HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2017.08.30. 18:49 Zöldkör

Szeptember hónap Asztrológiai előrejelzése, 2017

A korábbi előrejelzésekben sokszor elhangzott az, hogy az „Átmenet Korszakában” vagyunk. A Gyerekek Korának hiperliberális jellegei és kiáradásai a 2015-2016-os évvel már véget értek; az utána következő Új Rend pedig még nincs itt. Ezt 2017 októbere és 2017 decembere fogja elhozni, így elmondhatjuk, hogy az előttünk álló szeptemberi hónap az Átmenet Korszakának utolsó hónapja.
Ezekben a hetekben már érezhető és egyre érezhetőbb lesz ez az energia, és a belső rendszerünk is elkezd átalakulni. Megjelenhet, megjelenik egy igény az Alázatra, és hogy a Rend szerint menjenek a dolgok: mint a Klasszikus, Klasszikusabb időkben. Érezzük, hogy valami nagyszabású átalakulás előtt vagyunk, és erre készülünk fel; noha nem tudjuk, hogy mit jelent pontosan az „erre”. Ebben a hónapban még egy utolsó behívó van a Klasszikusabb működések és értékek irányában, hogy aztán októberben-decemberben más szelek, más energiák határozzák meg a Kollektívet. Bánjunk ezzel a hónappal is bölcsen! :)

Szeptember 1, péntek rögtön egy örömteli eseménnyel indítja a hónapot! :) Kioldódik egy olyan fényszög, mely eléggé borzolta a kedélyeket. Egyik résztvevője a Mérleg Jupiter, ahol is a Mérleg a Kulturáltság, Társadalmiság, Kapcsolódás, Párkapcsolatok, Emberi kapcsolatok jegye, a Jupiter pedig ide visz erőteljes energiákat. Ehhez egy csiki-csukis, kvadrát fényszöggel kapcsolódott a Bak Pluto, ahol is a Pluto elnyomott-elfojtott vágyainkat, ambícióinkat, én-ünket és akár dühünket jelenti, melyre a Bak még egy falat, fedelet is húz.
Tavaly már voltak ilyen fényszögben, és idén is találkoztak Július végétől mostanáig, egy hónap hosszan. Kioldódása ennek a csiki-csukis kvadrátnak segíthet majd Emberi, Társadalmi, és igen, Párkapcsolati témáink jobban kisimulásában is. (Kioldódik Mérleg Jupiter és Bak Pluto kvadrátja)

Szeptember 4, hétfő és Szeptember 14, csütörtök között egy Én-ünket átalakító, átszervező hatás lesz aktív. A mögöttünk lévő július és augusztus, a Nagy Katlan időszaka eléggé felkorbácsolta az individualizmust, a szájkaratékat, a határok hol normális, hol erőszakosabb kijelölését. Ez a fényszög innentől arra hívja fel a figyelmünket, hogy még lehetnek maradványok az én-kijelölgető és definiáló hatásokból, de emellett már kezdjük el a figyelmünket a dolgainkra fordítani. Eddig, július és augusztus során mint kakasok vagy tulkok simán megállhattunk, és meg is kellett állnunk, ha valaki nyomkodta a gombjainkat; szeptember első hétfőjétől már csak félig-meddig álljunk meg, fél szemmel nyugodtan párbajozhatunk, fél szemmel viszont már tegyük az egyéb ügyeinket. (Nap Szűzben trigonban Plutoval Bakban)

Szeptember 5, kedd tovább folytatja ezt a sort, ugyanis előreindul a gondolkodásunkért, kommunikációnkért és az élet mindennapi működő rutinjáért felelős Merkúr bolygó három hét hátrálás után! Ez is segít majd az ügyintézések, ügymenetek beindulásában, és hogy energiáinkat hatékonyabb módokon tudjuk kamatoztatni, mint a július-augusztusi farkasszem-nézés és énhatár-kijelölgetés.

Szeptember 5, kedden ugyanakkor a Mars az Oroszlán jegyéből a Szűzbe lép. Az Oroszlánban járó Mars a Nappal együtt a Nagy Katlan időszakát adta, forróság-rekordokkal és hihetetlen nagy számú tűzesettel. Az egyéniben a fentebb többször hivatkozott falkavezérségi-harcokat, én-definiálásokat akár erővel, a Kollektívben pedig a kubai rakétaválság óta legneccesebb atomkonfliktust, szájkaratéval, férfiasság-méregetéssel.
A Szűz jegye energetikailag konszolidálja az Oroszlán után az én-ünket, erőnket jelentő Marsot, és ambícióink, energiáink szintén jobban el tudnak vezetődni, fel tudnak használódni kisebb amplitúdókkal.

