatalattinkban. (Merkúr Kosban kvadrátban Szaturnusszal-Plutoval-Leszálló Holdcsomóponttal Bakban)

Április 30, kedd és Május 5, vasárnap között ezzel szintén napra párhuzamosan a Nagy Jótevő Jupiter viszont egy nagyon fantasztikus, erőteljes fényszöget ad a gondolkodásunkért, kommunikációnkért, aktivitásunkért felelős bolygónak. (Merkúr Kosban trigonban Jupiterrel Nyilasban)

Olvashattuk fentebb, hogy a Jupiter és a Szaturnusz szomszédos jegyekben vannak, és ezért most gyakran egyidejűleg adnak eltérő fényszögeket ugyanannak az égitestnek.

Emiatt most az van, hogy a Múlt, a Karma, a begyepesedett korábbi tapasztalataink huzavonázzák a gondolkodásunk, aktivitásunk, cselekedeteink, a Hit, Remény, Jövő, lelkesedés pedig támogatják.

Április 30, kedden a Pluto után öt nappal, a Karma másik bolygója, a Szaturnusz is hátráló mozgásba kezd virtuálisan, szintén a Karma jegyében, a Bakban. Tekintve, hogy itt van a mindig hátráló Leszálló Holdcsomópont, ami szintén a Múlt és a Karma jelölője, most már ők így hárman együttállásban hátrálnak majd a Bakban. A Karma három jelölője a Karma fő jegyében, a Bakban hátráló mozgást végez innentől. Én már beírattam jó másfél év után magamat gyakorlatilag minden hétre, van bérletem az utaztatómhoz már március végétől, mert ezek/ők így együttesen eléggé sok Karmikus energiát kaparnak majd így elő. Ebben semmi dörgedelmes nincs, a 2017 nyara és 2019 áprilisa közötti Skorpió Jupiter-Vénusz időszak volt a crescendo, és a Bak mindig lassabb energiákat jelent. Azt is jelenti, hogy ha az ember kitartóan, rendszeresen, állhatatosan és türelmesen foglalkozik a/egy témával, ha megvan csinálva a házi feladat, akkor minden rendben. Hetente-kéthetente érdemes beíratnunk magunkat, és szépen szorgalmasan, önkéntesen oldogatni fel a karmikus csírákat a Múltból és a mélyből. Szeptember 18-ig hátrálnak mindhárman, akkor indul majd előre a Szaturnusz, Október 3-án indul előre a Pluto.

Emiatt az lenne a javaslat, hogy így a szép tavaszi-nyári energiákban heti egyszer, de minimum kéthetente menjünk el szépen egy jót előző életes utazni, karmaoldani, aztán amikor ez heti szinten kész, mehetünk a kertbe, a természetbe, az emberek közé szaladgálni. A Jupiter Augusztus 11-ig hátrál, így az innen április elejétől-végétől augusztus közepéig tartó négy hónapban legyen számunkra a spiritualitás egyenlő a karmaoldással, és a közösségi élmény pedig egy szép földelt, hús-vér, élő élmény. :)

doorroad2.jpg

Aktuális híreink:

- Asztrológiai és Önismereti workshop-ot tartok személyesen Budapesten Május 4-e szombaton 10-17 óráig. Szeretettel látok minden asztrológia és önismeret témája iránt érdeklődőt, ezeket gyakorlót és akár kollegákat is, számos nagyon újszerű téma és megközelítés lesz. A részletek iránt érdeklődni és jelentkezni a babity.richard@gmail.com emailcímre írva lehet.

- Csatlakozni tudtok a Facebook-on a 'Zöldkör' csoporthoz - Itt olvashatjátok a Heti megosztásokat, ahol az adott hatások még bővebben vannak kifejtve, és más aktuális írások, cikkek is olvashatóak. Csatlakozzatok bátran! :) 

https://www.facebook.com/groups/zoldkor.blog/

https://www.facebook.com/zoldkorblog/

- Asztrológiai és Önismereti tanfolyam online saját ütemben távoktatásként végezhető. Bővebb információk és jelentkezés ide kattintva:

https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

- Kapható az 'Iránytű a Spirituális Fejlődéshez' című könyv:

Átvehető személyesen időpontegyeztetéssel (babity.richard@gmail.com), és rendelhető postai küldeményként is. 

Ár: 3000 Ft, Terjedelem: 304 oldal. Az 'Iránytű az Asztrológiai Önismerethez' könyvvel együtt a két könyv ára 5 ezer forint!

http://zoldkor.com/konyvek/iranytu-a-spiritualis-fejlodeshez.html

komment

süti beállítások módosítása