HTML

A blogról

Tapasztalatok, gondolatok, spirituális módszerek bemutatása, életünk kívül és belül.

Tegyél magadért

Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam
https://zoldkor.com/tanfolyamok/kezdo.html

Párkapcsolati szinasztria
https://horoscode.hu/lovematch/

A honlapunk elérhetősége: www.zoldkor.com

2024.06.02. 12:01 Zöldkör

Június hónap asztrológiai előrejelzése, 2024

Június hónapjában az elmúlt két-két és fél hónap változásai és eredményei megszilárdulnak, és az ezekkel kapcsolatos megéléseink lesznek a fő témák. A hónap legelején még folytatódik a nagyon dinamikus, polarizált energetika. Mindebbe belefolyik egy ezt megkérdőjelező pár nap, amikor is az elménk elkezdhet riogatni bennünket kicsit, de erre könnyen oda lehet majd figyelni. A hónap közepén az energiák enyhén belassulnak, és érzőbb-bensőségesebb irányba fordulnak. Fontos, hogy a tavaszi átalakulásokat érzelmileg is megengedjük magunknak. A hónap legvégén pedig a nagyobb tavaszi-koranyári trend elkezd átfordulni a következő nagyobb trendbe, ahol is a feladatunk az lesz, hogy minden szempontból megérkeztessük az Én-ünket ebbe az újabb időszakba, és magunk mögött hagyjuk minden értelemben a 2017 és 2024 közötti hét éves időszakot.

komment

2024.05.01. 20:30 Zöldkör

Május hónap asztrológiai előrejelzése, 2024

Május hónapja papíron valami egészen fantasztikus hónap lesz. Már-már ‘gyanúsan’ idilli minden, és az az igazság, hogy túl nagy ok nincs ezt megkérdőjelezni. Egyetlen hatás lesz, ami kihívásos, és az is olyan, amihez hasonló kettő is volt az elmúlt hetekben, így az ízeihez hozzáedződött már a szervezetünk, nem fogja tehát annyira intenzíven venni.
Mindemellett igazi Tavaszi örömorgia zajlik majd mindenhonnan. Pozitív irányú kibomlások, lágy áramlások és kedvező sokszínűség jelenik meg az összes hatásból. Ott lesz mindemögött az elengedés is, tehát simán benne van, hogy április közepéhez hasonlóan itt is kimegy majd néhány dolog, hogy az Új és a kifejlődés meg tudjon történni. Amennyiben ez így van, az Élet nem szívat bennünket, hanem jelen esetben tényleg egy magasabb értelmű Rend dolgozik.
Május hónapja során évek óta nem tapasztalt optimizmus is ott tud lenni rajtunk, amikor nem kellett még minden héten vagy hónapban kapkodni a fejünket, hogy na itt most mi jön következőnek. Engedjük is bele magukat egy gondtalanabb és örömtelibb állapotba, maxoljuk ki teljesen az összes pozitív hatást, amit május kínál. Tegyünk ezekért aktívan, értékeljük, támogassuk a kibontakozásukat. 

komment

2024.04.02. 20:12 Zöldkör

Április hónap asztrológiai előrejelzése, 2024

Április hónapja egyenes folytatása lesz a március elején indult Újabb és kedvező trendnek. Folytatódik és tovább teljesedik ki az aktív és támogató energiák fennmaradása, és újak megjelenése. Minden, amit és ahogy csináltunk márciusban, és működött, azt itt ugyanúgy csinálhatjuk tovább. Két hatás lesz mindössze, amire oda kell figyelni április során, de azok is nem direkten gátolóak, hanem irracionálisan ijedhet meg a rendszerünk, riadóztatva magát, hogy nehogy beleéljük magunkat ezekbe a stabilabb, Bika dominálta energiákba. Ennek ne üljünk fel, hanem építkezzünk, haladjunk előre továbbra is türelemmel és egyre nagyobb ambíciókkal és lendülettel.

komment

2024.03.01. 19:45 Zöldkör

Március hónap asztrológiai előrejelzése, 2024

Március hónapja elhozza az Új-nak azt a trendjét, amire nagyon sokan vártak már. A hónap legelső hatása jelzi ezt rögtön, és az utolsó is szépen keretbe foglalja majd. Egy kivételével az összes hatás gyakorlatilag ezt segíti; régi dolgok begyógyulnak, lehántódnak, és még hangsúlyosabban újabb témák aktív építkezése el tud kezdődni. Ebben a hónapban már ne tartalékoljunk, ne fogjuk vissza magunkat, hanem erőforrásainkkal ebben az előrefelé mutató megújulás és épülés irányában haladjunk.

