HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2022.03.01. 19:03 Zöldkör

Március hónap Asztrológiai előrejelzése, 2022

01_main_2022_march.jpgMárcius hónapja már teljesen eltérő jellegeket tartogat január és február passzív és unalmas energiái után. Lesz ebben a hónapban minden, amit el lehet képzelni; valószínűleg egy hét alatt több minden történik majd, mint januárban és februárban összesen. Az én-ünk és a lehetőségeink elkezdenek éledezni, és sokkal nagyobb mértékben visszakapjuk majd aktivitásainkat és lehetőségeinket, ahogy halad előre a hónap. A szeptember óta megszokott párkapcsolati hullámzások a hónap végén a végükhöz érnek, és erre vagy arra letisztul ez a terep is. Március utolsó hetében pedig egyenesen kilőni is lesz lehetőségünk, és ott majd éppenhogy arra kell figyelnünk, hogy még át is lássuk a dolgainkat. Izgalmas hónap lesz, hosszú idő után először ismét.

Március 3, csütörtökön a Nőket és a Férfiakat jelentő két bolygó fokra pontos együttállásban lesz a Titok, Bűn, Szexualitás bolygójával. azzal a Plutoval, ami összefoglalva a mélybe lenyomott és elfojtott vörös energiákat jelenti. Emiatt ezen a napon egy extra feszültség lehet a levegőben, ami kifelé vagy szexualitás vagy konfliktus formájában igyekezhet majd kitörni; valószínű, hogy felváltva vagy egyszerre mindkét módon. Emiatt különösen a párok figyeljenek oda ezen a napon és itt a környéken, de úgy általában is ott lehet bennünk egy furcsa belső nyomás itt. Lélegezzünk bele, és igyekezzünk nyugodtak maradni. (Vénusz és Mars fokra pontos együttállásban Plutoval Bakban)

02_march_06_venus-mars-vizontobe.jpgMárcius 6, vasárnap az említett Vénusz és a Mars egyidejűleg kilépnek a Bak jegyéből, be a Vízöntőbe. Itt azért egyértelműen jobban érzik majd magukat, mint a számukra zárt és kötött Bakban. A Vízöntő energiái lényegesen szellősebbek és szabadabbak a számukra. Ez mind általános emberként, mind párkapcsolatunkban egy kicsit friss fuvallatot hozhat. Ha voltak is konfliktusok az elmúlt napokban bennünk, vagy a párunkkal, az csökkenhet innentől ismét. Ugyanakkor mivel a Vízöntő a Jövő és a Célok területe is, társas lényként és a konkrét párunkkal is sok átgondolnivaló is előjöhet. Erre vagy arra a kapcsolatok elkezdenek letisztulni innentől; ami igazán április elejére futja majd ki magát. (Vénusz és Mars belép Vízöntőbe)

Március 6, vasárnap egy újabb könnyítést hoz majd. A gondolkodásunkért, mindennapi rutinunkért felelős Merkúr kilép a Nagy Lezáró Szaturnusszal való együttállásából. Mind fejben, mind cselekedetekben frissebb energiák járhatnak át bennünket. (Merkúr kilép Vízöntő Szaturnusz együttállásából)

03_march_06-march_14.jpgMárcius 6, vasárnap és Március 14, hétfő között a Merkúr viszont fényszögkapcsolat nélkül halad majd a Zodiákus nagyon éteri részén, a Vízöntő és Halak jegyek találkozásánál. Emiatt a hirtelen jött friss energiákkal és felszabadulással nem biztos, hogy elsőre tudunk is mit kezdeni. Ábrándosak, elvarázsolódottak lehetünk ebben az egy hétben. Kell egy kis idő, hogy január és február rendkívüli állóvize után ismét életre keljünk, és aktivizálódjunk. (Merkúr Vízöntőben-Halakban fényszögkapcsolat nélkül)

Március 8, kedd és Március 19, szombat között a fő jelölő Nap együttállásban halad a Nagy Gyógyítóval. Itt lesz lehetőségünk kiheverni a február során esetlegesen jött emberi csörtékből. Ugyanakkor az eggyel előbbi fényszöget folytatva, ez is álmoskássá tehet bennünket, a világban való létezésünket pedig elmosódottá. Nyugodtan tiszteljük meg magunkat azzal, hogy fokozatosan térünk vissza a megnövekedett aktivitási lehetőségekhez. (Nap Halakban együtt Neptunusszal)

