HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2014.08.17. 17:51 Zöldkör

Jótanácsok - Férfiaknak

Férfinak születtél. Remek dolog és egyben elkeserítő is. Rajtad áll, hogy mihez kezdesz vele: Benned van az Univerzum teremtő ereje, a teljes létra, és ugyanúgy benned van minden nyomorúsága is, amennyiben nem járod be ezt a létrát. De be fogod; folyamatosan tapasztalsz, fejlődsz, erősödsz, és ha összeszeded magad, erődet, intelligenciádat és kíváncsiságodat, mindezt egy élet alatt végre tudod hajtani. Maga a folyamat nagyon izgalmas, ha tudod, merre haladsz, és amennyiben ez megvan, már könnyű dolgod van. Ebben a cikkben támpontokat találsz a nagy művelethez.

Merkúr

Megszülettél. „Van baj, nem kevés”, ahogy a mondás is tartja. Pár pillanattal ezelőtt még egy teljes, szeretetteli, boldog, lebegő állapotban voltál, és most hirtelen pontosan az ellenkezőjét kell megtapasztalnod. Elválasztottan, a korábbi körülményekhez képest hidegben, változékonyabb külvilágban fekszel. Már nem ott, és még nem itt. A világból az első, amit fizikai testeddel és még nem látó szemeddel érzékelsz az egy női öl, nemi szerv, és hamarosan mellek formájában érkezik hozzád. Ezek első benyomásaid. A legfontosabbak, mert ezek ivódnak bele friss és új tudatodba először érzékelésedben. Ők vannak még a legközelebb, egyfajta kapuként, melyen kiléptél, a korábbi testetlen, egységes, öntudatlanságában mámoros lebegő állapothoz.

A karma miatt születtél le, korábbi rendezetlen energiák miatt, ezt jó így az elején letisztázni, hogy ne kerülj felesleges hurkokba azzal, hogy ’én teremtettem’, meg ’kiválasztottam a szüleimet’, stb. Jobb volt neked odaát. Csak hát utolsó halálodkor még maradtak feldolgozatlan energiák a tudatalattidban, amik rád tapadva követtek a Köztes Létbe, a Túlvilágra, majd súlyuknál fogva, ballasztként visszahúztak a megnyilvánult világ örvénylésébe. Ami természetesen kevésbé jó, mint Odaát. Ezt te már a legelején érzed, és vágyódsz rá, hiányzik. Ennek kapuját érzékeled anyádban. Valakit, akin keresztül (úgy tűnik) megérkeztél, onnan, ide. Természetes hát a vonzódás, a törekvés irányába – pontosabban a melegség, egység, bőség irányába, melynek amolyan utolsó, és érzékelve első hírnöke ő.

És az anya legmélyebb programja, hogy te életben maradj. Figyelmével, táplálásával apró hurkokat kelt, melyek itt tartanak a megnyilvánult létezésben, így pár év alatt ’átkattan’ benned valami, ’kikristályosodsz’, és bezárul az a kapu. A korábbi világ emlékezete, pontosabban tudása, elhalványul, és az anya tükrén keresztül emlékszel már csak rá. Függő helyzetbe kerülsz az anyától, itt már a valóságban is, hiszen a kikristályosodás előtt még nem küzdesz foggal-körömmel az életben maradásért. Kihajolsz az ablakon, átszaladsz úttesten, de innentől már megjelenik a félelem. Az anya válik a túlvilág követévé. Mivel éveket töltesz ebben az állapotban, tudatod, sejtjeid, melyeknek 21 nap folyamatos inger-információ elég, hogy abszolút programként fogadjanak el valamit, tárolják, hogy a létezésed, adott esetben bőséged, az anyától függ. Hisz’ minden nap ezt tapasztalod. Ennek fényében mindig vele akarsz lenni, és ha már nincs ott, egész világod kezd inogni, imbolyogni, ami természetesen számodra nem jó érzésekkel jár.

Ezért megfelelsz, alkalmazkodsz, teljesítesz, adott esetben pedig fellázadsz az anya, a minden, a kiszolgáltatottságod ellen. De maradsz, tűrsz mindent és alkalmazkodsz, akár valódi természeted és hajlamaid ellenében is.