komment

2024.01.31. 19:53 Zöldkör

Február hónap asztrológiai előrejelzése, 2024

Február hónapja hasonlatos lesz januárhoz. Általánosságban véve továbbra is lassabb, csendesebb, szorgalmas tevékenységeket tudunk csinálni, amik inkább a jelenről és a múltról szólnak, és még nem a jövőről. Ezt a rendszerünk egy ponton elunja majd február során, és elkezd (feleslegesen) terveket gyártani, agyalni. Mindeközben nagyfokú nyugalmat is meg tudunk élni, és öngyógyítás, rendezett lassú haladás az, amiben igazán eredményesek lehetünk. A hónap végéhez érve az előszele feltűnik a tavaszi építkező és kézzelfoghatóan látható trendnek. Addig folytassuk a januári módokat, rakjuk rendben a dolgainkat és pihenjünk; ennek nagy hasznát is vesszük majd, amikor márciustól elkezd minden feléledni.

komment

2024.01.02. 19:53 Zöldkör

Január hónap asztrológiai előrejelzése, 2024

Január hónapjában a lassú, megfontolt és rendeződő energiák lesznek a dominánsak. Lehetünk aktívak, amennyiben az belső világunk megértésével és gyógyításával kapcsolatos; valamint a külső világunk tisztázásával, működővé tételével. Gyakorlatilag csak segítő fényszögi lesznek a hónap során. Ám mivel ezek földelt területekről és/vagy passzívabb, befelé fordító bolygóktól érkeznek, igazán nagy külső látványosságuk nem lesz. A türelem és egy jószándékú takaros hozzáállás, ami működő itt. Az ebből következő eredményekre még nem kell fókuszálnunk; viszont számos olyan jövőbe mutató ötlet is érkezhet, amit érdemes lesz felírni, és pár hét múlva elő lehet venni, hogy aktívan tegyünk az irányukban.

komment

2023.11.30. 19:53 Zöldkör

December hónap asztrológiai előrejelzése, 2023

December hónapjában előtérbe kerülnek azok a lelki és emelkedettebb témák és energiák amik az idei évben gyakorlatilag nem voltak jelen. Ez így év végére jót fog tenni, és segít majd, hogy egy emelkedő tendenciában zárhassuk az évet. Párhuzamos vonulatként jelen lesz még a Vénusz vesszőfutása is, ami adhat odafigyelnivalókat párkapcsolati és emberi témákban. Ez szerencsére nem kell, hogy annyira elsöprő legyen, mint október során, és akár még normális izgalmakat is behozhat az életünkbe.
Az év végéhez érve hamarosan lesz éves előrejelzés is december elején, melynek során átnézzük 2024 ívét; ennek időpontjáról és a jelentkezésről a bejegyzés alatt lehet bővebben olvasni.

komment

2023.11.01. 12:41 Zöldkör

November hónap asztrológiai előrejelzése, 2023

November hónapjában folytatódik, kiteljesedik, lecseng, majd egy slussz-‘poénnal’ keretbe foglalódik mindaz, ami szeptember közepén elindult, és a csendes és eseménytelen évet megkavarta. A Skorpiós energiák továbbra is dominánsak lesznek, és annyiban lesz más november októberhez képest, hogy az első részében kicsit nyomottabb lesz, a második részében pedig érezni fogjuk a felszabadulást. Az előrejelzés végén olvashatunk arról, hogy mi az a slot-twist, ami a kilencvenes évek elején divatos szex-xthriellerek cselekményévé teszi hasonlatossá a hónapot, és számos tanácsot is, hogy miképpen kezeljük a hónapot és az ominózus utolsó napjait. Ez is eseménydús és mozgalmas hónap lesz, de aki arra szereti fókuszálni, a kétharmadától ismét lehet rendezettebb irányokba is mozdulni.

