HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2014.03.11. 18:01 Zöldkör

Rólunk

Most, hogy egyre ismertebbek vagyunk, folyamatosan bővül a ZöldKör csoport a Facebook-on, és egyre többen keresnek meg bennünket, elérkezettnek látjuk az időt, hogy összefoglaljuk, mikkel is foglalkozunk. Segíteni szeretnénk ezzel, hogy könnyebben ki tudjatok igazodni, hogy milyen jellegű támogatást tudtok kapni tőlünk, milyen esetekre, és életetek mely főbb pontjain érdemes őket igénybe venni.

Alapvetően négy fő dolog van, amikkel jelenleg foglalkozunk. Mindegyik valamilyen módon hozzátesz az emberek épüléséhez:

Asztrológia

Az Asztrológia, amennyiben jól van működtetve, egy tökéletesen objektív, mélyreható és kiválóan használható képet tud adni annak, aki belepillant.

1. Születési képlet

A születési képlet a tudatalatti egyfajta belső képének, 'röntgenfelvételének' tekinthető. Világosan, objektívan kirajzolódnak benne azok a karmikus hajlamok, csírák, melyekkel a lélek ebbe a leszületésébe megérkezik.
Azzal a luxussal rendelkezünk, hogy már egészen a leszületés előtt van módunk megvizsgálni a közeget, ahova a képlet tulajdonosa megérkezik. Tisztán megállapítható, hogy a szülők milyen energetikát képviseltek, és hogy milyen volt a kettejük között lévő valódi energetikai viszony. Ezen információk számos és mély magyarázatot adnak a születés körülményeire, és a szülőkkel való kapcsolatra ebben az életben, és akár korábbiakban is. Mivel fizikailag száz százalékban, érzelmileg ötven, gondolatilag huszonöt százalékban a szüleink összetevőiből állunk, nagyon fontos az őket alkotó minták, energiák ismerete. A köztük lévő kapcsolat pedig előrejelzi a felnőttkori Párkapcsolatok sikerességét, lefolyását és a megállapodás legkorábbi időpontját is

A  képlet tisztán megmutatja a gyerekkorban minket formáló hatásokat, és hogy ezek nyomán milyen elme-struktúra alakult ki a számunkra. Megmutatja, hogy mik azok az érzések, gondolatok, stratégiák, melyeket azért 'űzünk', hogy elérjük a boldogságot és a teljességet, de valójában éppen legfőbb akadályai annak...Ennek pontos ismeretében képesek lehetünk problémáink akár 90-95 százalékát magunk mögött hagyni jelenlegi felnőtt életünkben!

Kiolvashatóak azok az igények, minták, forgatókönyvek, amiket Párkapcsolati és Házassági viszonyok esetén élünk, és hasznos és fontos tanácsok adhatóak arra, hogy magasabb szinten és boldogabban tudjuk működtetni a Párkapcsolati-Házassági kötelékünket.
A két fő terület vizsgálatával megállapítható, hogy hány gyerek foganásának lehetősége van ott a képletünkben, hogy nagyságrendileg mikorra várhatóak, és mit tudunk tenni, hogy a lehető legkönnyebb és boldogabb lehessen világra jövetelük.

A képlet megmutatja, mik azok a területek, melyeken képesek vagyunk dolgozni, Karriert építeni, és hogy mik azok az ívek-tendenciák, melyeket bejárunk a Karrierünk során: mikor kell váltásokra számítani, milyen formában vagyunk képesek a leginkább örömünket lelni és kiteljesedni a munkában.

Leírhatóak azok az Egészségügyi területek, melyek a leginkább érintettek, és melyekre egész életünkben érdemes figyelmet fordítanunk, illetve feltárhatóak a mögöttes lelki okok is, melyek rendezésével, az esetlegesen kibillent energiák pótlásával, egészséges és teljes értékű életet tudunk élni.

Bolygókapcsolatokból és csillagjegyekből megállapíthatóak azok az archetipikus minták, amiket a leginkább működtettünk Előző életekben, így ezek ismeretében sok mindent meg tudunk érteni jelenlegi életünk alakulásával kapcsolatban, és megfelelő módszerekkel (Előző életes Utazás) ki is tudjuk pucolni ezen archetípusokat.