Szeptember 7, csütörtök és Október 17, kedd között egy nagyon grandiózus hatás lesz. Kicsit 1938-39-re emlékeztet és amolyan ’last minute’ jellege van. Ahogy a Szellemből a Matéria felé halad a Világfolyam, minden egyre gyorsabb, feszesebb és individuálisabb. Emberi lényként a Kapcsolódás lenne a lényeg, és ami az elmúlt 25-30 évben exponenciálisan megy a leginkább tönkre, az a Kapcsolatok. Ez a fényszög amolyan ’last minute’ felhívás ezzel kapcsolatban. Hogy az a hihetetlen mértékű individualizmus, „én-Én-ÉN”, a „minden nekem és értem van” világi vagy ’spirituális’ önzése és egoizmusa tényleg egy kapuhoz ért. Mindez külső és/vagy belső robbanáshoz fog vezetni a Kollektívben, és ez a másfél hónap itt még egy utolsó hívás arra, hogy nem megy ez a nagy individuálé-parádé. Ebben a másfél hónapban kellene Kollektíven, (ami valószínűleg nem fog menni), és egyénileg, (ami rajtunk múlik), feladni a zárt, kis én-t, ami zsákutcába vitte a Kollektívet és a saját életünket. (Jupiter Mérlegben szemben retrográd Kos Uránusszal)

Szeptember 8, péntek és Szeptember 19, kedd között egy másik fényszög úgymond kicsiben ugyanerről szól. Olyan íze van, mintha egy kicsit meg lennénk ijedve, meg lennénk szeppenve itt ettől, és azt mondanánk: „Oké, akkor jó leszek, teszem a dolgom. Tudom, hogy túlfeszítettem a húrt, légyszi, jó leszek”. Mintha ’last minute’ próbálnánk menteni a menthetőt, próbálnánk visszatalálni az alapokhoz, a működőhöz, a deviancia- és végletek nélkülihez. (Nap Szűzben kvadrátban Szaturnusszal Nyilasban)

Szeptember 8, péntek és Szeptember 17, vasárnap között ezzel szinte napra párhuzamosan zajlik egy kétarcú fényszög is. Magas megélési formájában ott lehet bennünk egy ősbizalom, egy „minden rendben van, ahogy van” érzete. Nem ’spirituális’ frázisként, nem ön-győzködésként, hanem felismerve, hogy a Minden-ben nem tudnak nem rendben lenni a dolgok.
Alacsony megélési formában ez a Nyugati és modern ember gőgjét tudja adni, mint amikor a cunaminál szelfiznek. „Én jól érzem magam és ez a lényeg, a Természet, az Egész meg nem érdekel”. Mintha kihívnánk a Nagy Egészt párbajra; az meg nézne, hogy ez most mi..? (Vénusz Oroszlánban trigonban Szaturnusszal Nyilasban)

Szeptember 10, vasárnap kioldódik egy fényszög, mely bágyadttá, elvarázsolttá tehetett bennünket, és olyan érzeteket adhatott, mintha egyszerre két vagy több párhuzamos valóságban lennénk. Ez az érzet egyébként akár augusztus eleje ott lehet bennünk, és kioldódása szintén segít abban, hogy az Itt és Mostban, a Jelenben tudjuk tenni a dolgainkat és megélni magunkat relevánsan, hatékonyabban. (Kioldódik Szűz Nap szembenállása Halak Neptunusszal)

Szeptember 10, vasárnap a Merkúr bolygó belép a Szűz jegyébe, idén másodszor. A Merkúr egyik saját jegye a Szűz, így ezek az időszakok mindig a mindennapi élet kulturált, normális működtetéséről szólnak, és kellene, hogy szóljanak.

Ettől a naptól Szeptember 23-ig, azaz szeptember közepén két hétig a három fő világi és aktív bolygó, a Nap, a Merkúr és a Mars is a Szűz jegyében tartózkodik, így járassuk csúcsra a mindennapi életünk működő rutinjának szervezését és intézését itt.