Mars

A pubertáskorban az első magömléssel beárad valódi természeted, hajlamaid, ösztöneid, amik a legtöbb esetben totálisan ellentétesek az addigi kondicionáltságoddal. Külön (itt még) probléma, hogy előző életeid energetikája, emlékképei sejtésekként, is feltolul. Újra kinyílik a kapu a túlvilágra, de itt is passzív vagy mindebben a folyamatban. Kisodródsz a nemi létrán a jobb oldalra, a férfiak oldalára. Ennek következtében a programod nagyon egyszerű marsikus program itt: 1. ’önmagamat’ maradéktalanul, még ösztönből, belátás nélkül képviselni a külvilág felé; 2. ennek során utamba kerülő nőket magamévá tenni; 3. aki az első két program során akadályoz, vagy az utamba áll, félresöpörni, negálni.

Ezen a ponton belátás és tapasztalat még nem játszik szerepet, az erők, energiák még nem irányítottak. Mindennemű visszafogottság itt még a megalkuvás biztonsága egy nagyobb erő előtt, vagy egyfajta ravaszság még több elérésére. Sok konfrontálódás, csalódás, hirtelen felindulásból eredő gyors lehanyatlás az, amivel ez az archetípus jár, és elsősorban körülbelül 13 és 30 év között jellemző archetipikusan.

Nap

Amennyiben az energiák kiélésre kerültek, tapasztalással vegyítve, be tud jönni a harmadik világi férfi-archetípus, a Nap. Itt az erők már irányítottak, fókuszáltak, visszahúzódnak egy fókuszpontba, hogy bármikor célzottan felhasználhatóak legyenek, és ezáltal egy mágneses erőteret képviselnek gazdájuk a Férfi körül. Ide vágysz, ezt akarod elérni, gyerekkorod óta. Nem te szaladgálsz, hanem hozzád jönnek. Nem magyarázkodsz, alkudozol, cselekszel, és érted cselekszenek. Koncentrált energiáid egy Nő és egy, vagy több Gyerek számára táplálóvá válnak, amennyiben ők maguk is a helyükön vannak.

Fontos megértened, hogy az adott szintek ’csomaggal’ járnak. A Merkúr-i szinten szabad vagy, kötetlen, de függő is, ezért látszatra vele jár a legnagyobb szabadság, de a valóságban a legnagyobb rabság is. A Marsikus szinten szabad vagy, izgalmakkal teli az életed, ’önmagad’ lehetsz, de egy idő után gyökértelenség és kiégettség is jár vele együtt. A Nap szintje, a 30 és 50 közötti Férfié, a legszabadabb szint, és egyben a legkötöttebb. Egyszerre van benne az Önmagadra és a másokra figyelés, másokról gondoskodsz, de rájössz, hogy először magadról kell, és ez gyakran őrlővé válhat benned. Mindhárom szint alapszabálya, hogy Te legyél rendben, mert férfiként kiáradó energiát képviselsz, így nem építhetsz arra, hogy bebújsz a föld alá, behúzódsz a sarokba – észre fognak venni. Ha nem vesznek észre, az azt jelenti, hogy ’sikeresen’ átslisszoltál a női-létra fokaira, de az még nagyobb szenvedés a szó valódi értelmében, mint amikor férfi-energiáid besülnek, mert ott legalább közvetlenül érzékeled, hogy valami nincs rendben, és ez rendbetételre sarkall, azonnal, férfiasan, aktívan és irányítottan.

Jin&Jang

Minden ember magában hordozza az Egység ősállapotait, ám férfiként és nőként más jellegekkel nyilvánulunk meg, más jellegekkel kívánunk visszatérni ebbe a Teljesség-állapotba. A megnyilvánult világban teljes mértékig ez nem tud megvalósulni, ezt jelképezi a Jin-Jang jelben az egy-egy ellentétes színű pötty a másik ’felségterületén’. Férfiként az Egységet a kettősség megszüntetésével kívánjuk elérni. Kiáradunk, Én-Én-Én, súgja marsikus alapprogramunk, ahogy megjelennek bennünk az első férfi-jellegek a pubertás után. Mivel ebben az állandó kifelé áradásban nem lehet létezni, ilyenkor visszafelé áramlanak az energiáink, szintén a kettősség megszüntetésével. Minden férfi-hobbi, barkácsolás, meccsnézés, újságolvasás, vagy bambulás erről szól – kizárjuk a külvilágot, hogy ’Egy’ lehessen.

A Női Egység-keresés más természetű – feloldódó jellegű. Már ahogy megjelennek az individuum, az ’én’ első csírái, melynek velejárója a kettősség, ezáltal a szenvedés, a női-energia ösztönösen negációba kezd, önmaga negációjába. Mivel hosszú távon így a létfenntartás nem működőképes a kezdetekben az Apa feladata az érdekképviselet, és a lánygyermek energiatere előtti aktivitás. Amennyiben az Apa képes erre, Férfi minőségeit harmonikusan éli, gyermekéből lágy és kellemes ’virágszál’ lesz, aki képes női minőségeinek megélésére más férfiakkal is.