2. Éves Elemzés

Tisztességesen a jövőt úgy lehet megmondani, hogyha a születési képlet, a belső struktúrák fel vannak térképezve. Ebben az esetben világosan, tisztán és biztonsággal leírhatóak azok a hatások, az az Út, amint a képlet tulajdonosa az előtte lévő időszakban haladni tud. 
Pontosan leírhatóak azok a bolygóenergiák, melyek az életünket alkotják, formálják, és ezek ismeretében onnantól kezdve Életünket a leghatékonyabban, számos dolgot megértve és elfogadva vagyunk képesek élni.

3. Gyerek elemzése

Az egyik legszebb része az asztrológiának, amikor a Szülő a Gyermek képletével találkozik. A Nap és a Hold bolygó a gyermek képletében az Édesapjáról és az Édesanyjáról ad objektív képet, így az ő képletének elemzésével, önmagunkról is megtudunk rengeteg objektív és hasznos információt.
Látható, hogy a gyermek számára milyen megélések aktívak gyerekkorában, így tudatosan tudunk odafigyelni akár olyan igényeire is, melyeket nem jelez felénk, de tudatában lehetünk, hogy ott vannak. Születési képletének ismeretében fel tudjuk készíteni a Párkapcsolat útvesztőire, hogy mire érdemes figyelnie, mikorra várható a megállapodás az ő esetében, és megtudhatjuk, hogy mit tudunk tenni, hogy ez a lehető legsimább út legyen a számára.

A Karrier terület vizsgálatával tudatosan tudjuk felkészíteni gyermekünket azokra a területekre, melyek végzése a legalkalmasabb a számára, így elkerülhetőek pályaválasztás előtti harcok, félreértések is, ezzel nagyon sok időt és energiát tudunk spórolva a gyermekünknek.

Az Egészségügyi területek vizsgálatával fel tudunk készülni már születése után közvetlenül, hogy mikre kell figyelnünk gyermekünk egészségével kapcsolatban, milyen háttér-minták okozzák betegségeit, és hogyan érhetjük el minél előbbi gyógyulását, illetve egészségének megőrzését hosszú távon.

Az elemzés végén összevethető a születési képletünk a gyermekével, így megláthatjuk, hogy milyen közös utunk, dolgaink vannak egymással, az egyik fél reakciójára miképpen reagál a másik fél, így tudatosan leszünk képesek alakítani a viszonyt a gyermekünkkel.

4. Párkapcsolat, Szülő, Testvér elemzése

Amennyiben ismerjük születésének helyét, dátumát, megközelítőleg pontos óra-percét, lehetőségünkben áll egy vagy több számunkra fontos ember születési képletét is megvizsgálni. Ennek ismeretében megláthatjuk az Őt motiváló energiákat, valódi belső felépítését olyan szintekről, melyekre ő maga sem lát rá. 

Ezen információk ismeretében képesek vagyunk mélyebben megérteni és elfogadni őt, így kapcsolatunk harmonikusabb, teljesebb tud lenni, olyan igényeire is tudunk reagálni, melyeket akár nem jelez felénk, és segíteni tudjuk boldogsága elérésében, a neki kijelölt út könnyebb és harmonikusabb bejárásában.

Az elemzés végén az ő születési képletével összevetve a mienket világosan megállapíthatóak az együtt működtetett forgatókönyvek, kapcsolati szálak, viszonyok, melyek ismeretében, valódi tudatossággal tudunk reagálni a helyzetekre, a közös szituációkra.

A Pálmalevelek

A Pálmalevelek több ezer évvel ezelőtt írott útmutatók, melyeket indiai szent emberek jegyeztek le, belelátva a tér és az idő különböző részeibe. Céljuk, hogy bemutassák azokat az íveket, irányokat, melyek felé sorsunk halad, és hogy ezáltal békésebben, boldogabban és tudatossabban legyünk képesek élni további részeit életünknek.

A Pálmalevélen szerepel egy olyan előző élet is, mely a leginkább befolyásolja a jelenlegi életünket, életszakaszunkat, így annak ismeretével megérthetünk számos motívumot jelenlegi életünk alakulásával kapcsolatban! Az élet felszínre kerülése, kikommunikálása már önmagában nagyfokú gyógyulásával jár együtt, és bizonyos módszerekkel, mint például Előző életes Utazás, mi magunk és képesek vagyunk tudatosan visszamenni ebbe az életbe, és kitisztítani az ott történt eseményeket, helyzeteket, és azok energiáit. Többen megtették már, mi is, és mindenki nagyfokú fellendüléséről számolt be jelenlegi életével kapcsolatban.