komment

2023.09.29. 16:57 Zöldkör

Október hónap asztrológiai előrejelzése, 2023

Október hónapja a 2023-as év energetikai latrinája lesz. Az idei év során minden hónap nagyon normális volt, egyensúlyi, és amikor május környékén polarizálódtak az energiák, az sem billent ki negatívba; inkább csak érdekesebb tapasztalásokba. Október más lesz. Nosztalgiajárat korábbi évekbe, ahol gyulladások, megborulások, hirtelen furcsaságok, amik nagy valószínűséggel be tudnak következni. Emlékezzünk végig majd a hónap során, hogy nem kell ezeket megoldanunk. Nem kell megértenünk. Mint egy gyulladást kell majd átengednünk a szervezetünkön, hogy aztán majd visszaállhassanak a dolgok az idei évben megszokott rendes kerékvágásba.

komment

2023.09.01. 18:38 Zöldkör

Szeptember hónap asztrológiai előrejelzése, 2023

Szeptember hónapja nagyon normális és kiegyensúlyozott hónapnak ígérkezik; hasonlóan a korábbiakhoz. A személytelenebb aktivitások és a szorgalom témája továbbra is uralkodó lesz. Ami újabbnak tekinthető, hogy hónapok óta először ismét a társasabb-párkapcsolatiba témák is megjelennek a lehetőség szintjén. Az idei évben először pedig a lelki gyakorlás, spiritualitás dolgai is bekúsznak majd. Ezek tekintetében szeptember polarizáltabb lesz a korábbi hónapokhoz képest. Mindezek azonban nem egyidejűleg lesznek jelen, hanem egy kicsit ide, kicsit oda húznak majd minket, ami persze fárasztó is lehet kicsit, és néha elveszíthetjük majd a fonalat, hogy éppen mit is csináltunk. Töltődjünk szeptember során, csináljuk, amit kell és amit szeretnénk; most erre még van lehetőségünk, amennyiben is október közepétől kezdi az idei évben teljesen nem megszokott végletek is be fognak jönni. Stabilizáljuk emiatt magunkat teljesen belül és kívül, és akkor a tartalékaink szépen át fognak ívelni az utána következő heteken. Addig is, szeptember az idei évben már nagyon ismerős szürkésbarna ízekkel fog szolgálni, néha bele-vegyülve egy kis rózsaszínnel is.

komment

2023.08.01. 17:43 Zöldkör

Augusztus hónap asztrológiai előrejelzése, 2023

Augusztus hónapjában tovább fordul az a trend, ami az elmúlt hónapok érzelmi-passzív irányaiból aktívabb irányokba terel bennünket. A nagy semmittevések helyett augusztus nagy részében érdemes rendkívül aktívnak lenni. Diktáljunk egy erőteljes és kitartó tempót, és ennek eredményeképpen nagy belső és külső eredmények tudnak érkezni; március-áprilishoz hasonlatosan. A hónap végén kicsit lassítsunk, és az idei évben először figyelmünk és gondolataink lelkibb és univerzálisabb témák irányába is megmozdulnak majd.

komment

2023.06.29. 17:37 Zöldkör

Július hónap asztrológiai előrejelzése, 2023

Július hónapja egyenes folytatása és meghosszabbítása lesz június utolsó hetének. A passzívabb áramlás, a kirívó végletek nélküli szinte sodródás még a további hetekben is itt lesznek jelen. Ez főleg a hónap első felében, kétharmadában kihívások elé állíthatja az lego-nkat, a kontrolláló én-ünket. Azért a hónap vége felé haladva amolyan levezető szelepként kapunk lehetőségeket is tevékenységeinkre, amik továbbra sem lesznek túlzottan grandiózusak; inkább amolyan tisztes mesteremberként nézhetünk majd rá egy-két eredményre és mondhatjuk, hogy csináltunk is valamit. Lesz egy nagyon érdekes jelzésértékű irányváltás is a Holdcsomópontok tekintetében, de mindezek mellett a hónap hatásai eléggé kiegyensúlyozottak, és egymást kiegészítve fenntartják a patt érzetét, ami június utolsó hetéből már ismerős.

komment

2023.06.02. 20:08 Zöldkör

Június hónap asztrológiai előrejelzése, 2023

Június hónapjának első felében visszakapunk nagyon sok mindent a március közepétől április legvégéig tartó hatékony és könnyed aktivitásokból. Ismét izzítsuk fel ambícióinkat, legyünk nagyon tevékenyek, és bátran találjunk ki dolgokat és ötleteljünk. A hónap közepén történik majd egy fékbehúzás, ami jó, ha felkészülten ér bennünket. Pörögjünk nagyon addig, és utána tudjunk le is kapcsolni majd itt. Június közepe és második harmada ismét egy kicsit csikorgósabban és furcsábban érződhet majd; hogy aztán a végéhez közeledve nagyon magasztos, jóságos és érző energiák karoljanak fel. Hatásukra egyszerre tudunk majd erőteljesen és együttműködően lenni magunkkal és másokkal.