Ahol egy ilyen hangsúlyos és kiforrott, érett Apa-minőség hiányzik, ott kényszerből megindul a külvilág felé áradás. Nem kreatív, természetes módon, inkább figyelemelterlésként, ’hadonászva’, mint amikor a szamurájok két karddal hadonásznak maguk előtt, és ez bedarálja a rájuk kilőtt nyílvesszőt. Minél inkább hiánycikk volt a helyén lévő Férfi-Apa, annál erősebb lesz ez a hajlam később a kiáradásra, ami az alap Női-princípium, a befogadás ellentéte.

Olyan ez, mint amikor van a kagyló, melynek puha, selymes teste van. Ezt ’piszok’ formájában éri valamilyen behatás, (melyet az Apa nem tudott felfogni), és erre reakcióképpen elkezdenek kifejlődni a páncélok. Az így létrejött páncél fogságában egy ’gyöngy’ jön létre, mely egy dédelgetett énrésznek az analógiája. Ahogy nyílna a páncél, úgy zárul is vissza, hiszen a kagyló úgy éli meg, el kell engednie az így létrejött gyöngyöt, vagyis dédelgetett, téves énrészt.

Amikor egy nővel kerülsz kapcsolatba, nagyon nagy eséllyel egy ilyen páncéllal fogsz találkozni. Néha utalásokat kapsz valami ’fantasztikus’ gyöngyre, néhányan egy pillanatra még a páncéljukat is kinyitják, hogy megpillantsd, hogy aztán visszakattintsák a helyére. Téged nem érdekel a ’gyöngy’. Téged a puha testű kagyló érdekel. De gazdája nem akarja azt látni már, mert a sérülékenység, a két-ség, szenvedés ideája kapcsolódik hozzá benne. Mindent meg fog tenni, hogy ne nyissa ki páncélját, és mindent meg fog tenni, hogy hamis énrészekkel bombázzon, ’gyöngyök’-nek álcázott piszokként. Ez téged ne érdekeljen. Kezdetben azonban dühös leszel a zárt páncéloktól, és szégyennel, irigységgel, kirekesztettséggel vegyes érzésekkel fogod néni a nagy taglejtésekkel vonuló, önmagukat produkáló ’gyöngyöket’. Ha bármelyiket a kettő közül elhiszed, véged van. Mind a nőt elveszted, mind önmagad, lehetőséged a férfi-fejlődésre – és ez a fontosabb itt most. Amíg nem tanulod meg kontrollálni az energiáidat, erőidet, addig a ’kagyló’ nem fogja kinyitni a páncélját, és nem dobálja ki gyöngy-nek álcázott piszkait. És gyakran nem csak rajtad múlik. Van, hogy már annyira berögzült a kagylóhéj szorítása, annyira megbabonázta a kagylót saját gyöngyének fals dédelgetése, hogy nem tudsz mást tenni, el kell engedned. Ez adja a dolog szépségét, neked pedig az alázatot, örömöt, amikor olyan valakire találsz, aki beenged lágy és puha részeihez – nem azért mert szuperhős vagy, hanem mert ő maga unta meg nem-valódi részeinek szorongatását. Ha ilyen nőt találsz, becsüld meg, mert annyi mindennek kell stimmelni, hogy igazán hálás lehetsz érte.

Amikor egy nő kérdezget, ezt a ’negálást’ hajtja végre. Amikor alkalmazkodik hozzád, kikéri a véleményed, ’döntésképtelen’, valójában Egységet hajt végre. Kivonja Önmagát, hogy csak Egy legyen. Az a Nő, így nagybetűvel, aki képes erre, a Létezés igazi, és itt már valódi gyöngyszeme. A valóságban igazi kagyló- és gyöngytumultust látunk, önmagukkal, egymással és a férfiak figyelmére igényt tartva versenyeznek, hogy kinek keményebb a páncélja, és kinek hatalmasabb a ’gyöngyszeme’, valójában rejtegetett piszkai.