A Pálmalveél tartalmaz mindezek mellett olyan karmatisztító gyakorlatokat, melyek segítenek a jelenlegi életünk minél teljesebb és pozitívabb megélésében, feloldva az esetlegesen gátló energiákat.

Bővebben három cikkben is olvashattok a Pálmalevelekről:

http://zoldkor.blog.hu/2013/09/09/a_palmalevelekrol
http://zoldkor.blog.hu/2013/10/10/a_palmalevelekrol_ii
http://zoldkor.blog.hu/2014/02/02/a_palmalevelekrol_iii

Tanfolyam

Számos nagyon pozitív visszajelzés és kérés után megfogalmazódott, hogy az Asztrológiának ezt az újszerű, használható megközelítését minél több emberhez eljuttassuk. Március 6-án el is indult az 'Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam', melynek során átvesszük az Életünk befolyásoló főbb tényezőket, hatásokat, hogy tisztább, teljesebb képet kaphassunk Önmagunkról és a környező világról. 

Március 13, Csütörtökig még van lehetőség jelentkezni, szeptembertől pedig ismét indítunk egy újat az alapoktól, a mostani Tanfolyami végzetteknek pedig egy Középhaladó kurzust is, ami alatt még mélyebb, 'varázslósabb' dolgokat is megismerünk!

A Tanfolyamról bővebben ide és ide kattintva tudtok tájékozódni.

Könyv

Több, mint tíz éves belső és külső utazások nyomán megfogalmazódott tapasztalatok alapján megírtuk az első könyvet remélhetőleg sok közül. A címe 'Iránytű a Spirituális Fejlődéshez'. Nevéhez méltóan nagy segítséget nyújt majd azoknak, akik most ismerkednek a spiritualitás, a lelki dolgok, az Önismeret világával, és azoknak is kiválóan használható lesz, akik már az Úton járnak. 

A könyv felépítése:

- Lelkünk, energiarendszerünk főbb alkotórészei
- Az elme kialakulásáról, felépítő elemeiről
- A meditációról és a terápiáról
- A Reinkarnációról
- A Belső fejlődésről, a felszabadulás útjairól

- Világunk főbb összetevőiről, mintáiról, archetípusairól
- A csillagjegyekről
- A Bolygókról
- A Színek hatásairól életünkre

- A bennünket alkotó különféle testekről
- Az energiacsatornákról és csakrákról
- Az egészségünk megőrzéséről, az egészségügyi dolgok lelki hátteréről, valódi okairól
- A külső hatások életünket formáló jellegéről
- A Csillagjegyek archetípusai

A könyv előjegyezhető erre a linkre kattintva, várható megjelenés április-májusban!

Előkészületben a trilógia második része, 'Iránytű az Asztrológiai Önismerethez' címmel, mely lehetővé teszi majd születési képletünk kielemzését a könyv instrukciói által, valamint bárki, számunkra fontos ember képletének vizsgálatát is.

A trilógia harmadik része az 'Iránytű az Emberi Kapcsolatokhoz' címmel várható, és elsősorban pszichológiaibb jelleggel fókuszál majd főbb emberi viszonyainkra: a Szülőkkel, Párkapcsolattal, Testvérekkel való kapcsolatra, a Gyerekvállalás, Szülőség művészetére, és egyéb fontos területeire életünknek.

Készülőben van két hangoskönyv is, melyek közül az első szintén április-május során várható, és hamarosan előjegyezhető. A második egy nagyon izgalmas, nagyobb volumenű projekt lesz, melyről hamarosan hírt adunk. :)

Zöldkör Facebook-csoport

Létrehoztunk a Facebook-on egy csoportot, ahol bővebben van lehetőségünk kifejteni a blogon megjelenő írások tartalmát, felmérni a havi előrejelzések valódiságát, visszajelzéseket kapni a mások életében is megjelenő energiahatásokról. Mindemellett rendszeresen megosztunk érdekes filmajánlókat, gondolatokat, témákat, érdemes tahát csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/zoldkor.blog/

 

medical-caduceus-symbol.jpg

komment

süti beállítások módosítása