komment

2023.04.26. 19:40 Zöldkör

Május hónap asztrológiai előrejelzése, 2023

Május hónapja ugyanolyan kellemesnek ígérkezik, mint amilyen április volt. Szinte teljesen folytatása lesz, ezért nagy meglepetésekre és újdonságokra nem kell számítanunk; aminek ebben az esetben rendkívül örülünk. A stabil, építkező és kedvező tendencia továbbra is velünk lesz. A hónap első felében valamilyen mértékű lassulás megjelenik majd, de ez nem fékezés vagy megállítás; inkább egy passzívabb áramlás felé mozdulás. A hónap közepéhez érve a tárgyakról és fizikai környezetről, ami március és április fő témája volt, elsősorban az emberi kapcsolódásainkra fordul a hangsúly, amiből pedig én-ünk is jobban előkerül. A hónap közepétől végig a második felében ismét aktívabb energiák lesznek a jellemzőek, amik majd júniusban is velünk lesznek. Élvezzünk és használjunk ki minden napot ezekben a hetekben, most valóban gyakorlatilag minden továbbra is kedvező és kellemes.

komment

2023.04.01. 11:20 Zöldkör

Április hónap asztrológiai előrejelzése, 2023

Április hónapjában folytatódik a márciusban elindult trend. A hangsúly nagyon erősen a világi és kézzelfogható dolgok irányába fordul, és ez a vonulat nemhogy rövidtávú lesz vagy eltűnik, hanem tovább húzódik májusra is majd. Annyi apró változás lesz márciushoz képest, hogy innentől már maguktól is könnyebben és jobban épülnek a dolgok, így a lendületünket kicsit el kell engedni, és felfeküdni az épülő áramlatra. Itt most nem csak lehetséges, de szinte kötelező is, hogy élvezzük a világi és kézzelfogható valóság örömeit, javakat gyűjtsünk és azok irányába tevékenykedjünk.

komment

2023.03.01. 21:07 Zöldkör

Március hónap asztrológiai előrejelzése, 2023

Március hónapjában rég nem látott mennyiségű és sűrűségű hatás lesz. Egy picit még túl sokféle is egyidejűleg. A hónap első felében lassabb, de kedvezőbb hatások várhatóak. Sok pihenéssel, passzív és aktív regenerálódással érdemes töltenő az időnket, és azok felé fordítani ambícióinkat. A hónap közepén erőteljesen összekavarodnak a dolgok, amikor is egyidejűleg túl sok, és egymásnak ellentmondó hatások lesznek. Március közepére vértezzük fel egy kicsit magunkat az energetikai kakfóniára. A hónap kétharmadánál nagyon intenzív és energikus hatások élednek fel, amik gyarapodnak és fokozódnak a hónap végéhez közeledve. Ezek nem olyan rövidéletűek lesznek, mint az elmúlt hetekben; ezek már egy nagyobb trendváltás előszelei, ami április-május környékén fog megtörténni. Összesen hat, azaz 6 jegyváltás is lesz, ami szintén mutatja, hogy a korábbi hetekhez, három hónaphoz képest itt tényleges mozgolódások és átalakulások történnek. Minél előrébb haladunk a hónapban, és közelebb az április-májushoz, annál inkább.

komment

2023.02.04. 11:31 Zöldkör

Február hónap asztrológiai előrejelzése, 2023

Február hónapja nagyon érdekes időszak lesz. Összességében elmondható, hogy alapvetően semlegesebb energiák az uralkodóak benne, és az átlaghoz képest kevesebb hatás lesz. Mindezek a hatások igazi húzd-meg-ereszd-meg jelleggel bírnak. A hónap első másfél-két hetében pihenni, töltődni és regenerálódni érdemes. A közepénél aktivizálódni semlegesebb ügyeinkben, mint általános tevékenységeink és a munkánk. A hónap kétharmada körül pedig a társasabb, emberi kapcsolatos, párkapcsolatos témák erősödnek fel. És amikor a három területből valamelyik hangsúlyt kap, nagyon hamar a másik átveszi a helyét; amelyik átvette, ott utána a harmadik veszi át. Így fog hullámzani majd ez egy teljesen elviselhető és kezelhető tartományban; szóval mindenből lesz egy kicsi úgy, hogy egyik terület sem fog túlvezérlődni a másik felett.