Az ilyen Nő, aki mégis képes a kagyló-, puha  részeihez beengedni vagy nagyon fiatal még, vagy már megharcolta a valóság, és valószínűleg középkorú. A kettő között akkor tudsz ilyet találni, ha együtt élő, harmonikus viszonyú szülőktől származik. Minél hamarabb veszíti el az Apát a lánygyerek, annál megveszekedettebb lesz csapkolódásaiban és kifelé áradásaiban. Így ha teheted, olyat keress, akinek együtt vannak a szülei, és ez ma elsősorban a vidékről származó lányok esetében van így. Ha mégis városi lányt találsz ilyet, az szabályosan a főnyeremény kategóriája. Vele képes lehetsz kapcsolódásra, mert különben vagy két magányos farkasként fogjátok végezni nagy valószínűséggel (ami neked teljesen jó, hiszen férfi vagy), vagy átlök a női-létra fokaira – várhatsz rá otthon, amíg ő önmegvalósít, kísérgetheted kiállításokra, ruhát vásárolni, és vigyázhatsz a gyerekére, aki még jobb eset, ha közös gyerek, amíg ő kiárad, hogy minél messzebb kerüljön sérüléseitől, és pótolgassa a hiányzó Apa energiáit, amivel sosem fog tudni elkészülni, hogy elindulhasson Női létezése.

Mégis, a fókusz először Önmagad rendbetétele. Ennek során az első kérdés, amit fel kell tenned önmagadnak: „Járnál-e magaddal?”. Itt őszintének kell lenned. A Férfi-lét dolgok eléréséről, megteremtéséről szól, így valóban rendelkezned kell bizonyos dolgokkal, hogy partiképes legyél a Nő, és a többi ember számára. Egy nő elsősorban elrontani tudja Nőiségét a rengeteg csinálással és nyüzsgéssel; egy férfi a csinálással és a dolgok valódi megteremtésével lesz Férfi, és a passzivitással, várakozással ronthatja le önmagát.

A szexről

Mivel fizikai testünk szex eredményeképpen jön létre, már a legkorábbi öntudatnál jelen van ez mindenkiben.

Merkúr:
A kamaszkor előtti vagy kezdeti szakaszában a szex még gondolkodásban, kommunikációban és szem-kéz koordinációban merül ki (~maszturbáció), amik a Merkúr bolygó fennhatósága alá tartoznak. Idővel, ahogy megjelennek a marsikus energiák, már megjelenik a sikerélmény is, de a cél itt a felfedezés, a sokszínűség, elsősorban az elme etetése, a többieknek kikommunikálás a cél, mintsem a test kielégítése, legfőképpen pedig a másikkal összekapcsolódás.

Mars:
Itt egyre több teremtőerő, kundalini-energia kezd felkúszni, aminek áttranszformálására még nem állnak rendelkezésre módszerek, vagy rutin, így a túlfeszítés miatt megjelenik az igény a kiürítésükre. Ennek egyfajta instrumentuma a nő a marsikus programban szexelő férfi számára. Itt már jelen van a fókusz a merkúri archetípussal szemben, de a partner személye alapvetően nem lényeges. A cél itt az energiák levezetése, ettől mechanikus, kapkodó és érzelemmentes az egész, amit a nők azonnal ki is szúrnak az esetek nagy részében, így a hosszú távú siker, együtt maradás szinte kizárt.

Nap:
A szexben is ez az archetípus, ahova el szeretnél jutni. Itt már Önmagaddal alapvetően teljességben vagy, energiáid irányítottak, középpontodból már nehezen billent ki bármi is. Itt már nem zuhansz ki önmagadból, képes vagy a nővel való kapcsolódásra, a korlátlan kiáradásra, mely során a Nő képes önmaga jó értelemben vett hátrahúzására, negálására, és ezáltal az Egység elérésére, feloldódásra.

A nők ugyanúgy minden esetben valamelyik archetípust képviselik szex közben:

Merkúr:
Ez legtöbbször fiatal lányok esetében van jelen, vagy amikor a kagyló-héját már kinyitotta, és előjön egy rendezetlenebb és jószándékú gyermeki énrész. Kísérletezés, viccelődés szex közben, próbálkozások, de inkább egyfajta haveri összejövetel érzete van az embernek utána, mint valódi kielégülés. Mindig van mire visszagondolni, vagy elmosolyodni, de a mélység, a súly hiányzik az egészből.

Mars:
Amíg Férfi-léted kezdeti lépcsőfokaiban nem stabilizálódtál, addig ilyen energia-térben szexelő nővel fogsz találkozni. Ő az, aki Rambo hangján odadörgi, hogy „Imádom a szexet”, aminek te megörülsz, de össze is rezzensz. Az ilyen nő mellett a leggyakoribb a korai magömlés és a merevedési zavar, amiről később még lesz szó. A velük való együttlét olyan, mintha egy péniszbe kellene beillesztened a saját péniszed, ezért nagyon ritkán szokott jó dolog elsülni belőle.

