HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2022.02.01. 12:06 Zöldkör

Február hónap Asztrológiai előrejelzése, 2022

Február hónapjának első fele még nagyban hasonlatos lesz január hónaphoz. Lassabb, csendesen szorgos lehetőségeink lesznek, és a lezárás is velünk lesz, az első két hétben még bizonyosan. A hónap közepétől elkezdenek enyhébb energiák beáramlani, és egy lassú felolvadása indul meg a zártabb és kötöttebb jellegeknek. Fokozatosan tér vissza majd az életkedvünk is, és a hónap végéhez érve már teljesen a kapujához érünk annak, hogy visszakapjunk sokmindent a korábban ismert életünkből. Február hónapja egy átvezető hónap lesz a Régiből az Újba, a lezártból az Élőbbe.

1_january_30-february_10.jpgJanuár 30, vasárnap és Február 10, csütörtök között a fő jelölő Nap együttállásban lesz a Nagy Lezáró Szaturnusszal. Ez folytatja a január hónapjára jellemző passzívabb energiákat. A Vízöntő jegyében haladnak így együtt, ami miatt a gondolkodás és az online területe az, ahol továbbra is elsősorban aktívak lehetünk. Hűvösebb, lassabb minőségeket ad ez a hatás február első felére, ahol a rendrakás, lassú haladás a korábbi terveink felé itt is a címszavak januárhoz hasonlóan. (Nap Vízöntőben együtt Szaturnusszal)

Február 1, kedd és Február 15, kedd között azért valamilyen mértékű elindulása is várható az energiáknak január hónap teljes állóvize után. Az erőinket, ambícióinkat jelentő Mars lesz egy dinamikus fényszögben a Jövő, Cél, Perspektíva bolygójával. Nagyon Földelt területekről teszik mindezt, így itt is állhatatos, lassabb és kézzelfoghatóbb irányokba érdemes fordítani ezt az építkező hatást. (Mars Bakban trigonban Uránusszal Bikában)

2_february_2.jpgFebruár 2, szerdán egy nagyon fontos hatás kezdődik. A Férfiakat jelentő Mars halad majd együttállásban a Nőket jelentő Vénusszal. Mindezt Április 3-ig teszik majd, két hónapon keresztül. A 2021-es év egész ősze a Mérleg Mars és Skorpió Vénusz egyidejűsége miatt nagyon intenzív és zavaros energiákat hozott a Párkapcsolatok területére. Ezek december közepén csúcsosodtak ki, hogy januárban kicsit megnyugodjanak. Itt február és március során egy következő körben előkerül a Párkapcsolatok, Férfi-Női dolgok témája. Annyira gyulladt jellegeket nem kell majd megélnünk, mint tavaly ősszel és év végén; és ahogy halad előre a két bolygó, egyre inkább letisztulnak bennünk a dolgok nemi szerepeinkkel, és a párunkkal, ha van. (Vénusz-Mars együttállása Kezdődik Bakban)

Február 4, pénteken a gondolkodásunkért, kommunikációnkért, mindennapi rutinunkért felelős Merkúr előreindul hátráló mozgása után. Mindezt a zárt és lassú Bak jegyében teszi, így nagy kilövésekre és kitörésekre itt sem kell számítanunk. Mégis, január fagyos megállásai után ez is hozzájárul, hogy februárban már egy fokozattal aktívabbak tudjunk lenni. (Merkúr előreindul Bakban)

3_february_5.jpgFebruár 5, szombaton egy másik nagyon kedvező esemény történik. Átmenetileg kioldódik egy olyan hatás, ami a 2021-es évnek a rendkívül erőteljes Online dominanciát adta. Egyúttal össze is zavart bennünket, hogy létezésünk most akkor fizikai, vagy teljesen gondolati és online jelenlét tud lenni. Szintén innentől, legyünk egy fokkal aktívabbak a kézzelfogható valóságban. Kezdjünk el több időt tölteni a természetben, foglalkozzunk többet a fizikai testünkkel. (Kioldódik átmenetileg Vízöntő Szaturnusz kvadrátja Bika Uránusszal)

Február 10, csütörtökön a fő jelölő Nap kilép a Nagy Lezáró Szaturnusszal való együttállásából, így innentől még egy fokozattal növeljük az aktivitásainkat. Korábban kitalált dolgaink felé hatékonyabban tudunk haladni, eddig rendezgetett és szervezgetett ügyeink valami újabb felé is tudnak mutatni. (Nap kilép együttállásából Vízöntő Szaturnusszal)