Szeptember 10, vasárnap és Szeptember 18, hétfő között egy olyan hatás lesz, ami amolyan „kamasz-helyrerakó” hatás. Amióta bejött a Gyerekek Kora, hajlamunk van két végletben lenni: az egyik egy teljesen kontrollálatlan, imbecil hiperaktivitás, a másik egy teljesen kontrollálatlan melankolia. Amióta már nem kell teljesíteni úgy igazán, nincsenek keretek, korlátok és mércék, nincs mit úgy valójában Tenni, kispriccelt az emberiség ebbe a két végletbe.
Ez a hatás ebben kíván jelezni. Mint egy kamasznak a szülei, hogy ha hiperaktív, nyugodjon le középre, ha melankolikus, szedje össze magát középre. Az az üzenete ennek a fényszögnek, hogy ha az Élet szabályai és Rendje szerint mész, akkor menni fognak a dolgok. Dolgozz, legyen párod, fürödj, beszélj normális mondatokban, néha azért emlékezz, hogy nem csak a külvilág és a tested van; és ennyi. Már mennek is a dolgok. :) (Vénusz Oroszlánban együtt Felsz.HCs.-tal. szemben Lesz.HCs.-tal)

Szeptember 11, hétfő és Szeptember 20, szerda között egy másik fényszög is partner ebben. Egy nagyon nemes, és a szó jó értelmében grandőr fényszög ez, ami olyan, mint a Versailles-i palota kertje, vagy egy bankett. Jobban érdemes lenne értékelni, hogy Emberek vagyunk, értsük azt a szó Spirituális vagy gazdasági értelmében; hogy alapvetően minden a rendelkezésünkre áll fizikai és lelki szinteken. Ezt a ’luxust’ lehet arra is használni, amire manapság, egy őrjöngésre, vagy lehet megbecsülni, megpihenni benne. Amennyiben van lehetőségünk ilyenre, valami szépet, a szó jó értelmében véve örömtelit, élvezeteset tenni, akkor tartsunk itt egy amolyan örömünnepet, és közben folyamatosan emlékeztessük magunkat, hogy Emberi létformában minden értelemben a legjobb, legelőnyösebb helyen vagyunk. (Vénusz szextilben Jupiterrel Mérlegben)

Szeptember 14, csütörtök és Szeptember 22, péntek között egy másik fényszög is azt mondja, hogy abból a levegőben lógásból és tanácstalanságból, ami egyénileg és Kollektíven is annyira jelentős, a Középútra visszatalálás lenne a megoldás. A deviancia, a végletesség és az ilyen mértékű individualizmus és keret-nélküliség feladása tudná ismét belendíteni a dolgokat, Utat, Jövőt, Célt, Perspektívát adni. Így működik a Dialektika: hosszú ideig maximális szabály- és formakövetés, majd totális szabály és forma-ellenesség, és most ezek szintézisét kellene végrehajtani: egyénileg és a Kollektíven is. A szó jó értelmében vett Átlagosság, és a szabályok ismerete és használata adná a Megoldást. (Vénusz Oroszlánban-Szűzben trigonban Uránusszal Kosban)

Szeptember 17, vasárnap és Szeptember 23, szombat között ismét bekúszhat az elvarázsolódottság érzete; pont az, ami fentebb már kioldódott. Itt ismét egy hétig ott lehet bennünk az az érzet, mintha egy párhuzamos valóságban is lennénk, illetve olyan helyzetek és érzések, melyek furcsán, deja vu szerűen ismerősek lehetnek számunkra. Ha a 10-11-étől szerzett lendületünk elfogy egy kicsit ebben a pár napban, az teljesen normális itt. (Merkúr Szűzben szemben Halak Neptunusszal)

Szeptember 17, vasárnap és Október 2, hétfő között a Merkúr, a Nap, majd ismét a Merkúr után a Mars is átmegy a hátráló Halak Neptunusz bágyító, elvarázsoló szembenállásán. Emiatt különösen fontos, hogy szeptember 4-től, és méginkább szeptember 10 és 17-e között hatékonyan, aktívan legyünk, hogy ez a két legutóbbi fényszög ha bejön 17-én, addigra már szervezettek, működőek, dolgainkban stabil alapokkal bíróak legyünk. (Mars Szűzben szemben Neptunusszal Halakban)