Jupiter:
Az ilyen nővel vagy spirituális közegben tudsz találkozni, vagy átlagnál jómódúbb társaságban, közegben. Mindenképpen nagyfokú kiáradó energetika jellemzi, megvan a véleménye önmaga nagyságáról, hogy így kell a dolgokat csinálni és úgy kell, de aztán, mint egy kidurranó lufi, túl sok minden nincsen mögötte. Itt is nagyon gyakori a korai magömlés és a merevedési zavar, mert a nagyon kiáradó maszkulin energia belőle szabályszerűen visszaszorítja a benned induló tesztoszteront és ennek fizikai tüneteit. Szintén olyan archetípus, akivel Férfi-erőid kezdeti szakaszában fogsz találkozni.

Vénusz:
A tiltott gyümölcs, egyszerre a legcsábítóbb és a legszívatóbb. A Vénuszi energia működési mechanizmusa a figyelem minél nagyobb felületen történő lecsapolása, így az ebbe az archetípusba tartozó nőkkel indul az ember a legnagyobb reményekkel, éhséggel, és itt marad a leginkább kielégítetlen az étvágy. Mert ő vonzó. Incselkedik veled. Nyitott. Kedves. És amikor oda kerülne a sor, hogy valami komolyabb lenne, kislisszan, hiszen nem a mélység és az összekapcsolódás a mottója, hanem a minél nagyobb felületen felvenni a figyelmet. Ha mégis sikerül vele az együttlét, akkor a túl hosszú ’násztánc’, erőfeszítés miatt gyakran csalódás, akár harag alakul ki az emberben, és mivel ő akkor kezdené igazán megnyitni magát, gyakran fáziscsúszással elmennek egymás mellett a felek.

Pluto:
A fekete özvegy. Az olyan nő, aki úgy néz ki, és olyan is. Már megkeseredett, de valamennyire összetartja magát, így elaltatja gyanúdat, hogy biztosan csak kicsit tüskés, de majd megszeret téged, és elmúlik, vagy férfierőddel majd keretbe rendezed, és letisztul. Ne tedd. Itt hónapokra, akár évekre is le lehet ragadni, és olyan érzelmi, fizikai hullámvasutakat lejárni, melyeket akár évekbe telik kiheverni. Olyan, mint a pókháló, jobb elkerülni, bár a kísértés itt tud az egyik legnagyobb lenni.

Hold:
Ide vágytál, ezt akartad. Amennyiben magadban a Nap archetípusába értél, párjaként meg tud jelenni az olyan nő, aki itt van, vagy hatásodra ezzel a részével kapcsolatba kerülve együtt lenni. Itt már nincs a két különálló test frusztrációja, feszültsége, céltalan lökdösődése, itt már megjelennek az érzelmek, a Férfi és a Női, az Összekapcsolódás. Itt már minden egyben van, egy helyen, a mozgás és a passzivitás, az izgalom és a nyugodtság, a kiáradás és a befogadás. Olyan Nőt keresel, aki itt van, vagy akivel ide tudsz kerülni. A többinél mindig lesz gyenge pont, hiányérzet, itt a Teljesség érzete van, már az öröm és nem a vágy, az űzés érzete az, ami egymás felé terel.

Praktikák

A korai magömlésről:
A korai magömlés minden esetben hatalmi kérdés. Mindig az kell hozzá, hogy ne érezd magad a helyeden Férfiként. Ha ez végletesen gyenge, az alapjainál rendbetételre szorul, mindenkinél előfordulhat. Aki nemz, annak hatalma van; a nő fölött is, hiszen a biológiai program szerint a nő(stény) számára kötöttség az utód. Lekötöd, a nemzéssel. Amint ez megtörtént, őbenne átfordul valami, te pedig menekülnél, a kötöttség elől. Te nyertél. Ha képtelen vagy a felelősségvállalásra, akkor megtörténik a ’baleset’. Ha olyan nővel vagy, akivel tudod, hogy dominanciában alulmaradsz, akkor is. Így teszed meg az első, aktív, ’férfias’ lépést, de túl hamar, és ezért vesztettél is.

Egy ponton túl, amikor kezded már magad összeszedni Férfi-fejlődésedben, észreveheted, hogy a Marsikus és Jupiteri nőknél történik baleset. A megoldás további erősödés, femininebb partner választása, értelmes partner esetén az ő belátása, és tudatos visszahúzódása femininebb minőségek felé, ami minden esetben a sérülések feloldásával is együtt jár, mert abból ’menekül’ a férfi-oldalra.