Március 10, csütörtökön a gondolkodásunkért, mindennapi ügyintézésünkért felelős Merkúr belép a Halak jegyébe. A megelőző Vízöntőben őt rendkívül stimuláló energiákat kapott. Itt viszont ez is hozzátesz ahhoz a március eleji trendhez, hogy fáradtnak és ábrándosnak érezzük magunkat. Ha valóban létezik olyan, hogy ’tavaszi fáradtság’, akkor nagy eséllyel március első felében fogjuk megtapasztalni azt. Az éles manőverek helyett folyószerű áramlással találjuk ki és intézzük a dolgainkat. (Merkúr belép Halakba)

04_march_13-march_23.jpgMárcius 13, vasárnap és Március 23, szerda között már elkezdenek sokkal aktívabb és jó értelemben szikárabb energiák is érkezni. Egy jótékony szűrőn keresztül fel-feltámad majd bennünk a cselekvés, és önmagunk középpontibb megélése is. Ugyanakkor ez a fényszög is olyan, hogy ha február során kicsit megkarcolódtunk valamilyen emberi kapcsolatunkban, itt lesz lehetőség azokból az élményekből gyógyulni is. Március első felének álmos bágyadtsága után itt rendesen elkezdünk éledezni majd. (Nap Halakban-Kosban szextilben Plutoval Bakban)

Március 14, hétfő és Március 20, vasárnap között további stimulációkat kapunk, melyek a kézzelfogható aktivitás és jövő felé visznek majd. Azok a dolgok, amikért csendesen és a háttérben volt lehetőségünk dolgozni január és február során, itt már szinte teljesen kézzelfoghatóan elkezdhetnek feltűnni. (Merkúr Halakban szextilben Uránusszal Bikában)

05_march_14-march_24.jpgMárcius 14, hétfő és Március 24, csütörtök között a Párkapcsolatok és társadalmiság bolygója egy csiki-csukis fényszögbe lép a Jövő, Cél és Tisztánlátás bolygójával. A december közepén és esetlegesen február során tapasztalt felizzások után az itteni feszültség nagy részét irracionális félelmek táplálják; így itt van lehetőségünk kicsit belelélegezni és tudatosítani ezeket, és akkor túl nagy hatása nem kell, hogy legyen ennek a fényszögnek. (Vénusz Vízöntőben kvadrátban Uránusszal Bikában)

Március 15, kedd és Március 29, kedd között a Mars is belelép a Vénusz után ebbe a fényszögbe. Ez további feszültséget vihet a rendszerbe, de mivel ez is kvadrát, megfelelő odafigyeléssel szintén nyugodtak tudunk maradni. (Mars Vízöntőben kvadrátban Uránusszal Bikában)

Ahogy láthatjuk, december eleje-közepe és február után március második felére ismét felizzhatnak a Párkapcsolati és emberi dolgok. Még egyszer fontos hangsúlyozni, hogy míg az első két turnusban elkerülhetetlenek voltak konfliktusok és feszültségek, itt megfelelő odafigyeléssel ezek a fantom-fájdalmak tovább tudnak menni. Így vagy úgy, április elejére ezek a pulzálások lemennek majd, ahogy kioldódik teljesen Vénusz és Mars együttállása. Ez Április 4-én lesz esedékes.

06_march_17-march_26.jpgMárcius 17, csütörtök és Március 26, szombat között lesznek nekünk segítőink is. A gondolkodásunkért, kommunikációnkért, mindennapi működésünkért felelős Merkúr egyidejűleg lesz együttállásban a Nagy Jótevő és a Nagy Gyógyító bolygóval. Ahogy tavaly ősszel szólt a recept, hogy a párkapcsolatunk helyett a fókuszt a munkánkra és ügyintézésünkre vigyük, az itt is érvényes lesz. Ha adódnak is (irracionális) feszültségek március második felében, az aktivitásainkkal mindig le tudjuk vezetni majd az energiáinkat. (Merkúr Halakban együtt Jupiterrel-Neptunusszal)

07_march_18-may_09.jpgMárcius 18, péntek és Május 9, hétfő között egy grandiózus fényszög lesz érvényben. A Nagy Jótevő Jupiter lesz együttállásban a Nagy Gyógyító Neptunusszal a Halak jegyében. Amikor a Jupiter a Halak jegyébe lépett tavaly májusban, akkor lépett az átoltottság egy nagyot előre. Ez annyiban teljesen természetes, hogy a Halak a közegészségügy területe, a Jupiter pedig a Tömegek bolygója is. Most ez az együttállás egy újabbat lök majd a járványhelyzetből való kilépésen valamilyen formában. A bezáródás és az online területéről nagyon nagy mértékben majd az érintkezések és a Természet felé fordítja a jelenségvilágot. Ahogy tavaly is több helyen lehetett látni, hogy mikor kell kiengedni az embereket, úgy az idei év során most van először az a pont, ahol tömegek fognak kiáradni ismét a mindennapi megszokásaik alapján. Magasabb szintjén ez a hatás pedig remek lehetőség az öngyógyításra, lelki fejlődésre is. (Jupiter együttállásban Neptunusszal Halakban)