Szeptember 19, kedd és Szeptember 25, hétfő között érdemes kihasználni ezt a pici egy hetes megtorpanást, és hátrafelé nézni, a Múltunkban rendezgetni. Érthetjük ezt terápiásan-lelkileg-energetikailag, de a fizikai valóságunk alapján is. Kettőt előre egyet hátra tudunk haladni végig szeptember során; és fontos az egyet hátra is, kicsit földelni, ’bankolni’, aztán ismét megindulni. (Merkúr Szűzben trigonban Plutoval Bakban)

Szeptember 20, szerda szintén nagyon kedvező nap olyan szempontból, hogy a Vénusz a Szűz jegyébe lép. Az a Vénusz, mely az év első felében, hónapokig, júniusig a Kos jegyében izzott és szenvedett, hergelve a Párkapcsolatok, Társadalmiság, Emberiesség bolygóját. Utána a Vénusz a Bika, Ikrek és Rák jegyében megpihent, hogy az Oroszlán jegyében kicsit ismét felizzon augusztus 1-től idáig. A Vénusz a kapcsolódás, nagy felületen elérhetőség bolygója, az Oroszlán pedig zártabb, autoriterebb terület, így a Szűz jegyébe lépve sokkal teljesebben, és alaptermészetének megfelelően tudja kifejteni hatásait a Vénusz. Ez szintén megnyugvásokat adhat július-augusztus énhatár-kijelölő, kekecebb jellegei után emberi kapcsolatainkban és működésünkben, lelkivilágunkban is.

Szeptember 22, pénteken kioldódik a Mars és a Merkúr három hete tartó együttállása. A két bolygó ilyen közvetlen kapcsolódása gondolatainkat, cselekedeteinket, működésünket szintén önösebbé, vadabbá, hirtelenebbé, belátás nélkülivé tehette, és hogy fejjel pattanjunk le a falról, akadályokról bogárhoz hasonlatosan. A Vénusz Szűzbe lépése után ez is segít a kilazulásban, jobban együttműködővé válásban, megnyugvásban. (Kioldódik Merkúr és Mars együttállása Szűzben)

Szeptember 22, péntek és Szeptember 28, csütörtök között megint előjöhet egy olyan jelleg, amiről fentebb már volt szó. A legkisebbtől a legnagyobbig; hogy „nem-e túl késő-e?”. Egyéni életünkben „nem-e túl késő-e, hogy még jól, kiegyensúlyozottan menjenek a dolgok?”. Emberi kapcsolatainkban,  akár konkrét kapcsolatban, „nem-e túl késő-e?”. A Kollektívában, mint Föld, mint Emberiség, „nem-e túl késő-e?”. Ugyanaz a megszeppent, kicsit reménykedő, kicsit tanácstalan érzet lehet rajtunk, mint amiről fentebb már egyszer olvastunk.
Az Emberi lét egyik szépsége, hogy képesek vagyunk a megújulásra, és az angol nagyon szépen mondja: „Water under the bridge”, azaz „víz a folyó alatt”. Vagyis túl nagy jelentőséget tulajdonítunk dolgoknak, és amikor azt hinnénk, hogy helyrehozhatatlanok dolgok, vagy végleg elromlottak, kiderül, hogy egyáltalán nem, vagy a másikat nem is annyira érdekelte az, aminek mi nagy jelentőséget tulajdonítunk. Emberként mindig van lehetőségünk megújulni, és még a legnagyobb, világméretű botrányba keveredett embereket is elfelejtik, megy tovább az életük. Itt ilyenek átrágása lenne fontos önmagunkban, hogy az Élet nem ’egy lövés’ jellegű, hanem szinuszos, folyamatos jellegű. (Merkúr Szűzben kvadrátban Szaturnusszal Nyilasban)

Szeptember 23, szombaton a Nap a Mérleg jegyébe lép, ami tovább fokozza a Kulturált és Finom energiák jelenlétét. A Szűz és a Mérleg jegyek határa, szeptember 23 energetikailag olyan, mint Párizs 1905-ben, Bécs 1895-ben, az év talán legszebb, legfinomabb része. Fontos emiatt, hogy mi magunk is járuljunk hozzá kulturált és finom megélésekkel, jellegekkel ehhez, és gondoskodjunk róla, hogy ezekben a napokban kisimult és méltó dolgokat teszünk, és olyan megélésekre törekszünk.

