HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2011.10.26. 20:00 Zöldkör

Feletted az ég, alattad a föld, benned a létra

Számos oka lehet, hogy elkezdünk spirituális témákkal foglalkozni. Kényszeríthet erre egy betegség vagy életünk összeomlása, imponálni akarunk egy hozzánk közel álló személynek, esetleg beszippantott bennünket a ma nagyon divatos "spirituális" életforma. Mindenképpen egy dolgot várunk tőle, ha leásunk motivációnk gyökeréig: szeretetet. Egy idő után, ha valóban foglalkozni kívánunk magunkkal, és nem csak futó hóbort volt ez számunkra, kénytelenek vagyunk befelé indulni - oda, ahol sérüléseink találhatóak, berögzült tudati mintáink fészkelnek. Mire buzdít minket terápiás segítőnk?

Keressük meg azt, ami a legjobban fáj, és essünk neki! Tekintve, hogy az ember mire eljut egy gyógyítóhoz, már eleve általában életének problémás szakaszában van, hosszú kínlódás várja szerencsétlen "keresőt".

Kevés olyan elcsépelt, félreértett és alapjaiban nem ismert szelete van a spiritualitásnak, mint az asztrológia. Majd' mindenki tisztában van saját csillagjegyével, és ha kérdezik, közli, Mérleg vagyok. Ebben erőteljesen cinkosok a magazinok minden alapot nélkülöző "horoszkópjai", melyek párt, sikereket, kalandot ígérnek az újság árát lelkesen kifizető olvasónak. Az, hogy a Nap a Mérleg jegyében állt születésünkkor, a világon semmilyen következménnyel nem jár az életünkre önmagában.

Egy mélyen kifejtett születéskori bolygóállás az információk dinamikus tárháza. Kiolvasható belőle szüleink egymással való viszonya, otthoni, gyerekkori élményeink, ezek során belénk rögzült gondolati és viselkedési stratégiáink, forgatókönyveink párkapcsolat, munka, házasság esetére.

Az asztrológiai programokban vörössel jelzett kedvezőtlen és zölddel jelzett kedvező fényszögek pedig közlekedési lámpákként jelzik a mi és asztrológusunk számára merre érdemes tartanunk, és merre ütközünk falakba lelkünk útvesztőiben. Egyúttal megtudhatjuk belőle a legfontosabb spirituális kérdést: Honnan jövünk, merre tartunk és hogyan, milyen állomásokkal tegyük meg ezt az "utat"?

Ez felvet egy olyan kérdést, melyről annyi vélemény kering, ahány ember foglalkozik vele. Ez pedig a szabad akarat, illetve hogy a bolygóállások kényszerítik-e sorsunkat, vagy mi magunk alakítjuk azt?

Fontos tudni, hogy minden bolygó meghatározott energiaminőséget képvisel, melyből a legalsó és a legmagasabb szint is beáramolhat életünkbe; ezt egy dolog határozza meg, saját terápiázottságunk mértéke. Ugyanaz a bolygóállás egészen más hatást fejt ki ránk, mint egy másik emberre, amennyiben valamelyikünk több feldolgozatlan elakadt energiával, sérüléssel, fájdalommal rendelkezik. Egy erős Neptunusz-i hatás befolyásolhat minket úgy, hogy szinte teljesen elveszítjük a kapcsolatot a külvilággal, és szétfolyunk, vagy úgy is, hogy hatalmas empátiát és emberszeretetet áramoltat az életünkbe, melyből feltöltekezhetünk azokra az időkre is, amikor a bolygó már elhagyta személyes terünket.

A bolygók nem kényszerítenek; a múltbeli sérüléseink kényszerítenek.

A bolygók felállítják a díszletet, és mozgatják, változtatják azt, és ebben vagy felmászunk a létrán, vagy leesünk róla. Néha pedig egészen mást jelent felmászni, vagy leesni, mint amit mi, vagy a környezetünk gondol róla. Hogy mi ez a díszlet életünk egy aktuális pontján, és hogyan alakul életünk előrehaladtával? Erre ad választ az asztrológia. Olyan mint a bolygók; nem kényszerít semmire. Ellát bennünket minden szükséges információval, utána azonban mi döntjük el, mihez kezdünk vele.

 

Szép estét mindenkinek!

 

Amennyiben kíváncsi vagy saját életed térképére, asztrológiai elemzésre jelentkezni a 70/94-99-332 telefonszámon van lehetőséged.

 

 

komment

süti beállítások módosítása