Merevedési zavarokról:
A merevedési zavar háttere önmagad alkalmatlansága, vagy annak érzete a családalapításra, az apaság felelősségére, másokról gondoskodásra. Itt érned kell még, gyarapodnod, a valóság talaján is többnek lenned. Mindezeken túl olyan partner mellett is előfordulhat, akivel nem akarsz hosszú távon együtt lenni, vagy nem tudod elképzelni jelen állapotban, hogy harmonikusan tudna működni az Apa-Anya-Gyerek háromszög – vagy mert te nem vagy még alkalmas rá, vagy mert ő túl szenvedős-passzív, vagy kiáradó-férfias-aktív, és ledominálna. Ebben az esetben azt lehet mondani, amit a ’Tizenharmadik harcos’ című filmben, amikor odadobják neki a kardod, és jelzi, hogy „De hát én ezt nem bírom el!”: „Erősödj!

Az orgazmusról:
A Férfi és a Nő orgazmusa merőben eltérő természetű. A Férfiét a korábban említett totális kiáradás, a Nőét pedig a totális befogadás jellemzi, és mindkét félnek az ezzel együtt járó teljes feloldódás. Az orgazmusban, egy ponton túl nem két fél összekapcsolódása van jelen, pont ellenkezőleg, a másik, és ezáltal önmagunk, a Kettősség megszűnése.

A férfi számára az orgazmus lényegesen könnyebb, ez eléggé közismert. A nő számára egyik részről ott van benne a gyerekvállalás kezdeti terheltsége. A női orgazmus evolúciósan a megtermékenyülést hivatott elősegíteni, hogy a férfi orgazmusának pillanatában ritmikusan összehúzódva egyre feljebb pumpálja a hímivarsejteket a méh és a petefészkek irányába. A nők orgazmus-képtelensége mellett gyakran ugyanazok az okok állnak, mint a férfiak korai magömlése mögött: alkalmatlanság érzése az anyaságra, és gyerekvállalással járó kötöttség ellene van a manapság divatos ’önmegtalálás’ merkúri-marsikus-jupiteri, a valóságban, férfieszméivel. Tekintve, hogy a legtöbb mai férfi fizikailag, érettségben, anyagilag sem a csúcson lévő Férfi archetípusát éli, és korábban sem volt erejének irányítottsága csúcsán, a férfi nem is fokozza az ezen a téren való sivárságot. Két dolog kell hát hozzá: irányított, beérett erő a te részedről, és a külső ’csapkolódás’ visszahúzódása a nő részéről.

A szex alapvető fizikai pozíciói teljes mértékben férfi-dominálta, férfi-orgazmus pozíciók. Mind a férfi nemi szerv végét hivatott ingerelni, ami kimondottan az ellenében dolgozik, amit mindkét fél el akar érni: a feloldódást és nyugalmat, összeforrást. Biztosan vannak olyan hiper-nők akik pusztán hüvelyileg is képesek az orgazmusra, de a nagy többséghez képest valószínűleg elenyésző az aránya. Emiatt kétféle pozíció megfelelő mindkét fél számára: amikor a nő van felül, és a misszionárius póz.

Ezen a ponton beszélnünk kell a mai Cosmopolitan-os, műanyag Káma Szútra-s agymenésekről, amikkel kínjukban mindenki bombáz mindenkit. Az ilyen „három órás előjáték a minimum, kapaszkodj bele a ventilátor lapátjaiba, ereszkedj rá a társadra és hagyd, hogy körbe forogj rajta, és élvezzétek egymást!” baromságok azt hiszem kimondottan azoknak az egyedülálló, vagy tesztoszteron-bomba szerkesztőknek a célja, akik a frusztrált, boldogtalan és ezáltal kiszolgáltatott nőkből és boldogság-vágyukból profitálnak. Véleményem szerint a kevesebb több.

Jómagam a húszas éveim során még aktív próbálkozásokat folytattam efféle gyertyafényes-virágszirmos-cirógatós Cosmo-dolgokkal, és rá kellett, hogy jöjjek, sehol sincs sikere. Mondhatnánk azt, hogy biztosan nem reprezentatív volt a célközönség, de életkorban, státuszban, kapcsolati komolyságban és hosszúságban is – de. Ha meg akarnám köveztetni magam, azt is mondhatnám, hogy „a nők nem akarnak előjátékot!”, de ezt nem érzem igaznak, inkább ezt: „A nők nem akarnak hirtelen és feleslegesen, érzéketlenül durva, bunkó kezdetű szerelmeskedést”. Így az a férfi, aki a Cosmo-ból vértezi fel magát ismeretekkel, olyan, mint aki spanyol-vizsgára kertészkedésből készül fel.