Szeptember 23, szombat és Október 9, péntek között egy másik fényszög is erősíti az „kettőt előre egyet hátra” elvet. Fel-feljöhetnek olyan dolgok a Múltból, akár külső-fizikai, akár belső-lelki szinteken, amik eddig lekötöttek, akadályoztak, hogy elégjenek a mindennapi aktivitás és cselekvés tüzében. Olyan ez a fényszög itt, amikor elgémberedett nyakkal vagy izomlázzal vagyunk, elkezdünk kocogni, és noha először nem esik jól, egyre jobban belemelegedünk, és végül olajozottan elkezd működni a rendszer. Kettőt előre, egyet hátra, kettőt előre haladjunk. (Mars Szűzben trigonban Plutoval Bakban)

Szeptember 27, szerda és Október 13, péntek között lesz egy nagyon szimpatikus hatás. A Férfit jelentő Mars és a Nőt jelentő Vénusz kéz-a-kézben haladnak majd a kulturált, működő Szűz jegyében. Ez hozhat meglévő Párkapcsolatok esetén kisimulást, működést, együttműködést július, augusztus és szeptember első felének individualistább, határ-kijelölő időszaka után. Akinek nincs Párkapcsolata, és szeretné, hogy legyen, akkor ez a két és fél hét nagyon alkalmas és támogatott lehet ismerkedésre, találkozásokra. (Vénusz és Mars együtt Szűzben)

Szeptember 28, csütörtökön egy fokra pontos fényszög alakul ki, ami jelenlegi Korunk nagy Tükre. Vagy az működik, hogy individualistán, legyen az világi vagy ’spirituális’, rohanunk a szivárvány tövében a kincs felé, magyarul a Semmibe; vagy Arany Középúton, Nemesen működve. Vagy-vagy. Egy szembenállás mindig a kör két legtávolabbi pontjáról szól, ezért van a vagy-vagy. Ez a nap is amolyan ’last minute’ utolsó felhívás és jelzés egyéni és Kollektív szinteken is, hogy hamarosan elválik a búza az ocsútól, kinyílik az olló. A Hit, Remény, Jövő, Bőség (Jupiter) ott van a Működés, a Kulturáltság, Felnőtt Társadalmiság (Mérleg) szintjeinél; a zsákutca (retrogád Uránusz) pedig ott van a mai vad, individualista, zárt, nem-kialakult jellegű (Kos) részeknél. (Mérleg Jupiter fokra pontos szembenállása retrográd Kos Uránusszal)

Szeptember 29, pénteken a Pluto előreindul a Bak jegyében. 2008-ban lépett be oda, és légkalapácsként elkezdte felszántani a sziklaszilárdnak hitt, betonbiztos alapokat. Onnantól, 2008-tól Alapjaiban megroppant a világ, és azóta próbáljuk kiheverni gazdaságilag, társadalmilag és akár egyéni szinteken is az ott keletkezett rést. A Pluto pedig közben folyamatosan, 2023-ig légkalapácsozza a Régi Világ Alapjait. Minden ilyen előreindulása során még egy réteggel mélyebbre megy; ami egyik szinten jó, mert ami már nem-élő, bekövesedett, felszántja és mozgásra készteti. Másik szinten viszont a szó jó értelmében olyan kőbevésett, biztos alapokat jelentő dolgokat ver szét, melyek nélkül nincs Rend, nincs Alap, amire lehetne építkezni.

Augusztus 3-tól, a négy legkülső-leglassúbb bolygó hátráló mozgásban volt, emiatt fokozottan jelen volt a levegőben lógás, megállás és furcsa jellegű dolgok. Időközben a Karma egyik bolygója, a Szaturnusz már előreindult, ettől a naptól, szeptember 29-től pedig a Karma másik bolygója, a Pluto is előreindul. A Jupiter pedig a Skorpió felé tart, hogy két hét múlva belépjen, így innen szeptember végétől a Karma dolgai kiemelt fontosságot kapnak.

Fel fogja gyorsítani, meg fogja indítani az eseményeket és történéseket, és mint Nagy Filmet fogjuk, tudjuk majd nézni. Ez is hozzájárul ahhoz a fajta tanácstalansághoz, alázattal vegyes tétovázáshoz, melyről több helyen szó volt már az előrejelzésben az egyes hatásoknál.