komment

2022.12.31. 13:51 Zöldkör

Január hónap asztrológiai előrejelzése, 2023

Az év első hónapja meglehetősen passzív energiákkal indul. Az első két-három hét alapvetően rendrakásra, befelé fordulásra alkalmas időszak lesz. Továbbra is elsősorban fejben lehetünk aktívak, de a befelé fordulás a lelkigyakorlatoknak is kedvezni fog majd. A hónap közepén elkezdik beröffenteni a motort is már, és a korábbi hetekhez-hónapokhoz képest meglepően aktív energiák áramlanak be a háttérből. Egyre inkább a Jövő és a továbbiak válnak hangsúlyossá, hogy körülbelül a hónap utolsó hetétől kezdve ténylegesen is tenni tudjunk azok megvalósulásáért.

komment

2022.11.30. 20:28 Zöldkör

December hónap Asztrológiai előrejelzése, 2022

A decemberi hónap nagyon világos időszakokkal fog érkezni. Az első napokban, a hónap első hetében tettvággyal teli, tétre-befutóra eredményt elérni kívánó érzeteink az indokoltak. Egy hét után azt érezhetjük majd, hogy ennek nagyobb volt a füstje, mint a lángja, és a belső erő-tartalékaink és/vagy a külső körülmények visszahoznak majd a realitás talajára. A hónap közepe környékén egy, a múltat és a mélyben lévő dolgokat rendezni kívánó tendencia jön fel; de ezúttal ez nem öncélú vagy zsigerelő, hanem jövőbemutató is. A hónap első harmadában-közepén egyelőre még fejben, de reális és hasznos tervek, elképzelések tudnak megjelenni. A hónap végéhez közeledve pedig az aktív energiák fokozódnak, és egy csendes, de határozott erő belépésére számíthatunk. December végén már kezdjünk el szedelődzködni az Újabb témájára, január során fokozzuk ezt, és februárban lőjük is majd ki az Újat.

komment

2022.11.01. 13:51 Zöldkör

November hónap Asztrológiai előrejelzése, 2022

November hónapja egy igazi epikus történet lesz. A Gyűrűk Ura, a Minotaurusz, Harry Potter, minden ilyen archetipikus sztori veleje ott lesz benne. A hónap első egy-két hete pokoli lesz. Az október során be-belengő gyulladtabb energiák november első két hetében elszabadulnak. Lemegyünk a labirintusba, jönnek a dementorok, érkeznek az orkok. Már októberben is be-beszivárogtak ezek elszórtan, és itt most teljes valójukban elénk lépnek. Két hét kohó után, amikor átlúgozásunk teljeskörű lesz, pedig elkezdenek friss levegőt is beengedni. Sorra jönnek azok a hatások, amik kiszedegetik egyesével a labirintus tégláit, le-letörölnek rólunk izzó darabokat. November kétharmadára és végére pedig ott leszünk majd edzettebben, és számos régi énrészünktől eltávolodottan. A hónap első feléhez sok erő és kitartás kell majd; hogy a második felében akár még rá is érezzünk az ízére és önként is adogassunk oda olyan dolgokat és énrészeket, amik már nem szolgálnak bennünket. Öveket becsatolni, és kohózásra fel.

komment

2022.09.30. 12:33 Zöldkör

Október hónap Asztrológiai előrejelzése, 2022

Október hónap elején folytatódik a szeptember utolsó hetében indult trend, ahol is az álmos melankolia és nihil után dinamikus energiák áramlottak be, és Emberi és Társas kapcsolataink helyeződtek előtérbe. Ez a hónap során állandó jelleggel fokozódik majd, egy olyan pontig, ahol megfordul mindez, és elkezdünk előle befelé fordulni. Ez nem az eddigi ismert külső nihil hatására lesz, és emiatt aktívabb és eredményesebb én-kereséssel tud majd együttjárni. A szeptember végén kirajzolódó kettősség, hogy egyik részünk rendkívül fáradt és nyomott, a másik pedig a társas kapcsolataira fókuszált, még markánsabb lesz október során. A hónap végén ugyanakkor leesik majd az is a számunkra, hogy nem tudjuk erővel vagy furfanggal módosítani a Kollektívában uralkodó trendeket, és emiatt igazán ott kezdünk el berendezkedni rájuk. Mindez lassabb, téli álom szerű működéssel fog együttjárni, amiből igazán megújult állapotban lesz lehetőségünk kijönni néhány hónap múlva, a jövő év elején.