4_february_10-february_24.jpgFebruár 10, csütörtök és Február 24, csütörtök között a fő jelölő Nap fényszögkapcsolat nélkül halad majd a Vízöntő és Halak jegyekben. Noha itt február hónap közepén a januári zárt és csikorgó energiák enyhülni kezdenek, ez a hatás mutatja, hogy a nagyon kézzelfogható aktivitásokra és felszabadulásokra március elejéig kell várni. E hatás miatt február második felében ábrándosak, elvarázsolódottak és álmoskásak is lehetünk. (Nap fényszögkapcsolat nélkül Vízöntőben-Halakban)

Február 12, szombaton a gondolkodásunkért, kommunikációnkért, mindennapi rutinunkért felelős Merkúr virtuálisan leelőzi a Pluto bolygót a Bak jegyében. Ennek hatására kitisztulhat a fejünk, a motivációink; és aktivitásunk egy újabb sugallatot kap. (Merkúr ’leelőzi’ Plutot Bakban)

Február 15, kedden a Merkúr még egy fokozattal tovább rendeződik. Kilép az őt nagyban megfogó Bak jegyéből, és belép a Nagytestvéri jegyébe, a Vízöntőbe. A Vízöntő az Ideák, Új dolgok és az Online területe, így innentől a hónap közepéről motoros reflexeink és ötleteink friss erőket kapnak. (Merkúr belép Vízöntőbe)

5_february_16-march_3.jpgFebruár 16, szerda és Március 3, csütörtök között a 2021 őszén és különösen decemberében megcincált Vénusz bolygó lágy és őt segítő energiákat kap a Nagy Gyógyító Neptunusztól. Ennek hatására a Párkapcsolatok és a Földeltségünk egy további fokozattal rendeződhetnek. Ez is egy olyan hatás, ami miatt érdemes február közepétől jobban odafigyelni a fizikai testünkre, annak egészségére és jólétére. (Vénusz Bakban szextilben Neptunusszal Halakban)

Február 16, szerda és Március 2, szerda között az erőinkért, ambícióinkért felelős Mars is belép ebbe a fényszögbe. Hatására céljaink jobban formát tudnak ölteni, és egy békés nyugalom tölthet el a megvalósításuk irányába.

A Vénusz és a Mars nagyon kellemes fényszöge a Neptunusszal itt február második felében nagyban megnövelheti a foganások számát is. A Neptunusz a várandósság bolygója, a szextil egy selymes, akár erotikus energia, a Mars és a Vénusz együtt szintén erotikus, Férfi-Női dolgokat jelentenek.

Február 17, csütörtökön a gondolkodásunkért, kommunikációnkért, mindennapi rutinunkért felelős Merkúr teljesen kilép a Plutoval való együttállásából, így a fejünk és a motivációink még tovább tudnak tisztulni. (Merkúr kilép együttállásából Plutoval)

Február 19, szombaton a fő jelölő Nap a Vízöntő jegyéből a Halakba lép. Ez minden évben elhozhat egy csapadékosabb időszakot, valamint a tavaszi fáradtság előszelét. Ez is mutatja, hogy noha energiáink és lehetőségeink február közepén elkezdenek fel-felszabadulni, de egy lágyabb és áramlóbb attitűddel álljunk ehhez. (Nap belép Halakba)

Február 21, hétfő és Február 28, hétfő között a gondolkodásunkért, kommunikációnkért, mindennapi működésünkért felelős Merkúr egy csiki-csukis kvadrát fényszögbe lép a Jövő, Cél, Perspektíva bolygójával, ami a Földelt Bika jegyében van. Ez is mutatja, hogy február második felében a kilövő és kitörő energiákra még várnunk kell. Oldódik a fagyos és lezárt jelleg, elkezdünk felszabadulni, de ennek még idő kell. (Merkúr Vízöntőben kvadrátban Uránusszal Bikában)