Szeptember 30, szombaton a Merkúr a Mérleg jegyébe lép. Mindez kicsiben-lokálisan nagyon finom energiákkal látja el a gondolkodásunkért, kommunikációnkért, a mindennapi életünk működő rutinjáért felelős bolygót. Fontos, hogy a Merkúr a legkisebb és bizonyos értelemben a legmozgékonyabb bolygó, így ezek a nagyon Kulturált energiák elsősorban kicsiben, egyéni emberként, a szűk környezetünkben érvényesülnek. Hagyjuk emiatt a Kollektív, a Nagy dolgait, és szerényen, alázattal és vidáman tegyünk rendet a saját életünkben, illetve működtessük azt polgári értékek szerint.

Ez az előttünk álló Szeptember hónapja könnyen lehet, hogy az utolsó, mely magán hordozza a Gyerekek Korának, azaz az elmúlt 25-30 évnek a jellegeit. Innentől gyorsabb, feszesebb, ugyanakkor kötöttebb energiák aktivizálódnak majd októbertől, melyek egészen 2020-ig és 2023-ig meghatározzák majd a Kollektív jellegeit és történéseit. Olyanok vagyunk itt emberiség-szinten, mint a kamasz a tizennyolcadik születésnapja előtt. Ahogy betölti, semmi sem történik, semmi sem változik; mégis, nagyon sokminden változik. Innentől egy kicsit komolyabban kellene venni magunkat, az életünket, a dolgainkat: egyéni és Kollektív, emberiség szinten is. Amit eddig evidenciának, adottnak vettünk, hamarosan nem lesz az; olyan mértékben és szinteken, ahogy eddig megszoktuk, biztosan nem. És ez elhozza majd, hogy ismét megtanuljuk Értékelni a dolgokat. Mindig az az igazi Érték, amiből kevés van, vagy ritkán van, és az a fajta Gyermeki Bőség, amiről az elmúlt 25-30 év szólt, október-decembertől véget ér.

Itt szeptember hónapban még módunkban áll a Gyermeki-Pazarló módokat, a komolytalankodást, a hülyéskedést az eddig megszokott módokon működtetni. Aki úgy érzi, még szeretne belőle, akkor szeptemberben még nyugodtan lehet és érdemes is a hiperkapitalista, hiperliberalista dolgokkal futni pár kört. Közben pedig érdemes a mennyiséget csökkenteni, a minőséget és mélységet növelni, ezzel pedig méltón felkészülni az előttünk álló 3-6 év Változásaira. :)

5_-honey-i-shrunk-the-kids.jpg

Aktuális híreink:

Szeptember 27-én 12 alkalmas Asztrológiai és Önismereti tanfolyam indul, nagyon sok gyakorlati és használható információval! Online végezhető, és bármikor meghallgathatóak a róla készült hanganyagok, saját ütemben is! :)

Bővebben olvasni róla itt tudtok: http://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Jelentkezni a tanfolyamra ide kattintva lehet: http://zoldkor.com/2017-oszi-kezdo-tanfolyam.html

Korábbi tanfolyamosok tapasztalatai ide kattintva olvasható: http://zoldkor.com/tanfolyam-visszajelzes/8.html?view=category

Csatlakozni tudtok a Facebook-on a 'Zöldkör' csoporthoz - Itt olvashatjátok a Heti megosztásokat, ahol az adott hatások még bővebben vannak kifejtve, és más aktuális írások, cikkek is olvashatóak. Csatlakozzatok bátran! :) 

https://www.facebook.com/groups/zoldkor.blog/

https://www.facebook.com/zoldkorblog/

- Kapható az 'Iránytű a Spirituális Fejlődéshez' című könyv:

Átvehető személyesen időpontegyeztetéssel (babity.richard@gmail.com), és rendelhető utánvéttel is. 

Ár: 3000 Ft, Terjedelem: 304 oldal. Az 'Iránytű az Asztrológiai Önismerethez' könyvvel együtt a két könyv ára 4 ezer forint!

http://zoldkor.com/konyvek/iranytu-a-spiritualis-fejlodeshez.html

Kapható az 'Iránytű az Asztrológiai Önismerethez' című könyv: 

Átvehető személyesen időpontegyeztetéssel (babity.richard@gmail.com), és rendelhető utánvéttel is. 

Ár: 3000 forint, Terjedelem: 320 oldal. Az 'Iránytű a Spirituális Fejlődéshez' könyvvel együtt a két könyv ára 4 ezer forint!

http://zoldkor.com/konyvek/iranytu-az-asztrologiai-onismerethez.html

komment

süti beállítások módosítása