Visszatérve a megfelelő pozícióra, és elfelé haladva a Cosmo-tól, úgy gondolom, a legtökéletesebb a misszionárius póz. Mielőtt ismét Bryan-élete kövezős jelenetbe torkollnánk, természetesen ez nem a ’nőnek csönd a neve, dobjuk rá a kivágott leplet, aztán 2 perc múlva bealszunk’ kategória. A misszionárius póz, ha megfelelően van módosítva, tökéletes mindkét fél orgazmusa számára. Egy apró módosításra van szükség benne: A férfinak a könyökeire és a lábujjaira támaszkodva kell feljebb tolnia magát pár centivel. Ebben az esetben medencéjével rá tud helyezkedni a nő megfelelő pontjára, amit stílszerűen angolul ’sweet spot’-nak is nevezhetünk. Így közvetlen nyomást kap a megfelelő női rész, ami a ’lökdösődő’, ’rángató’, hagyományos szex során teljesen kimarad. Amint megvan ez a pont, érdemes a könyökön és a lábujjakon fel-le, és körbe vezetni a súlyt, ami megfelelő hatást vált ki a nőnél, a férfi esetében pedig kezdetben maga a rémálom lesz. :) Mivel teljesen ellentétes az évmilliós párzóreflex-szel, először nem értjük majd, mi történik. Nincs húzogatás, nincs fizikai inger, hiszen a szerv hegye gyakorlatilag mozdulatlan a nőben. Mégis, közép és hosszútávon mindent nyerünk vele. Mivel nincs inger, nincs pumpálás, nincs fizikai válaszreakció ejakulálás formájában. És mivel a test és az ego, a hím-én ’elunja’ magát, kikapcsol, feljebb vándorol az energia, és megjelenik az érzékelés a nő irányába, fentebbi szinteken is. Az elme, a fej, és a lenti vörös energiák összpontosulni tudnak a mellkas és a szív területén, és onnan körbe-körbe tudnak áradni, gömböt alkotva a két partner között.

Ugyanez működik, amennyiben a nő van felül, de ott neki kell eltalálni ezt a pontot, ami már eleve aktivitást és kifelé figyelést igényel tőle, és ott a két test nem simul egymásra, hanem nagyon kis felületen érintkeznek. A ’misszionárius’ verziónak emellett van egy olyan áldásos hatása is, hogy ’betakarja’, védelmezi a nőt, aki így befelé teljesen ki tud nyílni. Ez a módszer elsősorban a férfitől igényel érettséget és tudati átállást, hogy a merkúri kézzel-lábbal ide-oda kapálózok és a marsikus szétszedek-mindent attitűd után egy középponti, Nap-szerű felemelkedést igényel. A Nap a Férj és az Apa archetípusa is, a biztonságban és méltó keretek között nemzésé, és pont ezek a keretek kellenek evolúciósan is a női orgazmushoz.

Önmagad

Mégis, a legfontosabb annak megtanulása, hogy egyedül vagy. A Férfi-létra mindegyik foka kiáradó, és ezáltal egyedül-levő fok, így ezzel kell alapvetően tisztában lenned. Neked kell megcsinálnod, bármi is legyen. A tevékenységed, a személyed emel ki, ad méltóságot és rangot, semmi más. Ha már más adja, akkor el is vehetik, ez pedig bizonytalansággal, megalkuvással jár, ami a Férfi-ség ellentéte. Tudatosítsd magadban, hogy ahova érkeztél, egy ilyen állapot, és amik mellek, ölek, biztonság, passzivitás bűvöletében élsz, addig nem tudsz igazán Férfi lenni. A Férfi-léttel együtt jár az eltűnés, a beleveszés, önmagad bevétele a dzsungelba, legyen az fizikai, vagy lelki dzsungel. És ott egyedül vagy. Oda nő nem mehet veled, mert az már nem ugyanaz. Aki képes ezt elfogadni nőként, nagyon becsüld meg, mert ez a ’mindent együtt kell csinálj a pároddal’ női program semmi másra nem jó, csak hogy kasztráljon téged. A nők még a mosdóba is egymással mennek – képzeld el, hogy a dzsungel közepén elkezded hívogatni a férfitársad, amikor rádjön: mire odaérne már jól össze is csináltad magad. Ugyanez igaz az élet minden területére. Azért dolgozol minden síkon, hogy önmagad legyél. Amint ez túlcsordul, akkor tudsz keresni társat magadnak, akivel ezt meg tudod osztani. Ha ez hiányzik valamiért, akkor bukdácsoló, nevetgélő, modern bénácska ’idill’ lesz, de ebből később nagyon sérült gyerekek cseperednek, és maga a kapcsolat is nem lehet hosszú életű. Ha meg az, akkor előbb vagy utóbb hiányérzeted lesz, és még az ’egyenlőség’ legnagyobb élharcosainak is van, csak titkolják.