6_february_24-march_9.jpgFebruár 24, csütörtök és Március 9, szerda között akár ettől, akár úgy általában megjelenhet bennünk egy megmagyarázhatatlan feszültség. A Vörös Bolygó, a Mars lép együttállásba az elakadt vörös energiákat jelentő Plutoval. Figyeljünk oda február és március fordulóján, hogy ne hergeljük magunkat feleslegesen. Ne akarjuk gyorsítani és felpörgetni a dolgokat. Hagyjuk meg őket lassan kiolvadó, majd áramló minőségeikben. Jön majd újra nyitás, aktivitás; március elején először, aztán április elején még nagyobb léptékben. (Mars Bakban-Vízöntőben együtt Plutoval)

7_february_25-march_9.jpgFebruár 25, péntek és Március 9, szerda között a Párkapcsolatokért, Társadalmiságért felelős Vénusz is együttállásba lép a Marssal teljesen párhuzamosan a Plutoval. December elejéhez és közepéhez hasonlóan ismét megzavarodhatunk egy kicsit Párkapcsolati témáinkban. Azt fontos tudni, hogy az ősz és december ténylegesen a Párkapcsolati felülvizsgálatokról szólt. Ez a másfél-két hét itt elsősorban azért lehet feszült, mert már megint nagyon unjuk a bezártságot és lassúságot, és ennek stressze vetülhet a hozzánk közelálló emberre, emberekre. Jó ezt tudatosítanunk, türelemmel lennünk, és nem vetíteni az inaktivitás feszültségét másra. (Vénusz Bakban-Vízöntőben együtt Plutoval)

8_february_25-march_7.jpgFebruár 25, péntek és Március 7, hétfő között szerencsére egy segítő hatás is van ott ezzel teljesen párhuzamosan. A fő jelölő Nap lesz egy lágy és selymes fényszögben a Jövő, Cél, Perspektíva bolygójával, ami a Stabil és Földelt Bika jegyében van éppen. Ahelyett, hogy a párunkon vagy egy másik emberen túráztatnánk magunkat, mozgassuk és földeljük magunkat lokálisan. Ilyenekre itt a hó végén már bőven lesz lehetőségünk, éljünk is vele. Kiránduljunk, sétáljunk a városban, vásároljunk ezt-azt. (Nap Halakban szextilben Uránusszal Bikában)

9_february_26-march_12.jpgFebruár 26, szombat és Március 12, szombat között a fő jelölő Nap halad majd együttállásban a Nagy Jótevő Jupiterrel. Ez a hatás nagyon jóságos, és sokkal aktívabb energiákat fog besugározni a nagy egészbe, mint a januárban és a február első felében tapasztaltak. A március eleji enyhülést a Marsnak és a Vénusznak a kilépése hozza majd el a Bak Plutoval való együttállásukból. Ez a hatás, a Nap-Jupiter együttállás ugyanannyival hozzátesz ahhoz, hogy a világ egy barátságosabb és méltóbb hely legyen. (Nap Halakban együtt Jupiterrel)

Február 26, szombat és Március 6, vasárnap között a gondolkodásunkért, kommunikációnkért, mindennapi aktivitásunkért felelős Merkúr együttállásba lép a Nagy Lezáró Szaturnusszal. Ez itt a hónap végén természetesen megfogja még a lendületünket és nagy aktivitásainkat. De mindez a nagy Rend része, és teljesen illik abba a trendbe, hogy január nagyon zárt, február már enyhébb, de szintén nem aktív hónap, és március eleje, majd április eleje elkezdi ismét visszaadni a megszokott életünket. (Merkúr Vízöntőben együtt Szaturnusszal)

Aktuális híreink:

Párkapcsolati szinasztria-Két képlet összehasonlítása elérhető ezen a linken:

https://horoscode.hu/lovematch/

A közös fényszögeitek ismeretével megtudhatjátok, hogy mi mozgat a másikkal, ezáltal boldogabban és harmonikusabban tudtok lenni egymással. Mp3 és pdf formátumban is megkapod az elemzést, így egyszerre tudod olvasni és hallgatni. :)

 - Csatlakozni tudtok a Facebook-on a 'Zöldkör' csoporthoz - Itt olvashatjátok a Heti megosztásokat, ahol az adott hatások még bővebben vannak kifejtve, és más aktuális írások, cikkek is olvashatóak. Csatlakozzatok bátran! 

- Asztrológiai és Önismereti tanfolyam online saját ütemben távoktatásként végezhető. Bővebb információk és jelentkezés ide kattintva - https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html 

- Hírlevélre feliratkozás - https://zoldkor.com/hirlevel.html

komment

süti beállítások módosítása