komment

2022.08.31. 18:35 Zöldkör

Szeptember hónap Asztrológiai előrejelzése, 2022

Szeptember hónap első három hetében folytatódik a július közepén indult aktív és ügyintézős trend. Itt szeptemberre már belejövünk ebbe, így a hónap első három hetében maradjon a fókusz a tevékenységeinken, és szorgalmasan haladjunk a dolgainkkal. A hónap utolsó hetétől már gyakrabban tehetjük le a paksamétát, és engedhetjük el a gyeplőt. Ismerkedések, bulizások is szinte a semmiből megjelenhetnek majd. Ezeket éljük is meg, majd a hónap legvégén meg kell tanulnunk egy lépést vissza is lépni ebben.

komment

2022.08.01. 14:26 Zöldkör

Augusztus hónap Asztrológiai előrejelzése, 2022

Augusztus hónapjának a kulcsa, hogy névtelen, arctalan, csendes alkatrészként tegyük a dolgunk. Hasonlít ez márciushoz, amikor január és február nihilje után az volt a kulcs, hogy készítsük elő valaminek a felépülését. Az Arany Középút és az Ügyintézés lesznek a hónap kulcsszavai; melyek során mindig a vállunkon ül majd az ÉN, az ego kisördöge, és lázadni fog, drámaivá tenni a helyzeteket és megpróbálni az énünket belepumpálni. Foglaljuk el magunkat a száraz és szikár aktivitásainkkal, és amikor a hónap legvégén ismét lesz lehetőségünk élvezetekhez és könnyedebb energiákhoz is jutni, akkor is őrizzük meg kicsit a tartásunkat majd.

komment

2022.06.30. 17:11 Zöldkör

Július hónap Asztrológiai előrejelzése, 2022

Július hónapja nagyon markáns választóvonallal két részre osztható. A hónap első kétharmadában folytatódik és erősödik az a földelt és relatíve passzív jelleg, amit már egy ideje tapasztalunk. A hónap első három hetében nemcsak lehetőségünk van rá, de szinte egyenesen kötelező, hogy pihenjünk, töltődjünk, sziesztázzunk. Majdnem kizárólagosan a Női energiák egyeduralkodása lesz három hétig, és a Mamma Mia film, vagy egy kelta erdei idill érzete és képei jelenhetnek meg előttünk.
Egészen pontosan 19-20-a környékén meglehetősen élesen ez nemcsak változik, hanem átbillen szinte egyik napról a másikra, ahol Férfias energiák lesznek hirtelen uralkodóak, és mintha tűzoltóként rendelnének be a nyaralásról, ahol éppen szundítottunk. Fontos emiatt, hogy ténylegesen pihenjük ki magunkat a hónap első három hetében, és amikor megtörténik ez az átfordulás majd, tudatosan lassítsuk és hűtsük magunkat; mentsünk majd át egy kicsit a megértőbb, érzőbb és nyugodtan létező minőségekből a továbbiakra.

komment

2022.06.01. 20:40 Zöldkör

Június hónap Asztrológiai előrejelzése, 2022

Június hónapban az eddig is eléggé kellemes Tavaszias bolygóhatások még kellemesebbé tudnak válni. A szabadságunk növekedése és a szocializálódás, mely korábban már ismét elindult, itt tovább erősödik; sőt, szinte általánosságban a fő kívánatos dologgá válik a hónap során. A pihenés-kikapcsolódás és az aktivitás egymás mellett tudnak majd haladni, és egy-két odafigyelnivaló hatáson kívül a domináns többség nagyon kulturált és támogató fényszög. Az eddig visszafogottabban működő emberi kapcsolatok át tudnak fordulni, és mind a baráti, mind a párkapcsolati szál nagyon hangsúlyosság tud válni ezekben a hetekben.

komment

süti beállítások módosítása