Találd meg Önmagad, lakj jól vele, mert mindig vele leszel. Ha megbékéltél Önmagaddal, akkor a nő már nem 'mell-öl tápláló-függő' színtér lesz, hanem valaki, akinek jelenléte arra emlékeztet, hogy mennyire jól vagy. És akkor még szeretni is tudod, a valóságban is.

21888-majestic-lion-1366x768-animal-wallpaper.jpg

Aktuális híreink:

- Asztrológiai és Önismereti Tanfolyamot indítok szeptemberben, mely online végezhető, és a tananyag bármikor visszahallgatható. 
Bővebb információk itt: zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Visszajelzések a tanfolyamot elvégzettektől: http://zoldkor.com/tanfolyam-visszajelzes/18.html?view=category

- Előjegyezhető az 'Iránytű az Asztrológiai Önismerethez' című könyv! Augusztusban megírom, várható megjelenés: szeptember vége. :) http://zoldkor.com/konyvek-menu/elokeszuletben/iranytu-az-asztrologiai-onismerethez-elojegyezheto.html

Csatlakozni tudtok a Facebook-on a 'Zöldkör' csoporthoz - itt interaktívan tudunk beszélgetni a cikkekről, tudtok kérdéseket feltenni, eszmét cserélni másokkal, barátságokat kötni hasonló érdeklődésű emberekkel és még sok minden mást! :) https://www.facebook.com/groups/zoldkor.blog/. Több, mint 1800-an vagyunk már, nagyon jó kis csapat alakult ki, bátran csatlakozzatok! :)

- Elkészült az 'Iránytű a Spirituális Fejlődéshez' című könyv! :) Május 16-ától lehet hozzájutni a Főnixházban! Ár: 3000 Ft, Terjedelem: 304 oldal

Átvehető: Budapest, 13. ker., Hegedűs Gyula utca 8, 25-ös kapucsengő, szerda 9.00 - 19.00, péntek 9.00 - 19.00 között. Vidékről utánvéttel is megrendelhető! - fonixhaz.com

- Elkészült a Dhammapada - A Tan Útja' című hangoskönyv! :) Amolyan buddhista Bibliának tekinthető, nagyon szép és érdekes tanítások vannak benne. A linkre kattintva megtekinthető a borítója, megrendelhető, és bele is tudtok hallgatni. :) 

https://www.youtube.com/watch?v=QVOcc5EiOIAhttps://www.youtube.com/watch?v=8F8HqBDGRtc

Átvehető: Budapest, 13. ker., Hegedűs Gyula utca 8, 25-ös kapucsengő, szerda 9.00 - 19.00, péntek 9.00 - 19.00 között. Ár: 2 ezer forint. Vidékről utánvéttel is megrendelhető! - fonixhaz.com

http://zoldkor.com/konyvek-menu/konyvek-hangoskonyvek/a-tan-utja-dhammapada-hangoskonyv.html

- Megnyitottuk a Zöldkör honlapot!!!!! www.zoldkor.com címen érhető el, vagy ide kattintva! :)

- Továbbra is segítünk azoknak, akik szeretnék a Pálmalevelüket megkerestetni, akár a felolvasott után egy másodikat is, és/vagy Asztrológiai Elemzésüket elkészíttetni: a babity.richard@gmail.com címen tudtok jelentkezni.

Itt tudtok előzetesen bővebben tájékozódni:

http://zoldkor.blog.hu/2014/03/11/rolunk_286
http://zoldkor.blog.hu/2013/09/09/a_palmalevelekrol
http://zoldkor.blog.hu/2013/10/10/a_palmalevelekrol_ii
http://zoldkor.blog.hu/2014/02/02/a_palmalevelekrol_iii
http://zoldkor.blog.hu/2013/12/04/karacsonyra_351

- Online Interjúkban interaktívan tudtok érdekes témákkal kapcsolatban előadásokat meghallgatni: https://www.youtube.com/watch?v=GEt2vlCa2jU ; https://www.youtube.com/watch?v=-FMRWXwxPas

- A blogunkat angol nyelven itt tudjátok elérni, illetve angolul tudó ismerőseiteknek ajánlani: http://greentaracanada.ca/blog.html

- Aki szeretne magán aktívabban dolgozni, fejlődni, életét javítani, a Zöldkör Facebook csoportban, vagy akár a privát emailcímemen is tud érdeklődni terapeutákról, segítőkről.

komment

süti beállítások módosítása