Március 20, vasárnap a fő jelölő Nap belép a Kos jegyébe. Ez minden évben az energetikai Újévet jelenti. Itt ezt más hatások is alátámasztják majd, és általános értelemben valami Újnak, valami készülődésének az érzete lesz nagyon erőteljes. (Nap belép Kosba)

08_march_23-april_3.jpgMárcius 23, szerda és Április 3, vasárnap között egy fél éves intervallumban a Párkapcsolatok utolsó, végső értékmérője lesz majd. A Vénusz lép együttállásba a Nagy Tanító és Nagy Lezáró Szaturnusszal. A Szaturnusz a Kapu Őre is, ami valami végét, de a minőséget, a stabilabbat is jelenti. Sok párkapcsolat fog itt erre vagy arra váltani, változni. Sokan fognak itt szétválni, akik pedig együtt maradnak, azok magasabb szinten és jóval biztosabb alapokon folytatják majd. (Vénusz Vízöntőben együttállásban Szaturnusszal)

Március 24, csütörtök és Március 29, kedd között ezzel párhuzamosan ismét elmondható lesz majd, hogy az emberi és társas dolgaink mellett vagy helyett, a világi aktivitásaink újult erőre kaphatnak. Itt már nagyon mennénk, nagyon alkotnánk valami kézzelfoghatót. Ha január és február során építgettünk-szervezgettünk valamit, akkor itt már nagyon ideje van a világra hozásának és elindításának. (Merkúr Halakban-Kosban szextilben Plutoval Bakban)

09_march_28-april_07.jpgMárcius 28, hétfő és Április 7, csütörtök között pedig elszabadulhatnak a lovak, kipattanhat a karám ajtaja minden értelemben. Az Én-ünket és a cselekedeteinket jelentő bolygók lépnek együttállásban a rendkívül aktív Kos jegyében. Innentől hajrá, ami a csövön kifér. Az a fajta lassú, csendes és szorgalmas attitűd, ami annyira fontos volt január és február során, innentől félretehető. (Nap együtt Merkúrral Kosban)

Március 28, hétfő és Április 12, kedd között ezzel teljesen párhuzamosan valami azért felhívja arra is a figyelmet, hogy ne váljunk szó szerint állatiassá. Az erőinket, ego-nkat, kirobbanásainkat jelentő Mars halad majd együttállásban a Nagy Tanító és Nagy Lezáró Szaturnusszal. Mielőtt igazán elveszítenénk a robogásban a kontrollt, előtte egy lépéssel azért lassuljunk be. Mielőtt elöntené a vörös köd az agyunkat, előtte egy lépéssel őrizzük meg az öntudatunkat és éberségünket is. Egyébként pedig mehetünk, és élvezhetjük az újonnan jött szabadságot és mozgásteret. (Mars Vízöntőben együtt Szaturnusszal)

Innentől a hónap utolsó hetétől ismét visszatér az, amit az eddig megszokott emberi létezésünkként ismertünk. Ahogy naptárilag tavaszodik, a lehetőségek és a megélések is virágoznak majd ki. Innentől folyamatosan a földelődés fog erősödni.

Aktuális híreink:

Párkapcsolati szinasztria-Két képlet összehasonlítása elérhető ezen a linken:

https://horoscode.hu/lovematch/

A közös fényszögeitek ismeretével megtudhatjátok, hogy mi mozgat a másikkal, ezáltal boldogabban és harmonikusabban tudtok lenni egymással. Mp3 és pdf formátumban is megkapod az elemzést, így egyszerre tudod olvasni és hallgatni. :)

 - Csatlakozni tudtok a Facebook-on a 'Zöldkör' csoporthoz - Itt olvashatjátok a Heti megosztásokat, ahol az adott hatások még bővebben vannak kifejtve, és más aktuális írások, cikkek is olvashatóak. Csatlakozzatok bátran! 

- Asztrológiai és Önismereti tanfolyam online saját ütemben távoktatásként végezhető. Bővebb információk és jelentkezés ide kattintva - https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html 

- Hírlevélre feliratkozás - https://zoldkor.com/hirlevel.html

komment

süti beállítások módosítása